Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Old School (https://forum.4tuning.ro/647-masina-mea-old-school.html)
-   -   Masina mea Old School - BMW 2800 CS, an 1969 (https://forum.4tuning.ro/647-masina-mea-old-school/119172-masina-mea-old-school-bmw-2800-cs-an-1969-a.html)

BMWUTU 24-06-10 22:34

Re: Masina mea Old School - BMW 2800 CS, an 1969

am mers cu carburatoparele curatate.. nu mi place deloc
ceva s a modificat radic.relanti sub 1500 nu mai am.in ture nu mai trage cum trebuie si se balbaie,asta in mers.
in ture pe loc urca foarte frumos.cum accelerezi gata.o ia pe aratura
le voi desface din nou:P
sa vedem ce si cum
nu are cum sa mearga si apoi sa nu mai mearga
.mai am o varianta.sa pun un solez 4a1
deocamdata imi place cum arata 2 carburatoare.daca nu le dau de cap incerc si cu unu singur.tot de pe motor bmw de 2800

B XX ADI 24-06-10 22:49

Daca ai putea sa faci si tu un efort sa mai adaugi cateva poze cu masina:D..eu unul...sunt..innebunit ..si culoarea imi place..si masina ..si culoarea...si masina..si masina:D. Si nu cred ca sunt sngurul.

Falkenberg 25-06-10 09:57

Quote:

Originally Posted by BMWUTU (Post 3467979)
mai am o varianta.sa pun un solez 4a1

Nu pui nici un 4a1! Trebuie revolvat cu zenith-uri.
Si la mine tot nu prea urca in turatie in mers. Pe loc e ok. Ralanti merge frumos acuma la cam 950rpm.

BMWUTU 27-06-10 13:17

sau injectie de e 28. 528 530

Falkenberg 29-06-10 10:09

Quote:

Originally Posted by BMWUTU (Post 3473932)
sau injectie de e 28. 528 530

nuuu!

BMWUTU 30-06-10 23:23

jur ca ma gandesc sa le vand
au dublat taxele
si au dat exemplu de audi a6
eu nu am audi a6 si nici bani lu unu care a dat 60 000 e masina.
m a lesinat cu dublarea asta a impozitului

05aBi 01-07-10 11:18

Vremuri de tot ***-ul ...
Ar fi bine daca ai putea sa le inscrii pe toata care au peste 2000 cmc in retromobil, ca sa ii dau putin pe la gura lui boc.
Imi pare rau sa aud asta, mai ales de la tine. :(

BMWUTU 02-07-10 01:06

nu i nimic.lu boc nu i arde de cazanele mele.
la retromobil nu prea ma place ....nici pe mine nici masinile mele..asa ca o sa mai incerc odata..daca tot ma i a la misto renunt definitv la ei.asa cum am renuntat definitiv sa mai iubesc tara asta

florin_cars 02-07-10 07:53

imi pare rau de problemele astea, am si eu un prieten care are un Buick din '85 cu v6 de 3.8 parca, si el va plati cam 7500lei, dar el a acceptat o varianta de-a mea de scapare de impozit, tu prima n-ai vrut-o cu RCR, ai vrut neaparat culoarea asta albastra si cea rosie, mai ales ca ulterior ai recunoscut ca parca trebuie retusat albastrul, deci merita s-o faci cum trebuie in nuanta care trebuie, si scapai de anu asta deja de impozit legal si frumos, iar la 2.5 asemenea, DACA vroiai ;) dar te-ai incapatanat si uite surpriza acum, cu boii astia nu-i de joaca, ca peste noapte te scot falimentar.

Deci, ti-ai adunat opiniile personale si vrei sau nu, sa scapi de impozit de tot? Asta cu gandu' ca nu mai vinzi masinie astea, decat peste hotare :lol:

Sunt ambele inmatriculate pe tine? Ar fi de preferat...

BMWUTU 02-07-10 14:29

tu nu ai inteles eu asa am luat masina
culoarea asta
nu o revopsesc acuma ca sa scap d eimpozitl.o bag la bulgari
si saptamana viitoare o sa ma duc cu masina la retromobil sa vedem ce zic

ala este rosul al ei
deci nu vad nici o proble,a vb d einterceptor
cs ul asta e......la bg cu el

intr o zi o s ai dau foc. acestei tari:(

florin_cars 02-07-10 17:20

eu n-as face asta, e tara noastra pana la urma, dar as face bande de partizani si as hackui la parlamentari si deputati, premieri si ministii la greu, din judet in judet as curata, dar noi suntem romani, nu sarbi, unguri, irlandezi, etc, deci, ne meritam soarta :rolleyes2

Succes la RCR si BG.
Cat costa la BG inm la puterea/capacitatea pe care o are CS-ul? Intra la clasa de lux, peste 2.2L si 160Cp sau cat e maximul..de aia intreb.

BMWUTU 03-07-10 01:01

mor cand aud de taza luc masina de luc
unde dreacu este lucul
in caii putewre
lux este in x6 in a8 in 760il
nu intr o masina de peste 2000 cmc
nu stiu nimic banuiesc ca este undeva la 450 600 euro inmatricularea apoi 140 euro pe an
alta sansa nu vad

OchoSB 03-07-10 02:40

Deci da, e bestiala masina, de culoare ce sa mai zic :oops:. Iti urez multa bafta cu impozitul ca e nasoala rau treaba :(

iorgos 03-07-10 07:46

Florine, trebuie sa ne descurcam intrun fel ca doar suntem ROMANI.

Nu stiu ce sa-ti mai zic, dar pe tine te-au ingenunchiat cu noua impozitare.

BMWUTU 03-07-10 11:02

Quote:

Originally Posted by BMWUTU (Post 3489306)
mor cand aud de taXa luX masina de luX
unde dreacu este luXul
in caii putere?
lux este in x6 in a8 in 760il
nu intr o masina de peste 2000 cmc.
nu stiu nimic banuiesc ca este undeva la 450 600 euro inmatricularea apoi 140 euro pe an
alta sansa nu vad

ASTA E CHINUL
NU MAI AI NICI O SATISFACTIE IN TARA ASTA.NICI LINISTE NICI NIMIC.DOAR .BATAIE DE JOC

Cristi01 03-07-10 17:38

Quote:

Originally Posted by BMWUTU (Post 3488304)
intr o zi o s ai dau foc. acestei tari:(

Cine nu i-ar da!?;)

BMWUTU 26-07-10 18:38

am facut rost de un eleron zender.si am si spoiler fata alpina si niste praguri laterale

daca tot o revopsesc si nici la retromoibil nu ma accepta ma gandeam sa o fac putin sport.ca clasica este degeaba..
jante 18 lasata mai jos si asta.e daca tot dau 20 mil pe an numai la impozit.macar sa stiu dece.

capricosti 26-07-10 21:39

Quote:

Originally Posted by BMWUTU (Post 3484175)
.........
au dublat taxele
........
m a lesinat cu dublarea asta a impozitului

Incearca sa le inmatriculezi la tara (la sat) pe numele vreunei rude. De obicei la tara sunt impozitele mult mai mici...
Cand mi-am cumparat Capri in urma cu 5 ani, era inmatriculat intr-o comuna de langa Arad si eram ingrijorat fiindca pe ultimii 3 ani nu fusese platit impozitul pe masina de fostul proprietar. La motor de 2300 cmc cat avea motorul, apreciam ca o sa fie nevoie sa mai scot din buzunar 4-5 milioane lei pe aia 3 ani pt care nu platise vechiul proprietar, dar n-a fost asa ! Am avut de platit la primarie, la biroul de taxe si impozite, mai putin de 1 milion (pe toti cei 3 ani :!::!::!:).
Nu stiu daca si in prezent este asa mare diferenta de impozit intre sate si orase, dar merita sa te interesezi.

Ford_V6 27-07-10 02:12

Unii dintre voi chiar aveti probleme in a intelege fundamentul unor lucruri foarte simple ...

Pasiune pe burta goala nu merge ... Daca un impozit de 166 lei pe luna este asa o problema exorbitanta pentru un posesor de masina cu pretentii de clasica nu vad cu ce este el mai presus decat un parvenit de 2 lei care mananca batoane cu iaurt sa tina un A6 ...

Daca ai doua sau mai multe masini de genul asta inseamna ca chiar i-ti permiti si ... 100-150 de euro pe luna nu inseamna nimic ...

Pe de alta parte daca vrem sa o ardem pe romaneste si smecheri cu motoare de 3000 si cu bani putini ne duce putin capul sa nu inscriem la fisc masina cu cap ei cilindrica reala ...

De cand cu impozitele astea noi ma uit pe toate forumurile cum se intreaba toti cu privirea inspre cer ... noi ce facem acum ??? Simplu ... ori va duce capu ori le casati !

Si cu putza in gaoz si cu sufletzelu in rai nu merge dragii mei !

florin_cars 27-07-10 14:34

bine spus, m-am amuzat putin :lol:
pe aceeasi tema am vb acum 10min cu cineva, la care vroiam sa-i vand un Sierra combi de 2.3D cu 1500lei si ma intreba, "da impozitul cat e?" , 0, cat sa fie :lol:

flaviuf 28-07-10 09:47

Daca tot se discuta despre impozite am si eu o opinie: nu inteleg de ce se leaga strict de capacitatea cilindrica si nu gasesc o modalitate de a fi in functie de valoarea masinii (cum de altfel sunt toate celelalte impozite). Nu mi se pare normal ca un amarat care-si face treaba cu o Cobra sa plateasca acelasi impozit cu un Q7. Dar ma rog...

In alta ordine de idei, de mult vroiam sa spun ca aceasta masina mi se pare una din cele mai frumoase din aceasta sectiune. Felicitari si multa bafta in continuare!

florin_cars 28-07-10 13:57

pentru ca asa considera ei ca ne-ar putea fura mai multi lei din buzunar.
In Franta si alte tari civilizate se face dupa gradul de poluare, se face test de Co, Co2, si in fc-tie de nivelul de noxe, se calculeaza si impozitul, taxa de drum sau ce o mai fi.
Asa mi se pare mai corect, nu zic ca e super..pt cei cu masini vechi, puteri mici, dar motoare antice si poluante :(

BMW asta in diverse ipostaze arate beton, nu ca in realitate n-ar fi, culoarea aia care desi nu e cameleon, se comporta cam identic, arata demential 8)

capricosti 28-07-10 15:41

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 3548320)
pentru ca asa considera ei ca ne-ar putea fura mai multi lei din buzunar.
In Franta si alte tari civilizate se face dupa gradul de poluare,.....8)

Citeam in TOP GEAR, anul trecut sau acum doi ani, un articol scris de Clarkson despre nemultumirile englezilor fata de ministrul lor de finante in legatura cu impozitele auto din GB. Pt un Mondeo 'proletar' (1,6-2,0) taxa de mediu era 550 lire iar pt un Gallardo era 1000 lire :!: Chiar si pt Toyota Prius era ceva taxa.

:!: DAR :!::!::!: pt masinile fabricate inainte de 1973 nu se percepea nici o taxa !!! Indiferent de cilindree sau marca, nu se platea nimic, nimic :D

Si nu-ti cere nimeni la ei ca sa ai certificat de RETRO, pur si simplu e suficient ca masina sa fie fabricata inainte de 1973 (Clarkson dadea exemplu masini 'gurmande' si poluante -conform normelor recente de poluare- gen Jaguar 5,3 serie 2, Mercedes 600 Grosser, Range Rover, Porsche, Ferrari, Ford Capri 3,0)...Iar cei cu masini dupa 1973 platesc 'normal' :D

capricosti 28-07-10 16:20

Quote:

Originally Posted by Ford_V6 (Post 3545047)
...............

Pasiune pe burta goala nu merge ... Daca un impozit de 166 lei pe luna este asa o problema exorbitanta pentru un posesor de masina cu pretentii de clasica nu vad cu ce este el mai presus decat un parvenit de 2 lei care mananca batoane cu iaurt sa tina un A6 ...

Daca ai doua sau mai multe masini de genul asta inseamna ca chiar i-ti permiti si ... 100-150 de euro pe luna nu inseamna nimic ...............

Si cu putza in gaoz si cu sufletzelu in rai nu merge dragii mei !

Mai da-l dracului si pe cretinul de Boc; daca el vrea sa ia 166 lei pe luna de la toti care au masini cu cc mare nu inseamna ca e ok si ca trebuie sa fie toata lumea incantata :evil: Sa nu uitam ca, desi e criza, rahatii de 'sus' au majorat taxa si pt celelalte motoare: ''daca are omu masina inseamna ca are si bani'', asa pare sa fie modul lor de gandire...

Si nu e vorba de gaoz nici de rai, ci de banii pe care ii are omul in buzunar, bani pe care in mod sigur ar prefera sa-i cheltuiasca altfel, nu sa-i dea de pomana la 'fomistii' de la Finante...:twisted:

BMWUTU 01-08-10 11:06

ford da nu ti am cerut tie bani, si nici cuiva de pe forum ,sau din alta pare,pana acuma mi se pare ok impozitul la 2998 cmc 9 mil.insa asa din senin sa fie facut 21 de mil.....fara a se fi marit vre un salariu,fara sa creasca veniturile romanilor sau .ceva de genu......deci ori esti de la pdl ori esti invidios ori absurd.
faptul ca am o masina veche sau 200 de masini vechi la care ma chinui non stop sa le tin pe linia de plutire si sa fie cat de cat ok.nu inseamna ca sunt bogatas sau imi permit iaurt si q7.gandirea ta este exact cea de pdl ist ...si da in romania se poate si cu putza in fund si cu ea in gura.bagata de guverne si de o mare parte a cetateniol invidiosi .....ca de in romania asa suntem noi.daca ala are bmw clasic e clar isi permite omu ..d al dreacu .sa plateasca......doamne cum au ajuns oamenii in romania............invidie, ura si prostie........

si chiar ca idee.ce o face vr eun batranel care are un taunus de 2800 sau o cobra de 3000
si ala tot asa ca mine trebuie urat si de societate ca are masinia veche?si trebuie fortat sa plateasca......cand lucreaza pt 1000 ron pe luna.........................in fine asta e .daca vrei tu si guvernul sa platesc ,ca ma considerati bogat si am masini de lux atunci asta o sa fac.insa praful si pulberea sa se aleaga de ei ,daca nu folosesc bani pt ceva util in tara asta imputita si plina de suflete haine si invidioase.

in alta ordine d eideii in alta tara cei cu masini vechi sunt apreciati si au o gramada de beneficii,gen reducere de taxe impozite etc..in romania tre s aplatesc la fel cat ala care are mercedes s classe de 3000 cmc.ceea ce iar mi se pare absurd ./posesor de cobra 3000 plateste impozit egal cu cel care are cien stie ce masina de 50 000 100000 euro cu aceasi cilindree.
NIMIC NU E CORECT IN TARA ASTA. NICI LEGILE NICI OAMENII NICI FELUL INAPOIAT IN CARE GANDESC UNII.

ps nu am declarat niciodata cilindreea mai mica a masinilor.am bagat masinile la fisc toate care le am avut.nu am scos certificate fiscale pe naspa.asa ca nu e cazul sa mi fie mie bagata puzta in gaoz .ci daca ai curaj si esti asa patriot dute si baga le o ciorilor cu s 600.sa vedem dac amai esti asa zmeu si asa critic.
si ca idee.as da si 21 d emil pe an numai pt 1 masina..numai sa ma lase sa i dau direct la vre un spital azil sau scoala de pe la sate....nu s ai dau lu tarfenia aia de udrea si la nenorociti aia d eprin guvern,care si bat joc de noi ,si ne au distrus ca om ,ca persoana.,.ca fiinta..
:( m am scarbit si mi am stricat ziua ......pt ..........nimic

Cartmaneu87 02-08-10 10:35

Quote:

Originally Posted by BMWUTU (Post 3556343)
ford da nu ti am cerut tie bani, si nici cuiva de pe forum ,sau din alta pare,pana acuma mi se pare ok impozitul la 2998 cmc 9 mil.insa asa din senin sa fie facut 21 de mil.....fara a se fi marit vre un salariu,fara sa creasca veniturile romanilor sau .ceva de genu......deci ori esti de la pdl ori esti invidios ori absurd.
faptul ca am o masina veche sau 200 de masini vechi la care ma chinui non stop sa le tin pe linia de plutire si sa fie cat de cat ok.nu inseamna ca sunt bogatas sau imi permit iaurt si q7.gandirea ta este exact cea de pdl ist ...si da in romania se poate si cu putza in fund si cu ea in gura.bagata de guverne si de o mare parte a cetateniol invidiosi .....ca de in romania asa suntem noi.daca ala are bmw clasic e clar isi permite omu ..d al dreacu .sa plateasca......doamne cum au ajuns oamenii in romania............invidie, ura si prostie........

si chiar ca idee.ce o face vr eun batranel care are un taunus de 2800 sau o cobra de 3000
si ala tot asa ca mine trebuie urat si de societate ca are masinia veche?si trebuie fortat sa plateasca......cand lucreaza pt 1000 ron pe luna.........................in fine asta e .daca vrei tu si guvernul sa platesc ,ca ma considerati bogat si am masini de lux atunci asta o sa fac.insa praful si pulberea sa se aleaga de ei ,daca nu folosesc bani pt ceva util in tara asta imputita si plina de suflete haine si invidioase.

in alta ordine d eideii in alta tara cei cu masini vechi sunt apreciati si au o gramada de beneficii,gen reducere de taxe impozite etc..in romania tre s aplatesc la fel cat ala care are mercedes s classe de 3000 cmc.ceea ce iar mi se pare absurd ./posesor de cobra 3000 plateste impozit egal cu cel care are cien stie ce masina de 50 000 100000 euro cu aceasi cilindree.
NIMIC NU E CORECT IN TARA ASTA. NICI LEGILE NICI OAMENII NICI FELUL INAPOIAT IN CARE GANDESC UNII.

ps nu am declarat niciodata cilindreea mai mica a masinilor.am bagat masinile la fisc toate care le am avut.nu am scos certificate fiscale pe naspa.asa ca nu e cazul sa mi fie mie bagata puzta in gaoz .ci daca ai curaj si esti asa patriot dute si baga le o ciorilor cu s 600.sa vedem dac amai esti asa zmeu si asa critic.
si ca idee.as da si 21 d emil pe an numai pt 1 masina..numai sa ma lase sa i dau direct la vre un spital azil sau scoala de pe la sate....nu s ai dau lu tarfenia aia de udrea si la nenorociti aia d eprin guvern,care si bat joc de noi ,si ne au distrus ca om ,ca persoana.,.ca fiinta..
:( m am scarbit si mi am stricat ziua ......pt ..........nimic

Sincer nu trebuie sa te enervezi pe tot felu de frustrati si invidiosi lasa-i in lumea lor! ai o masina superba care multi si-o doresc si pentru asta te invidiaza!sa ai parte de ea multi multi ani!

BMWUTU 04-08-10 21:37

mersi .multumesc la toti
cam asta e singura placere,pt care ma sacrific si incerc sa le tin pe linia de plutire.pt voi cei care apreciati si sunteti inca pasionati de rable/cred ca voi le apreciati si va plac mai mult decat mie.mie mi au mancat 10 ani din viata
si ...........cam atata
dar nu regret nimic
eu cu ford suntem cunostiinte vechi.poate el este cu inclinatii politice pt pdl.atunci este d einteles
eu inca nu vad dece un posesor de porsche din 2010 plateste aceasi taxa cu o masina cu motoe mai mare dar mai veche cu 30 ani............unde o fi luxul celui care are o cobra....sau alta masina cu motor mai mare........

peste 2 saptaman o sa apara si jantele
pt ca am fost certat prin oras....ca mi bat joc de ea..acum are 2 feluri de jante:PP
insa am strand bani 1 luna de zile ca sa le duc la indreptat
si acuma trebuie sa le curat si sa le vopsesc
nu am bani de sablat si nici de dus la atelier de facut jante.......singur tre sa fac totul

ps eu nu ma vait pe nici un forum.pe forum consider cas oameni la fel ca si mine.suntem o gasca deci v a consider amici.cand zic ceva nu zic ca sa ma vait.ci impart cu voii ceea ce simt si starea in care ma aflu.

zaytsuca 05-08-10 12:57

1 Attachment(s)
Superba masina! Despre guvernati nu are rost sa vb....ei sunt simple marionete, mai de sus se comanda. Ciolanul e aproape gol si s-au apucat de supt maduva...

Ford_V6 06-08-10 21:48

Problema este un pic mai complexa de atat ... din pacate ...

In ceea ce priveste strict problema cu impozitul la masini aceasta este simpla si discutata si arhidiscutata peste tot. Ori declari masina cu cap cil mai mica la fisc, ori o radiezi din fisc forever, ori nu o inscri la fisc ori .... platesti ca un bun cetatean indiferent cat i-ti cere statul roman.

Eu unul cu tot cu implicarea mea in organizatiile PDL :D de care sunt suspectat am onoarea sa fiu cetatean al acestei tari doar cu un simplu CNP si o adresa la care nu sunt de gasit. Nu am conturi in banca, nu am carduri, nu am nici un cap de ata pe numele meu, nu am loc de munca nu am asigurari absolut nimic. Eu pentru acest sistem nu exist si in consecinta am o libertate de miscare si de decizie destul de mare.

Acum legat de sistemul in sine si de iesirile gen "dau foc tarii, nu mai suport " etc ... sa dezbatem putin ; In primul rand eu ma bucur enorm de ce se intampla in tara asta si astept cu zambetul pe buze sa vin sfarsitul. Noi ca popor ne MERITAM soarta cu varf si indesat atata timp cat in aceste zile toti tipa, urla critica spun ce ar face ei cum ar drege ei dar surpriza ... a doua zi de dimineata se trezesc si se duc frumos la munca cu capu in pamant !

Manifestari si proteste cu papusi si bannere in fata la guvern nu sunt decat simple piese de teatru vizionate moka din loja cu whisky si A/C de baietii aia din spatele geamurilor. Daca 30.000 de oameni in loc sa faca sarade d'astea ieftine ar gandi putin situatia se poate schimba radical iar vinovatii ar plati mai repede decat se asteapta.

Eu sincer ma amuz lansand astefel de posturi pe diverse forumuri si din pacate pierd un pariu cu cineva cand vad ce atitudine au unii si altii ... Solutia pentru toate problemele din tara asta este simpla, eleganta si rapida ... trebuie doar sa o intelegeti si sa participati la punerea ei in aplicare ...

BMWUTU 06-08-10 23:41

da ai dreptate
insa de iesit am iesit in strada
cand bucuesteni se planheau ca e taxa d einamtriculare eu eram la voitoriei cu inc ao mana de oamanei si tipam c aprostii pe acolo..altii la tv cu seminte si bere in fata... ai dreptate ne meritam seara
dar cui sa ma vait?in afara de voi de pe forum cine ma asculta??mamaie .taica miu maica mea si cam atata.restul .................pt ei nu exist
da recvunosc am vrut sa fiu cetateanul modern al funduletului./mi a reusit pana acuma.insa deja este prea exagerat
daca vrei sa mergem sa ne batem cu garzile lu basescu sa l omoram.merg cu placere.

eu chiar nu exist in tara asta
sunt un zero un nimeni.singuri cu care mai vb sunteti pe aici si pe alte forumuri.in rest...sunt un zero..deci .asta e..mai repet si eu
ne meritam soarta.suntem o natie ....................si niste caractere:PP de tot rasul zmei in casa miei pe terasa:P
deci sa platiti bine.

nxtaz 07-08-10 10:26

Multe spunem, putine facem. Este si o vorba think less, act more ! si uite asa contribui si eu la polologhia asta inutila. Hai cu solutii de schimbare. Sper sa nu transformam thread-ul de la masina asta frumoasa in "originile" viitoarei revolutii :)

BMWUTU 07-08-10 18:22

mie nu mi ar displace sa fie masina asta pornirea spre o revolutie
dar aveti grija ford v6 e de al lor sufla imediat la pdl ce si cum:P

masina asta a mai avut parte de o revolutie
unde a fost facuta praf..tarnacoape peste tot geamurile praf etc...deci este obisnuita cu violenta.
asa ca singur nu ma duc sa urlu la piata victoriei mca sigur nu ma aude nimeni

Loo_Lee 14-10-10 11:00

Re: Masina mea Old School - Bmw 2800 cs 1969

Quote:

Originally Posted by BMWUTU (Post 2249970)
nu stiu ca nu terminat cu ea .........oricum nu am calculat si nici nu vreau:P

nici nu trebuie. keep on going ;)

anndi 15-10-10 00:40

Trista partea asta cu impozitele si taxele noastre. Mare drepate e cand se spune ca noi suntem de vine. Problema e simpla: nu mai platiti taxe! Masinile se pot inmatricula in BG fara probleme. Dau in fiecare an 150 de euro pentru asigurare, ITP si impozit bulgarilor. Asta e un exemplu de urmat si la un moment dat o sa isi puna si conducatorii nostri anumite intrebari.

BMWUTU 16-10-10 23:51

stai linitit ca si eu la asta ma gandesc.nu prea am de gand sa dau 18 19 mil pt ea.pe an cadou la mizerabili astia de pdl isti

NXdev 18-10-10 22:43

O sa ajungem sa vedem pe soselele patriei numai masini de BG ...dar nu asta conteaza momentan.Ai o masina exceptionala, sper sa o vad si eu odata "pe viu".Imi povestea tata ca a avut si el un BMW in 2 usi , an fabricatie 84...modelul cu 2 faruri rotunde ( mai multe despre masina nu stiu ), cert este ca a fost o masina extraordinara.Nu prea te-am vazut pe la expozitii...cand ne incanti si pe noi cu o prezenta :D?

florin_cars 25-10-10 11:54

sigur nu era din 84 daca avea doar 2 faruri rotunde, posibil sa fie fost rechin seria 3(E21), dar in 84, deja era intrat ursuletul.

BMWUTU 30-10-10 00:19

poate 2 pe o parte 2 pe alta.si devine ursulet:PP

eu la expozitii?ce dracu sa caut acolo?masina mea e departe de perfectiune.si decat sa rada toti parveniti ca nu vine chederul sau are luft la usi sau cine stie ce idiotenii prefer.sa vb pe strada cu necunoscuti care o accepta asa cum e.impercfecta ca mine.

una peste alta ma gandesc.exista 2 variante...sa o inscriu pe bulgaria.la anu.sau sa o vopsesc.culoarea este o dilema.o sa fie din paleta originala.insa.mi ar place negru.dar e super pretentios....argintiu.o confund cu un e 46 318. bat spre un albastru..ala inchis de alpina .culoarea originala

met blau
e cam simpla.dar decat s adau bani la boc mai bine o revopsesc,si o bag la retromobil.oricum o s avb cu ei in prealabil sa nu muncesc degeaba.sa mai gaseasca cine stie ce chestii.,

una peste alta am bagat niste antigel strong .am mai dat o tura.si cam atata .la primavara o sa i pun jante o las mai jos de fata.si ai pun spoilerul

petryy 30-10-10 01:05

nu stiu ce sa mai zic :shock: ce masina ! respect :!:

nxtaz 30-10-10 09:04

Eu unul as vopsi-o. Desi imi da procura si nu stiu cate acte bulgarul parca tot nu as dormi linistit sa o stiu pe numele altcuiva. Nu au fost multe surprize cu inmatriculatul pe Bulgaria dar cu o masina cum e a ta cred ca fiecare zi m-ar apropia si mai tare de paranoia. Am mai auzit ca unii te iau in spatiu in BG si masina ramane pe numele tau - asa mi-ar placea, altfel...

All times are GMT +2. The time now is 15:45.

- Copyright 2026 4Tuning