![]() |
Re: E30 - S50B30 Turbo!
Din pacate si cu foarte mare parere de rau pot sa anuntz ca acest proiect s-a incheiat din cauza unor oameni talentati si cunoscatori ai fenomenului `Bmw turbo` DAR TOTODATA FOARTE NESERIOSI SI DELASATORI!
Pur si simplu: `M-a parasit rabdarea` Se poate inchide! Va multumesc frumos! :sad: |
Imi pare rau sa aud asta :( !
|
Quote:
APP....Ti-am vazut 5-aru ieri, superba masina...si nu te lasa niciodata la greu. |
Quote:
|
Nu poti renunta la asa ceva doar asa la nervi si suparare;)!!! Pastreazati calmul ca orice problema are si o rezolvare. Motorul acela necesita niste setari aparte, e normal sa dureze ceva pana scoti asa ceva pe strazi!!! Vor venii si zile bune, trebuie rabdare si trebuie sa intelegi ca atunci canv vor venii zilele alea vor fii cele mai fericite din viata ta!!! Nu renunta la un asemenea proiect ca e pacat de munca, rabdarea, sufeltul si pasiunea ta pe care le-ai investit( de bani nu mai are rost sa vorbim)!!!
Bafta in continuare si revnioti ca este pacat!!! SAL!!! Ursul va mormaii nervos pana la urma!!! |
de cateva zile ma chinui sa il conving sa nu renunte...momentan e hotarat sa abandoneze....eu sper totusi ca sint vb spuse la nervi si va reveni asupra deciziei...
|
Quote:
|
de 3 zile tot ii zic ca e pacat de banii investiti...nu spun suma investita ca unii ar zice ca e abureala ar zice ca exageram.....sper ca totusi sa isi revina...in seara asta l-am lasat in pace ca avea o nunta.....pardon ...o cantare la o nunta.....::)))
|
Redeschis la cerere !
|
Multumesc frumos!
Ursu e din nou pe strazi....starea mea de nervozitate a trecut! O sa revin cu filme si cu noile modificari ale mashinii! In curand intram la partea de design....o sa ma ocup personal de ea! Motorul....prima faza adik 0.95 bari este gata intr-un final si sincer....mi-e cam greu s-o controlez pe asfalt mai putzin aderent adik prin oras! ....acum sunt incantat!:lol: |
Quote:
|
O decizie inteleapta.. :)
S-o stapanesti sanatos, cu accent pe _sanatos_ :D E torpila masina, si e doar inceputul.. |
te astept maine seara la ploiesti ca mi-am resoftat ursu diesel......:)):)
cand mai sunat azi-noapte si mi-ai zis ca tot nu e treaba buna am crezut ca gata....GAME OVER....dar de fapt treaba nu era buna ca nu puteai sa o mai ti dreapta pe strada.....asta e te inveti sa depasesti de-a latu :):)):)) |
Ai mai multe optiuni ca s-o tii dreapta pe strada :)
- un sac de cartofi in portbagaj (merg si 2 roti complete :D) - faci rost de niste amortizoare spate mai varza asa.. - geometrie spate (macar sa o verifici); oricum iti trebe bucsi de punte din poliuretan, sa nu mai bata puntea la plecare.. - 'bara' stabilizatoare spate (la mine s-a simtit, nu mai fuge de nebuna stanga dreapta) + ca mai adauga si ea cateva Kg.. |
Quote:
|
Quote:
l-am vazut azi:) |
4 Attachment(s)
L-am prins eu, pacat ca nu pot sa postez mai mult, restul e GRAV!!!
Attachment 972648Attachment 972649Attachment 972650 Attachment 972651 ;) |
1 Attachment(s)
Multumesc pt poze si filme baietzilor din VL. Mi-a placut foarte mult aseara...suntetzi o comunitate f tare.
Mashina trage acum f bine in conditzii de asfalt foarte aderent! Trebe` sa ma ocup neaparat de Design ca arata ca o ghena! |
pfaaii ce grozav trage:> :yikes: sa ai noroc de el si bine ai facut ca te-ai razgandit sa nu renunti la el.
Bafta man!!! :2gun: |
bobi, am auzit ca faci ravagii prin valcea:P
|
Quote:
|
FELICITARI ! mi-a dat Kalu filmuletzu cu ursu e de vis:P!! Sa speram ca vor fii si legale candva si la valcea sa o vedem si asa, cu cupe castigate!!! Ti-am zis sa nu iti pierzi sperantza ca nu e cazul!!! A meritat!!!Bafta in continuare!!!
|
un singur cuvant de spus pt seara asta.......GRAV.......
|
Bravo bobbi am citit de la început până acum ai depus ceva muncă bafta şi ne mai auzim la rzw_design dă-mi add că nu mai am id ăla vechi !Baftă cu noul tău proiect! |
Quote:
|
am auzit de la kastoru k r6 sta in spatele tau...si acolo ramane:lol::lol::lol::lol:
|
revansa boss....revansaaa 8)8)
|
degeaba...daca se schimba si turbina...acolo vor ramane si alea mai mari....:)
320 atza....:) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
probe la dosar;)
start si finish e30 m3 turbo vs moto 600cc brava boss:) |
frumos , ai castigat clar , next level acum :)
|
Am comandat GT40!;) cred ca mai aman vopsitul si designul!
|
Quote:
|
Cine conducea motoru?Nu mi se pare cine stie ce start pt o motocicleta. :D :P
Bravo ma tata.... |
Quote:
Prima este una de 1000 care m-a spulberat!:lol: |
Tot nu mi-ai rasp la intrb....cine conducea motoreta care era la start ca nu mi se pare ca e plecat cum trb sa plece o motocicleta.
|
Quote:
|
in seara asta in cadru unui program artistic la "paralele" cu un R6 am avut ocazia sa stau in dreapta lui boby......no comment..masina e GRAVA......restul e can-can.....:))
cu mentiunea ca s-a desfasurat cu plecare de pe loc.....;) |
Quote:
|
ar fi o treaba sa fie primar.....am face 4tuning in fiecare weekend la ploiesti....:)):)):))
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning