Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - m-am indragostit prea repede (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/118535-e36-indragostit-repede.html)

sprinter 09-06-09 00:45

Re: E36 - m-am indragostit prea repede

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 2391883)
pai eu vreau cu 1.6 mai normal, ca si asa eu am doar 90 de ponei de vw, pe langa aia 100 de armasari de bmw ai mei sunt cam scapati pe ei :))

Pai daca te hotarasti, si vrei astept un semn... oricum eu nu mai am aia 100 de ponei de mult ... dat fiind faptul ca masina are 14 ani..

RideTheRiddle 09-06-09 00:46

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 2391896)
Pai daca te hotarasti, si vrei astept un semn... oricum eu nu mai am aia 100 de ponei de mult ... dat fiind faptul ca masina are 14 ani..

si totusi e tanara :)) pe langa aia 16 ai mei :>
uichendu asta cand o sa fie ceva mai liber bucurestiul poate facem una mica de proba.

sprinter 09-06-09 00:48

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 2391898)
si totusi e tanara :)) pe langa aia 16 ai mei :>
uichendu asta cand o sa fie ceva mai liber bucurestiul poate facem una mica de proba.

Cu cea mai mare placere.... iti las un numar de telefon ceva? sau tot pe forum discutam pana atunci ?

roGan 09-06-09 19:07

ce-ati facut aici, dupa ce m-am culcat eu ati facut thread de provocari :D :?::?::?::rolleyes2:rolleyes2:lol::lol:8) lasa ca va spun eu, asta dak nu ma bagati si pe mine in seama :)):lol:

RideTheRiddle 09-06-09 19:50

facem o cursa in trei, sa nu ne dam de doua ori :))

roGan 09-06-09 20:02

toti 3 odata... :D :)) ;)

RideTheRiddle 09-06-09 20:42

vineri sau sambata esti in bucuresti? facem un menage a trois intre masini :))

roGan 09-06-09 20:47

sunt in Bucuresti, dar sunt la e36 meeting, nu cred ca o sa am timp de asa ceva :D ;) poate saptamana cealalta8)8)

RideTheRiddle 09-06-09 20:50

Quote:

Originally Posted by roGan (Post 2394258)
sunt in Bucuresti, dar sunt la e36 meeting, nu cred ca o sa am timp de asa ceva :D ;) poate saptamana cealalta8)8)

vineri seara la academie pe la 9 asa? si eu o sa fiu acolo la g3 meet :-)

roGan 09-06-09 20:52

sunt la intalnire cu clubu... nush dak o sa ajung... nu promit nimica:cry::???::idea: dar vedem :D

roGan 10-06-09 20:00

3 Attachment(s)
vin cu noi mici modificari :D
schimbator de M care trebuie putin retusat dar imi place foarte mult
si grila de aerisire noua :D ;)

Gycone 10-06-09 20:42

Ma da repede le-ai mai pus :P

roGan 10-06-09 20:45

cat de repde am putut :D ;) cum le-am luat am zis sa le si montez... saptamana viitoare schimbam metoda de joc :D stii u la ce ma refer ;) :lol::lol: trebuie si cotiera 8) tot n-ati plecat?! ;)

Gycone 10-06-09 21:48

Sunt acasa de mult.

roGan 10-06-09 21:50

ah... foarte bine ma :D;) ati mers tare cu elantra? :)):lol:

roGan 11-06-09 00:20

1 Attachment(s)
stie cineva de unde pot lua buza de cauciuc ca in poza atasata? :D imi place mult d tot si e mai agresiva asa, chiar as vrea sa-mi iau :D;)

Skillzu 11-06-09 00:40

Quote:

Originally Posted by roGan (Post 2397817)
stie cineva de unde pot lua buza de cauciuc ca in poza atasata? :D imi place mult d tot si e mai agresiva asa, chiar as vrea sa-mi iau :D;)

Din pacate am vesti proaste pentru tine. :sad:
Nu este din cauciuc.O gasesti doar in State, la diferiti dealeri, sau pe ebay.
Buza este MAX-V GTR.S-ar putea sa ma insel,dar stiu ca nu se mai fabrica.
Oricum adusa in tara te duce undeva la 450€(e ea 200 si ceva si transportul inca vre-o 200 - sa nu zic ca ar mai fi si vama).Si riscul sa o spargi este destul de mare.
Esti sigur ca inca o mai vrei?! :lol:

RideTheRiddle 11-06-09 01:28

nu ai putea sa o faci din fibra? vbste cu ghetto de aici de pe forum. am vazut k omu se pricepe calumea de tot.

Skido 11-06-09 02:03

bine ca ai schimbat nenorocirea aia de imitatie de mahon ! acum ca ai schimbat nuca, nu pui o folie de carbon sau ceva de genu pe restu "mahonului" ?

roGan 11-06-09 13:04

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 2397857)
Din pacate am vesti proaste pentru tine. :sad:
Nu este din cauciuc.O gasesti doar in State, la diferiti dealeri, sau pe ebay.
Buza este MAX-V GTR.S-ar putea sa ma insel,dar stiu ca nu se mai fabrica.
Oricum adusa in tara te duce undeva la 450€(e ea 200 si ceva si transportul inca vre-o 200 - sa nu zic ca ar mai fi si vama).Si riscul sa o spargi este destul de mare.
Esti sigur ca inca o mai vrei?! :lol:

... :(( eram sigur, ce e frumos nu se mai face sau nu ajunge in Romania... :evil::evil::evil::x:x:x poate o pot face din fibra de sticla sau ceva de genu...:???: xcum buza aia e superba;)

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 2397906)
nu ai putea sa o faci din fibra? vbste cu ghetto de aici de pe forum. am vazut k omu se pricepe calumea de tot.

am sa vad ce pot face... :D cred ca o sa vb cu sese ca am stat de vb la tibco si am vazut ca are si el pe urs ceva de genu... ;);)

Quote:

Originally Posted by Skido (Post 2397934)
bine ca ai schimbat nenorocirea aia de imitatie de mahon ! acum ca ai schimbat nuca, nu pui o folie de carbon sau ceva de genu pe restu "mahonului" ?

partea de mahon care a mai ramas am vrut sa o iau dupa pisica dupa care am luat si nuca de schimbator, dar era aiurea prinsa, era lipita, si dak trageam de ea se rupea. dak as avea cu cine, m-as duce sa cumpar o folie de carbon si azi as pune peste mahonu ala imputit... :x:x:o

C_kst 11-06-09 13:39

Cel mai bine sa vb cu sese...dam o fuga pana acolo intr-o zi...el are buza si carbon peste ea ;)....

P.s...arata bine schimbatoru....mici lucruri...astept schimbarea aia ;)

roGan 11-06-09 13:46

schimbarea aia mare :D speram sa fie in vreo 2-3 saptamani, daca ma ajuta bunul Dumnezeu:D;) pai intr-o zi, saptamana viitoare poate mergem pana la sese acolo sa vedem ce putem face... ;)8) sunt sigur ca ar iesi ceva frumos :lol:

AlexGufy 12-06-09 01:14

intradevar ai o masina chiar frumoasa si ingrijita!am vazuto in seara asta mai bine si chiar mi-a placut!bafta

roGan 12-06-09 01:19

ai vazut-o mai bine gufy? :D ma bucur ca-ti place, momentan sunt intr-un mare impas... nush ce sa mai fac... vreau sa-mi pun un motor mai potent, si am gasit un 2.3 (2.5 cilindree dar cel economic de 171cp) din 1998 cu 100.000 mile. Problema care e... e urmatoarea: motoru, puntea, cardanu, cutia, grupu, dif., calc. imobilizator, clima digitala + instalatie si montaj ma costa 1600 euro.:rolleyes2:rolleyes2:???::???: am intrebat pe multi in seara asta si mi-au zis ca sunt prea multi bani de bagat in masina asta... nush sunt suparat tare d tot... :( am venit f. suparat
app. gufy, sper ca te-ai convins ca locu` tau e alaturi de noi :D in BW :-P

C_kst 12-06-09 01:44

Evident k locu lui e alaturi de noi....nu inteleg ce dreaq si-a mai dat jos parasolaru :))))
Vorbim in seara asta de mai multe noi 2....si pana diseara zic sa faci pasu asta...si nu sa te gandesti la e46 :))))))))))))

roGan 12-06-09 02:23

normal ca asa e... locul lui e printre noi :D ;) lasa ca vad eu cum ma descurc cu toate astea pe care le am pe cap... :???::???::x

AlexGufy 12-06-09 09:50

bai asa o fi dar stiti ca la un momendat ti se cam ia de toate discutile "tampire si rautatile"....si una peste alta mi-a ajuns la urechi aseara o vb care circula prin cartiersi pur si simplu ma-a scarbit...."ca Yohghy mar fi facut pe mine sa plec din club ca asa a vrut el"....eu intradevar am placat din cauza lui dar c asa am vrut eu si pt faptul ca este incapabil si vb si prea mult si prost(asa ceva stiti si voi)...

AlexGufy 12-06-09 09:52

roGan iti zice fratele tau ceva.....ori cati bani multi sau putini ar fi necesari pt masina ta este a ta!tu daca vrei p[oti sa-ti bagi bani tai pt ca este placerea ta...asa ca nu te mai lua dupa lume "ca nu se merita"ca e mult....rautati frate.......
U FATI PLACERILE TALE!

roGan 12-06-09 11:56

Quote:

Originally Posted by AlexGufy (Post 2401269)
roGan iti zice fratele tau ceva.....ori cati bani multi sau putini ar fi necesari pt masina ta este a ta!tu daca vrei p[oti sa-ti bagi bani tai pt ca este placerea ta...asa ca nu te mai lua dupa lume "ca nu se merita"ca e mult....rautati frate.......
U FATI PLACERILE TALE!

stiu gufy, e placerea mea :D ;) mi-au mai zis-o p`asta mai multi, dar sincer ori or fi rautati ori or vorbi adevarat... :???: nush, o sa mai zabovesc un pic cu gandurile astea dupa care ma decid ce trebuie sa fac... :):D;)
iar in legatura cu BW, hai frate ca u tre sa stai pe langa noi, ce se aude sunt doar vb nu cred ca chiar a vb asa ceva yoghy... :D;) hai come back:D;)

WolfTown 12-06-09 13:52

rogan felicitari pt masinutza in primu rand... ceva noutati pe ea inafara de motor?

roGan 12-06-09 14:06

mersi pt felicitari :D:-P momentan nu, doar ce-am pus zilele trecute, maneru de la schimbator de M si grila de la aerisire :D o aveam rupta... motorul mai incolo cand o sa am bani :???::-):-):-)

WolfTown 12-06-09 14:08

hai ca til dau pe al meu cu 150 de cai :-D

roGan 12-06-09 14:10

nu-l vreau, vreau sa-mi pun 2.5 sau 2.3 nush sigur... :D;) xcum 2.0 24v e bun, dar nu se merita sa fac toata combinatia asta doar pt 2.0... adik asa mi-a zis toata lumea :-P:D si sunt de acord cu ei

WolfTown 12-06-09 14:13

ma nici nu il dau glumeam si eu :-P eu sunt multumit de ea de cata experienta am eu pe parte de sport cu masinii cred ca inca ii prea puternica.. dar satisface dorintele de a scoate putin fum dupa mine daca am nevoie :-P

roGan 12-06-09 14:15

da e foarte bun ca raport cm/putere :D;) dar eu vreau ceva mai rau... burn rubber :D:lol: sa scoata mult mai mult fum si sa aibe forta mai multa :D ca m-am saturat de 1.6-le asta slabutz:???::???:

WolfTown 12-06-09 14:16

cum stai cu consumul la el pe unde te invarti???? ce ziceti ar fi kitch sa pun folie fata spate!!!

roGan 12-06-09 14:19

nu man cum sa fie kitsch? :shocked: eu am folie si pe spate si pe fata omologata.. :D si imi place mult cum pica;) mai ales noaptea ca nu se vede nimica in masina 8)8) consumul: in afara 7-8 % iar in oras >=10 % :twisted::twisted:

WolfTown 12-06-09 14:21

si de care ai 75% transparenta? 36 sau mai putin.. eu momentan caut o alarma cu pager pt masina ca se pare ca vecini mei dragi li sa cam pun pata pe faptu ca mi-am luato si pana acuma m-am trezit ceva grasime aruncata pe capota de am avut ieri ce spala

roGan 12-06-09 14:39

am asa: luneta 10% transparenta ;) geamurile din spate 20% transparenta :D si geamurile din fata 50% transparenta :D si eu caut o alarma cu pager, am o promisiune de la cienva ca-mi aduce o alarma sofisticata din Germania :D8) d`abia astept sa vad ce-mi aduce;)

WolfTown 12-06-09 14:41

pe aici pe la cluj im spuneau tipii de la firma ca pe fata ii de 75% .. nu so legat inca politai de tine pt astea??

All times are GMT +2. The time now is 14:33.

- Copyright 2026 4Tuning