![]() |
Re: E36 - m-am indragostit prea repede
Quote:
|
Quote:
uichendu asta cand o sa fie ceva mai liber bucurestiul poate facem una mica de proba. |
Quote:
|
ce-ati facut aici, dupa ce m-am culcat eu ati facut thread de provocari :D :?::?::?::rolleyes2:rolleyes2:lol::lol:8) lasa ca va spun eu, asta dak nu ma bagati si pe mine in seama :)):lol:
|
facem o cursa in trei, sa nu ne dam de doua ori :))
|
toti 3 odata... :D :)) ;)
|
vineri sau sambata esti in bucuresti? facem un menage a trois intre masini :))
|
sunt in Bucuresti, dar sunt la e36 meeting, nu cred ca o sa am timp de asa ceva :D ;) poate saptamana cealalta8)8)
|
Quote:
|
sunt la intalnire cu clubu... nush dak o sa ajung... nu promit nimica:cry::???::idea: dar vedem :D
|
3 Attachment(s)
vin cu noi mici modificari :D
schimbator de M care trebuie putin retusat dar imi place foarte mult si grila de aerisire noua :D ;) |
Ma da repede le-ai mai pus :P
|
cat de repde am putut :D ;) cum le-am luat am zis sa le si montez... saptamana viitoare schimbam metoda de joc :D stii u la ce ma refer ;) :lol::lol: trebuie si cotiera 8) tot n-ati plecat?! ;)
|
Sunt acasa de mult.
|
ah... foarte bine ma :D;) ati mers tare cu elantra? :)):lol:
|
1 Attachment(s)
stie cineva de unde pot lua buza de cauciuc ca in poza atasata? :D imi place mult d tot si e mai agresiva asa, chiar as vrea sa-mi iau :D;)
|
Quote:
Nu este din cauciuc.O gasesti doar in State, la diferiti dealeri, sau pe ebay. Buza este MAX-V GTR.S-ar putea sa ma insel,dar stiu ca nu se mai fabrica. Oricum adusa in tara te duce undeva la 450€(e ea 200 si ceva si transportul inca vre-o 200 - sa nu zic ca ar mai fi si vama).Si riscul sa o spargi este destul de mare. Esti sigur ca inca o mai vrei?! :lol: |
nu ai putea sa o faci din fibra? vbste cu ghetto de aici de pe forum. am vazut k omu se pricepe calumea de tot.
|
bine ca ai schimbat nenorocirea aia de imitatie de mahon ! acum ca ai schimbat nuca, nu pui o folie de carbon sau ceva de genu pe restu "mahonului" ?
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Cel mai bine sa vb cu sese...dam o fuga pana acolo intr-o zi...el are buza si carbon peste ea ;)....
P.s...arata bine schimbatoru....mici lucruri...astept schimbarea aia ;) |
schimbarea aia mare :D speram sa fie in vreo 2-3 saptamani, daca ma ajuta bunul Dumnezeu:D;) pai intr-o zi, saptamana viitoare poate mergem pana la sese acolo sa vedem ce putem face... ;)8) sunt sigur ca ar iesi ceva frumos :lol:
|
intradevar ai o masina chiar frumoasa si ingrijita!am vazuto in seara asta mai bine si chiar mi-a placut!bafta
|
ai vazut-o mai bine gufy? :D ma bucur ca-ti place, momentan sunt intr-un mare impas... nush ce sa mai fac... vreau sa-mi pun un motor mai potent, si am gasit un 2.3 (2.5 cilindree dar cel economic de 171cp) din 1998 cu 100.000 mile. Problema care e... e urmatoarea: motoru, puntea, cardanu, cutia, grupu, dif., calc. imobilizator, clima digitala + instalatie si montaj ma costa 1600 euro.:rolleyes2:rolleyes2:???::???: am intrebat pe multi in seara asta si mi-au zis ca sunt prea multi bani de bagat in masina asta... nush sunt suparat tare d tot... :( am venit f. suparat
app. gufy, sper ca te-ai convins ca locu` tau e alaturi de noi :D in BW :-P |
Evident k locu lui e alaturi de noi....nu inteleg ce dreaq si-a mai dat jos parasolaru :))))
Vorbim in seara asta de mai multe noi 2....si pana diseara zic sa faci pasu asta...si nu sa te gandesti la e46 :)))))))))))) |
normal ca asa e... locul lui e printre noi :D ;) lasa ca vad eu cum ma descurc cu toate astea pe care le am pe cap... :???::???::x
|
bai asa o fi dar stiti ca la un momendat ti se cam ia de toate discutile "tampire si rautatile"....si una peste alta mi-a ajuns la urechi aseara o vb care circula prin cartiersi pur si simplu ma-a scarbit...."ca Yohghy mar fi facut pe mine sa plec din club ca asa a vrut el"....eu intradevar am placat din cauza lui dar c asa am vrut eu si pt faptul ca este incapabil si vb si prea mult si prost(asa ceva stiti si voi)...
|
roGan iti zice fratele tau ceva.....ori cati bani multi sau putini ar fi necesari pt masina ta este a ta!tu daca vrei p[oti sa-ti bagi bani tai pt ca este placerea ta...asa ca nu te mai lua dupa lume "ca nu se merita"ca e mult....rautati frate.......
U FATI PLACERILE TALE! |
Quote:
iar in legatura cu BW, hai frate ca u tre sa stai pe langa noi, ce se aude sunt doar vb nu cred ca chiar a vb asa ceva yoghy... :D;) hai come back:D;) |
rogan felicitari pt masinutza in primu rand... ceva noutati pe ea inafara de motor?
|
mersi pt felicitari :D:-P momentan nu, doar ce-am pus zilele trecute, maneru de la schimbator de M si grila de la aerisire :D o aveam rupta... motorul mai incolo cand o sa am bani :???::-):-):-)
|
hai ca til dau pe al meu cu 150 de cai :-D
|
nu-l vreau, vreau sa-mi pun 2.5 sau 2.3 nush sigur... :D;) xcum 2.0 24v e bun, dar nu se merita sa fac toata combinatia asta doar pt 2.0... adik asa mi-a zis toata lumea :-P:D si sunt de acord cu ei
|
ma nici nu il dau glumeam si eu :-P eu sunt multumit de ea de cata experienta am eu pe parte de sport cu masinii cred ca inca ii prea puternica.. dar satisface dorintele de a scoate putin fum dupa mine daca am nevoie :-P
|
da e foarte bun ca raport cm/putere :D;) dar eu vreau ceva mai rau... burn rubber :D:lol: sa scoata mult mai mult fum si sa aibe forta mai multa :D ca m-am saturat de 1.6-le asta slabutz:???::???:
|
cum stai cu consumul la el pe unde te invarti???? ce ziceti ar fi kitch sa pun folie fata spate!!!
|
nu man cum sa fie kitsch? :shocked: eu am folie si pe spate si pe fata omologata.. :D si imi place mult cum pica;) mai ales noaptea ca nu se vede nimica in masina 8)8) consumul: in afara 7-8 % iar in oras >=10 % :twisted::twisted:
|
si de care ai 75% transparenta? 36 sau mai putin.. eu momentan caut o alarma cu pager pt masina ca se pare ca vecini mei dragi li sa cam pun pata pe faptu ca mi-am luato si pana acuma m-am trezit ceva grasime aruncata pe capota de am avut ieri ce spala
|
am asa: luneta 10% transparenta ;) geamurile din spate 20% transparenta :D si geamurile din fata 50% transparenta :D si eu caut o alarma cu pager, am o promisiune de la cienva ca-mi aduce o alarma sofisticata din Germania :D8) d`abia astept sa vad ce-mi aduce;)
|
pe aici pe la cluj im spuneau tipii de la firma ca pe fata ii de 75% .. nu so legat inca politai de tine pt astea??
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning