Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Fete mai mari ? Mai mici ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/11838-fete-mari-mici.html)

Michael 09-02-06 23:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
sa o plimbam cu sania

date-n plm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

asta e cea mai tare :lol: :lol: :lol:
ma combin

Psycho 10-02-06 00:00

suntetzi cu capu .. fetele se iau de mici mah ... se educa .. decat sa se apuce de supt la 16 ani .. mai bine se lasa la 2 ...

o iei d mica si o creshti ... :))

Andrei_NSL 10-02-06 00:35

.............

sal`tare....am citit si eu cele 11 pagini...dintre care la vro 10 eram pe jos de ras...ce`i drept m`am ars si eu ....cu cateva...de curand cu una ..deci sunt liber :lol: :lol: ....a avut dreptate cine a zis k femeia iti pune capac cand tzie lumea mai draga..in fine...suntetzi o gashk de dilii si nebuni...
sant0ase....te`ai maturizat mult :lol: .... esti altfel..hai sa iesim la o bere mai stam si noi la vorba !! \"frumos\" topic :D ne mai auzim/vedem ciao ! Andrei

Psycho 10-02-06 00:42

bine ai venit ... t ashteptam cu opinii :)) ... mai sau mici tie cum iti plac ?? :)) .... sau si tie iti plac oricum numai blonde sa fie :))

EvLSant0S 10-02-06 01:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RA_2fast4u\"
Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
ahah deci asta ori e luata dintr-un film , ori ti-a zis-o ... un adult care iti e aproape .. :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tare rau :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sta buna-mea aicea si imi da sfaturi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: =))

Quote:

de ce ? ptr ca vezi una de 20 de ani .. tare rau ..
cand ii zici ca ai 17 .. se cam lasa cu .. intelegi ? ca idee .. ea .. 20 .. tu 17 ..
si sa nu va aud cu raspunsuri d`alea cu , daca-i place cu adevarat de tine si etc o sa treaca peste sau mai stiu eu ce
chestia asta cu .. mai multi ani .. nu e decat o cheitza ... ptr .. portitza ..

perfect de acord man...adika intervine o chesti de onoare...adika sti cum sincer....sa o vezi pe aia de a 5-a(de care zikeam) daca ea s-ar da de a 8-a sau asa ceva ai combina-o cu ochii inchisi...da cand auzi a 5-a....iti trece tot avantu...si asa si la fete....
Quote:

:) ah ... ca la un mom. dat .. o sa afle , adica o sa-i spui , asta-i partea 2-a ... dar asta se intampla mai tarziu , si de abia atunci .. puteti sa-mi datzi rasp. de genul , daca tzine cu adevarat la tine si etc, va accepta .. scuzele si etc si bla bla

adika sa inteleg ca tu vrei relatzie serioasa cu fata de 20? interesant....adika nah mintea mea nu merge asa departe...adika cum am mai scris...nu am incercat...nici macar nu ma tenteaza(sau mai bine zis tenta ca acuma incpe sa ma bata si pe mine mintea =)) ) ...adika mi se pare oarecum aiurea..si mai ales sa mintesti...adika daca tot vrei relatii de cu fete de 20 nu prea vad mai mult de un one night stand(in caz de minciuna) daca nu(apropos mi-am adus aminte ca am un amic bun care e cu cineva de la faculta din anu I si el e deodata cu mine si e super misto, adika de cand e cu ea s-a lasat de baut, de fumat ...si mai si fake sport constant :lol: :lol: ) si vrei relatie de mai lunga durata atuncea nu prea vad alta cale decat sa ii ziki catzi ani ai si sa cauti alta metoda sa ajungi la ea :)

Quote:

p.s: I don`t get it ! care-i faza cu minciunile ?! adica
EL , minte cu ceva la inceputul relatiei , (cand zic ceva ma refer la ... na .. de ex. chestia asta cu varsta) pai plm ... el a zis ca are 20 de ani doar ca sa ajunga la ea ... (chestia asta trebuia luata ca un compliment) de unde , ele ..

\"vaaaaaaaai , m-ai mintit ? ok... we have 2 break up =)) \" ntz ntz ntz ..

man nici tie nu iti place sa fi mintit nu? adika sa vina una la tine sa iti zika ca are 18 ani si sa afli ca de fapt avea 14....e cam an p#0@l3@ nu?

mama ce mare fel de a scrie ai sa mor ...

\"man nici tie nu iti place sa fi mintit nu ? adica sa vina una la tine sa iti zica ca are 18 ani si sa afli ca de fapt avea 14 .. \"
pai ...
atata timp cat arata de 18 ... se comporta ca una de 18 .. nu vad care e problema :D
see....
noi .. astia cu .. atarnache .. gandim altfel ..
noi .. lasam .. de la noi .. cat se poate de mult .. just 4 psy ....
ele ... se feresc .. si cauta cat mai multe .. argumente sa-l .... dea la o parte pe x ... sau pe y .. daca-i sta un fir de par stramb in cap ..
neah .. nu-i bun , nu e ... nu e cum vreau eu sa fie ..
noi .. .. psy ?! let`s go ! ..
2 chestii total diferite ..

Andrei_NSL 10-02-06 11:28

:))))))))

pai sa zic asa alea mai mici :lol: :lol: ...cu fete mai mari k mine nu am fost...nu prea ma simt bine dak e fata mai mare :lol: :lol: ....si oricum dak e vorba de sex ....va zic k am ramas :shock: de ce au putut sa faca niste trotinete de 15 ani :lol: :lol: ..........singura regula : sa imi placa mie ! :lol: ...

Psycho 10-02-06 12:11

daca sunt trotinete de 15 ani cu pedale e rau frate alea`s cultivate .. :) fac minuni ptr o seara in orash :)) se dazmatza :))

GolfuletzS 10-02-06 12:12

psyho ;) vezi ... ai grija ce scri pe aici ca intri la pedofilie.... te salta garda pe sus :lol: :lol: :lol:

Andrei_NSL 10-02-06 12:13

....

hah ....iti zic eu ca pe trotinete le cunosteam de 1 sapt si am ajuns cu ele in pat.....+ k trotinetele au facut si show si etc...iti zic k una mai \"expirata\"...era satula de asa ceva si te trezeai cu : Hai baga odata sa plec acasa k imi plang copii !! :lol: :lol: :lol:

Mustang 10-02-06 12:16

Re: ....

Quote:

Originally Posted by \"Andrei_NSL\"
hah ....iti zic eu ca pe trotinete le cunosteam de 1 sapt si am ajuns cu ele in pat.....+ k trotinetele au facut si show si etc...iti zic k una mai \"expirata\"...era satula de asa ceva si te trezeai cu : Hai baga odata sa plec acasa k imi plang copii !! :lol: :lol: :lol:

astea mici stiu mai bine ce vor decat alea mari ;)
vor sa fie femei mai rpd decat altele mah

ce sa le ceri :lol: :lol: :lol:

Psycho 10-02-06 12:45

Quote:

woooooooooooooo ... :shock: :shock: :shock: abea ashtept sa`mi zica si mie una hai baga`o odata sa terminam k ma grabesk ... si eventual sa fie luiciu sau pamela :)) hahaha vise taica vise :)

RA_2fast4u 10-02-06 15:31

Re:

Quote:

see....
noi .. astia cu .. atarnache .. gandim altfel ..
noi .. lasam .. de la noi .. cat se poate de mult .. just 4 psy ....
ele ... se feresc .. si cauta cat mai multe .. argumente sa-l .... dea la o parte pe x ... sau pe y .. daca-i sta un fir de par stramb in cap ..
neah .. nu-i bun , nu e ... nu e cum vreau eu sa fie ..
noi .. .. psy ?! let`s go ! ..
2 chestii total diferite ..

mah ai dreptate :) numa ca am precizat si eu ca daca cautzi un pit stop(ceva de genu wash and go ) sau mai pe romaneste(pacat ca ii pe engleza :lol: :lol: ) one night stand chiar am zis ca atuncea nu conteaza detaliile de genu..poate esti pilit..poate e pilita...poate esti prea happy sa iti dai seama..ma rog detalii :lol: dar dc vrei ceva mai mult(cred ca la astea ne referim nu? ca tousi one night stand-u nu are reguli nu? :lol: ) atuncea e mai cu kiki faza....

aleks 10-02-06 15:47

Quote:

era satula de asa ceva si te trezeai cu : Hai baga odata sa plec acasa k imi plang copii !! :lol: :lol: :lol:

nu crezi k exagerezi putin? :wink: :twisted:

EvLSant0S 10-02-06 18:57

poate exagereaza, nu asta-i ideea, valderama ,azi ne vedem :D poate-mi povestesti si mie de trotinetele alea .. evenetual niste numere de tel :D

Andrei_NSL 10-02-06 20:36

......

dau si numere zic si de trotinete
....cu exageratu` ...glumeam ...nush nu am incercat cu dastea obosite ...mi`au placut prospaturile :lol: :lol: ..

teddy 11-02-06 01:50

n-am avut nici o prietena mai mica decat mine, iar aventuri rar am avut cu fete de varsta mea.
actuala e mai mare cu 4 ani ca mine 8)

Mustang 11-02-06 07:19

Re: ......

Quote:

...nush nu am incercat cu dastea obosite...

spunand chestia asta, jignesti in mod indirect anumite persoane ;)

teddy 11-02-06 14:35

\"practice makes perfect\" :lol: :lol: :lol:

Spark 26-03-06 15:12

Re: Fete mai mari ? Mai mici ?

teoretic .. alea umpic mai mici ar trebui sa fie mai pe aceeasi lungime de unde cu tine ...
practic ... difera de la persoana la persoana ...

Psycho 28-03-06 23:02

mie im iplac indeiferent daca sunt mici sau mari .. sa nu fie grase :P .. asa ... dar sa aiba initiativa ;)

aleks 29-03-06 12:21

si sa nu aiba inhibitii in pat :D

d3vilish_lips 29-03-06 13:58

....eu cred k mai important e sa nu fie jungla :oops:......k la ciutance se poarta :rolleyes2

Psycho 29-03-06 14:07

ce junlga mah .. k mie in copilarie mi se spunea tarzan ;)

d3vilish_lips 29-03-06 14:13

......adik neepilata mah tarzan :twisted:.......

Psycho 29-03-06 14:16

lasa k e ami incitant asa .. foloseshti nishte faina .. sau .... te aventurezi in necunoscut .. in jungla ecuatoriala :))

d3vilish_lips 29-03-06 14:24

....=))) buhahahaha pya parka stia .....

aleks 29-03-06 23:09

ce penal... blana ... bleah.... dezgustator...

C0lt4Subaru 31-03-06 22:41

Prefer Fetele mai mari am ce invata. dar pana in 24 asa .. ca poate ma aleg cu vreo baba de vreo 19 ani iesita la pensie .. bleah :D:D !! nu prea am atractie la babe.. dar cine stie cum se face ca .. ii cade portofelu si il ridic .. si sare pe mine ce ma fac =)))))))) stiu ca is loco !! dar traim in Romania :)))!! Fetel mai mari prefer. ! No offense :-P

Mystic 02-04-06 22:02

frate,alea de 14-15 ani sunt batute in cap,se uita si ele la o telenovela si se cred mari amoreze :))de-abia de la 16-17 ani incep sa se maturizeze cat de cat(trust me,zic din proprie experientza)

MnemonyK 03-04-06 17:39

te aprob Mystic !
la 16-17 DOAR INCEP k pana atuncean parca mergi cu un copil de tzatza pe starda... :( naspa

Spark 03-04-06 18:27

dar totusi ... exista si fete de 16-17 ani ... care gandesc mult mai matur ca alea de 18-19 ... stiu cazuri ... trust me .. ;)
asa ca pana la urma tot acolo ajungem ... conteaza de la persoana la persoana ... si de la fata la fata .. ;)

Mustang 04-04-06 06:45

am o cunostiinta ... abea a facut 17 ani ... gandeste mai matur ca orice gagica de varsta ei sau mai mare cu 2-3 ani ... deci nu ma mira....
si normal ... tot pe alea mai mari le prefer ... ;)

da' mai mari in varsta...ca la inaltime nu pot sa suport ca tipa sa fie mai inalta ca mine :D

aleks 04-04-06 14:24

da... alea de 17 nu ma deranjeaza, kiar daca sunt imature... cu atat mai mult, sunt mai usor de prostit :D:D:D
stiu, stiu, sunt un corupator de minore :P.... da' nu ma deranjeaza :):):)

Mustang 04-04-06 14:44

aleks...12 sa il tii minte toata viata: corupere de minori....

Hai ... daca e prima abatere iei 6 ani ... daca te comporti bine ... te scoti cu 4 ani ... :p

Spark 04-04-06 15:51

da` ce se stie cineva ?
vb din proprie experientza ... sau erai cat pe aci sa te frigi cu asa ceva ... si ai invatzat minte ? :P

Mustang 05-04-06 06:51

nu eu...un tovaras de-al meu...
sa-tz spun care a fost faza...
EL:19 ani
EA:17 ani

In ianuarie gagica era virgina...dupa 3 luni...s-a dus pe apa sambetei virginitatea ei pt ca facuse dragoste cu el ! Toate bune si frumoase inca o luna de la ... eveniment...
A venit momentul sa se produca ruptura...(de aici si ideea cu deflorarea unei virgine)el i-a dat papucii, ea nu a vrut sa accepte..s-a tinut de el 2 luni scai sacaindu-l de nervi dupa care a folosit alt tertip. s-a dus la politie si le-a zis ca el la 19 ani ... s-a dat la ea...care avea 17 ani.
Incepe procesul...asta acuza incontinuu k a fraierit-o, k la la la ...
in cele din urma asta incepe sa isi spuna pasul...si scapa de acuzatie, dupa si ce gagica a recunoscut !
Fiind tovarash cu el ... mi-a explicat cat i-a zis avocatul k ar trebui sa ia...
Asa ca : eu d'aia nu prea caut virgine ;)...am avut si eu perioade cu vreo 4-5 virgine...da' nu s-a ajuns aici !

Mystic 05-04-06 19:20

nashpa rau....asa ca reprofilatzi-va pe majore cat mai e timp :P

Spark 05-04-06 23:03

super aiurea fazele astea ...
dar si mai najpa ... ca nu se intampla chair asa de rar ...
am mai auzit din astea ... ca o descoperit parintzii ca nu mia e virgina ... si sa se scape .. o zis ca baiatu` o curupt-o sau vilat-o sau in fine ...
de aia trebuie sa ai foarte mare grija ... ca tzi se poate duce viatza si libertatea din cauza unei proaste ... care nu consientizeaza ce face .. dak spune astefel de lucruri ...

Mustang 06-04-06 12:47

plm frate...nush de ce fetele tre' sa minta cu virginitatea lor asa de mult...

daca te-ai fwtut cu unu'...pai dc plm sa il bagi in "oala cu sobolani" ???
spune-i lu' tac-tu' ca asta s-a intamplat si gata...
mare spil !

Eugen_TL 06-04-06 12:50

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
plm frate...nush de ce fetele tre' sa minta cu virginitatea lor asa de mult...

daca te-ai fwtut cu unu'...pai dc plm sa il bagi in "oala cu sobolani" ???
spune-i lu' tac-tu' ca asta s-a intamplat si gata...
mare spil !

tinand cont ca in romania si nu numai sunt multi parinti demodati isi iau fata la bataie si saraca ascunde na.... dar tinand cont ca oricum si-i ia ca nu a fost atenta mai bine ii spui adevarul ! :)

All times are GMT +2. The time now is 15:34.

- Copyright 2026 4Tuning