![]() |
:cry: si tu brutus! de fiecare data a fost o singura data. sa ne amintim de cate ori ati evitat voi? si da hai sa ma dau acum nu vreti. ce conteaza ca sta masina intr-o parte ca nu am un cauciuci. hai sa ii dam fum ce naiba!
cat despre partea cu clatitele ... lasaneee lasaneee! |
www.csr.as.ro
dupa cum putem observa , clujenii vor mai mult ca noi si totodata dovedesc ca se poate pe cand noi ... :( si sa nu va aud ca nu intelegeti ce am vrut sa zic :!: |
Na am ajuns si yo pana in germania :roll:
am vazut niste masinutze de va aruncatzi creieri ! sapt viitoare ma duc in stuttgart la muzeul de mertzane shi porche 8) am vazut kadett cabrio cu 1500 e !!! instare buna ! pt akimoto ma mai uit dupa Vtekuri si tricou sper ca in curand pot sa va postez pozele facute ca nam monitor acas si tre sa vin la cip pool sa va scriu aceste randuri! |
1 Attachment(s)
:lol:
|
domnu MAX te-am vazut aseara ai trecut fix pe langa noi in complex...apoi plecand spre casa l-am vazut si pe Cata cu turbaciunea lui :)
iar la atu erati cred ca toti sau cel putin doar pe akimoto si pe sebi i-am vazut restu cred ca erati la masa ca ma uitam dupa voi dar nu v-am vazut... |
la atu eram doar eu cu sebi{....cu catars4 am dat bot in bot pe la 3 dimineata
|
am revenit si eu in oras. ne vedem deseara.
ps: cine a castigat ieri la MotoGP? ca i-mi e lene sa intru pe site |
am auzit ceva ca ar fi concurs de super bike la Arad. :roll: stiti ceva de asta ?..daca este eu merg...
|
ne vedem diseara
il sun si pe dracula ca cica vine si el :) |
1 Attachment(s)
salutari din Tubingen
uitati de ce imi place aici ! na ce ziceti :) |
lol
aia da..bei 3 dealea si esti mort :D |
nos-ule, poate poti sa faci un smen si ne aduci si noua cate una :P
|
si chiar doua ... eu unul stiu ca nu m-as supara!
|
asa, vad ca n0namee e dat pe drinky - drinky :drunk:
|
NOSu, cat stai in doiciland? Saptamana viitoare sunt la Herrenberg, la o scuipatura de Tubingen, poate bem un metru de bere...
|
ia auzi ba la astia ... astia beau cu metru. daca ma enervati aduc echipa de soc (akimoto and sebi) beau astia cu km ... asta asa ca si concurenta!
corse ... da o bere cand mai bem? |
Re: Cafeneaua, lucruri de vorbit + divertisment
sper ca in wikendul asta as va vad fetzele pe la muzeul satului:)
|
sa facut jeff numa sa dai un mail sau un semn de viata ceva
yo stau pana in 29-30 luna asta ! |
n0namee la-s ca bem, dar luni nu cred ca va veni nimeni din cate am inteles, dupaia plec si eu in Hermany, in concluzie, bem cand ma intorc
n0namee, merem weekendu' asta la muzeul satului? sebi{ eu sigur o sa trec pe acolo |
niste masinute ce am vazut
2 Attachment(s)
:shock:
|
cand va fi next meeting ?!
|
pai cred ca peste vre-o 2 sapt, pt ca luni toata lumea e plecata. nu stiu :roll: , sa spuna si restu
|
jeeeeeeeff
jeff
omu , frate , prietene ...... etc hai ca tre sa-ti cer o favoare mare !!!! :oops: daca mai vi aici in germania aduci terog si mie si prietenei mele 2cartuse de L&M rosu (2 cartuse ) ca le-am cam fumat pe alea ce am adus yo ! si ti-le platesc cand vii. ATENTIE MARE CINE CITESTE ACEST POST SI POATE SA DEA DE JEFF PRIN TELEFON SAU PERSONAL SA TRANSMITA MESAJUL DE MAI SUS VA MULTUMESC PENTRU ATENTIE :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: |
eu nu-i stiu nr de tel :? ca l-as fi sunat
|
si yo sunt plecat , asa ca inca unu' in minus
Speedy , e misto avataru' aici la munte e racoare :twisted: |
thanks man
|
Re: jeeeeeeeff
Quote:
Respekt. 8) |
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
! ! ! ! S U P E R B ! ! ! ! te sun ! mersi incaodata |
hopa ... si noua ce ne pica sa nu va denuntam pentru trafic cu tigari??? :shock:
|
Mai fratilor eu am impresia ca pe la sectiunea TIMISOARA cam este penurie de idei si de topicuri
|
pai or plecat baietzii care-incotro, la munte, la mare, in tari straine, etc... :cry:
|
Pai domnu' moderator da niste idei si ne apucam sa le dezvoltam.
Io am ceva material didactic p'acas'(ma refer la informatii). |
akimoto, am vazut in magazine Gran Turismo 4, esti interesat :?:
|
probabil ca ai vazut Gran Turismo 4 Prologue, il am deja...
|
nu cred ca era prologue, nu am vazut sa scrie prologue, ma uit azi mai atent
|
:lol: Azi e ultima zi!!!!
DE MAINE SUNT IN CONCEDIUUUUUU !!!!!! |
Re:
eu nu v-am mai vizitat de mult si vad ca s-au schimbau unele chesti pe aici,felicitari si tzin sa va salut pe totzi din wayt horse (costinesti)revin si eu dupa data de 11 si mai am o intrebare:EU UNDE P... MEA ERAM DE NU APAR IN NICI O PAOZA DE GRUP?
|
sa ai distractie cat cuprinde, si astept sa ne intalnim toti iara
|
Mamaia, here I come !
sa aveti grija de forum... |
Drum Bun !!!!!!! :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:56. |
- Copyright 2026 4Tuning