![]() |
Re: E46 - pushtiu_timisoara
Quote:
Nu vreau sa o iei in nume de rau, respect pasiunea ta pentru masini si ceea ce ai facut pana acum ... dar ultimele 'dume' sunt exagerate. Bafta si ... ' fortza '. |
bro ..SUPERBA masina ..SUPERBAAAAA! .... alte cuvinte sunt de prisos :) ;)
|
ce suspensie ai pe masina??vreau sa incerc doar cu arcuri KW....cunosti ceva oferte???
|
suspensia e TA-Tehnik, a fost accesibila ca pret si deocamdata sunt foarte multumit de ea. e reglabila pe inaltime si nu e extraordinar de rigida.
https://forum.4tuning.ro/462-arcuri-a...a-bmw-e46.html |
2 Attachment(s)
2 poze in ton cu anotimpul :lol:
|
auzi adi ... ca nu am gasit nimic concret .... tu ce dimensiuni ai la cauciucuri in momentul de fata ?
|
acum am cauciucurile de iarna 215-45 fata si 235-45 spate.
in rest 215-40 fata si 245-35 spate. ;) |
si cum te descurci cu ea iarna:D?
ceva noutati urmeaza,ce si cum:P? |
e ok. am ridicat-o cam 6 cm, am pus gume de iarna si... merge. pe zapada mai incet si cu grija, dar oricum isi face treaba ACS-ul.;)
pe viitor nu stiu. as mai vrea multe sa ii fac dar, sa vedem... in functie de finante. |
bine ca ai reglabile:D.....si bine ca nici iarna nu a fost ceva de durata:P...ca astfel cam greu si cu asc si fara tot aia
bafta mare in continuare si spor la finante:P |
shadow line cu ai reusit sa faci ai luat bandouri negre originale sau le-ai vopsit sincer sunt foarte interesat vreau sa fac si eu pe un seria 7 timisoara.astept raspuns multumesc mult
|
pe e46 din 99- 01 majoritatea au venit cu shadowline ..
|
k multumesc mult,ca si eu vreau un shadow line si nu gasesc nici o modalitate sa fac lucru calumea pentru ca la bmw mi-au cerut 36 de milioane pe kitul complet de shadowline
|
o idee .. il dai jos.. il cureti bine cu smirglu fin.. ii dai un filer si vopsesti negru mat ..
dar nu stiu cat tine.. eu asa mi-am facut nariile la masina si m-au tinut aproape un an .. |
Quote:
|
va multumesc din suflet.
|
si poti sa-mi spui unde le-ai infoliat un numar de tel sau ceva.si cand le-a infoliat le-a dat jos sau?pentru ca am inteles ca daca ti le da jos nu mai pot fi puse sus.un pret informativ.
|
Quote:
|
k mersi mult,scuze de intrebare dar as vrea sa intru si eu in acest club al vostru din tm si na vreau sa stiu care sunt conditiile si daca se poate bineinteles.astept raspuns fie el si negativ
|
am aflat de pe forumul clubului...cand o sa termin de tunat masina o sa va contactez sa ma alatur voua.
|
cati bani ai dat pe jante? sunt foarte frumoase! la fel si masina. Bafta!
|
ionut... sper ca te-au lamurit baietii, cat despre club, posteaza-ti masina pe forum la Your ride si vino intr-o duminica la intalnire sa ne cunoastem.
wolverine... jantele erau pe masina cand am luat-o. eu doar le-am reconditionat (indreptat, scos zgarieturi, polishat). Ms de apreciere. Bafta si tie. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
8,5 sau 9 fata si 10 spate
|
Quote:
|
am un prieten care aduce suspensii, de la el mi-am luat si eu si sunt foarte multumit. e chiar ok si nici nu e scumpa. in jur de 280 E. let me know if you want si vb cu el. ;)
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
latest updates:
Faruri cu lupa originale Bosch cu instalatie xenon de fabrica Angel Eyes cu LED SMD Cauciucuri 215/40 fata si 235/40 spate Dat tranteala ca e gata iarna Urmeaza: sa polishez jantele, detailing exterior cu produse Meguiars (polish profi), polish faruri, aplicat folie protectie faruri VentureShield, folie 3M pe nari, pe portiunea de pe usi dintre geamuri si pe trimuri si schimbat folie de pe geamuri cu folie Llumar cu grad ridicat de antiefractie Sper sa le rezolv toate saptamana viitoare. :-P |
Incercam niste poze?
|
Dap, trebuie...
dar dupa ce ii fac polishu :D keep in touch |
Masinuta a mai primit urmatoarele:
polish profi nari carbon ramele dintre geamurile laterale carbon toba cu doua iesiri rotunde Borla trantita maxim de spate. maxim am spus. :lol: A fost prezenta la partea de expo la Real Drift Timisoara, unde a primit si prima cupa ;) . Sa fi vazut cat era de fericita... :D Urmeaza poze de la eveniment, cand primesc... |
Arata superb masina!!!! Ai suspensie de la Caius cumva??
|
Tare rau masina ... si jantele alea sunt :X:X app nu te-ai gandit sa le vinzi?
|
frumos e46.hai cu pozele alea de sambata/duminica :D
|
6 Attachment(s)
SAX... da, suspensia e ce aduce si caius
crysty... nu vand jantele ca imi place prea mult cum dau pe masina GYO... ms, uite si cateva poze, pt care ii multumesc lui *HD_85_GEL* :D |
Quote:
Super pozele! |
avion facuta :D
|
pacat ca nu are motorul pe masura sa isi ia zborul :lol:
ms inca o data pt ochelarii la proiectoare ;) |
bune pozelee :)
|