![]() |
Re: Maşina mea: Alba-Neagra
Sa-l folosesti sanatos multi km!:drunk:
stiker-ele K&N unde le lipesti? 8) |
Quote:
spor la facut km cat mai multi cu el :D |
sa.l folosesti cu placere, sa ne spui ce diferente observi dupa montarea lui;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
@o'neal cu tot cu kitul de curatare si transport 318 ron @ sonny ...in 10km pana acum facuti nu am simtit nimic. Cred ca am sa scot si rezonatorul, asa mi-a recomandat cineva. Maine il testez mai mult ca dau o fuga :twisted: la Costinesti. |
Quote:
ok am inteles...drum bun ai vazut ca s.au anuntat calduri si gata pleci la mare...;) |
2 Attachment(s)
Nu acesta este motivul deplasarii ci intalnirea nationala GMclub.
Oricum m-am pregatit mai bine pt drum montand in sfarsit si bara de rigidizare: |
4 Attachment(s)
Am reusit sa termin si cu cablarea proiectoarelor. Am inlocuit blocul de lumini cu unul cu buton pt proiectoare, am tras calblaj de la blocul de sigurante pana in bara si de aici la proiectoare. Pus releu si siguranta de 15 si acum am si eu proiectoare :P care asteapta xenonul(4300k sau 3000k ...inca nu-s foarte decis de care sa pun).
A aparut in bord si martorul care pana acum statea pe invisible :D |
Quote:
|
Eu unu am simtit o imbunatatire cand trec peste gropi sau denivelari cu una din rotile fata....nu se mai simt asa rau vibratii/socuri in volan sa zic asa. Pe viraje sta foarte bine masina si asta mai mult datorita arcurilor Eibach excelente.
|
Quote:
|
Quote:
|
Sunt in cautare de praguri de OPC care au cu totul alt desen. Am pus niste FK-uri dar nu-mi placeau ca nu veneau la nivel cu barile fata-spate. Asa ca pana voi face rost de praguri de OPC vor ramane cele actuale.
Cat despre prelungirea peste faruri prin "lungirea" aripilor si a capotei o voi face cand voi gasi o peroana capabil sa faca asa ceva in Focsani, nu prea ma pot lipsi de masina nicio zi din pacate :( Ti-am vazut topicul cu masina ta si imi place ce ao facut pana acum...astept rezultatul final pt a te felicita :D |
Vazand clipul urmator ...
https://www.youtube.com/watch?v=87Qhl...eature=related mi-am facut si eu comanda de asa ceva :twisted: Intr-o saptamana sper sa fie pe masina :D |
Quote:
|
Sunt frumoase cred ca si scumpe .. stil Audi.
|
Quote:
2 la mana, nu o sa mai merg cu xenonul pe timp de zi aprins, marindu-i astfel durata de viata. |
Foarte frumoasa masina,aranjata cu gust.Bafta
|
Quote:
|
Quote:
@ COX...nu musc pusti carora le plac masinile si nu fumatul, bautul si droagele...asta in cazul in care nu esti unul dintre cei enumerati mai inainte :twisted: Ideea este ca ma bucur cand vad un pusti ca tine(pt ca ai jumatate din varsta mea) care este pasionat de masini. |
"Mi se pare ca se incadreaza mai bine cu liniile masinii decat cele cu angel eyes "
Asta clar si eu sunt de aceeasi parere. Totusi ,scuza-ma ca intervin (sper sa nu sari pe mine) , mergeau niste jante pe 16. Dau bine si astea dar daca erau pe 16 parca dadea mai bine. Acuma fiecare cu gusturile lui.:-) P.S.: stiu ca avem drumuri...nu are rost sa zic ca stim cu totii !:cry: |
Quote:
poate reusesc odata sa te opresc sa iti admir masina(sper sa nu te superi) |
Regret ca nu de aceeasi parere cu cei care "iubesc" astfel de faruri, sunt un kitch grosolan, pacat de bara OPC. De ce nu incerci sa o faci cat mai aproape de original adica de Astra OPC ?
Dar fiecare cu gusturile lui, eu am tot astra G Hatch. si am bara fata OPC, bara spate OPC, grila OPC, dar nu as pune pe ea faruri care copiaza audi, nu are nici o logica dar dupa cum spuneam fiecare are gusturile lui. Masina este f frumoasa, incearca sa nu o tiganesti. |
ce ai mai facut pe la masina?urca niste poze mai recente aici;)
|
Quote:
Ideea este k am vrut niste faruri cu DRL (day runing lights) pt a nu mai merge tot timplul cu xenonul aprins... parca nu imi vine sa schimb cate 2-4 becuri la an..... @ Sonny, astept vremea buna sa-i trag o sedinta foto... Momentan astept farurile astea....caut punte spate cu discuri si strang bani pt 4 difuzoare Focal si o putere pe 4 canale pt a le amplifica.... Toate la timpul lor... |
Quote:
|
Ooooo... iata cine schimba prefixul azi...
sa fie intr-un ceas bun! :D |
Normal ca si cele angel eyes (nu mi se par) sunt kitch-uri, sincer mai bine dau cele day light (devil), dar cel mai bine dau cele originale cu lupa care trebuie sa fie neaparat fumurii ;-)
|
Quote:
On- Astept sa vad ca de bine vor da pe masina :) |
Foarte tare masinuta ta...bani investiti cu cap, a iesit ceva foarte frumos! :shock:
|
8 Attachment(s)
Am facut in cele din urma rost de faruri...
:twisted: |
Quote:
|
Dupa 18,30 in crang la intalnirea clubopel focsani
|
14 Attachment(s)
Sedinta foto:
|
frumoasa mai e..ce frumos o dau farurile astea :D
|
Multumesc, si mie imi place cum vine cu astea...parca se incadreaza mai bine cu liniile masinii
|
Quote:
|
Excelenta masina,modificari cu bun gust,sa ai grija de ea ca e foarte frumoasa:-)
Dau foarte bine farurile astea pe masina,cel putin mie imi plac foarte mult |
Imi place la nebunie "albusul" tau, una dintre cele mai frumoase masini de la noi.
Un sfat (cu toate ca sunt mult mai mic ca tine) renunta la suporturile de numere si sterge marginele numerelor . |
Pe fata nu prea am cum, dar pe spate am da gand sa fac asta, dar imi trebuie dublu adeziva mai lata pt ca tot ce am gasit pana acum nu are mai mult de 3cm latime. :sad:
Azi masina intra la transformarea puntii spate din sistem cu tamburi in sistem cu discuri :D |
1 Attachment(s)
Conversia de la tamburi la discuri s-a facut, acum urmeaza sa dau comanda de:
Discuri fata Brembo Max si placute Ferodo Premier si discuri spate Ate si placute tot Ate. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:49. |
- Copyright 2026 4Tuning