Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Calarasi (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/117465-calarasi.html)

Boodyx01 18-04-10 20:46

Re: Calarasi

in urma masinii lui zaf , ca nu el era sofer :) eclipseul acela negru din poza postata de el ...a scos din ea ceva mai multi caluti!Nenorocitu ala de cazan are pana si bricheta functionabila :((( ...
Era evident ca ma face dar a fost ceva "for fun" :) atata tot !

snake17 18-04-10 20:48

cati cai are masina lui Zaf?si cate kilograme

Boodyx01 18-04-10 20:52

130-140 caluti ..si vreo 1200-1100 kg din cate stiu eu ... nu stiu exact .. a lucrat ceva la ea .. si pana nu ajunge pe un dyno nu stie nimeni sigur :)
Acuma sa ii fac si putina reclama :) de 1 mai la constanta il vedem toti in actiune :P si dupaia puteti sa va dati cu parerea daca sunt eu spart sau nu poate masina mai mult :"> ..

vatavu 18-04-10 21:04

Ia ziceti baieti..ne strangem cativa saptamana asta?

andi_cimpean 27-05-10 23:51

Vreau părerea voastră.

Facem şi noi un club auto (club sportiv)?

Faceţi lista.

1. Andi

babyemporio 08-06-10 01:37

URC - Urban Racing Crew : un club al pasionatilor de tuning/masini/motociclete/etc.
Facem inscrieri pentru a ne extinde in mai multe orase ale tarii.
Se cauta:
Membrii - seriosi, de incredere, care pot strange oameni in orasele lor
In urma activitatii din oras, se vor desemna: Presedintele filialei, vicepresedinte si organizator.
Pentru mai multe detalii: messenger - baobab_ro, cu specificatie URC.

mitituneru 09-06-10 12:35

chiar nu mai este nimeni interesat de infiintarea unui club in calarasi?hai ca potential este....eu unu' ma bag!

intalniri ceva?....

vatavu 09-06-10 19:44

Si eu ma bag. Eu am propus de mai multe ori intalniri dar vad ca nu s-a realizat nimic. Deci lista arata cam asa pana acum:

1. Andi

2. Mitituneru

3. Vatavu

lanciahf 06-07-10 12:18

Salutare,stiti cumva ,la voi in oras se gaseste ceva magazin unde se fac numere personalizate pe tablita gen numar de imatriculare?am un prieten din calarasi si vrea sa isi faca,daca puteti sa imi dati o adresa...ceva .multumesc.

andi_cimpean 08-07-10 12:03

Quote:

Originally Posted by lanciahf (Post 3496953)
Salutare,stiti cumva ,la voi in oras se gaseste ceva magazin unde se fac numere personalizate pe tablita gen numar de imatriculare?am un prieten din calarasi si vrea sa isi faca,daca puteti sa imi dati o adresa...ceva .multumesc.

Să intre aici!

http://www.numerepersonalizate.ro/index.php

Fane-CL 10-07-10 07:03

Salutare! Intru de ceva timp pe aici, ce e drept nelogat, insa deabia acum am gasit threadul. Se pare ca singura comunitate auto din Calarasi care are intalniri saptamanale e Logan Club. Intalnirile au loc in parcarea BCR, in fiecare duminica incepand cu ora 10. Daca e cineva interesat ne gasiti acolo.

@lanciahf- e cineva care face placute personalizate, iar cu transportul Bucuresti- Calarasi il pot ajuta eu pe prietenul tau.
Mda.. se pare ca nu pot sa pun link... Google ''Sorin_PSS''

lanciahf 12-07-10 23:28

Va multumesc.drumuri bune si numa bine

ddannyeld2 28-07-10 01:49

Si eu ma bag dar fara permis :D pana in decembrie :X:X:X

1. Andi

2. Mitituneru

3. Vatavu

4.ddannyeld2(acelasi id si pe YM;))

B-56-BGZ 18-08-10 20:58

hmm se pare ca se formeaza o adevarata comunitate si aici in oras la noi

http://194.88.148.41/?mmid=d9843928530a784f

AnDrEiCa 31-08-10 12:43

Quote:

Originally Posted by B-56-BGZ (Post 3594494)

Da ma eleronul ala jos ,parca e racheta cu el.....

snake17 31-08-10 13:27

1 Attachment(s)
ele sunt :)

vatavu 05-09-10 17:48

Viata e crunta si chiar nevinovat poti sa o patesti. Sigur ati auzit de accidentul de sambata seara:
Quote:

Un taximetrist de 23 de ani a murit aseară, după ce maşina pe care o conducea a fost strivită de un autotren.

Accidentul s-a produs aseară, în jurul orelor 22, pe DN 31, în afara comunei Cuza Vodă. Un autoturism marca Cielo, aparţinând unei firme de taxi, condus de un tânăr de 24 de ani, din Călăraşi, care circula regulamentar, a fost strivit de partea din spate a unui autotren, care a intrat pe contrasens şi l-a prins sub roţi.

Pompierii au intervenit cu un echipaj de descarcerare pentru a-i elibera din fiarele contorsionate pe şoferul autoturismului şi pasagerul din dreapta. În urma accidentului, taximetristul a decedat, iar pasagerul din dreapta, un tânăr de 27 de ani, din Călăraşi, a suferit răni grave, fiind transportat de urgenţă la un spital din Bucureşti. Şoferul autotrenului, un bărbat de 53 de ani, din comuna Curcani, nu a fost rănit în urma groaznicului accident.

Poliţiştii au sesizat în acest caz şi Inspectoratul Teritorial de Muncă, pentru că şoferul taxiului se afla în timpul programului de lucru şi se consideră accident de muncă. „În acest caz, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă“, a declarat Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ.

Sursa: adevarul.ro

ddannyeld2 06-09-10 00:59

Quote:

Originally Posted by B-56-BGZ (Post 3594494)

Quote:

Originally Posted by snake17 (Post 3623391)
ele sunt :)

Salut baieti ..bine ati venit

Ma bucur sa vad din ce in ce mai multi calaraseni pe aici ...poate veti raspunede afirmativ si la o posibila infiintare a unui club...cine stie !

Quote:

Originally Posted by vatavu (Post 3636300)
Viata e crunta si chiar nevinovat poti sa o patesti. Sigur ati auzit de accidentul de sambata seara:

Pfoai....nu am cuvinte:shock::sad:

PS:vb pe mess!8)

B-56-BGZ 12-11-10 17:12

nu se mai discuta chiar nimik pe aici?

andi_cimpean 13-11-10 00:15

Păi ce ai dori să se discute?

Pe această cale, îi invit pe cei care au o nelămurire legată de subiectul auto şi nu numai, să vină si să întrebe aici. Poate îi putem da răspunsul corect.

B-56-BGZ 17-11-10 14:14

nush..
dar vad ca nu prea mai intra nimeni pe aici ..

riv_gms 29-11-10 15:13

Voi stiti ce inseamna un club?
Ce responsabilitati sunt?
Stiti ce acte sunt necesare?

andi_cimpean 29-11-10 17:04

Quote:

Originally Posted by riv_gms (Post 3854817)
Voi stiti ce inseamna un club?
Ce responsabilitati sunt?
Stiti ce acte sunt necesare?

Ce urmăreşti prin această întrebare?

Ca să ştiu ce răspuns îţi dau...

riv_gms 29-11-10 21:46

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3855101)
Ce urmăreşti prin această întrebare?

Ca să ştiu ce răspuns îţi dau...

Toata lumea sus in jos , vrem club ,dar nu este usor sa faci un club cu acte in regula

andi_cimpean 29-11-10 22:06

Eu cred că tu nu faci diferenţa între o comunitate locală şi club sportiv.

Am zis noi ceva de club? Poate o fi amintit vreun user, dar clar nu d-asta am deschis thread-ul.

Vrem pur şi simplu să ne strângem mai mulţi, creând astfel şi în Călăraşi o comunitate locală 4tuning.

Got it?

riv_gms 30-11-10 08:51

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3395642)
Vreau părerea voastră.
Facem şi noi un club auto (club sportiv)?
Faceţi lista.
1. Andi

Despre asta vb!

andi_cimpean 30-11-10 10:17

Quote:

Originally Posted by riv_gms (Post 3856732)
Despre asta vb!

Păi şi la câţi au dorit, nu vezi ce-am mai făcut?! :lol:

Oricum, îţi garantez eu că nu mi-ar fi fost greu sa fac un club sportiv.
Am experienţă în crearea de ONG-uri aşa că un ACS ar fi fost floare la ureche!

D3mon 01-12-10 23:22

sunt numai membri cu logan in clubul asta? :))

Fane-CL 05-12-10 18:44

Care club? :)

andi_cimpean 05-12-10 23:11

Există club Logan în Călăraşi.

Noi aici încercăm să clădim o comunitate şi văd că se mişcă greu de tot treaba, darămite, un club...
Ar fi utopic! Cel puţin la momentul ăsta.

riv_gms 06-12-10 11:54

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3873923)
Există club Logan în Călăraşi.

Noi aici încercăm să clădim o comunitate şi văd că se mişcă greu de tot treaba, darămite, un club...
Ar fi utopic! Cel puţin la momentul ăsta.

Dupa cum am discutat , vineri o sa ajung in Calarasi! sper ca o sa va gasec:)

D3mon 06-12-10 17:16

comunitate, "club" cum vreti voi sa spuneti...am vazut si cu logan club ca sunt vreo 2 insi care se intalnesc :))

Fane-CL 06-12-10 18:43

Nu chiar doi, uneori sunt mai multi, de exemplu duminica erau vreo 12 masini acolo...

Fane-CL 06-12-10 19:24

1 Attachment(s)
Suze de dublupost.

D3mon 10-12-10 06:59

1 Attachment(s)
ohoo au fost ceva..eu le vedeam decat pe alea doua rosii...
uitati si o poza de la o mini intalnire hyundaiclub

riv_gms 10-12-10 07:58

:) sunt in drum spre voi ... sper ca in aceasta seara sa ma pot intalni cu voi

Zaf 14-12-10 21:53

am citit si am tot citit...am cateva intrebari (evident in legatura cu infiintarea unui club) serioase la care astept si rasp serioase:

1. vin decat posesori logan la bcr sau este o intalnire pt toata lumea ?
2. aveti ceva modificari serioase la masini ? (motoare cutii suspensii chip etc ?)
3. cati din voi au participat la competitii cu masinile ?

andi_cimpean 14-12-10 22:27

1. Din ce am văzut, în parcarea BCR, s-au prezentat decât membrii Logan Club şi posesori de Hyundai, dar separat.
2. Din ce am observat pe aici, nu prea. Modificări mai generale şi care ţin mai mult de aspect.
3. Eu am dorit de câteva ori, dar locul de muncă de la momentul respectiv, nu mi-a permis.

Ar fi frumos să ne strângem odată, mai mulţi să vedem ce şi cum.

Ce ziceţi?

Nu-s cu iniţiativa, dar dacă aveti în gând, nu ezitaţi să mă sunaţi şi pe mine.
Andi - 0727.77.41.42

riv_gms 15-12-10 08:28

Quote:

Originally Posted by Zaf (Post 3898420)
am citit si am tot citit...am cateva intrebari (evident in legatura cu infiintarea unui club) serioase la care astept si rasp serioase:

1. vin decat posesori logan la bcr sau este o intalnire pt toata lumea ?
2. aveti ceva modificari serioase la masini ? (motoare cutii suspensii chip etc ?)
3. cati din voi au participat la competitii cu masinile ?

2. Tuning nu inseamna decat modificari exterioare sau la motor,daca schimbi o evacuare , pui un chip inseamna Tuning!Fiecare persoana face tuning dupa puterea financiara pe care o are!
Nu trebuie sa punem turbina , compresoare ... etc ... sa avem cati mai multi CP/Kw ...
Nu trebuie sa detii un o masina germana,japoneza s.a.m.d.p. sa fie tuning!
Tuning-ul se poate face pe orice masina incepand de la dacia 1100 ... Slr ... slk ... Deci asadar si prin urmare nu trebuie sa se sara in aer pt fleacuri!

3 Sa fii pasionat de tuning nu inseamna sa participi la competitii auto " eu prefer sa particip la orice alta activitate auto decat copmetitii auto" daca vreau sa-mi arat suprematia in CP/Kw sau in exterio ... las masina in centrul orasului si o sa-ti garantez ca o sa se uite toti la ea ca la bijuterie . sa o studieze,

NU trebuie sa iesi in evidenta in expozitii sau in curse! Iesi in evidenta prin felul de a fiii prezent pe strada!!

Multa bafta... Aveti un oras prea frumos merita sa va ciondaniti pe fleacul acesta!

andi_cimpean 15-12-10 08:51

Multumim de compliment!

Ai reusit sa te gasesti cu ceva posesori de masini?

All times are GMT +2. The time now is 00:34.

- Copyright 2026 4Tuning