![]() |
inzaghi ejti binevenit la noi in club! sa vii sapt asta pe la int (momentan nu stim cand, sambata sau duminica) si vb cu stefan. in leg cu politia: din cate am auzit eu ei ne ajteptau pe noi.
|
propunere
vroiam sa va anunt ca ar fii bine sa ne intalnim toti undeva online.. sa putem discuta direct... eu fac doar o propunere.. sa intram toti din club pe serverul de irc irc.sidenet.org (nu pe undernet ca sunt toti ratatii.) ma refer sa fim numai noi..ceea ce eu pot sa hostez.. pe canalul #CrazyDrivers . eu vroiam sa vb cu *cel de sus* si in leg cu chestia asta.. eu am mai fost chemat in club acu` 2 luni..sau ceva de genul..dar nu am rapspuns..de aia vroiam sa vb .. in leg cu integrarea. astept un raspuns in l;egatura cu propunerea mea.
aleks vreau sa vorbesc cu tine in legatura cu motorizarea ta.. ca la mine la seria 3 nu stiu exact ce sa`i fac.. vreau sa te sun sa imi zici exact ce si cum. astept un mail de la tine cu nr tau de felefon. thanks. |
Re: propunere
Quote:
|
CE ??? Am ajuns in ziare??? UNDE? CUM ? CAND ? :D
Hai ca ma uit acuma in presa suceveana, is curios :) Inzaghi, cred ca urmatoarea intalnire tot sambata de la 5:30 la Peco ODN va fi, urmand ca acolo sa stabilim cand vor avea loc urmatoarele intalniri. In ceea ce priveste mIRC-ul.. nush daca membrii clubului stau pe mIRC. Cel mai mult poate pe Yahoo Messenger ne gasesti, vezi ca am dat add la ID-ul tau. Ne vdm pe mess. |
Eh , nici chiar asa, nu suntem in nici un ziar ( :( :twisted: )
M-am uitat cam in toata presa, si nu scrie nicaieri nimic, asa ca stati linistiti, daca politia ne cauta, inca sunt sub acoperire :)) :twisted: |
Nush carei treaba ..Heparu a inceput cu presa .....el a zis :\"as vrea sa imi spuna si mie cineva s-a dat la ziar care a fost faza cu politia .... !!!\" acu nush la ce sa referit...?
|
nu conteaza daca am fost sau nu dati la ziar, oricum nu am fost. faza e canu mai avem voie sa facem nimic in peco pt ca banuiesc eu ca o sa stea politia geana pe noi! :)
|
Politia nu are ce sa ne faca in Peco.....atat timp cat avem permisia patronului ...singurul lucru care poate sa faca politia este sa se uite la noi ....dar din pacate patronul nu cred k ne mai lasa sa ne facem de cap ....
|
atunci cand o inceput show o plecat patronu. si poate cand o venit o vazut ce era pe jos. cine stie.
|
reply
SiLoTh , totusi faza cu conferinta nu e cea mai indicata... cum programezi tu o intalnire.. adik sa zicem ca intru eu si vreau sa vb online cu voi..de unde iau eu datele..ce conferinta? cine o tine? asha e simplu..intru pe server si intru pe chan..cine e online , vad acolo. e cel mai simplu.
BUZZ...cititi cu totii in leg cu irc.sidenet.org ; #crazydrivers take care:) |
14 Attachment(s)
so... iar poze...
|
2 Attachment(s)
Hai sa sparg gheata cu 2 filmulete care mi-au ajuns pe mana.
Stergeti \".rar\" , lasati extensia \".mpg\" Frumos scartzaiau cauciucurile pe suprafata de la peco |
he he he :lol: :lol: :lol:
cine-o fi inconstientul ala???????? ntz ntz tineretul din ziua de azi :twisted: :twisted: pacat ca nu sunt prinse partile spectaculoase pe filmulete... |
7 Attachment(s)
Cum gasesc poze cum le pun. Iata ce mi-a mai picat in mana:
|
sal
frumos baieti.. sper ca in continuare sa auda lumea de noi sa ne strangem cat mai multi. cat mai multe masini si sa facem ceva frumos
|
10 Attachment(s)
alte poze...
ma rupe de timp sa le transform... k sunt imense, descarcati o juma d ceas la o poza :lol: |
multzumin inca odata lui aleks. 8)
|
cu placere mertzy...
maine ceva poze... |
da pozele alea cu toata lumea unde`s?
|
13 Attachment(s)
poze din nou...
cu toate masinile si cu toti membrii... aproape, ca vreo cativa erau prin tara... |
dacu ce sunt pozele alealalte?
|
16 Attachment(s)
uite cu ce :lol:
|
a fost super din cate vad.. imi pare rau ca n`am putut sa ajung
|
nu-i nimic, o s-o faci pe gazda la iasi, la urmatoarea intalnire :wink:
|
o fost tare de tot. andrei! de ce nu vrei sa mai vb cu mine? ce tziam facut?
|
ce misto o iesit banda aia a mea de pe tricou :D :D :D
|
Eu voi veni din momentul in care este gata masina oricand
|
daca se face int la iasi vin si eu daca am cu cine merge :D
|
Re:
Quote:
|
cum e? se face la is ceva?
|
Daca e gata jucaria lui Stefan.. Daca nu, mai astptam ;)
|
SV-79-TOY va fi gata ca pe 27. Doar ca decembrie. In cel mai bun caz.
|
Ok. Deci cum facem? Amanam?
|
Re:
Quote:
|
cred ca oi lasam in primavara?
|
sa inteleg k domnisoarele sfioase se tem de zapada? :twisted:
nu-i problema, aranjam sa le cazam la un pension, sa nu se ude pe picioruse pana la primavara :lol: |
Re:
Quote:
si sa iti iei octavia aia mai repede, k n-am cu cine face comparatie :wink: |
misto poze baieti. cred ca a fost marfa la intalnire. sper ca in urmatori ani si la noi in buc sa fie la fel :D
|
in curand o sa fiu si eu pe la intalniri, nu ca pieton(privitor) ci ca shofer. deabia astept. eu o s ainveselesc putzin atmosfera peacolo.
|
ANUNTZ IMPORTANT (pentru unii)
Vreau sa va anunt ca urmatoarele sambete nu voi fi prezent la intalniri deoarece voi profita de faptul ca sunt liber de la ora 2 pentru a lucra impreuna cu cei din service la masina.
Sper sa ma intelegeti. Multumesc mult. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:16. |
- Copyright 2026 4Tuning