![]() |
Re: Jante (Aez, wolfrace, ATP, dezent, oz...etc), anvelope...
--Wofrace Pro-Sprint ---13.500.000 / set (finisaj Shadow chrome)
sunt pe stoc?am un drum la Bucuresti joi si vreau sa le iau! |
4 Attachment(s)
1)..da sunt in stoc pro-sprint-urile...ti-am dat pm...sa-mi spui pe ce masina vrei sa le pui...ca ele sunt 4x100--4x108
2)5x100 pe 18 am in stoc: Aez Cyber--755 ron/buc Dotz daytona--785 ron/buc Dotz Brands-hatch--785 ron/buc Dotz Las vegas chrome--1395 ron/buc |
Salut!
Ma intereseaza ce jante ai pe stoc pe 16" 5 X 114,3 cu 7J sau 7.5J Pune niste poze daca ai si un pret te rog... Ma intereseaza urgent pentru un LAND ROVER Freelander. Multumesc, ALEX |
salut, jante 6.0x 15 ? eventual TSW? pret?
|
JANTE ALIAJ TSW X16 WARRIOR DESIGN pret pe set de 4 in lei cu tot cu tva?
|
Sau care este pretul in lei(tva inclus) pentru un set de wolfrace sprint pe 16" 4x100?
Daca achizitionez de la dvs includeti si montajul? |
sal! m ar interesa pentru un opel astra H in 5 prezoane (nu stiu care este ET ul) un set de jante TSW kyalami sau MAK RACING - Vertigo Mirror pe 17".
daca se poate un pret per bucata,la ambele modele.merci frumos |
Salut. Ma intereseaza si pe mine daca ai ceva anvelope la un pret ok. Dimensiunile: 175/50R13 sau
175/60R13 165/60R13.te rog preturile |
Salut, ai ceva pentru Oltcit, dar fara sa fac modificari la butuci?
|
6 Attachment(s)
Salut
1)shakalu...te rog sa mentionezi pentru ce masina vrei jante 2)esso2007 --iti pot oferi Dezent F pe 16" la 17.500.000 lei/set sau MS Jag--17.700.000 lei/set 3)ZooM-ZooM--iti pot oferi urmatoarele modele cu negru pe 17": Wolfrace pro-race--562 ron/buc Wolfrace warrior black--624 ron/buc Wolfrace Hustle--562 ron/buc Wolfrace Pro-sprint--476 ron/buc Preturile solicitate de tine sunt: --MAK Vertigo Mirror--706 ron/buc --TSW kyalami hyper black--738 ron/buc Nu am nimic pentru Oltcit |
Salut,
am un ford fiesta din 2002 si m-ar interesa un set de jante Wolfrace Black Octane pe 15. potriveste sistemu de prindere pe masina mea? si te rog sa-mi spui si un pret. mersi p.s. cum as putea sa le cumpar? trebuie sa vin eu dupa ele sau mi le trimiteti voi? |
ce ai 7.0JxR17 cu sist de prindere 4x114,3.
pt un volvo ma intereseaza... un set complet! |
Salut
1)TzuTzu Ford Fiesta Am urmatoarele modele in stoc pentru Fiesta pe 15": --Wolfrace Hybrid--15.800.000 lei/set --Wolfrace Fuji--12.000.000 lei/set --Wolfrace pro-sprint--13.500.000 lei/set Jantele le trimitem prin curierat si dvs. platiti ramburs la curier. Un sfat pe care-l dau oricarui potential client: o janta mica cu centrul negru pare si mai mica deoarece negru "slabeste"; in general o janta cu negru arata bine daca e cel putin pe 17" (parere personala) 2)Pentru Volvo 4x114,3 pe 17" am decat Aez Icon 5 --555 ron/buc Pe 16" am: --Aez Xylo--602 ron/buc --TSW Reflex--509 ron/buc --TSW Apex--533 ron/buc https://forum.4tuning.ro/member.php?u=2103 |
Wolfrace warrior black pe 18" 4x100? Poti sa imi trimiti te rog mai multe poze la [email protected] impreuna cu datele J, CB, ET. Multumesc.
|
mersi frumos de informatii. daca stau si ma gandesc mai bine ai dreptate la faza cu jantele cu centru negru. o sa ma uit la modelele pe care mi leai indicat.
ms inca o data |
am nevoie de capaculd e la prezoane de la o janta wolfrace streetracer shadowchrome pe 17. crezi ca se poate aduce?
raspunde-mi pe pm te rog |
Quote:
|
Salut.
Ce jante ai pentru Mazda3: 15'' 5 prezoane, 5 x 114,3 ? Ce modele si ce preturi? |
Salut,
Dezent F pe 16" merg pe Vectra B2 ? Pentru ca daca merg, te rog sa-mi faci o oferta ( cu tot cu kitul de instalare evident ) si conditii de garantie / livrare. Multumesc, M |
Salut
shakalu, kegpr va rog sa specificati cate prezoane au masinile voastre..sau ce motorizari au...ca sa stiu daca au prindere 4x100 sau 5x110. Multumesc |
5 prezoane. Acum am tot pe 16" , opel originale. Le vand pe aici pe forum :).
Motor X25XE . |
1)J.D nu se fabrica Wolfrace warrior black pe 18" cu prindere 4x100
2)cossoft Am in stoc urmatoarele modele 5x114.3 pe 15": --Aez xylo--484 ron/buc --Dezent F--350 ron/buc --Dezent n--442 ron/buc --Dezent J--377 ron/buc |
kegpr iti pot oferi Dezent F pe 16", 5x110 la 17.500.000 lei/set
|
Quote:
Atunci un model asemanator, ce poti sa aduci? |
Boogy, no offense man, dar daca imi dai fix acelasi pret ca la un site cunoscut de anvelope ... nu dau link ca e de porc, dar pe bune. Nu zic ca nu trebuie sa castigi si tu , dar daca le iau de la tine vreau sa fac si eu economie de macar 1 mil . Corect ?
|
Eu vreau pt Opel Corsa 1,3 cdti(75cp), din cate stiu eu jantele cu care vine sunt in 4 prezoane si 6jx15
|
Salut!
1) J.D....o sa caut...luni sper sa-ti dau un raspuns 2)kegpr...nu am cum sa-ti dau mai ieftin...ar insemna ca fac munca voluntara...pretul oricum e bun si include si kit-ul de montaj...e alegerea ta de unde cumperi 3)shakalu...inseamna ca ai 4x100. Am multe modele in stoc pe 15": --Wolfrace Fuji--12.000.000 lei/set --Wolfrace Triad--12.000.000 lei/set --Wolfrace Pro-sprint shadow chrome--13.500.000 lei/set --Wolfrace Katana--12.600.000 lei/set --TSW Rocket--14.800.000 lei/set --Wolfrace hybrid-15.800.000 lei/set --TSW catalunya--17.240.000 lei/set Poze gasesti pe site... |
Oki, pt contact sunt bune nr. de pe site?
Ahh, si inca ceva , merg puse anvelopele ei (185/65/15) pe Wolfrace Triad? Montajul e inclus (echilibrat etc.)? |
Numerele de contact de pe site sunt valabile.
Jantele Wolfrace Triad 6.5x15 merg fara probleme. NU asiguram montaj si echilibrat decat pentru cei care cumpara set complet (jante+anvelope) |
Quote:
Pacat ca nu se mai fac...pe 17" cu interior negru, cum zicei si tu, par cam micute... |
salut J.D.
Nu am zis ca pe 17" cu interiorul negru par mici...ci pe 15" par mici O sa-mi vina Wolfrace Pro-sprint polished black 7x17" cu 4x100--476 ron/buc si Wolfrace Octane Black--562 ron/buc Cu tot cu 225/45 R17 Mythos te ajunge pe la 3700 ron/set... Pe 18 pot sa-ti aduc Wolfrace hustle 7.5x18--656 ron/buc |
As fi vrut cu buza si ca "niturile" sa fie vizibile, nu ca la Octane Black.
Ce-mi place de la Wolfrace sunt Warrior si Kendo. Care din cele doua le poti aduce si pe ce dimensiuni (am inteles ca Warrior pe 18" nu se poate 4x100, atunci pe 17") ? |
Ar trebui sa vina Kendo 4x100 pe 17"--624 ron/buc...daca vrei da un pm cu nr tau si te sun cand ajung jantele...
Merci |
Ok. Ai PM. :)
|
Quote:
|
salut,
un pret se poate la enzo cup 16',7,5j, 5x100 pt golf 3 thnks edi |
spune-mi ce ai pe 14-15 inch in 4 prezoane.
Ma intereseaza pentru un Opel Astra F, iar modele preferate de jenti sunt cele cromate cu negru. |
Salut!vreau sa cumpar neaparat un set --Wofrace Pro-Sprint ---13.500.000 / set (finisaj Shadow chrome)
cat ma costa transportul pana la Tg-Mures? Astept mesaj cat mai urgent!...pana mai am bani!:lol: |
Salut,
Pentru un stilo coupe, prindere 4x98, pe 17", cu J7: ProSprint-Shadow Chrome Kochi sau Nagano Yamato Sau LionHeart? As dori niste preturi si posibilitate. Mersi, |
cat costa un set de jante Wolfrace Matrix pe 17" 5x108?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:01. |
- Copyright 2026 4Tuning