![]() |
Re: [My Scoot] Derbi Paddock LC
@Phantom: Merci de apreciere. Stii tu "ma` bradar from anadar madar"
@Razvy: Nu cred ca il dau foarte curand cu pasla, oricum sunt super multumit de cum arata, si nici nu vreau sa fii tu invidios pe mine:)), partea mecanica e "pe vine". Imediat ce primesc carenele si termin cu treaba aia acolo in spate, sper sa incep sa cumpar din piese. Oricum lista e fara fund:)) @cristianic: Merci, carenele sunt la vopsit, parca am zis si mai sus, o sa le primesc saptamana ce vine pentru ca abia astazi mi-am ales nuanta de baza:D |
Foarte fain e capacul, se vede ca ai muncit la el. Cum ai rezolvat pana la urma cu stopurile de sr? Bafta;)
|
6 Attachment(s)
@Felix: Stopurile o sa le primesc saptamana viitoare, cred ca marti, nu am avut timp sa ma intalnesc cu tipul sa le iau. Oricum sunt ca si ale mele, mai am nevoie doar de timp frumos sa ma apuc de treaba:D
Acum, pozele promise la capac, eu sunt multumit de rezultat, daca o sa gasesc pasla o sa fiu si mai multumit:lol: (am facut un mic "istoric" al capacului cu poze din timpul lucrului, imi pare rau ca nu am una cu el vopsit) |
SUper...bravoo a iesit cum ai vrut!!!Dar tot nu primesti Fanta si shaworma=))
|
hai cu carenele mai repede :>
|
Ti-a iesit super , ce sa mai :D . Bafta ;)
|
Razvanel, nu ai mai facut nimic la scuter...?
|
Ehee....am facut, MULTE chiar, insa nu prea am timp sa fac poze si sa scriu povesti :lol: de asta nici nu am mai postat.
Asa pe scurt, am facut o modificare majora la scuter pe care sper sa pot sa v-o arat zilele astea, iar de maine ma apuc sa montez stopurile de SR pentru ca in sfarsit le primesc. O seara placuta in continuare si promit ca o sa vin cu mai multe detalii si poze. |
Hopa , ne-ai facut curiosi :> . Ia zi , ce ai facut ? :D
|
2 Attachment(s)
Nu prea am timp sa fac poze cu tot ce am facut. Insa, ca sa-mi spal pacatele atasez doua poze (IN SFARSIT) cu stopurile de SR. Abia astept sa termin cu scoala sa vad cum le fac prinderi si cum le integrez :D
:peace: :peace: :peace: |
Frumos..asteptam finalul si cealalta surpriza:X:X!!!Succes in continuare!!!!
|
8 Attachment(s)
A cam venit vremea sa va prezint si cea de-a 2a surpriza. Astazi am fost la bunici (acolo unde am carenele) si am reusit sa fac cateva poze in graba. Abia astept sa le iau acasa
Intre timp s-a mai lucrat si la stopuri, am facut suportul, le-am prins pe cadru provizoriu pentru ca suportul trebuie vopsit/colantat si inca nu am tras firele pentru becuri. Pot sa spun ca s-au incadrat perfect, peste asteptarile mele. Poze in curand cu produsul finit. si acum.....N`Joy surprise no2. nu apar toate carenele in poze, insa o sa le vedeti mai bine cand o sa fie montate, adica in curand PASTE FERICIT TUTUROR!!! |
Foarte frumos. De abia astept sa il vad terminat. Sunt foarte curiios ce va iesi, dar stiu ca rezultatul va fi unul peste nota 10. Bafta ;)
|
Frumos..bafta la stopuri!!!!!
|
Ti-a iesit super culoarea ! Asteptam poze cu scuterul terminat :D . Bafta !
|
hai arata mai multe.....hai....stiu ca poti:lol:
|
Hai razvanele baga si aici pozele noi cu scuterul.. sa vada lumea ca nu stai degeaba!!!!bft
|
7 Attachment(s)
Scuterul este in proportie de 99% gata, ce mai urmeaza sunt doar detaliile. Mai am de pus colantul carbon pe telescoape, de vopsit si montat whellie bar-ul, de facut undertray-ul (asta ma cam omoara ca nu gasesc timp pentru el). Cam asa arata scuterasul meu, mie unul imi place foarte mult, acum astept si parerile voastre.
PS. Datorita unor probleme cu ai mei (cativa stiti deja) pe partea mecanica s-a montat doar: -variator Polini Speed Control cu role de 5.5gr -ambreiaj Malossi Delta (pe care cu greu am reusit sa-l conving pe tata sa mi-l lase) -toba sport Leo Vince (si acum visez la Pro Replica, care ma asteapta in garaj in cutie impreuna cu kitul Malossi sport 70cc ), filtru de aer Malossi e13 (care va fi schimbat intr-o saptamana cu Stage6 double layer) -s-au montat piston-segmenti-bolt-sigurante 50cc noi. Pe parte estetica a primit -vopsea noua (albastru perlat+alb perlat polini colors+cateva stickere Polini) -scaun tapitat doar alb pentru ca albastru nu am mai gasit -stopuri de Aprilia SR -oglinda F1 Look Carbon -amortizor Paioli 45cm -capac transmisie polisat -carter curatat+polish Urmeaza: -la sfarsitul anului scolar (15 iunie) dupa ce primesc media finala in functie de ea o sa primesc inapoi toba si setul -telescoape carbon look -semnalizari carbon pe spate (cu ocazia asta, daca are cineva pe acasa sa ma anunte) -wheelie bar -filtru Stage6 Double Layer -peda Carbon Look -ghidon sport+pipa -plasa pe sticla de la stopuri Cam atat ar fi de spus, daca am uitat ceva o sa completez, acum astept parerile voastre. Am facut si o comparatie cu VT-ul facut inainte de a incepe lucrul la scuter. |
Frumos scuteru.
Fa'i niste poze si din fata. Saua este imbracata in piele? |
Merci. Din fatza ce-i drept nu prea am facut, pentru ca am vrut sa se vada bine modificarea din spate cu stopurile de SR.
Pentru sa am folosti piele ecologica (vinilin 25 ron/m) pentru ca pielea naturala se strica mai repede. |
Omule, e mult prea jmecher! :|
Am ramas :| ! What the fuck? Se vede foarte tare! Si vopseaua, e mult prea jmechera! Dar am ceva de reprosat! Ce s-a intamplat cu aparatoarea fata, sau cu carena, sau cu ceva de acolo? Parca lipseste ceva, nu stiu... In rest, omule, e mult prea misto! |
Merci mult. Pai lipseste aripa fata, aia care vine peste roata, nu am pus-o inca pentru ca trebuie sa lipesc colantul pe telescoape. Dupa ce termin cu ala o sa o pun ca nu prea imi place cum arata asa fara.
Ms mult de apreciere :D:D |
Deci culoarea aia ii mortala :X . Ti-a iesit prea frumos :D .Imi place foarte mult cum arata cu stopurile de SR :D
Bafta in continuare ! ;) |
Superb,atat pot spune. Bafta cu tot ce mai ai de luat la el. Asfalt uscat si tinel in puf ;)
|
o sugestie,incearca sa ii pui si u genti de sr2 ar arata de toata groaza :X
|
Multumesc baieti!
@miri: Sa stii ca si eu ma gandisem la faza cu jantele de sr, alea cu 5 spite cred ca la alea te referi si tu, arata chiar foarte bine, oricum, daca o sa gasesc ceva la pret bun si in stare acceptabila or sa vina si ele. Gasisem, dar cea de pe spate era pe disc si n-aveam ce sa fac cu ea. Oricum, intai sa iau filtrul si ghidonul si alte maruntisuri pe la design si dupa, o sa revin la jante de sr si la xenon pe faza scurta. Inca o data multumesc de apreciere. |
Iti urez un mare succes daca ai de gand sa iti pui xenon si vreau sa te intreb cum vezi in oglinda aia , se vede ok ?
|
Fata de celelalte carbon look se vede super ok in asta. Sunt multumit de ea pana acum.
Multumesc pentru urari |
Razvan , nu mai zici nimic ? Iar lasi topicul sa moara ? :D
|
2 Attachment(s)
Daca s-ar mai fi intamplat ceva cu scuterul cu siguranta as fi postat. Ti-am zis, am fost la mare si n-am prea avut timp. Oricum se pare ca am uitat sa postez telescoapele carbon look aici, in curand o sa postez poze si cu carena de sub rezervor care e 50% gata, azi trebuia sa o termin dar a fost urata vremea afara si mi-a pierit cheful cu toate ca puteam sa lucrez in garaj, dar nu e ca afara :lol: :LOL:
Poze cu telescoapele: |
6 Attachment(s)
Sa nu moara topicul, poze noi
|
Frumoase pozele :D . Ia zi , cand iti faci stopul pe leduri ? :>
|
Daca as avea habar cum se face l-as face si maine, sau chiar acum m-as apuca de el. Am incercat eu sa ma interesez pe net si chestii...dar parca tot mi-e frica sa ma apuc de el :lol: Cred ca o sa pun plasa peste sticla asta de la stop, mi-a dat cineva pontul asta si mi se pare o idee buna, acum sa vedem cum arata.
|
cmf mane?
te.am sunat acum o saptamana sa iesim acolo unde stabilisem dar n.ai raspuns |
Quote:
Iar cat despre stopuri, exista aftermarket pe led, dar cu sticla aia alba, da aia o poti schimba Frumoasa mobra, chiar nu ma asteptam sa o faci asa.. |
Un cuvant .
Felicitari ! Munca care ai depus`o a dat roate , ti`a iesit prea fain . |
Răzvane, am şi eu o rugăminte mare mare mare de tot la tine!
Dacă schimbi stopurile, īmi dai mie geamul de la un stop? Īţi dau banii pe el! Eu am un geam spart şi nu am găsit nicăieri să cumpăr un geam, şi nu are rost să dau 1.5 milioane pe 2 stopuri īntregi numai pentru un geam... |
7 Attachment(s)
Sa va mai tin la curent cu ce s-a mai intamplat la scuter, a primit semnale pe spate carbon look, undertray care a intrat din nou la "mesterit" (oricum nu era gata pentru ca trebuie colantat, si mai nou decupat), whellie bar. Am recuperat piesele de la ai mei, pot sa spun ca RUPE cu Malossi Sport 70cc din pacate n-am poza cu setul de pe scuter, dar va pun poza cu al 2lea (nu va spun de ce am luat inca unul, am eu o chestie in minte pentru la iarna). Mai trebuie sa setez transmisia pentru toba stage6 pentru ca nu`mi place deloc cum trage pana la 30km/h.
Urmeaza carburatorul de 17.5 (pentru ca pentru al2lea set am vandut pe cel de 19 si acum merg cu cel stock de 12/14 habar n-am) si apoi o sa ma ocup STRICT de design. acum poze |
al tau parca era pe aer.
cum ii pui pompa de apa....si radiatorul? |
Ce aer man? Ai innebunit? Uite si titlul "Derbi Paddock LC" Liquid Cooled.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:46. |
- Copyright 2026 4Tuning