![]() |
Re: 4TuningDAYS 2009 -- 10-12 aprilie -- Romexpo
bai...zic si eu ceva scurt si la obiect....pentru toti cei care au criticat standurile care au avut muzica....numai vorbiti prostii, ca va spun eu sigur ca daca aveati si voi muzica sigur o dadeati in blana....si sincer....decat sa o ard cu sparyul paralizant prin salon ( cine stie cunoaste ) sa omor lumea mai bine bine dau drumul tare la muzica. e prea multa mancatorie intre cluburi, toti se duc si sifoneaza " Da uite ala are muzica tare / da ala s'a atins de masina mea / uite ala mi'a dat cu fum in ochi " numai sifoane. bafta
|
multumesc tweety e bine ca macar tu ai inteles ce am vrut noi sa facem. si in legatura cu ce zice 87MTX, ai mare dreptate frate...
|
asa si este...la un momentdat si noi am pus populara sambata seara, pe la sfarsit ..tot la fel la caterinca....vineri seara la fel...toata lumea dansa..si de la alte cluburi dansau... unii nu inteleg...si legat de muzica, boxe si etc? care va e problema? vreti sa stam ca la inmormantare? lumea care era cu muzica pe masini erau afara la spl... poate nu toate cluburile au masini de muzica, unii au la motor, interior, exerior, etc... drept urmare , cel mai mare show a fost la noi, shine runner racing, fanatik ,mr , care au primit si dipome+cupe. Deci asta inseamna ca a placut la lume...intotdeauna se gasesc persoane sa critice , care n-au ce face..care probabil se oftica ca n-au avut si ei muzica la ei....asta e...
|
Ştiu că la un momentdat a venit fanatik să danseze la SHINE runner's :)) =)) şi a venit un tip şi i-a obligat să închidă piesa tot aşa una de caterincă era o melodie populară :lol: ...am şi eu o rugăminte faţă de SHINE RUNNERs aveţi unele piese care au fost tari şi le-aş vrea şi eu :cry: tweety_rzv ;) mulţumesc !
|
Quote:
MATEMATICA S-AU FIZICA SIGUR SANT MAI USOARE:lol::lol::lol: PEACE;) |
La un moment dat cred că la SRR la stand cineva a dat drumul la o sârbă, parcă, duminică pe la vreo 2, am izbucnit în râs, dar suficient de tare pentru că unul din băieţii de acolo m-a văzut şi a început şi el să râdă. A fost la caterincă, e evident, nu cred că se supără cineva. Altceva m-a uimit însă, la băietii cu muzica, afară, la concursurile de sound, au fost 2 maşini destul de lucrate care au venit cu manele din alea de doi bani după ei, cu bani, duşmani şi suferinţe ieftine... Aia n-a mai fost caternică, ăla a fost prost-gust...
|
Vlad din SRR , da'mi add :D ca te alerg. id : parazitiiclub_ro
|
tocmai asta a fost si idee...sa se mai distreze si lumea,sa mai rada, sa mai danseze....cum a fost vineri seara si sambata seara :D
|
Duminica spre final... aproape tot colectivul fanatik a facut un dans onorific "sincron" in stand iar ca drept urmare "publicul" a inceput sa danseze incercand sa prind pasul!
Bafta |
sa imi exprim parerea despre acest salon??0 barat....sa imi exprim parerea despre show-ul de afara?0 barat...pakt de bani cheltuitzi de participantzi pt a veni.Cat despre dezbaterea voastra despre maneaua pusa de SRR....da a existat o manea dar nu vad kre este mare probleme.......??nu eshti obligat sa stai la standul lor sa ascultzi dak nu itzi convine.....
|
au fost maxim 10 secunde....ca porma s-a schimbat imediat....era in playlist...s-a term o melodie...si a sarit la urmatoarea care s-a intamplat sa fie o manea...si s-a schimbat repede...
si daca puneam toate 3 zilele numai manele care era problema? daca ne placeau manele si erau numai manele? |
Pana la urma ia cineva in calcul chestiile logice ce deranjeaza publicul ( clientul ) ? Le remediaza cineva? Aceleasi probleme in fiecare an... :pistoles:
|
corect, fiecare cu preferintele lui. nu te obliga nimeni sa stai la SRR la stand daca nu imi placea muzica...
|
unii parca sunt de pe alta planeta, sau sunt idioti... daca au fost 10 sec dintr-o manea, din greseala , asta inseamna ca au fost manele? manele au fost in pavilionul 14......mai ganditi si voi inainte sa sariti de c.u.r in sus
|
Fanatik MotorSport au avut cel mai frumos stand dintre toti
|
adevarat.....fanatik a fost la inltzime....merita sa fie primul club strigat la inmanarea premiilor pt "cel mai bun stand"
|
Quote:
|
cei mai tari tineti-o tot asa
|
chiar atzi meritat premuil Dub-ule :D si MR a avut stand frumos :)
|
Sarumana mult, promitem ca mereu o sa fim la inaltime.:-)
|
A fost frumos in mare parte, dar am vazut cateva masini care nu erau apte pentru expozitie sau pregatite prost. Cand participi la un eveniment de genul, si mai ales specializat de exemplu pe best exterior atunci masina trebuie sa fie vopsita bine/corect iar accesoriile sa fie la linie.
Parerea mea, ar trebui o comisie destul de aspra care sa dea accept masinilor pentru participare la expo. Felicitari clubului Fanatik MS care a dat culoare, sa zic asa, in salonul de cluburi. |
asa e frumos...app la viitoare evenimente knd mai vi la noi la stand lasa-ne sfarcurile in pace =))))
|
ca o parere personala, pe langa discutiile din ultimele posturi.
un lucru care m-a deranjat/dezamagit pe mine este ca la un salon de tuning luma vine sa vada pizdele de pe masini si sa asculte muzica de la boxe si digei amatori. probabil ca postul asta va arunca in aer o gramada de chestii, insa nu de asta e pus. nu face referire directa la nimeni si nici nu e adresat cuiva anume, insa asta e parerea mea. expozitia de tuning ar trebui sa fie de TUNING, nu de pitipoance. e pacat ca din aia 28.000 de vizitatori cel putin 8000 au venit doar pt tipe. |
pai a fost frumos daia am si castigat BEST 3 CLUB PASSION alaturi de prieteni nostri de la FANATIK si de cei de la MR speram ca la urmatoru o sa facem un shou mai mare
|
bine zis :D
|
fara suparare sparly dar ce atzi avut asa magnific la stand de atzi cashtigat premiul ala?nu de alta dar eu nu am observat nimik kre sa ma faca sa raman cu ochii la stand :) fara suparare de intrebare
|
pai 2 bijuteri care te faceau sa te opresti instantaneu
|
kre erau alea?
|
fordu mustang si pontiacul trans am
dupa cum sti sunt unicate masinile ale 2 in romania si ma bucur ca nam avut conflicte cu nimeni si am ramas priteni si cel mai mult ca fost intelegere intre noi ,orcum bafta |
pai mashinile alea nici nu sunt membre ale clubului.......iar premiul trebuia sa fie acordat pt stand nu pt k aveai o anume mashian al stand.Era pt standuri genul Fanatik unde era o atmosfera incredibila :)
|
ba da aici te contrazic ele fac parte din club dar doar pt saloane nu pt curse ,si propietaru face parte din club de foarte mult timp ,asta este nu mai conteaza bafta
|
aha...cum spui tu fratimiu :) bafta si tzie cu proiectul
|
CLUB & PASSION a fost numele premiului, nu cel mai frumos stand.
Fanatik, de exemplu, mi-a creat cele mai multe probleme, fost un moment in care erau sa plece din expozitie, poate confirma flipper, deoarece nu ma intelegeam cu muzica cu ei. in fine. ne mai revenim si noi si vom face un topic in care vom spune si cum se vede din punctul nostru de vedere. multumim inca o data pentru participare |
Quote:
|
Quote:
dar, punctual, pot sa iti raspund. Inferno Motorsport a primit 25 de invitatii. au fost preluate de colegul vostru cu numarul de telefon 0730.190.858 da-i un telefon si intreaba-l pe el de invitatii pt ca vorbim de invitatii, au fost puse in circulatie 3000. In plus, s-au primit copii xerox, etc... au fost vandute la poarta A cu 10 RON si asa mai departe asa ca nu se poate spune ca nu au fost invitatii nici in cazul vostru nici in general |
NU dar eu am vrut odată să intru să îmi iau ceva şi să plec şi nu mi-au dat voie,şi imediat după mine a venit un tip şi a zis " Lasă-mă să intru şi eu am invitaţia în maşină ..." şi l-au lăsat ;) ,deci nu e frumos aşa ,era mai frumos să intru cu japca?;)
Oricum la anul mă voi înscrie printre primii la FOTO member şi aia e :rolleyes2 ! Mulţumesc Gratian de răspuns dar ar trebuii să fim toţi egali ;) ! |
Quote:
In orice institutie intri mai usor daca esti prieten cu portarul decat cu directorul. Nu e corect ce s-a intamplat dar e si foarte greu sa controlezi asta... |
Quote:
|
14 Attachment(s)
eu din pacate am facut alegerea cea mai proasta!!! desii pana acuma in fiecare an am participat la acest aveniment anul asta am zis ca fac o exceptie si dau o fuga pana in Budapesta sa vad cica echivalentul evnimentului 4 tuning din ro in Budapesta organizat de carstyling.hu .evenimentul pt mine a fost un esec total au fost exagerat de putine masini suprafata de expozitie aproximativ o treime fata de cel de la romexpo, vizitatori iarasi foarte putini mai ales la pretul biletului de 2500 huf echivalent a 36 ron aprox .noroc ca am stat doua zile si mi-am alinat supararea cu vizitrarea orasului .
in concluzie promit ca nu voi mai lipsi de la 4 tuning chiar daca se va suprapune cu vreun show din Ungaria.am vazut pozele si am vazut ca in buc a fost tare showul ca de obicei.cu respect Robert ps. cam atatea poza am facut ca deja m-am enervat de ce am vazut pe acolo. |
vai de mine si de mine...ce slabi au fost ungurii. Pai de ce nu i-ai chemat cu tine si pe nemultumitii de-aici? no offense
sa vada si ei diferenta...cate poti vedea cu 20ron sau chiar gratis (vezi show-ul drift de la romexpo care nu a fost cu bilet) si cate poti vedea cu 36ron si la mii de km distanta. Insa cum zici tu...a balansat orasul Budapesta care e printre cele mai frumoase din Europa, nu se compara cu cenusiul Bucuresti, parerea mea. Multumim ca ne-ai impartasit si noua din experienta ta de-acolo. Bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:10. |
- Copyright 2026 4Tuning