![]() |
Re: Porsche 928 in RO
Eu am renuntat sa mai caut 928 din motive de costuri. Imi permit sa il cumpar - dar am un mare semn de intrebare cu intretinerea lui (doresc sa il aduc la nivel de showroom si cu piese originale). Orice piesa cat de mica 500-1000 euro. Un motor SH refurbish 3-4000 euro; O cutie la fel.
Plus electronica extrem de complicata. Nu renunt la idee - dar am decis sa adopt politica pasilor marunti. Sa incep cu un 924. Cu bugetul alocat pentru 928 imi cumpar masina (924) si imi si permit sa o repar o perioada daca apare ceva. Poate peste 5-6 ani sa fac saltul la un 944 sau 928. |
Sari direct la 944..ti-l dau pe al meu pentru suma corecta.( lucrez in Brazilia lipsa timp .)
|
Quote:
|
944 nu poate fi inmatriculat ca vehicul istoric (nu are peste 30 de ani). Am de ales intre 924 si 928 la acest moment. Chiar si 924 turbo din 1978-1979 ar merge.
Peste 5-6 ani o sa pot inmatricula si 924S si 924 turbo generatia 2 si 944. Recunosc cinstit ca designul este mai frumos la 944 / inclusiv bordul de dupa 1985. Chiar daca in SUA gasesc piese mai ieftin - avantajul mare este doar la piesele mici si usoare. O cutie sau un motor cu tot cu transport ajunge la un pret apropiat de UE. Erau garla masini ieftine in SUA. Cand am vazut cat costa transportul lor in romania m-am linistit. |
Motor ar fi cam greu (desi nu imposibil). Dar un ax cu came, niste pistoane cu biele samd se pot aduce fara probleme.
Eu mi-am luat pana acum din SUA, in decursul anilor, urmatoarele piese: cele doua camshaft towers (cu tot cu axele cu came si culbutori), compresor de AC, pompa de servo si alte chestii mai mici. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:12. |
- Copyright 2026 4Tuning