![]() |
Am vazut ca incepuse discutia de la montat chiulasa de cosworth de la Ford pe opel si ma miram sa stie cineva ceva.
Chiulasele de serie indiferent de producator sunt lafel oriunde ar fi produse, oricum nu au avut probleme si poate cosworth le-a prelucrat mai oeftin desi nu sunt convins ca dupa 95 au fost de cosworth. De ce dupa ce spuneti voi ca la alea dupa 95 sunt de cosworth? |
Re:
Quote:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
imi cer scuze fata de cei care au postat
cred ca am provocat prea devreme masinile celelalte am vandut masina |
:lol: :lol: :lol: :lol: de frica?!?!?
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
m-ai ranit :D :D :D sau mai prins :D :D :D |
pai cum ma ai vandut cea mai tare masina la grupa ei :lol: din romania?!?!?!?!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
calibra dj-71-zum e o coaje tunata :D :D |
si inca ceva bogdan daca masina ta e stock nu ma supar sa iei calibra drept etalon in ceea ce priveste tuningu la masina ta :D
va salut pe toti si va doresc bafta la curse e ultimu post nu vreau sa vb ca un pieton cand altii au masini si eu nu mai am |
sutzule eu cred ca prinzi fluturi :) ...parerea mea!
|
Supapele la LET sunt mai mici decat la XE.
Aici e diferenta majora. |
Re:
Quote:
Sunt curios care ar fi avantajul pe xe sau let sa ai chiulasa fe cosworth(GM)? |
Re:
Quote:
nici tu nu stii ce ai vrut sa zici sunt fluturi pe la noi pe la bloc sau care e ideea :D :D :D |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
sa nu te superi ca nu vreau sa fiu rautacios dar 2wd merge de la treapta 3 in sus iar liniutele se fac de pe loc pe doar 400m :D |
sigur ca da :lol: ,mie i-mi pare rau ca nu mai ai masina si poate te razgandeai :wink: iar eu nu tin masina doar pentru 400 de metri esti oricand invitatul meu la o cursa pe distanta mare, asta dupa ce scot masina din service :)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
atunci... ala sa o stapaneasca sanatos!.... ce pret o fi...:)
|
Re:
Quote:
Sunt curios care ar fi avantajul pe xe sau let sa ai chiulasa fe cosworth(GM) |
sebastian intelesesem de prima data.... :shock:
|
Astept un raspuns pentru ca vad ca s-a tot vorbit de ele. :wink:
|
Re:
Quote:
Eu sunt CONVINS ca sunt identice, difera doar axele cu came si forta de strangere. Avantajul de a avea chiuloasa Cosworth(GM) nu se concretizeaza decat in momentul in care ai probleme cu chiloasa KS, adica datorita faptului ca un canal de ungere se intersecteaza cu unul de apa, diferenta de presiune determina patrunderea uleiului in apa. |
omuliber - [Avantajul de a avea chiuloasa Cosworth(GM) nu se concretizeaza decat in momentul in care ai probleme cu chiloasa KS, adica datorita faptului ca un canal de ungere se intersecteaza cu unul de apa, diferenta de presiune determina patrunderea uleiului in apa. ] Ce masina amesteca uleiul cu apa, mestere? Diferenta de presiune? Vezi ca sunt pe net poze cu piese sectionate si poti vedea diferenta.
|
Re:
Quote:
Presiunea de ulei e undeva la 5 bari, cea de apa la 1bar. Despre fenomenul ulei in apa, mai intereseaza-te! Credeam ca macar la LET/XE te pricepi. |
Hai ma te-ai suparat? Era un comentariu in ghilimele.
|
2 Attachment(s)
Eram curios daca chiar stiti adevarata diferenta, unii o intuiesc altii sunt departe.
( KS) Kolben Schmidt 1989-1993 C20XE C20LET 380 N / mm ² ( Coscast) Cosworth 1993-199x C20XE C20LET 350 N / mm ² ( KS) Kolben Schmidt 1993-199x C20XE C20LET 220 N / mm ² Material foarte moale. Se vede exact de aici diferenta. In rest f putine diferente si sincer de neluat in calcul. |
Re:
Parerea mea ca o masina de luat in seama la aceasta grupa e noul seria 3 ,mai exact 330 xd .
Iar legat de grupa sunt sigur k pe 1 mai va fi la start !!! Si vom vedea atunci cine poate castiga grupa! Sper k nu v-am deranjat cu interventia mea,va multumesc! |
iar va certati....urat..ce conteaza...oricum sunt 1000 de pareri si 1000 de mecanici....cert este ca ceea...cosworth....pare mai buna...datorita experintei celor ce au gandit-o....fiecare motor are ceva aparte...si nu seamna perfect.....daca vreti...putem vb si de cutia in 6 trepte f28....ce difera...cine stie are de la mine o lada de bere......sincer.....omuliber si radu_lkv.....nu vorbiti...voua v-am spus....iar omuliber chiar a vazut la mine in garaj... deci nu asta e relevant....
|
Re:
Quote:
|
sunt curios cu vlv cum sta ...tot 4#4...dar.....greutate...si iarasi greutate....si nu ne-ai deranjat.....
|
Deja ati de3viat de la subiect rau de tot.... ar trebui inchis topicul asta si deschis altul LET/XE ...
|
Re:
Quote:
Cel putin asta e parerea mea. 330 xd 231 cp 500 nm 0-100 6.6 stock iar cu chip ajunge undeva la 288 cp 610 nm 0-100 nu am idee De aceea zic ca are si el o sansa cat de cat. Multumesc! |
Re:
Quote:
scuzati oftopicul de faza cu 6.6 si cu chipul e irelevanta parerea mea, si as putea spune ca e nevoie de mai mult de un chip chiar si la noul seria 3 ca sa castigi o grupa sau sa ai un cuvant de spus. (oricum realitatea o sa o vedem cand o sa participe la prima cursa) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:14. |
- Copyright 2026 4Tuning