![]() |
Re: break-ul lowrider
e facuta din inox! nu rugineste!
|
Este goală sau i-aţi făcut ceva să sune mai gros si nu a spart??
|
este goala! dar cred ca suna din cauza ca este mare! cred eu acuma nush ce sa zic!
|
cred ca thread-ul asta ar trebuie redenumit..."hellrider"...e draceasca ideea ta grasule...dar a iesit ceva unic....aceasta masina parerea mea..ORI ITI PLACE, ORI NU ITI PLACE!
Ti-am zis ca nu esti sanatos si ca o sa iti dau chiftele cu prastia...numai bine.... |
2 Attachment(s)
multumesc domnul grs o sa ma bazez pe tine sa imi dai chiftele cu prastia! inca odata multumesc grs pt sustinerea ta! ps multumesc frumos pt redenumirea threadului aleks! acuma am sa postez 2 poze facute de pytbull cu hellriderul meu si ursul sau!
|
Re: Break-ul "hellrider"
Dupa ce ca nu mai ai pic de lumina de la faruri, nu mai vezi nimic de folia pe parbriz. E jalnic ce faci tu acolo.
|
...dar trebuie sa recunoastem ca arata crima din fata8)..parca ar fi din Mad Max:rolleyes2
Sa nu ai bafta de gabori in intersectie Cosmine:!:...masina arata criminal din fata,cat de rea poate sa fie8)8) P.S: evita mersul noaptea, ca nici cei din fata nu te vad si pot intra in tine;) |
o sa am grija bogdane! sper sa nu am bafta de gabori!
|
salut ,din ce an e break ul tau?
|
break-ul meu este din 99 luna decembrie!
|
fata e criminala cosmine...ai mers noaptea cu ea...?vezi ceva.?.si folie si faruri negre, ai grija la gabori ,cred ca e mai bn sa eviti sa mergi noaptea ;)
|
Iti recomand sa iti pui niste proiectoare ascunse,pt noaptea si ai rezolvat problema si cu folia daca pui niste llumar vreo 25% sau si mai putin o sa fie destul de ok.Cum a zis si Bogdan fatza arata foarte BAD
|
noaptea e cam naspa! am sa o dau jos folia si o sa pun ceva mai deschis alte becuri in faruri si proectoare ascunse ai avut o idee f buna wns! asa am s afac dar putin mai tarziu
|
A iesit fortza, Deci cu folia este o idee buna sa pui una mai deschisa, cu faruri ti-am spus cum ar da bine, iar cu proiectoarele ascunse o sa dea prea bine:)!
|
hellgrasule ce de negru acolo :-> e emo??
|
da este trista rau :)):)) mare sef de trib care esti :)):) oricum este hellriderul meu! si numai al meu :))
da este emo! |
atata negru de ai dat in emo...cautati jante mai repede:)
|
citez pe unii:" arata crima din fata"; "a iesit fortza " ; " fata e criminala "..... bai fratilor nu facem filme cu masina... e o masina folosita zi de zi , sa nu spun pericol public... folie pe parbriz?!!!!???!!! folie pe faruri???!!!????!!! stopuri innegrite?!!??? e "tunata " la MAXIM...pt ce sa-ti mai iei jante...sa le faci si pe alea negre! exact genul de masina pe care as vrea sa o vad trasa pe dreapta de politie ;)
|
evelino masina asta numai merge zi cu zi si ai vrea sau ti-ai dori sa fie trasa pe dreapta!
|
Măi Cosmin fără supărare dar ce ai făcut tu acolo este cam pericol public pe timp de noapte....Arată bine intr-un fel dar vai de talonul tău că dacă ţi la luat nici că nu ţi-l mai dă înapoi
|
se pare ca tu nu ai avuzt ce am zis ca astia nu vad talonul de la mine! dar repet pt ultima data pt tine NU VAD TALONUL GABORII ai inteles?
|
talonul se poate suspenda si in lipsa.
|
:D ca bine zici cannavaro ...
|
nu fi atat de sigur canavaro :)):)) app mai baiatul cu 16 valve :)):)) ai vrea tu
sa fie suspendat |
Asa ar scapa toti de taloane si permise suspendate daca ar spune ca nu le au la ei, dar uite ca nu e mereu asa cum ai vrea sa fie.
|
cannavaro inaine sa faci o afirmatie intereseaza-te cum se face treaba cu talonul atata iti zic :))
|
Quote:
|
rfg-ule ai vazut ce au zis baietii s acum cateva pagini :D ce tot pui aceeasi intrebare stupida! chiar nu ai ce mai intreba? citeste cateva pag mai inainte!
|
Quote:
|
ba grasule batran ce esti vino in pl cu circu tau de masina si iti garantez ca pleci acasa cu trenu si app lasati toate actele acasa ca sa dormi o zi pe la sectia 3 ... si uite asa te prinde noaptea ca sa stricat calculatoru si te lasi dumneata de figuri si aere
|
de udne stii tu ca nu am frane cannavaro? sti tu cum merge masina? vb mult si prost tu cel care ti-ai dezmembrat maisna pt un pumn de frimituri! tu vb acuma in nestiinta de cauza! mai baiatule cu 16 valve! am fost si la pl si la buc peste tot! si nu am patit nimic! :)):))
|
Nu vorbeam de masina ta. Vorbeam in general la capitolul frane cauciucuri etc.
Am preferat sa-mi dezmembrez masina in parcare, decat sa mi se dezmembreze pe drum... ca la tine. ;)))) |
eu nu cred ca ai fost cu ea de cand ai facuto circ asa
|
bn mai canavarro! cum zici tu! era vai de maisna aia! :)):)) si zii lui baiatul 16 valve! sa numai vb atat de prost sau astia din ph sunt la fel de vorbareti :))
|
Dacă zici tu că este stupidă inseamnă că asa este...Hai să îti mai pun cateva întrebări
1 De ce ai făcut farurile negre?? 2 De ce ai pus folie pe parbriz?? 3 De ce ai pus roţile alea asa mari pe faţa şi nu ai aşteptat să mai faci rost de 2 la fel,să umflii pasajele şi apoi să le pui ca să fie treaba cum trebuie??? 4 De ce nu dai şi tu o vopseala pe barele alea??? 5 De ce nu încerci să ştergi cu ceva semnele care au rămas pe uşi de la tâmpeniile alea de cauciuc??? 6 De ce nu le tragi o vopsea la jantele alea?? 7 Se mai vede ceva când pui frâna din cauza stopurilor alea înegrite aşa tare?? Uite că stiu să pun si alte întrebări nu numai întrebarea aia "stupidă" cum îi zici tu |
fxf baietii din prahova sunt vorbareti dar stii cum e, tre sa fii vorbaret cand ai cu ce, cand nu ai cu ce, mai mergi la scoala, mai iei lectii.
cu vorbele astea de mai sus rupte parca dintr-o colectie de dezamagiri te-ai p***t pe smecherie si pe noi implicit |
se poate inchide .. multumesc !!!!!
|
Nu va mai chinuiti cu el, eu il cunosc personal, e amuzant grasu la inceput pana incepe sa minta si sa fabuleze. Cred ca nu v-a spus noua bomba : isi cumpara E30 si pune pe el 5000 V12.
|
a pus deja pe dacie 5000 V12, pe bmw e un fleac iti dai seama.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:13. |
- Copyright 2026 4Tuning