![]() |
Re: Premiera: Curse de acceleratie organizate de Politia Romana la Sibiu - 21 martie
ideea e ca aici sunt grupele prost facute ...idiferent de modificari si alte chestii...
urs 2.5 e in acceasi grupa cu subaru sti.... e corect? |
Re: Premiera: Curse de acceleratie organizate de Politia Romana la Sibiu - 21 martie
Quote:
|
Quote:
Cat despre celalalt comentariu, masina mea vine pe platforma si nu va atinge drum public. |
Incadrarile perfecte nu au ca rezultat decat curse la egalitate, cu rare diferente date de soferi. Impiedica organizatorii vreodata pe cineva sa-si duca masina la limita? Aici problema e legata de incapacitatile noastre, in principal financiare. Oricum, mi se pare mai corect asa. Cel putin nu te forteaza sa minti. Sunt curios cum au ajuns pionierii VTM-ului de la noi la un consens in privinta incadrarilor si ar trebui luat exemplu.
|
Quote:
Si sunt multe masini de 200 de cp care sunt 2.0 Turbo, care nu au ce cauta cu evo in grupa |
ma interesez acum daca o sa fie vreme frumoasa si completez formularu. eu chiar vreau sa vin k si asa ma plictisesc acasa si in ungaria nu pot sa ajung
|
la ce ora sa fiu la sibiu de dimineata? sa apuc sa ma si inscriu sa si particip..
|
Am citit in fuga ce ati scris aici. Nu criticam, e buna intiativa curselor pe aeroport in Sibiu indiferent de cine sunt organizate. Sper sa se repte figura.
-pista cred ca va fi oky, din cate stiu aeroportul a fost renovat -distanta de 600m sau 400m nu conteaza important e se desfasoare totul in siguranta, sper ca jandarmii sa nu lase lumea prea aproape de pista -intrarea pt public este libera, cred ca org. au facut asta pentru a atrage public pe viitor -taxa de inscriere este cat este, nu comentam, cred ca premiile le plateste politia -sa speram ca vremea este buna, vad ca azi a nins ca in plina iarna -o sigura chestie am de comentat GRUPELE , care ar trebui sa se faca dupa putere si nu dupa capacitate! :sad: La 2000cm3 unele masini au 300 de cai altele 150...si oricum nu cred ca dispun org. de scule pt masurat puterea, sau mai ales sa vada ce modificari are masina....Ideal era sa se inscrie masinile cu 1-2 zile inainte, sa fie verificate fiecare si apoi sa se faca incadrarea,,,asa cu poza de la talon vor fi surprize :D Asta e...trimit si eu un baiat cu o Alfa 156 2.4 JTD daca pica cu un subaru de 2.5 poate sa manance seminte :D |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=cV4HdsDZX6c |
Quote:
|
Quote:
Nici eu nu stiu. Am dat asa un exemplu, daca bagi dupa capacitate rupe tot, daca bagi dupa putere iara rupe, cum sa o incadrezi/ asta e un exemplu atipic. Din ce am vazut eu pe dincolo se face dupa putere. Important e sa se tina si sa nu fie surprize cu vremea. Abia astept ca de anu trecuta nimik.... |
Quote:
Pentru a putea participa la cursa de sambata trebuie sa complectati formularul de inscriere si sa-l trimiteti pe fax la 0269 – 224292, sau la adresa de email [email protected] pana cel tarziu vineri 20.03.2009 orele 12.00! La fata locului,adica sambata dimineata,nu va puteti inscrie!!! |
Quote:
|
[QUOTE=p0mpi;2158621]
Quote:
|
foarte tare, niste masini cu care as vrea sa iau startul.. dar numai sa vine.. eu o sa vin ;)
|
Am rezervat platforma, venim doua masini. Peugeot 205 si Opel Kadett amarate si vai de ele, nici interior sau scaune nu au...
|
caline cu masinutza ta nu se da nimeni ? cu lancerul ?
|
care v-ati inscris trebuie sa fiti neaparat la ora 8 cand se face verificarea la masina ...
|
Quote:
|
ce integrale ? :???:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
te asteptam la sibiu:)
|
abia astept ziua de sambata :)) daca era taxa mai mica de inscriere ....sau o fii buna si asa dar aveam filtrele si uleiu schimbat cred ca ma bagam si eu putin cu ligheanu :)))
|
integrale o sa fie doua S2, din care unu foarte amarat si el, tot fara interior si doar un scaun saracu.
|
Quote:
|
Quote:
|
Fanatik Motor Sport Bucuresti participa la acest eveniment cu 4 masini.
Bafta tuturor concurentilor. Alin@ sunt curios sa-ti vad Subaru ca mi-au povestit baietii numai lucruri bune despre masina..Ti pup |
Quote:
|
Quote:
Abia astept poze/filmulete cu s2 in actiune8) |
Am citit aici printre randuri si nu mi-a venit sa cred cand am vazut ce povesti si ce comentarii au facut unii. Toti acuzati faptul ca grupele sunt facute pe Cilindree si nu pe puterea motorului. Mai dati o geana pe afara fratilor si uitati cam cum se tin etapele europene. Tot va plangeti ca sunteti dezavantajati ca aveti Logan de 1.6 si ca va dati cu un Civic sau mai stiu eu ce de 125-140 de cai. De ce nu v-ati luat Civic, sau altceva. Loganu nu e masina de Linii sau curse. Puneti mana daca aveti posibilitatea si bagati ceva material in masinile alea, nu doar va plangeti si gasiti scuze si acuzatii ca nu va convin o gramada de chestii. Legat de taxa, nu ai bani nu mergi..... stai acasa, pui deoparte si cand se umple ciorapu mergi si te dai. Si incercati sa renuntati la ideea ca merg sa ma dau cu o masina (stock) doar sa ma vada publicul, pt ca fiti convinsi ca degeaba dai 3 burnouturi cu un cielo si te vad 5.000 de oameni, ca dupa ce ai oprit motorul toata lumea te-a uitat.
Ia uitati-va cam cum arata in afara clasificarea pe grupe: Categoria Street: AS1: sub 1600cmc Masini tractiune 2 roti si motor aspirat sub 1600 sau turbo/compresor sub 1000 cmc, benzina de pompa AS2: sub 2500cmc Masini tractiune 2 roti si motor aspirat intre 1601-2500cmc sau turbo/compresor/wankel sub 1600 cmc, benzina de pompa AS3: sub 3800cmc Masini tractiune 2 roti si motor aspirat intre 2501-3800cmc sau turbo/compresor intre 1601-2500cmc sau wankel cu supraalimentare sub 1600 cmc, benzina de pompa AS4: peste 3800cmc Masini tractiune 2 roti si motor aspirat peste 3801cmc (inclusiv) sau turbo/compresor peste 2501cmc, benzina de pompa AS5: AWD Masini tractiune 4 roti si benzina de pompa AS6: Diesel Tot ce e diesel, indiferent de tractiune, supraalimentare, cilindree Categoria Profi: AP1: turbo/compresor/nitro FWD sub 1500cmc AP2: turbo/compresor/nitro FWD peste 1500cmc AP3: turbo/compresor/nitro RWD/AWD sub 2100cmc AP4: turbo/compresor/nitro RWD/AWD peste 2100cmc AP5: aspirat sub 2000cmc si diesel (aspirat sau turbo) sub 2000cmc, AWD/FWD/RWD AP6: aspirat sub 2000cmc si diesel (aspirat sau turbo) peste 2000cmc, AWD/FWD/RWD AP7: Special: orice combustibil, sasiu de orice fel sau timp sub 9.5 sec sfertul de mila Regulile categoriei Street: - masini de serie - nu e permisa schimbarea pozitiei motorului fata de original - nu e permisa utilizarea altui motor decat cel de origine - e permisa modificarea motorului, trenului de rulare sau evacuarii; supraalimentarea te ridica o grupa - se interzice usurarea masinii - masina trebuie sa dispuna de nr. de scaune din talon, elementele de caroserie si geamurile nu au voie sa fie din alte materiale decat cele de fabrica, elementele de siguranta prevazute de lege trebuie sa fie prezente pe masina; se permit adaugiri sau evazari pt tuning optic - masina trebuie sa dispuna de talon de inmatriculare - nu se poate inscrie la alta grupa decat cea destinata - anvelopele permise sunt doar cele de strada, simbol E; de asemenea pe ambele axe trebuie sa existe anvelopele de dimensiunea minima cea omologata pt tipul de masina - NU se permite folosirea protoxidului de azot (NOS) - combustibilul folosit poate fi doar cel gasit in comert (nu de curse, nu metanol, etc) Regulile categoriei Profi: - e permisa orice modificare a motorului, evacuarii, trenului de rulare, supraalimentare aftermarket etc - motorul masinii poate sa difere de tipul masinii, adica poate fi un motor Ford intr-un Renault - se pot schimba componentele de caroserie si geamurile cu altele mai usoare - se prevede o grosime minima de 3mm, din policarbonat, cu exceptia parbrizului care va trebui sa fie minim 5mm - e permisa folosirea oricarui tip de anvelopa slick - daca masina realizeaza un timp mai bun de 9.5 sec pe 402m sau 6.5 sec pe 201m ea poate trece in grupa Special - e obligatorie folosirea castii de protectie pt timp mai bun de 11.5 sec pe 402m (7.5sec pe 201m). - e obligatoriu rollcage pt masini mai bune de 9.0s/402m (5.5s/201m) - se recomanda folosirea echipamentelor omologate FIA pt stingerea incendiului, intreruperea alimentarii si echiparea pilotului - orice butelie in masina, alta decat extinctorul, ridica o grupa - se permite combustibil de curse, nu si cel preparat dupa reteta proprie cu proprietati neverificabile |
de ce a trebuit sa dai exemplu cielo ? :(
|
al doilea S2 a fost tot de Emil cumparat:) Dar acum l-a vandut unui prieten. si eu abia astept sa le vad in actiune.
|
pana la urma sunt doritori din Bucuresti care merg? .... dak da, ne strangem undeva sa plecam grupati???
|
Quote:
|
ok
pt cei interesatzi ... la 3 si 20 la Petromul de la iesirea pe autostrada. bafta! |
interesant...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:34. |
- Copyright 2026 4Tuning