![]() |
Re: Sa ne cunoastem mai bine
Sase...garda ..... Glumeam man.... :)
|
Am si eu o idee:).Daca tot vreti sa ne cunoastem cu totii mai bine, hai stabilim o zi , o ora si un loc unde sa ne intalnim TOTI de pe forumul timisoara.Eu propun in parcarea de la BILLA de pe gheorghe lazar pe la ora 20:00 in weekend.Dar fara "suieraturi si aiureli".
Pur si simplu sa ne cunoastem mai multi.Astept raspunsuri si propuneri |
inca o intalnire spontana marca speedball (mingiutza vitezomana)
daca se poate sa veniti fara masinii sa nu se simta altii inferiori.... |
cu intarziere :D :
Name Zoly...sau Zozo 1989,24 aprilie pasiuni:masinile,fotbalul,femeile Masini:Opel rekord din 86.. 2.2i (125 caluti) Opel rekord din 85.. (dezmembrata..asteapta un 3.0 24v) :D Vw Golf din 90.. fainuta :P 1.8 GTI (120 caluti) m-as baga si eu la o intalnire cu trupa.. |
da topicul cu show-ul de tuning de la selgros cine l-a facut pierdut ? :rolleyes2
... sau iarasi nu au unii loc de timisoara ? :x |
a fost sters de unul din administratori, va rog(organizatorii in special) sa luati legatura direct cu ei, pentru a lamuri situatia
|
deci cenzura e inca in floare :) traiasca dreptul la libera exprimare si informare
|
nu e vorba de nicio cenzura, doar ca 4tuning are o politica proprie de promovare a evenimentelor, si pentru alte evenimente trebuie discutat in prealabil cu administratorii site-ului.
|
Hello
Nume : Bogdan, Dany Nick : D4nYL0v3 (complicat nuh ? ;)) ) Data nasterii : Februarie 1987 Pasiuni : Mashini, cluburi, muzica, fete :X shi mashiniile japoneze :X :X :X :X Masina : Toyota Auris 1.6 VVT-i SOL 124CP |
sau mai exact tre sa dai niste banuti daca vrei reclama pe site..
cel putin astia din "provincie" nu? mi se pare penibil.. |
nu e asa, ti-as putea da exemplu clubul nostru, crazy-drivers, care nici n-a dat bani, nici n-a avut pile pe vremea cand ne-am decis sa facem event in moldova, si s-a facut publicitate pe site
nu stiu caius, nu te certa cu mine, ca pe cuvant daca iau eu vreun leu din asta... e politica site-ului, eu ce raspuns as putea sa-ti dau? administratorii decid cum sa-si conduca munca, strica o intrebare la ei pentru mai multe lamuriri, ca pe mine ma depaseste motivatia fiecarei actiuni, eu pot doar sa-ti spun motivele generale... |
cred ca ar trebui sa beti o bere si sa va cill`uiti..... pfffff.....ii doar un topic....mai deschideti unu daca vreti ...
|
good point, chiar dau eu o bere, ca e cald tare la bacau :lol:
|
Quote:
|
nope, it wasn't....
doar ca am stiut sa deschidem gura si sa intrebam inainte :) |
and me.....
Name:Flavius Nickname:Fiat/Fiatistu/cefu Masina:Fiat Seicento,Golf III Pasiuni:Masinile si Gagicutzele... |
.....
Nume: Andrei Nick: Diesel Masina: Dacia 1310 81' Pasiuni: Masinile si fetele... |
Salut
Nume: Cypy Pasiune: Masini si PC-urile id: pongo2007_xxx |
Salut
Nume : EGON nickname: ROAD EMPIRE car: DACIA LOGAN Pasiuni: Tuning & Racing |
primiti si fete printre voi? :P
|
daaa...normalll
|
Quote:
|
nu cred ca trebuie sa ai masina tunata ca sa poti discuta pe un forum
|
asa ma gandeam si eu... :)
|
eu as zice sa postam pe langa alte date si Id-uri de mess pt ce-i ce mai vor sa schimbe din experienta
Id:ugodvamesu |
thoamne in sfarsit o postat si la noi o fata hotarata bine ai venit :woowoo::clap::flower::dance:
|
bine v-am gasit....pai prea putine cluburi pe la noi.....prea putina incredere in femei....desi...stim si noi ce stim....nu asa multe ca voi dar pe aproape.. ;)
|
Si uite asa a prins sectiunea viata ! =))))))
|
pai mie de ce mi-a sters ce am postat?
|
pentru ca era pa langa subiect, nu numai tie ti s-a sters, doar ca era "in lucru" cnad ai postat tu :)
p.s.: am sa te rog sa arunci un ochi pe semnatura mea, pe linkul cu regulile de scriere, si sa le aplici in postarile tale. multumesc frumos. |
ok...merci...
|
nu va schimbati voi idurile de mess ,si vorbiti acolo ?
I.N.A nu mai folosi te rog limbaj mIRC, (k,sh,tz,...,etc) |
Salsa ! :wave:
nume: Mihai G. nickname: Guashe pasiuni : Masinile si bigamia ride : DU Tico (2bucati) + masina poporului Symbol 1.5dci telefon: Nokia 6288 id: guashe07 :suspiciou |
ceau la toti:D
nume:mihai anul:prin `88 nickname:nu stiu exact...cum va e mai usor pasiuni:hmm...masinile:D si restul rable:golf3+corsa C tel: nokia6300+nokia1110i id:sweetyboy_noname p.s: care-s aia care merg in parcare la iveco?ca va vad pe acolo uneori?:twisted: |
Quote:
|
Salut, am vazut si eu topicul si am spus sa ma bag:lol:
Nume:Alex NIckname:cum se vede Data Nasterii:1989 Pasiuni:masinile,pescuit,muzica. Telefon:0766731893 Masina:Golf 3 1.8GT |
hai ciau la toti :peace::peace::peace: nume:luci pasiuni:auto- moto,muzica,pescuit :drunk: masina: vw golf4 16 SR,cu nr rosii expirate si taxa neplatita :-(
|
salut
nume:marius,simson(porecla) pasiuni motoare.masini femei si multe altele fabricatie 87 meseria mecanic id ARADULUI (reprezint zona ca deh acolo stau ) dac aveti nevoie de ajutor reparat ceva la maisin schimbat sunati cu incredere sau mesaj :P ah sa nu uit tel 0730141541(in caz ca n uraspun lasati un sms si va sun eu inapoi :) |
salut! ai garaj...sau lucrezi pe undeva?:)
|
bine v-am gasit ma numesc Adi am stat mult timp in Timisoara dar acum mam mutat in sudul tarii
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:53. |
- Copyright 2026 4Tuning