Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Mercedes-Benz SLS AMG - Noul 'Gullwing' de la Mercedes-Benz (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/113952-mercedes-benz-sls-amg-noul-gullwing-mercedes-benz.html)

Job20 09-09-09 14:32

Re: Mercedes-Benz SLS AMG - Noul 'Gullwing' de la Mercedes-Benz

la bot seamana cu cele vechi

http://retrothing.typepad.com/photos...rnmercedes.jpg

oricum e superba !!

Kolegosu' 09-09-09 15:05

10/10 Speechless....

BiG SmOkE 09-09-09 15:21

nu-i inteleg pe cei care critica aceasta masina...........este de-a dreptul superba

spiri14 09-09-09 15:22

mercedes a ridicat stacheta de design foarte sus :D urmeaza sa asteptam raspunsu competitoriilor

Marius_mym89 09-09-09 15:29

Quote:

Originally Posted by Job20 (Post 2624902)
la bot seamana cu cele vechi

http://retrothing.typepad.com/photos...rnmercedes.jpg

oricum e superba !!

asta e si ideea ;)

C63 AMG 09-09-09 15:42

Asta da Silver Arrow ! :shock:

Totul imi place la masina asta mai putin spatele...e mult prea simplu, parca ii lipseste ceva.

Cat despre portiunea frontala, farurile chiar daca aduc a nissan se potrivesc de minune cu restul masinii.

Ps: si totusi capota pare incredibil de lunga...de fapt nu pare este. Cred ca asta o sa-ti creeze ceva probleme in trafic aglomerat, sau la iesirile fara vizibilitate :lol:

slayersland 09-09-09 15:52

Gullwingul vechi e opera de arta, nu mai faceti blasfemii. Farurile sunt tare asemanatoare cu primul prototip la slk, nu gasesc poze pe net, e tare vechi, nu stiu cati isi aduc aminte...Forma generala insa e gresita total...cred ca Fisker a cazut de pe scaun de ras cand a vazut...

PS: Atunci a inceput doar nebunia cu farurile de genul, de atunci si pana acuma le-au folosit si au renuntat la ele toate marcile aproape...inafara de Nissan care inca mai sunt pasionati de forma aia...dar ei sunt asiatici totusi.

C63 AMG 09-09-09 16:18

Adevarul e nici pe mine nu ma da pe spate forma masinii...tot mai frumos e un R8 ! Si mai ieftin :lol:

22VIN 09-09-09 16:27

Quote:

Originally Posted by C63 AMG (Post 2625199)
Adevarul e nici pe mine nu ma da pe spate forma masinii...tot mai frumos e un R8 ! Si mai ieftin :lol:

In celalalt post al tau erai incantat. Acum o compari cu un R8. Nu prea are termen de comparatie cu un R8... Masina asta este... One of a kind. Superba.

Gigis 09-09-09 16:52

ooo da..un clasic renascut...tare rau

Flo23riN™ 09-09-09 16:53

o masina de vis!!!:D:D:D

LAZ'u 09-09-09 17:20

Este extraordinara. Pur si simplu pastreaza acel spirit Gullwing. Pot spune ca este o masina renascuta si foarte foarte frumoasa.

dogy_10 09-09-09 17:41

ce imi place cel mai mult la masina asta e ca nu are concurentza, nu poti sa o incadrezi intr-un tipar de design, e total diferita de tot ce e pe piata acum, e superba defapt e aproape lafel de superba ca si originalul

GabelloU 09-09-09 18:21

Frumoasa tare masina...

cannonball 09-09-09 18:23

1 Attachment(s)
din fata e frumos dar dain spate aduce cu passat cc si nu ma incanta.....si park seamana putin cu batranul sl 300 http://http://1.bp.blogspot.com/_Wjx...des-300-sl.jpg

teen.ager 09-09-09 18:29

Deci oficial e smechera masina...

slayersland 09-09-09 19:15

1 Attachment(s)
Cam asa cred eu ca ar trebui sa arate, Sa nu faceti misto, ca n-am mai desenat din liceu, si am folosit si alta masina ca model ptr proportii.

YGD-sef 09-09-09 19:49

Quote:

Originally Posted by slayersland (Post 2625669)
Cam asa cred eu ca ar trebui sa arate, Sa nu faceti misto, ca n-am mai desenat din liceu, si am folosit si alta masina ca model ptr proportii.

Sa sti ca ai dreptate!felicitari pentru desen!;)oricum eu cred ca si asta araat bine (mai putin spatele)!;)

Claudell 09-09-09 19:53

Jos palaria .

Geo_DXG 09-09-09 19:56

arata f frumos, linii clasice imbinate cu elemente moderne, imi place la nebunie grila fata mare care se inspira din vechile modele, imi place mai mult decat nou SLR...o masina exclusivista

crazyssnail 09-09-09 20:08

cred ca e prima masina dupa foaaaarteee mult timp pentru care Mercedes sia dat silinta sa iasa ceva frumos ca si design si sa nu fie decat o masina comerciala sa fie pe placul tuturor.excelent.

allexutzzu 09-09-09 20:10

fenomenala masina! no comment...

FloweRffs 09-09-09 20:29

superb cu performante pe masura!

virgil_fb 09-09-09 22:45

mie tot ala vechi imi place mai mult

adrian_tl30 09-09-09 22:53

foarte frumos :) ...

ionutz.xu 09-09-09 23:03

woooooow

Raresh_156 09-09-09 23:14

foarte frumoasa masina ...

C63 AMG 10-09-09 00:23

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 2625231)
In celalalt post al tau erai incantat. Acum o compari cu un R8. Nu prea are termen de comparatie cu un R8... Masina asta este... One of a kind. Superba.

Eram incantat pana am vazut pretul...atunci m-am mai potolit :lol: Pur si simplu nu as da 170000 euro pe masina asta cand cu 50000 de euro mai putin pot sa-mi iau un supercar cu motor de lamborghini gallardo. Deci ca aspect (exterior si interior), cat si ca sound al motorului R8-ul e clar superior, e in alta liga ce mai, iar ca performante sunt cam la fel, deci nu prea inteleg cum justifica cei de la mercedes pretul asta fenomenal. Sau cumva e cu tot cu taxe ? Daca da atunci mai vorbim. Daca nu, bye bye SLS :lol:

C63 AMG 10-09-09 00:34

Quote:

Originally Posted by slayersland (Post 2625669)

Marfa desenu' imi place :D Eu cred ca ar trebui sa te angajeze aia de la mercedes, e mai tare conceptul tau decat asta cu care au venit ei. Adica e mult mai fluid. Designul asta al lor arata bine din anumite unghiuri dar din altele arata...bizar. Proportiile parca nu sunt la locul lor. Iar spatele e dezastru, cred ca nici daca se chinuiau nu puteau sa scoata un spate mai oribil ca asta.

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1252498331

C63 AMG 10-09-09 01:07

Uitati-va de exemplu aici la masina argintie, nu vi se pare cam...disproportionata ? Nu cumva botul ala e mult prea lung, iar consola spate muuult prea scurta ? Eu am inteles ca asta e "trade-mark-ul" acestei masini, dar totusi..

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1252498417

Dar ca sa nu fiu prea rau cu cei de la amg, am gasit si o poza in care arata bestial:

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1252498442

Alex_D12 10-09-09 02:02

seamana foarte mult cu un mercedes ft vechi :D

https://img90.imageshack.us/img90/880...sbenz300sl.jpg

vlad_strumph 10-09-09 02:41

Originalitate si perfectiune...

slayersland 10-09-09 02:44

Quote:

Originally Posted by Alex_D12 (Post 2626694)

--------------------------------------------------------------------------------

seamana foarte mult cu un mercedes ft vechi

Dude, wake up, tu citesti macar titlul cand intri intr-o pagina?

silika 10-09-09 08:31

Ma oameni buni, voua chiar vi se pare mult 180.000 de euro ptr asemenea bijuterie? Nu vorbim de performante, dar la cum arata eu unul ma asteptam sa fie mult mai scumpa. Sa fim seriosi, costa cam cat un sl amg, cu care nu exista nici un grad de comparatie, nici la exterior, nici la interior, si chiar si la performante, sls e mai puternic. Nu mai comparati masina asta cu R8, Ferrari, Lambo, ca mie mi se pare ca nu fac parte din acelasi target. Asta e un fel de rolls in lumea supercarurilor :D.

pitic_wrc 10-09-09 09:37

o pasare rapida :X

nutzuXXL 10-09-09 10:11

seamana mult cu strabunicu :shock: arata foarte bine . cel mai tare model de la mercedes la ora actuala . pacat ca nu au pus motorul de pe sl65mg ,dar pe viitor nu se stie . are performante de invidiat si cu motorul asta aspirat . cu motorul de pe sl65amg , ar rupe concurenta ... defapt nu ar mai avea concurenta:evil:

free1_4ever 10-09-09 10:35

deci jur ca nu ii vad rostu.....cu cine concureaza....ce target are???

Pardalian 10-09-09 10:50

Quote:

Originally Posted by YGD-sef (Post 2624884)
Pasare rara!cred ca va concura la cea mai frumoasa masina a tuturor timpurilor !:peace:

Va concura alaturi de vechiul GULLWING care deja este considerata una din cele mai frumoase masini construite vreodata.

shu.lee 10-09-09 11:35

ce commenturi ! "are botu', prea lung si n-ai vizibiliate in trafic aglomerat", "e disproportionata", "urata cu spume", "design dezamagitor" :)). unii nu inteleg ce target are, cu cine concureaza, care-i scopu' ei...romanii astia !:)

deci, masina asta n-a fost facuta sa fie practica, pana mea, poti sa spui multe despre ea da' in nici un caz ca e urata ca naiba, asta daca ai un minim de simt al frumosului. care-i targetu ? targetu' e cel pe care-l are si o masina de colectie scoasa la licitatie. poate fi comparata cu un tablou celebru care e valoros prin el insusi, fara sa aibe un rost, un scop propriuzis. mie mi se pare extraordinara, e genu' de masina apreciata doar de cei care stiu sa aprecieze, pentru pasionati, nu e pentru cei care-si iau masina pentru a impresiona fraierii ( nu ca n-ar fi impresionanta ), e mai mult decat o masina sport, nu are un corespondent printre modelele altei marci, e pur si simplu din alta sfera...

daca mai aveti intrebari va rog sa mi le adresati:)

slayersland 10-09-09 12:06

Quote:

Originally Posted by shu.lee (Post 2627349)
ce commenturi ! "are botu', prea lung si n-ai vizibiliate in trafic aglomerat", "e disproportionata", "urata cu spume", "design dezamagitor" :)). unii nu inteleg ce target are, cu cine concureaza, care-i scopu' ei...romanii astia !:)

deci, masina asta n-a fost facuta sa fie practica, pana mea, poti sa spui multe despre ea da' in nici un caz ca e urata ca naiba, asta daca ai un minim de simt al frumosului. care-i targetu ? targetu' e cel pe care-l are si o masina de colectie scoasa la licitatie. poate fi comparata cu un tablou celebru care e valoros prin el insusi, fara sa aibe un rost, un scop propriuzis. mie mi se pare extraordinara, e genu' de masina apreciata doar de cei care stiu sa aprecieze, pentru pasionati, nu e pentru cei care-si iau masina pentru a impresiona fraierii ( nu ca n-ar fi impresionanta ), e mai mult decat o masina sport, nu are un corespondent printre modelele altei marci, e pur si simplu din alta sfera...

daca mai aveti intrebari va rog sa mi le adresati:)

a fost shu.lee, purtator de cuvant Mercedes, va multumim!
Dude, e urata, urata, urata, URATA, extrem de urata! Ok? Arata ca o rabla din anii 80-90, nu ca o combinatie de anii 50 cu design actual...toate elementele pe ea sunt penibile...Gullwingul vechi era ceva deosebit la vremea lui, si inca e de 1000 de ori mai frumos si acum decat hidosenia asta.

All times are GMT +2. The time now is 18:57.

- Copyright 2026 4Tuning