![]() |
am afirmat candva ca o sa imi pun turbina de concorde :lol: :lol: asta din cauza ca un tip zicea ca are pe oltcit filtru boenig.. deci o sa fie mai tare decat oltcitu` ala.. stau totusi acum si ma gandesc.. :roll: daca imi pun si aripi de concorde.. :oops: o sa fiu mai tare decat tipu` asta? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
deci frate aste e pur si simplu imposibil de idiot............... nu se poate frate atata PROST GUST
|
:))))))) Tare ala cu eleronu! :))))))))))
|
poza trucata :lol: :lol:
nu se poate asa ceva, hai sa fim seriosi... |
Re:
Quote:
|
nici eu nu cred ca e trucata, uita-te la scrisurile de pe indicatoarele de circulatie (ASIA) la aia e posibil sa existe astfel de specimene
|
Chevy-ul din poza lui gangsta e facut intentionat asa in bataie de joc cu spoilere si prize din carton, are sticla de suc pe bord si scrie NOS pe ea :lol:
Matizu e trucat :roll: |
Nu stiu daca este trucata sau nu! Pe un forum strain faceau misto de poza si m-am gandit sa radem si noi putin! :lol:
|
ce de riceri....sunt destule chestii de *** in ro.....de la masini cu abtipilde cu Kent si banda reflectorizanta , stelegulete la oglinizi.....pana la dacii facute dupa NFS :lol:
Stiu o Dacia 1100...*****ie pe ea \"Fast & Furious\" pe usa din dreapta scrie \"Locul Nevestei\" si pe capota scrie \"Va rog sa nu ridicati acest automobil....nu este abandonat!!!\" :lol: .... (NORMAL CA E FACUTA LA CATERINCA) s-ar putea sa bag niste poze...insa nu ppromit nimic inca |
COOL Matizu`!!!! :lol: :lol: asiaticii astia chiar k nu-s sanatoshi, pacat d masina k e dragutza... a stricat-o cu eleronu ala......oricum cred ca m-as kk p mine d ras (la propriu) dak as vedea-o in realitate :lol: :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
ceva asemanator matizului ala... :D :D :D
|
3 Attachment(s)
vreau sa stiu si eu parerea voastra .. eu vad des masina asta pe strada ... si de fiecare data mai vad ceva care ... NU-MI PLACE
DACIA 1300 BERLINA 1,3 60CP ROSIE Pret: 1,500 EURO An fabricatie: 1980 Carburant: Benzina Rulaj: 78,000 km Capacitate: 1,300 cmc Putere: 45 KW Locatie: Inmatriculata RO Dotari: CUTIE MANUALA 4+1; ALARMA; INSTALATIE AUDIO FORMATA DIN: BOXE JBL,SUBWFER,STATIE PROFESIONALA 4X150W + CD JVC PROFESIONAL DE 470EU ALARMA,GEAMURI FUMURI,BORD SCHIMBAT,MOTOR REFACUT COMPLET,RULAT 7500KM,CUTIE FRANTUZEASCA, SPOILERE,ELEROANE,PRAGURI FALSE,OGLINZI REGLABILE. |
poza cu matizu e penala rau .. va datzi seama ce apasare are matizu ala p spate ... iar dacia e ... n`am cuvinte :)
|
Re:
Quote:
Breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......Asta`i vecinu meu Ady_Jupanu....Ti OMOOOOOR......cum de ai pus poze cu el???!!!!!!Crek te omoara daca afla! ca....Masina lui e kitc!!! |
Re:
Quote:
|
eu doar am cerut parerea ... nu am zis eu ca e kitch ...
daca singuru lucru alb ar fi steagu din fata si restul ar disparea, impreuna cu \"eleroanele\", atunci ar fi alta treaba .... da` asa... |
jupanu asta cred ca e fan tataie din vaslui! :lol: :lol: prea multe asemanari.... sunt clar in legatura :roll: ... am un sticker Delma acasa.. daca vrea sa-si mai lipeasca ceva pe masina :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
Quote:
:peace: |
Bree......SsSsSs...ca nu e singuru din CuG...mai are un vecin la fel....dar nu am aparat foto.. :( sa vedetzi acolo TUNING a la` cartier!
|
|
|
Unde mama dreq a gasit ala porcariile ce le-a pus p masina?!?!?!?!?!!? in special la ultima poza ma refer....LOL :roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
vai de capu nostru....ca tre sa induram asa ceva....!!!!! clar cel mai tare eleron vazut de mine p o dacie....cel mai mare si mai tare KITCH vroiam sa zic :) il intrece si p ala cu eleronu de lemn...!!! |
Vezi...ca...
:arrow: Spoiler pe fatza(la prima Dacie) asa are si XXdadiXX la Fordul sau :arrow: Eleron pe spate(la prima Dacie de pe portbagaj) am si eu la FIat........ :!: :?: :arrow: :idea: :wink: |
1 Attachment(s)
lasa ma spoilerul...stiu ca are si XXXdadiXXX la ford...eu ziceam de asta!!!
vezi poza ps: imi place masina lui XXXdadiXXX,asa ca nu am vrut sa ma iau de nimeni,chill da asta le cam intrece pe toate....sincer... |
dacia rosie de vrancea nu e a lu` dudaev? cea mai tare dacie din Romania (parerea lui)
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
va prezint un \"low rider\" de la noi. l-am vazut de multe ori dand cu spoilerul de pamant, dar asta nu conteaza ... masina e \"tare\".
P.S. scuze pentru calitatea pozelor, dar sunt facute in viteza pentru ca meseriasii erau in zona si nu aveam chef de scandal. mai e inca una alba cu spoiler pana la asfalt, dar nu am putut sa o pozez azi ... poate in alta zi |
oooolalala...daca tot ai timp si lucrezi in teren...vezi in Dacia....pe la blocurile alea cum mergi de la Tzigarete spre Piata pe traseu 44...sunt cateva bucatzi de zile mari.....Dacii a la` tuning :lol: :lol:
|
prima dacia intrece orice masura : semn Ford Mustang Cobra fata , GTI , 1.6 L (probabil ciordit cu surubelnita de la o SNova)
A doua daice rosie.....noul model MIG 1,3 Lancier produs in Rromania \"mancati-as portofelul\" |
Re:
Quote:
in general e bine sa te uiti la tine`n ograda si apoi in ograda altuia...asta e daca omului ii place :roll: ...va anunt ca masina inca nu e terminata \"mari maestrii ai tuningului\" ce va gasiti voi ! :x :x :x bleah ! |
Re:
Quote:
dacia asta a avut chiulasa de Renault&turbo-ul care se afla pe PIL acum mie imi place si masina nu se incadreaza la kitch!!, inca nu e terminata,e deosebita fata de celelalte dacii |
Re:
Quote:
|
Probabil ca e un pic axagerat acel eleron... :wink: dar cum spunea si Al3xius nu e inca gata! Masina mai trebuie lucrata nu mult, ci foarte mult! (de exemplu fatza tre bine finisata)... Ceea ce nu observati voi in poza este culoarea, care este super (pe cuvant! e bestiala) si modul in care sunt umflate aripile (sunt super marfa umflate... in spate se continua si pe usa... e frumos)... interiorul este super... are bord de GSi (se imbina super marfa) electronic (turometru este digital pe grafic si vitezometru digital)...
Dar e adevarat ca acel eleron nu e chiar cool! Masina mai trebuie lucrata, dar arata mai bine ca multe altele! |
Pardon, \"mare maestru al tuningului\", da' parerea mea (am dreptu' la o parere personala, nu ?) e ca arata jalnic si din cate vad, nu sunt singur care crede asta. Daca tu crezi ca prin actiunea mea am atacat \"clubul\" tau, te inseli, iar cand tu ai facut aluzii subtile, ai facut ultima ta gresala.
Da, n-o fi terminata, nu stiu si nici nu ma intereseaza. Vopseaua e superba, aripile spate sunt umflate frumos, jantele dragute, dar acest eleron ESTE DE ***!!! Parerea mea ! :wink: PS: dpx, dragule, e posibil, nu stiu, da' eu vorbeam despre acel masiv eleron de Cosworth (n-am mai facut aluzie la ala de pe portbagaj). |
Re:
Quote:
|
Apropo....sa mai precizam ca masina e home made? :roll: nush cati dintre \"comentatori\" ar putea sa umfle aripile atat de frumos...si sa-si vopseasca masina atat de bine singuri....dar in fine..e frumos sa stai dupa gard si sa comentezi ! again : BLEAH! :evil:
|
Re:
Quote:
si tu din cauza unui eleron cataloghezi o masina care repet e home made, drept kitch? :roll: P.S. : gabi stai calm ca nu faceam aluzie la tine...da` mi se par deplasate anumite comentarii ale unor \"mari maestrii ai tuningului\" ... sincer si mie mi se pare un pic aiurea eleronul ala...dar atata timp cat eu nu am o masina mai misto ca a lui nu imi permit sa comentez...si stiti dc? pentru ca omul ala chiar a muncit la ea ! e usor sa facem comentarii de pe margine ..dar cand te gandesti ca pentru un tuning frumos e nevoie de multa munca si multi bani...apreciezi munca unui om nu iti bati joc de ea ! P.P.S. : uitati-va la masina neluand in calcul eleronul si botul care, dupa cum spuneam, nu sunt finisate...apoi dati-va cu parerea ! :roll: |
Re:
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
am si eu una :)
|
dpx, acum am vazut inca un comentariu de-al tau privind eleronu' de pe CMG. Spuneai ca mai e si pe alte masini... Da, da' poti sa compari aspectul pe care-l are un Kadett cu un astfel de eleron cu aspectu' Daciei asteia? Pardon...
Si... Eleronu' ala, normal, e prevazut cu un picior, picior care p'aici nu se vede. PS: sper sa nu i se rupa :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:47. |
- Copyright 2026 4Tuning