![]() |
poveste lunga ... ce fata de eminescu am cu freza aia frateeee :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!
|
ce faceti mey beti fara fratele vostru.....
haide cu maneaua si cu beuta...!!!!pana maine dim !! |
Re:
Quote:
peter de fapt e pana dimineata,,,, nu pana maine dimineata,,,, dak u vreio sa stai oana pe 02.01.2006 dimineata e treaba ta,,, :lol: :lol: :lol: |
LA MULTI ANIIIIIIIIII :)) si tot ce va doritzi in 2006 bla bla bla :D me lene sa scriu multe
|
La Multzi Ani!!
Am inceput bine..cu MULTE artificii...si din necaz si rau pt un vecin...un INCENDIU! :( Am sa pun maine poze si filmu..... :( totul de la o \"petarda\" zburata pe geam in balcon....najpa!!! |
bei dormitzi? aaaaaaaaaaa?
|
NU DORIIIIIM, dar a cam murit topicul... :cry:
|
scuzati ca am lipsit..dar am fost din nou la cumparaturi..ca nu mai aveam vin..si gin...asa ca am fost....sa iau..oricum sunt manga si acuma..dar mai tre sa beau...sa ma simt bn..asa ca haide cu distractiea..!!!!
;drunk: :drunk: |
bey...sa moara mama..am uitat sa iau apa minerala..cu nu mai am cu ce sa fak sprit...sa-mi bag pl....nu vine cineva pana in cta cu un sifon o apa ceva ??? :lol: :lol: ...dar lasa..ca vinu il dau pe gat..da-l in masa
|
Re:
Quote:
oricum bv ca te distrezi shi mai usor cu bautu' |
Re:
Quote:
|
sa beau oameni frati....asa..oameni frati....de azi pana la anu...si invers...
:drunk:.....golftuning mai traiesti frate ??.... Cine e mare barosan...barosanu nr 1....barosanu nr 1 e GOlfTuning.. Dedicatie ptr toti..fratii de pe 4tuning.....inclusiv SEBASTIAN...care acuma...cine stie unde petrece...datorita lui...mai avem parte de unele curse reusite... :wink: ... hai ca mai beau un paharel de gin...ce plm..doar e rev.. |
Re:
Quote:
|
La multi ani inca o data! Eu m-am retras :wink:
|
1 Attachment(s)
eu am inceput faorte prost imi apre rau :( mi s`a futu aparatu foto am varsat p mine vin .... plm :( sper sa se rezolve cu aparatu ca mor ....
|
mah golftuning..nu poti sa te controlezi cand esti beut ??????:lol:..ce draq..
macar echilibru... :roll: :lol: ...:drunk:..eu ink mai am vin..si gin..si sampanie..pana dim...asa ce sa fak ?? sa las sa se strice beutura ?in nici un caz..asa ca eu beu... |
Inca un mesaj si gata :)
O bila neagra pentru bossu' Gratzian care, in noaptea asta, cred ca a facut cunostinta cu palinca de care vorbea mai devreme :) Inca o data vreau sa le multumesc tuturor care contribuie, mai mult sau mai putin, la dezvoltarea forumului 4tuning: Gratzian, Vali, RoSonic, Hondarul, GolfTuning, blowwind, DnI, Santos, Bishop, georgeb, 200SX, Michael, celor care se ocupa de tot ceea ce inseamna sisteme si scule audio, celor care sunt adevarati tuneri (dar pe calculator), reprezentatilor cluburilor si tuturor celor care viziteaza si posteaza pe forum. Am fost o mana de oameni, acum suntem o comunitate, o familie as putea spune! La multi ani 2006! La multi ani 4tuning! La multi ani tuturor! |
Fara numar ptr Gabi.....bv may Gabi..ai pus punctu pe \"i\"..bv
cam asta a vrut sa spuna mai toata lumea !!...:drunk: Si acuma dedicatie ptr Gabi....fara nr fara nr fara nr fara nr fara nr..... Salam-asta seara am sa beau !!!!....:drunk: :drunk: :drunk: |
Re:
Quote:
|
UITE CA A TRECUT SI REVELIONUL!!!
NOROC SI SANATATE LA TOTI IUBITORII DE TUNIG SI FETE FRUMOASE! LA MULTI ANI !!! |
gabi,,, bine ai venit,,, nu ai mai postat de hmmmmm de vro 3 ore crd,,,,, :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
cred ca s`a rezolvat cu aparatu :D ca era pacat :9 sa se strice aku pe 1 pup fratoriiiiiiiiiiiiiiiii :* se stiu ei :D |
REEEEE
AHO AHO COPII SI BROTHERI :p LA MULTI CE VRETI VOI!!!!!! CAI,BANI,SANATATE,BAUTURA.........
|
...
CE ANAPODA AM SCRIS :))))))) BEUTURA E DE VINA ASA CA PLS NO COMENT!!!!
|
ce mai faceti mah?? cum e revelionu e mf?? yo sunt cam beat,,da asta e,, asta crd ca e ultima oara cand va mai scriu,,,, adik cand pot sa va mai scriu,,,ca dupa aia nu se mai stie,,dak o sa fiu in stare
|
:) la mine plm o dam in povesti aku asteptam sa mai vina lumea si sa incingem al doilea gratar :D :))
sunt putin ametit da ma intind cateva min si asta e :D pup hai ma ati adormit ai draku :D cu cine vb pana la -10 maine dimineata ? |
uite ca mai pot sa scriu,,, decand nu am mai postat am mai baut ceva,,,, nu pra mult da e bene ca shi asa sunt destul de beat,,, :drunk: :drunk: :drunk:
VA IUBESC PE TOTI,,, 4TUNING,, |
ai drak v`ati imbatat? !!!?
|
LA MULTI ANI SI LA MULT BANI (pe care sa ii dati pe tuning) SI TOT CE VA DORITI SA V-I SE INPLINEASCA !!!!! :drunk: :drunk: :joy: :peace:
IMI PARE RAU CA NU AM PUTUT INTRA MAI DEVREME DAR.......... ASTA-I VIATA :D LA MAI MARE SI SA NE IMBATAM SANATOSI :drunk: :peace: :drunk: |
aveti grija la gripele astea,,,, gripa caviara shi gripa berara,,,, asta din urma am descoperit'o eu ,,shi se ia dak unu care a baut multa bere sta langa unu care a baut mult vin,,, sa stiti asta de la mene ,, da?? aveti grija dragi forumisti ca doar stiti cat tin eu la voi shi nu vreau sa va imbolnaviti,,,
|
acum am ajuns si yo acasa :)...ma culc :Pnb
si LA MULTI ANI.... TRAIASCA 4TUNING... P.S. Gratzian...m`ai dezamagit in seara asta :D ma asteptam sa faci mai mult atmosfera....ai gasit sticla de palinca si ne`ai parasit...URAT din partea ta :D |
La Multi Ani! :headfones :drunk:
|
Un sincer :
La multi ani ! |
am dormit 1 h :D si m`am trezit pentru partea a doua :D :))
|
Acum am ajuns si eu acasa. LA MULTI ANI tuturor, LA MULTI ANI 4tuning.ro !!!
|
incepe oficial partea a doua :d prea tare :D pup u ! nus cand mai vb
|
Distractie placuta ! Eu ma duc la culcare si cand ma trezesc o sa citesc tot ce s-a scris pana acum.
|
La multi ani tuturor celor ce azi isi serbeaza onomastica ... La Multi ani 4tuning si toti cei ce administreaza site-ul si cei ce anima forumu-ul !!
La Multi Ani Midninght Racers !! La Multi Ani Legal Racing !! La Multi Ani No Speed Limit !! La Multi Ani Insomnia !! La Multi Ani fratilor mei de la Virtual Tuning !! La Multi Ani si respect celor ce poseda URSuletzi!! La Multi Ani Romania !! La Multi Ani Romani sa fim mai fericiti sa fim mai intelegatori sa fim mai iubareti sa fim mai competitivi si mai putin carcotasi !! P.S. Din suflet al vostru Koleg; Admirator;Fan ( Sorin A.K.A. Kolegu ) daca din greseala am omis sa urez cuiva va rog sa iertati gradele in + ce s-au adunat pe ici pe colo !! https://img519.imageshack.us/img519/6...rks2020102.jpg |
La multi ani tuturor, la multi ani 2006, la multi ani celor ce poarta numele de Vasile, sanatate multa si mult noroc la curse!
Imi pare rau ca nu am fost cu voi in noaptea dintre ani, asta este... la anu' cine stie... Question: cand si unde e prima cursa din 2006? |
| All times are GMT +2. The time now is 19:52. |
- Copyright 2026 4Tuning