![]() |
Re: BV 02 RHD
Quote:
|
hei mesersmith cand punem chiuloasa aia de 1.4 ? pe motoru asta trec pe la tine pe la garaj ....si in drum spre tine ma opresc sa iau si carburatoru de TS bye
|
ba lasa nu imi mai zi messer..:)) nu ai vazut si stefan ca se incurca in litere?:)):))tipa dupa mene cu Gabone...poi fugi la meserias pentru carburator si te astept;)
|
2 Attachment(s)
revin si yo cu 2 poze
|
Tinand cont ca am acelasi tip de dacie 1310..tlx..:|:| stiu cum e cu masca din fata...care q greu am reusit sa o aliniez..oriqm e de apreciat ce a facut george din masina asta ..cum arata pe prima pagina si cum arata acum..in primul rand nu este o masina de expozitii.."tuning day show etc am dat un ex " e o masina care imita vechile masini de raliu...Domnu Nicu Grigoras etc..nu intru in detalii q unii necunoscatori care daca nu le convine qm arata o grila sau un ochelar aliniat..hay sa mai fac un topic sau ceva de genul...dacia in general are prb cu tabla...eu in 98 cand am vopsit-o respectiv am antifonat-o , tinichigerie etc...am dat peste tot pe subt ea si prin ea cu grund de vapoare daca stie cnv..ma rog cred ca nu...si apoi cu bitum cauciucat..nu am gram de rugina pe ea..dar..a inceput sa sara vopseaua..aia e ..o sa o vopsim din nou.....revenim..nu este masina tip clean look..de care tot am vaz ca se vb pe acest forum..gen taiat din arcuri 1-2 spire..folie...jante musai..si daca se poate fara manere pe spate..:\..eu chiar il apreciez pe acest om..si imi place f mult ce a realizat..q primul drum care il am in bv chiar vreau sa ne intalnim daca se poate ...pret de cateva min ..si numai bine..numai asculta gurile rele..sper sa nu mi-o ia nimeni in nume de rau..
|
noi o sa ne intalnim ...si o sa dam o tura pe poiana (la span) ms de cele spuse bafta multa:hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug: :hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug:
|
acuma am terminat de citit
si vreau sa te felicit exact acelasi lucru vreau sa il fac si eu cu o batranica (1300) la vara asi avea cateva intrebari -cat au costat tevile pentru rollcage -vopseaua e originala -tu vrei rally sau doar VTM numai bine si mult succes!;) |
ma lupt sa ajung la vtm cu ea ...george_rhd id de mess vb pe privat ca pe aici nu trebe ..
|
Quote:
Te-am prins cu minciuna :lol:.. P.S. Vopseaua nu este originala. |
vopseaua nu este originala ...o sa primeasca o vopsea frumoasa o sa incerc o nuata ceva mai deosebita..bye bye:tetter::tetter:
|
la's ca o sa iasa faina;)) deja ai cativa preteni care o sa te ajute sti prea bine:):*...poate reusesc sa vin si io cu PiSU pe poiana;) mai vorbim;)):P:*
|
Salut...Imi place masinuta,e promitatorare.Dar alege un stil,pastreaza 4 faruri cu ochelari in afara dar pune oglinzi de plastic nu le lasa pe cele nichelate,nu da bine,cauta s apui toate 4 roti de acelasi fel si cat mai late gumele,iar la pasajele fata ai reusi sa le aranjezi mai bine..gandeste-te cum erau pe unele masini pasajele prinse cu nituri si iti vei da seama...Multa bafta in continuare ;)
|
o sa tin cont de cele spuse..pe fata am schimbu de iarna in rest vara am jentile cn toate 4..chiar ma gandeam si yo la pasajele cu nituri ..multam frumos bye bye.sanatate multa
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
hi sa pun niste poze cu geo ..aia de grup nu a mers ...frigu ...aparatu...;)):Pda'l dreq oricum
|
Bai Georgica...vad ca te-ai dat la jante in 4 prezoane, si nu ne-ai mai spus si noua...
Cum ai facut trecerea? cu flanse sau ca la carte? |
ms gabone de poze au iesit super bine pe aceasta cale il salut inca odata pe membri nsl brasov..bye bye
|
ce shmecheri suntem
avem 4 prezoane 8) ai grija totusi ;)... |
Indreapta bara aia in mama ei de bara sau ia una dreapta de la remat !
|
oki oki o indrept maine stiu ca e cu prob ...bara e noua da ...asa am gasit-o intr-o dimineata
|
mai mai da ce semnalizatoare faine ai in bara aia!:):*
|
ms gabone eu zic ca sunt dragute...m-am chinuit la ele sa le fac asa
|
frumoasa masinutza...... multa bafta in continoare
respect pt cei kre face un tuning de bun gust la o masina |
ms fain ...o sa fac tiuning incontinuare cat pot...:rolleyes2:rolleyes2
|
Si nu ne zici cum ai facut trecera la 4 prezoane?? flanse......????
|
flanse
:rolleyes2:rolleyes2 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Oricand ai nevoie de ceva da un semn ceva si te ajut/ajutam. Sa fie flanse, sa nu fie .... cine stie ??? :weee: |
Fai o poza noaptea cu toate farurile si proiectoarele aprinse... Doar astai punctul ei forte si nui permiti sa se exprime. Bafta!
|
cu siguranta vor fiii si poze noaptea ..bye bye :workout::workout::workout::workout::workout::work out::workout::workout::workout::workout::workout:: workout::workout::workout:
|
5 Attachment(s)
ceva poze de azi...ms PAUL de poze...:workout::workout:
|
veniti pe la cta ?
|
asteptam sa veniti voi la munte
|
frumoase pozele..imi pare rau ca am lipsit.. apropo ai vazut flashu?:)...ca eu ieseam de la bere
|
da gabone l-am vazut ...bye luna viitoare urmeaza geamurile de plexii si etc si iar etc:rolleyes2:rolleyes2
|
iti lipseste "S"-ul de la no speed limit:-P de ce? la sters stergatorul? ca mai au boala sa le rupa....
|
seara il aveam cand am venit de la munca ...iar dimineata nu mai era...cred ca salbaticiii de vecinii
|
imi place masina:D facuta cu gust
bafta la modificat. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:29. |
- Copyright 2026 4Tuning