Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Calendarul Tomisarilor - Sectiune de Caterinca ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/111112-calendarul-tomisarilor-sectiune-caterinca.html)

CT-89-POT 24-06-09 23:50

Re: Calendarul Tomisarilor - Sectiune de Caterinca !

zbuf sa dea Domnu` sa ai parte numai de gagici dastea :)))

Urban_Racing 25-06-09 00:11

Pfoaile ce scarboase sunt shaormaresele astea , extra maioneza, isi arata shuncile and shit , si ma mai enerveaza maxim si scuza , e bolnava saraca , cu glanda si astea , sunt bolnave de nesimtire si de bulimie nu de glanda

ginnjuice 26-06-09 08:55

Quote:

Originally Posted by CT18NRG (Post 2434635)
multumim pt poza 2 .. :-<

PFOAI ,nu mai mananc 2 zile :|
eu cred ca astea nu au oglinzi in casa

CT18NRG 27-06-09 03:01

Sofro :) orice bere atata timp cat e Corona nu ?:)) derivat Salitos :D

YZF-PWR 27-06-09 09:26

Dupa cum stiti bunul nostru prieten NNA-u cu Megan gri , e la bucuresti cu sesiunea alea alea .
Intamplator sora lui mi-a trimis o poza cu noul lui look , cioc de jur imprejur .
Cluncluzia mea = aualeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu cocalareeeeeee cand te prin te alerg cu masina de tuns la cum arati cu barba aia.
Drept urmare am aflat ulterior ca marele Tomisar NNA vrea sa concureze la femei cu IDOLUL lui fernando de la Caransebes.
Iata si imagini din viata agitata a lui Alex NNA Fernando de Tomis :))

CLICK AICI PT A VEDEA https://www.youtube.com/watch?v=hs3AGsmHI4g

SMocKey21 27-06-09 12:40

:)))))) te-am crescut,te-am educat,te-am invatat tot ce stiu si uite cum ai ajuns :))))))))))) sa ma barfesti pe forumuri :))))))) si cu parere de rau te anunt ca ciocul este dat jos de 3 sau 4 zile :))))) deci :D descrierea facuta de tine mai sus nu mi se potriveste deloc.Oricum de apreciat ca ai incercat sa faci o duma si nu ti-a iesit :))))))))))))))))

YZF-PWR 27-06-09 13:24

Hahaha nebunule nu uita ca am si poze ca dovada :) COCALAREEE
Prin Constanta mai vii?

SMocKey21 27-06-09 13:35

Joi cel mai probabil dar nu exclud nici vineri :))))) stiu stiu toata lumea vrea sa ma vada :))) vine taticu vine :D:D:D

YZF-PWR 27-06-09 14:39

Deci ati auzit da? vine NNA-u , parasiti orasu , CODE RED :)

Sofro 29-06-09 23:53

Quote:

Originally Posted by CT18NRG (Post 2441336)
Sofro :) orice bere atata timp cat e Corona nu ?:)) derivat Salitos :D

Daaaa ai dreptate....tin sa te anunt ca avem si corona...ne-a adus...asa k fa-ti aparitia mai repede:D:D

CT18NRG 29-06-09 23:54

stai frate sa iau si io salariu ca sa am bani de pastile de inima ...
ca la ce funduri se invarteau pe acolo`n piruete... nu`i prudent sa vii fara:))

Sofro 30-06-09 00:04

Quote:

Originally Posted by CT18NRG (Post 2448824)
stai frate sa iau si io salariu ca sa am bani de pastile de inima ...
ca la ce funduri se invarteau pe acolo`n piruete... nu`i prudent sa vii fara:))

Hehe data viitoare iti fac si tie cunostiinta cu cateva...altii dak nu vor sa vina nu stiu ce pierd:d

CT18NRG 30-06-09 00:05

pai sa`mi faci sa`mi faci :P

YZF-PWR 30-06-09 12:07

3 Attachment(s)
Cei de la CANCAN ne surprind din nou !!!
Dupa o disparitie de minim o luna a lui Alex Cocalares de Tomis NNA idolu si cancerul femeilor Fernando de Tomis Sex la puterea TURBO :))) a fost gasit undercover in Contanta.
Marele amorez al femeilor de gabarit maxim a fost depistat cu noua lui limuzina , acesta scriind initialele numarului pe toata masina , MARIMEA literelor in compensatie cu lipsurile altor zone :)))
Acest misterios amorez a fost depistat in zona Tomis 3 unde se presupune ca se ascunde cu marile lui cuceriri , in masina albastra din imagine dotata cu sistem audio de maxima penibilitate JBL-c ( Jean Balon Laba de claxon ) eleron ( ca Eleanor nu mai e la moda ) si geamuri fumurii sticla de wisky.
Sa speram ca vom mai apuca sa-l vedem pe NNA prin oras , pana atunci lasam pozele sa vorbeasca.

SURSA : CANCAN
Poze : Cel care a trimis pozele a preferat sa ramana anonim ( indicii , masina din care s-au facut pozele este rosie )
Redactia : Asociatia Impuscati cocalarii , turna-ti zmoala si pene ca arata mai bine SRL

k4r4 30-06-09 12:22

hahhaahahah....foarte tare:)) aia cu JBL-c n-o stiam:)))) nna-ule asteptam revansa:)))

SMocKey21 30-06-09 12:45

hahahahah ba ce pot sa zic duma e buna dar tu si sofro = 2 cenzura :)))))))) si hai incercati sa lasati invidia asta d-oparte ca nu e bine :)))))) stiu ca vreti sa fiti ca mine dar lucrul asta nu o sa se poate pentru ca din puncte de vedere psihic sunteti 2 cenzura :))) care vor sa iasa in evidentza cu dumitele luate cine stie de pe ce forumuri si hop postate aici :))))))

PS: Bah Dacia aia baremi e cat de cat draguta fata de cielo ala rosu cu YZF la numar care toata ziua il vezi cu sacii de cartofi in portbagaj :))))) Aia da suferinta maxima!

Va multumesc ca mi-ati facut ziua asta foarte placuta si va transmit un mare ''Davash la beeep sa va dau de frustratzi beeeep care sunteti'' :)))))) :*:*:*

PPS:Stiu ca stai cu bunghiu ca sa vezi POSTUL asta ca sa ai placerea de a sterge/edita :)))) asa ca am facut printscreen just to make sure :))))

Hai La multi ani! :))))

LE:Sofro si tie sa iti trag la beep! :)))

YZF-PWR 30-06-09 13:07

Lasa ba ca Cielo ala are 300.000 km si nu i-a cazut cutia niciodata pe strada , pe cand a ta la 40.000 km a cazut de 3 ori :)

CT-89-POT 30-06-09 13:30

nna ti-am vazut dacia la tine in fata cand ai venit? :)))

SMocKey21 30-06-09 13:36

Quote:

Originally Posted by CT-89-POT (Post 2449981)
nna ti-am vazut dacia la tine in fata cand ai venit? :)))

E clar daca si nepotu a inceput cu mistourile :))))) suferiti toti :)))) Dacia aia nu era la mine nici nu il stiu pe proprietar :))))) asa ca bad move :)))

CT-89-POT 30-06-09 13:38

eh acum ce sa zici si tu ca sa nu te faci de ***** pe forum :D

Sofro 30-06-09 14:53

Quote:

Originally Posted by SMocKey21 (Post 2449815)
hahahahah ba ce pot sa zic duma e buna dar tu si sofro = 2 cenzura :)))))))) si hai incercati sa lasati invidia asta d-oparte ca nu e bine :)))))) stiu ca vreti sa fiti ca mine dar lucrul asta nu o sa se poate pentru ca din puncte de vedere psihic sunteti 2 cenzura :))) care vor sa iasa in evidentza cu dumitele luate cine stie de pe ce forumuri si hop postate aici :))))))

PS: Bah Dacia aia baremi e cat de cat draguta fata de cielo ala rosu cu YZF la numar care toata ziua il vezi cu sacii de cartofi in portbagaj :))))) Aia da suferinta maxima!

Va multumesc ca mi-ati facut ziua asta foarte placuta si va transmit un mare ''Davash la beeep sa va dau de frustratzi beeeep care sunteti'' :)))))) :*:*:*

PPS:Stiu ca stai cu bunghiu ca sa vezi POSTUL asta ca sa ai placerea de a sterge/edita :)))) asa ca am facut printscreen just to make sure :))))

Hai La multi ani! :))))

LE:Sofro si tie sa iti trag la beep! :)))

Frate eu de und sa stiu?credeam k ai venit prin c-ta si umbli umdercover...mai stii:))))))))=)))))) :d

ct11lyv 29-07-09 10:22

si pe tomis de cand e sens unic nu mai este activitate.....e vina lu mazare :)
sau unbla lumea prin alte parti..

zbuf 29-07-09 15:37

da..........mai nou o ard prin parcari and other:P cine stie cunoaste

COSTAS_EXD 29-07-09 15:40

Quote:

Originally Posted by zbuf (Post 2520554)

Eu unul am observat ca a inceput sa reinvie "sala" si colac peste pupaza incepe sa se miste din nou Portul Tomis. Ca sa vezi nostalgicii unde erau.:confused2

CT18NRG 29-07-09 15:41

da s`au facut praf drumul si parcarea la tomis :-<

COSTAS_EXD 29-07-09 15:44

Ai dreptate, dar sa stii ca unde lucrez eu se aude si exista si studiul de fezabilitate pentru reabilitarea integrala a zonei peninsulare....cand se vor apuca de ea nu stiu. dar initiativa este. de la asfaltare, iluminat public, agrement si altele, laudabil, zic eu.

CT18NRG 29-07-09 15:45

am auzit si eu de proiect unde lucrez eu :D dar totul depinde daca iese psd` sau nu la prezidentiale acum ...
si soseaua de coasta e aprobata .. dar nu au fost elaborate modalitatile de finantare .. asteapta si pt asta noiembrie :)

COSTAS_EXD 29-07-09 15:50

La urma urmei eu sunt cam apolitic, dar daca PSD-ul este singurul care poate face ceva.... mai conteaza???

CT18NRG 29-07-09 15:52

sincer sa fiu , toti sunt o apa si un pamant
tot ce se "Face" , se intampla doar pt a`si scoate ei bani , nu din interes public.
la noi cat de cat , fatza de restul tzarii , au furat facand , si se mai vede cate ceva . prefer asa , decat sa fure tot si sa nu apara nimic :))
ca fura psd , pdl ,pnl sau independentii ... mi`e tot una :D

ct11lyv 29-07-09 19:08

Quote:

Originally Posted by zbuf (Post 2520554)

depinde unde :D se sta si ce se face :D taci ;)

Sofro 24-09-09 22:01

1 Attachment(s)
zbuf va asteapta la sediul bancii ptr imprumuturi cu cea mai mica dobanda de pe piata:)

SMocKey21 24-09-09 22:03

hahahahahha :))))) imi place biroul lui zbuf :))

D_M_X 25-09-09 13:18

Quote:

Originally Posted by CT18NRG (Post 2520578)
am auzit si eu de proiect unde lucrez eu :D dar totul depinde daca iese psd` sau nu la prezidentiale acum ...
si soseaua de coasta e aprobata .. dar nu au fost elaborate modalitatile de finantare .. asteapta si pt asta noiembrie :)

Anu trecut au refacut toata instalatia electrica in zona peninsulara si trebuia si raja sa-si faca treaba ,dar nu s-a inteles primaria cu ei si au termen 2 ani sa-si faca treaba dupa care incepe si asfaltarea.Clar ca n-are rost sa asfalteze si dupa sa sparga iar...asta daca nu e cineva cu gusa mare sa mai haleasca ceva lovele

Ursu-=X-Team=- 25-09-09 22:47

o sa faca un maare PENIS....Toti sunt niste hoti ,, Si , sincer si eu daca eram ca ei FURAM de ruam ,. Asa ca...

ct11lyv 27-09-09 00:29

poate cand o sa avem noi vreo 50 de ani o sa termine soseaua

k4r4 27-09-09 10:05

si...faza de aseara...autor NNA-u: pozitia de "smeker" la volan nu e completa fara mana stanga cat mai sus pe volan, cu id-u de mess tatuat pe antebrat:D

ct11lyv 05-10-09 22:03

Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe

daca va mai amintiti ...nna`u asulta noaptea inainte sa adoarma :))

https://www.youtube.com/watch?v=nmmQupDlNrs

https://www.youtube.com/watch?v=WaBZBrsiu7w

https://www.youtube.com/watch?v=U5ddD...eature=related

https://www.youtube.com/watch?v=FGfsI1xzL5g

cateva din piesele preferate ;:))

SMocKey21 05-10-09 22:18

aaaa n-ai fost amuzant :)))

ct11lyv 05-10-09 22:38

a fost foarte :)) lasa lumea stie :D

CT-89-POT 05-10-09 22:39

pe la spate pe la spate ... \:d/

All times are GMT +2. The time now is 14:36.

- Copyright 2026 4Tuning