![]() |
Re: Virtual Tuning
1 Attachment(s)
As vrea si i'o un vt la punto daca se poate!!!
|
propun ca de luni sa se inceapa concursul saptamanal pe punto asta de mai sus ....cine e de acord sa incepem ?
|
stapanul,faceti-l fericit ca a asteptat saracul 2 luni dupa masina:)
|
2 Attachment(s)
Salutare la toata lumea.....sper k nu va deranjez....:-)
Sunt si eu inka la inceput asa k nu luati in considerare acest proiect:D ....am incercat si eu ceva... |
2 fast ...ai si tu putina rabdare ...de luni incepe concurs saptamanal de virtula tuning ....se va da o masina ...noi o vom lucra iar cea mai buna castiga ...iar castigatorul alege urmatoarea masina ...concursul incepe de luni ...lucrarea ta se ia in considerare ...daca mai vrea cineva sa participe ...sa aranjeze masina asta ......duminica va fii anuntat castigatorul ...si el va pune o masina .....sau vedem noi cum facem
|
2fast4u mrs'f'mult super tare!!!Dar as avea si i'o o rugaminte fara lambo doors daca se poate.:)MRS inc'o data!!!
|
ma scuzati k am pus cam repede VT-ul cu Punto........Most Wanted nu am vazut topicul despre acel concurs....o sa mai particip si eu din cand in cand.....
|
..nush ..eu vad ca incerc sa fac asta singur .....ia sa vedem care vrea sa incepem acest concurs un pas inapoi :P :peace:
|
1 Attachment(s)
Salut baieti...Is si eu un baiat din SM pasionat de masini si am inceput si eu VT-ul de putin timp asa ca va rog sa ma scuzati daca masinile is mai "nefinisate" pe viitor sper sa ma perfectionez din p de vedere al VT-ului...............Un Peugeot 206 care zic eu a iesit destul de bine pt un incepator:)
|
uitati aici battelu --> https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/31828-battle-dacia-solenza-x2.html <--
|
1 Attachment(s)
Am mai facut o varianta a Solentei noastre de toate zilele :D nu e cine stie ce da...
|
cum pot sa fac si eu rost de program de VT??
|
vladutz amu io nu vreau sa te fak in toate felurile , dar tu ai citit forumu asta ? so spus cred ca de 100 de ori cel putin ca VT`u se face fie cu Adobe Photoshop , fie cu Paint daca nu vrei ceva complex ,numa de joaca. Dar sa nu crezi ca tre sa iei numa spoileru si sa il arunci acolo pe EVO ii pui cuoloare si ii gata joaca. Este sectiune de virtual tuning , ce ar fi sa scormonesti umpik inainte sa dai replyuri fara rost ?
|
2 Attachment(s)
Nu se mai anunta nimeni in legatura cu participarea la concursul de VT propus de Most Wanted????....Eu intru.....
Am mai incercat ceva......cam simplu......pareri? |
2 fast e ok masina insa ai grija la detalii :P fi mai atent :)....o sa vad ce pot sa fac si eu din masinutza asta
|
aaaa k ms. .. ;)
|
Alegeti o masina pe care sa o modificati toti si la sfarsit votam cea mai reusita!;)
|
hai ca nu am vazut demult un EVO IX Virtual Tunat , haideti baieti sariti in schem a :D
|
2 Attachment(s)
Prima data cand fac un EVO:))......->>
|
cine ma poate ajuta cu niste tribaluri care i-ar sta bine la BMW ul meu ?
|
1 Attachment(s)
imi zici pe mess daca vrei mai multe...uite ce`am gasit io cat de cat ok...
stii parerea mea despre asa ceva :roll: |
2 Attachment(s)
ceva simplu.........
|
Frumos poate incerci un golf 4 sa vedem ce va iesi!;)
|
1 Attachment(s)
Mihaitza_tdi Frumos poate incerci un golf 4 sa vedem ce va iesi!
VU-il asta l-am facut chiar la inceput:D......o sa mai incerc acu ;) |
2 Attachment(s)
Am facut si eu golful mai demult...e printre primele lucrari deale mele:-)
|
2 Attachment(s)
Un Subaru ....nu e cine stie ce da na:D
|
Under VT urat ai pus jantele alea ....nu sunt puse la locu lor deloc ...
cand ai deschis usa lambo ...trebuia facuta o umbra pe aripa ....seectii naspa..... |
Most Wanted golful ala cred ca era al 4-lea masina facuta de mine...ce vrei mai mult dupa atata VT
|
2 Attachment(s)
Hai ca pun penultima masina facuta de mine...un subaru impreza...
|
1 Attachment(s)
Frumos Subaru UnderVT :) BV!!..............Nu mai intra nimeni pe aici???? nu mai aveti inspiratie????:) Hai ca pun eu un ursulet pe care l-am fcut recent....unele greseli da acuma invatam:)
|
1 Attachment(s)
era sa uit poza originala scuze.....
|
se mai ocupa cineva de acest topic ? daca da ash dori si eu un virtual tuning 8)
reply me pls :-P |
2 Attachment(s)
Ce spuneti despre solensa facuta de mine???
|
Quote:
|
Scu pentru ca am gresit!!!Dar vrei sa spiu ca nu eu am facut!!!??gARFi3LD
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
la voi in marghita nu prea se face scoala sau nu prea se vorbeste/scrie romaneste ... sau doar la tine e problema cu treburile mai sus mentionate? :rolleyes2
|
Ai dreptate!!!Ce am scirs nu este deloc corect,privind regurile ortografiei!!Si nu mam exprimat incorect!!!Si explicatia mea este ca nu am fost atent ca ce am scris!!!Dar daca vrei putem sa vedem cine scrie mai corect in limba maghiara!!Si cer scuze de la cei care sau suparat din motivul ca am scris&exprimat incorect!!:-((
|
nu mai continuam ca poluam topicul dar ... cand ne-ntalnim prin ungaria putem sa incercam sa vedem cine stie mai bine maghiara aici sunt multi romani care se chinuie sa descifreze ce vrei tu sa zici. toata stima & no offence.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning