![]() |
re: MK3 - G E K
Quote:
|
pai nu mai posed si anume permis de conducere pentru o luna incepand de pe 6.11.2009 :D dar mi-am luat masca chirurgicala sunt in siguranta si in mijloacele de transport in comun :D
|
am mai condus si eu masina ieri, l-am corupt pe un prieten sa ma duca pe aeroport sa mai merg si eu ceva mai mult de 100 de metri cu fata 100 cu spatele.
daca tot am stat degeaba pe acasa i-am tot modificat luminile prin interior, cred ca am desfacut bordul si ventilatia de 20 de ori, l-am facut rosu, albastru, rosu cu albastru, alb, galben, mov, si ieri din nou verde cel putin pana imi iau alte becuri ca pe astea le-am cam stricat si sincer mi se pare ca asa ar da cel mai bine in contrast cu exteriorul |
pai ia pune niste poze cu bordu sa vedem ce a iesit;))
|
momentan e la fel doar ca e lumina mai uniforma, mai puternica putin. o sa ii fac o poza doua diseara si dupa ce ii iau becuri sa o colorez iar albastru cu rosi
|
azi golfuletu face 1 an de cand are cetatenie romana, de ziua lui ii voi face plinul si il voi plimba prin las vegas de romania, centrul craiovei. de asemenea va primi un schimb de ulei, un nou set de cauciucuri ca tot a nins pe aici si trebuie sa fim pregatiti de iarna si daca pe la magazinul de cadouri auto gasim beculete demontam tot ce se aprinde si schimbam
|
iauzi planuri aici :P la multi ani ce sa zic :)))
|
Quote:
ce vrei ma ne pregatim de iarna, de 2 saptamani zic ca fac toate astea si tot timpul aman ca imi gasesc altcva mai important de facut, acu am o scuza :)) a da si sa nu uit, ii fac o baie ca parca a participat la offroad :D |
eu ma pregatesc de iarna cu cealalta masina ca asta slabe sanse sa o scot:))
|
Quote:
eu acum ce sa fac, nu imi place sa o chinui, dar alta nu e. |
noroc chior cu schimbatul asta al cauciucurilor si pregatirile de iarna, in 1 ora am terminat cu totul, acum s-a pus ninsoarea afara, sunt cozi interminabile la toate vulcanizarile si service-urile daca stai o ora la coada inseamna ca a fost liber.
si daca tot am stat degeaba cat schimbau baietii uleiul, am gasit banda flexibila cu leduri urmeaza sa o montez calumea sa fie lumina imprastiata egal |
chiar ca a fost mare aglomeratie la toate vulcanizarile , un prieten a fost acolo si a stat 3 ore:(
|
Quote:
|
si un mic update, mi-a venit kitul de xenon, urmeaza sa-l montez maine
|
oho....bun
|
cat ai dat pe faruri?
|
cam 200 euro au fost farurile
@razvan: sa nu raspunzi ma la telefon :-W |
cum se comporta farurile se aburesc ceva?..astept o parere de la tine dupa ce iti pui si xenon..bafta
|
Quote:
|
da ar mai fi ceva auzii ca se da bine de cur iarna asa e?:D:D la cielo se dadea bine la golf n-am incercat poate zilele astea ca e o zapada
|
:)) da, pot sa spun ca se da, toata chestia e sa ai unde.
|
we have xenon :D astept noaptea sa testez si daca sunt reglate bine farurile sa nu orbesc pe careva :D
|
Quote:
Gata cu xenonu ai schimbat infatisarea la masina am avut si eu pe cielo si pot sa spun ca se vedeeeeeeeeeee |
Quote:
:) |
:)) trebuie neaparat sa imi pun si proiectoare sa trag si in alea xenon ca si asta e la moda.
eu am indreptat lupa cat mai jos, sa speram ca e bine, daca nu si daca din spate vine vreunu diseara care te lasa orb sa stiti ca eu sunt sa nu ma injurati :D |
vad ca nu am deranjat pe nimeni asta seara, deci e bine, alta viata cu xenoanele, vad si eu in fata bine, dau pe faza lunga si ma gandesc cum am mers pana acum cu farurile asa chioare.
@ovidiu: nu s-au aburit farurile se comporta chiar mai bine |
Ti-am zis ca se vedeeeeeeeeeeeeeee cu xenoanele, mie mi-a fost foarte greu sa ma obisnuiesc acuma cu becurile normale.
|
6 Attachment(s)
ovidiu, da intradevar, acum cu farurile normale mi-e foarte greu, diferenta de lumina e parca prea mare :D
si niste poze mai noi cu masina, jegoasa, si in poza din spate, de admirat galeata portocalie, primita de la base, care si-a facut foarte bine treaba ca galeata cu nisip cand a nins |
de cand nu o mai vazusem....se tine bine babutza :D
|
eh, iarna nu a fost tocmai blanda cu ea si mi-a dat u n bun prilej ca in primavara sa ma gandesc serios la o revopsire.
pana atunci ne mai ocupam putin de partea mecanica. pana acum vreo saptamana imi tot batea ceva la plecarea de pe loc, m-am gandit ca o fi vreo planetara, am fost cu ea la mecanic, am verificat-o, nu are nici un joc niciunde a verificat mecanicul tot ce se putea, si culmea de atunci nu mai bate :shock: masina asta e ca atunci cand te duci la dentist cu o durere ingrozitoare de masea, si ajuns in cabinet brusc nu te mai doare nimic de frica. singura problema in momentul de fata de care sunt sigur este cureaua de la servo/pompa de apa care e ceva mai lunga decat de obicei si are joc, probabil de la diferentele mari de temperatura din ultimele saptamani s-a dilatat, din fericire, ieri inainte sa vin la bucuresti am trecut pe la mecanic sa o schimbe, nu am reusit ca era coada, si de atunci nu a mai facut nici o problema asa ca daca e sa faca vreo figura trec prin fata vreunui atelier de mecanica si se rezolva |
creca masina ta traieste un fel de herbie daca stii filmu:))
si eu cred ca trebe sa schimb cureau si lichidiu de servo incepe sa se miste greu servo |
ar fi ceva :)) o sa ma iau la intrecere cu vreo masina din nascar sa vedem :))
|
frumusel golfanu', culoarea face tot chiar de e mai pretentioasa , e ceva special, nu zic ca farurile nu mi-ar placea , sau stopurile sau jantele :D
nu`mi place ca e murdara .. dar na.. sezonu.. se scuza :D si de care 1.8 ai tu ? tot de 120cp ? :D:D:D bafta, numai bine! |
ms ms
si ca raspuns la intrebare: pe langa aia 120 eu am si sticker cu 4tuning, deci am putin mai multi :)) |
xenon....bun, dar altceva? hai continua, sa trag si eu de voi nu numai voi de mine:lol:
apropo: deja sunt invidios, unii cu 1.8 au 120 cai stock:-P, iar altii cu 1.4 cu modificari puternice deabia daca ajung acolo:D...viata e nedreapta. scuze ca iti poluez topicul, dar asa bine am ras aseara. asteptam noutati.... |
stai linistit ca nu imi poluezi topicul, nu numai tu ai ras copios aseara :D
da intradevar, mai am multe de facut la masina, mai ales dupa iarna asta, dar usor usor cu putin ajutor sa speram ca imi iese. as vrea sa ma inscriu la o legala, dar asta doar dupa ce ma ocup putin de evacuare, pentru ca mi-a placut prea mult cum merge masina lui razvan cu evacuarea in configuratia actuala toata vara am participat la diverse evenimente :twisted: si mi-a placut cum trage masina pentru puterea ei, putandu-ma sa ma laud ca am reusit sa ma tin foarte bine de multe masini cu putere mai mare, acum as vrea ceva serios, nu doar joaca de copii odata pe saptamana noaptea tarziu |
pai speram ca o sa reusesti :D
si eu am zis ca intru in mai la legale la cluj, dar nu cred ca ma tin de cei din grupa unde voi fi plasat.o sa intru la 100-130 cai, iar daca acolo dau de masini de 130 resoftate, cipuite, etc am cam pus-o :lol: vedem....poate o pun ei :twisted: |
pe mine nu ma intereseaza rezultatele, ci doar sa vad daca as fi in stare sa ma tin de competitie.
oricum nu cred ca vei avea probleme, dai jos tot ce in plus prin masina, banchete fete de usi etc, sau si mai bine usile :)) care sincer iti spun sunt extraordinar de grele. |
Quote:
|
ehe, numai eu stiu cum mergeam cu usa in portbagaj ziua in amiaza mare prin centrul craiovei cand m-a lovit baiatul ala de 60 de ani :)) cu care m-am intalnit la semafor acum vreo luna, cand si-a dat seama cine sunt a zbughit-o de langa mine de parca prinsese aripi :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning