![]() |
Re: BH 04 ARO
hmm...da,a iesit faina culoarea...tot ca si inainte il faci?cand ai avut accidentul motorul nu ti sa deteriorat??sa ai bafta in continuare la asamblat...si asteptam poze noi....pa.
|
aro reloaded :D bv`o domy tine-o tot asa !
|
vin astazi cu poze
|
:peace: :peace: asteptam cu nerabdare.
|
grava treaba!!!!!....go doomy!:twisted:
|
vine mertan cu pozele ca eu am ceva problema cu net.acuma fac o saptamana pauza cu aro ca trebuie sa termin o alta ursulet in care am angajat , dar dupa aia o sa recuperez.deci intalnim mercurea viitoare
|
4 Attachment(s)
vin si pozele. nu mai am la ce comenta. in vara vreau si eu sa o fac asha la motor. adica sa o vopsesc la motor.
|
moama respect pt "grajdu" ala de cai !!!!sa-i stapanesti pana la maxim.
ps : cat te-a costat vopseaua??? presupun k e vopsea rezistent la temp ridicate, sau? |
superbe pragurile si ce sa mai zic aripile fatza super adevarata ideea, cum le-ai facut, din ce ?
|
Quote:
|
deci. incepe distractia,ca de azi numa cu ursul meu ma ocup
si vin fiecare zi cu poze ,cum am promis hai mertan cu pozele |
2 Attachment(s)
gata. am venit si eu. cam greu. dar a meritat. frumoase pozele. vb de la sine.
|
adevarat monstru. bravo. si acum domy unde o sa pui nos-ul? tot langa fr? vroiam sa t intreb mai de demult, d c ai pus buteliile langa far, acolo? nu iti era frik k la un impact lateral poa sa fak bum?
|
Domy! era inscriptionat sau nu BMW M POWER pe capacu de la motor inaine de vopsire? Cred ca o sa fie mai frumos asta decat celalalt!
|
super arata motorul....ne vedem la bimmerfest :D
|
arata super, abia astept sa-l vad la bimmerfest :D
|
o sa iasa o masina frumoasa,care o sa dea clasa la multe masini
bafta domy in ceea ce faci |
horguemtunning ma ajuti si pe mine te rog cu niste piese? :((( s-au orice stie pe aici de unde fac si eu rost de niste aripi ptr rechin deocamdata, s-au cine stie un tinichigiu care poate sa-mi puna bot de ursulet. ms mult
|
nu stiu in ce masura poti sa faci asha ceva. rechinul are altfel capota. trebuie modificat mult. da iese.
|
super....succes in cont. !!
|
Quote:
nu imi spune ca vrei sa pui bot de urs pe rechin |
Sorry de ot,dar parerea mea e ca ursul e urs si rechinul e rechin...nu as putea spune ca arata mai bine unul ca altul....sunt doua modele fff diferite....daca ar pune cineva bot de urs pe rechin ar arata cam ca dacia cu bot de BMW....:?
|
eu zic ca sunteti cam offtopic ;)
|
salutare
motivul ca nu am pus poze in zilele astea nu e ca nu am lucrat pe usr! e ca am facut niste lucruri care nu prea se vede (tapiterie plafon,montat trapa si reglat,montat in usile geamurile el,inchiderea centr ,senzorii antifurt pe clanta,bandouri laterale......)dar maine seara vin cu pozele. saptamana viitoare vreu sa scot ursu.in 29 apr am concurs la cluj!!!!!!!! |
heheheh
o sa il vad live!!!!! numa sa partici si tu la grupa corespunzatoare;) |
Sal Domy frumos BMW !! imi pare rau ca ai facut accidentu ala! dar bine ca ai scapat teafar!! Felicitari si bafta in continuare!! Si hai cu niste poze sa vedem ce iai mai facut !
|
in seara asta vor sosi si pozele. fitzi pregatitzi.
|
Quote:
Quote:
|
BIMMERFEST? VI DOMY? SA UNIM COLOANELE!:lol: (de masini)
|
8 Attachment(s)
vin pozele ca pe banda..... no commentttttttt. sa il lasam pe doomy sa se exprime.....
|
SIncer sa iti spun cand am vazut masina varza mi-am adus aminte de prima dacie care a avuto fratemiu infipta intr-un stalp!!! Sincer sa iti spun incepusem sa vars o lacrima cand ti-am vazuto indoita!! :( Dar sunt happy ca ai scoso !! Esti meserie da crezi ca a meritat!!!??? Ori cum e bine ca ti la ea ca la ochi din cap!! :P
|
Fratie am mai vazut volanu cum e indoit!!!Ce draku asa dement esti??? Treci si pe la mine sa ma dai o tura da sa speram ca nu indoi volanu si cu mine!!! :)
|
Quote:
|
Quote:
acuma fac instalatia electrica:muzica,neoane,alarma,geamurile,inchideri le centr,electro ventilator............... nu prea se vede noutati pe masina numa o gramade de sarme si mufe,dar si asta trebe facut.dar fac maine ceva poze |
3 Attachment(s)
avem poze noi. painea caldaaaaaaa.
|
acum e mai greu...la sfarsit.....abia astept sa vad masina asta gata8) :D ...nu vreau sa ma gandesc cum e doomy....nush daca mai doarme...:???:
|
itzi zic eu ca in fiecare seara e rupt in 16. deabia se mai tine pe picioare. dar efortul zic eu ca merita....
|
sper sa fie gata "monstruletzul" la cluj, si sa il si inscrie cei de acolo la o grupa corespunzatoare...oricum o sa rupa tot!
|
da speram sa ajunga ince ceva ce ii lipseste
|
scaunele???
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning