![]() |
Re: 15 Martie 2009 CRAIOVA - 402 m
pana acu imi parea bine ca nu am venit din cauza ca s-au anulat , dar acu imi pare rau ca s-au tinut pe aeroport si eu nu am fost acolo
Asta e , or sa mai fie curse , urmeaza buzaul , care dupa parerea mea au avut de invatat din evenimentele de anul trecut si anul asta o sa fie si o mai buna organizare si o mai buna desfasurare a evenimentelor |
se va recupera la 4tuning day's din atmofsera ... dar in versiunea drift/show
|
Quote:
|
Am fost la multe curse legale , peste tot in tara e acelasi public , 20% pasionati restul pokemoni ,cocalari si tarani.
Cand cineva vrea sa faca ceva calumea ,face cu orice public , cand vrea doar sa faca rost de niste bani il cam doare undeva de ce se intampla la eveniment. Cand pe un cocalar il desparte de "pista" o banda lata de 3 cm atarnata de 2 betze si pazit de 3 betivi (vezi Buzau ultima oara) el va face orice sa isi vada idolii din mislocul drumului, insa cand intre el si "pista" e un gard de metal plus care un jandarm la 30-40 de metrii , eventual si o duba care imparte cateva amenzi "aventurierilor"(vezi Brasov in toamna) iti spun 100% ca acel public de sus va fii cel mai bun de la orice eveniment incoace :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PACAT ...FOARTE MARE PACAT ! putea sa iasa ceva foarte frumos pentru ca masini au fost de toate categoriile ! Pana la urma nici nu am inteles de ce au dat 50RON ca sa participe pentru ca oricum nu s-a tzinut nimic iar apoi cand ne-am mutat totzi pe aeroport ...pai sincer....organizatorii au plecat acasa....nu mai era nimeni dintre cei care organizau si culmea e ca ... totusi publicul a fost cat de cat mai organizat Intr-adevar pe aeroport au fost cateva curse reusite dar pacat ca trebuia sa iti omori masina din cauza placilor de "asfalt" care nu erau unite si la fiecare trecere aveai impresia ca esti cu trenul,plus de asta, daca nimereai la plecare sau cand o dadeai pe a 2a sa dai exact intr-una d-aia pai ziceai ca se rupe masina. nu mai zic ca pierdeai aderenta imediat ! multe dintre masini aveau o plecare de tot ***-ul ca intr-adevar nu aveau cum sa plece pe ***-ul ala de "asfalt" ! In afara de aspectul asta...la aeroport e fost ceva care era "normal" si de asteptat sa fie la noi....masinile tari se dadeau mereu ...veneau in fata celorlaltzi care asteptau sa se dea ...si se dadeau numai ei...lasand pe cei care aveau masini mai slabe gen gti-uri sau skoda rs si masini mai slabe sa astept 40-50min sa se dea o odata ! plus de asta acolo nu s-a mai tinut cont de categorii ,nimic .... ! vorbeam cu cei de la buzau ! oamenii au venit de la o distanta destul de mare (merita apreciatzi) si erau saracii ruptzi de somn ,incercau sa doarma in masini pana cand se dadeau si cand te gandesti ca nu au venitnici cu niste masini slabe(porsche 911 turbo,bmw m3,cateva seat leon-uri,etc) si au venit pentru o debandada totala ! La prima locatie in care a cica a fost totul organizat ...era un amarat de drum cu 2 benzi(care mai erau si inclinate spre exterior,care nu aveau nici macar o juma de metru pe langa (de siguranta))! aveai vreo pisicuta ceva si plecai un pic de-a latul pai intrai pe pietris instantaneu! Alta chestie la prima locatie era faptul ca nu vedeai nimic...daca te asezai la start nu vedeai decat startul si atat ,daca te asezai la jumate ,vedeai doar acolo si dc te asezai la finish sa zic ca aveai o vedere mai buna ! de ce? pentru ca pe langa drum erau numai ciulini,tufisuri,etc si normal ca publicul care dorea sa vada si el ceva mai mult se muta langa drum si de acolo si chestia cu locul care deja devenise prea ingust pentru 2 masini puternice ! |
organizatorii trebuie sa se implice mai mult.decat sa facem curse doar de dragul de a strange masini puternice la un loc fara a reusi sa le vedem in actziune mai bine ne lasam pagubasi.
nu zic ca e usor sa organizezi o cursa,dar daca treaba asta te depaseste ca si organizator mai bine te lipsesti.mie mi-ar fi rusine sa mai scot capul in lume dupa ce am pus atata lume pe drum degeaba:( odata ptr totdeauna organizatorii trebuie sa realizeze daca pot sau nu sa tzina in frau o cursa. uitatziva la cursele organizate de legal racing....putzine la nr dar organizare jos palaria!!! asta e doar un exemplu care mi-a venit in minte,dar e cel mai elocvent. RUSINE !!!! ptr organizatorii din craiova!!! |
Corect.....si organizatorii dadeau vina pe public. Pai exact asta e diferenta intre un organizator bun si altul. Publicul, indiferent de locatie, anotimp:D sau mai stiu eu ce, in principiu e cam la fel. Conteaza cum stii sa-l tii in frau. Si la cursele organizate de legal racing au fost aplaudaci, nestiutori sau oameni care nu aveau ce face acasa si au venit la curse, insa rezultatul a fost cu totul altul(in bine). Parerea mea este ca in primul locatia a contribuit la nereusita curselor: Era un drum foarte ingust, unde trebuiau sa participe masini foarte puternice(multe peste 400 si 500 cp), nu existau garduri de protectie, deci oamenii nu stiau care este limita maxima de unde se puteau uita, mult prea putine forte de ordine si de ce sa nu recunoastea dezinteresul total dat de organizatori in privinta programului si inscrierilor: 170 de masini trebuia sa participe la curse in 4 ore. Va dati seama ce inseamna asta, ca si daca ar fi decurs totul ca la carte, tot nu era suficient timp de toate grupele si de libere. Ma bufneste rasul cand imi aduc aminte ca vroiau sa se faca curse si cu motoare, in cazul in care mai ramanea timp. Pacat de timpul frums care a fost, k toti erau speriati ca o sa ploua.
Ps. Macar a iesit panarama pe drum si acolo :D |
sa o luam cu inceputu ... vrema a fost favorabila cursei si este unu dintre motivele pt care s-au strans atatia spectatori si asta nu ar trebuie sa supere pe nimeni din contra in fine ... spectatori au venit sa vada spectacol mai ales in ce mod si cat de devreme s-a mediatizat cursa ... tinand cont de locatia aleasa "care nu putea fi mai proasta" era chear imposibil sa vizionezi cursa din locurile "amenajata" ;)) de organizatori ... asa ca publicu a ales siguranta pe locu 2 si tineau mortisi cu sa vada cursa unde sute de cai se dezlantuiau ( din punctu "asta" de vedere nu ii poti condamna ) .... concurenti asemenea vroiau sa se poata da in siguranta si aici deja nu a mai depins nici de public nici de concurenti .... bun asa .... uramatoarea problema ar fi aroganta "Doamnei " Nita ...citez ... " dar nu asta a fost problema ca dadeam un telefon so o prelungeam " mie unu imi este sila voua ? ... cat despre "Redline" baieti au incercat dar a fost un esec total asa e cand se infinteaza cluburi peste noapte si vor sa faca si ei curse , se mai intampla baieti dar data viitoare ganditiva de doua ori la locatie si mai multa implicare ;) ... cat despre cursele de pe aeroport ma pot declara multumit pot spune ca s-a desfasurat un show pe cinste si am avut ce vedea iar publicu a fost destul de intelegator iar totu s-a desfasurat in "liniste " si fara evenimente neplacute iar participanti din alte judete au parut multumiti de desfasurarea cursei ... iar lucrurile exact asa s-au intamplat o pot spune clar eu am avut onoarea sa le dau startu de la inceput pana la sfarsit (pe aeroport) ...
|
ticule, cursa a fost, īntr-adevăr, un eşec, dar asta nu-ţi dă dreptul să arunci cu rahat īn Dune & Co. Nu apăsa mortul pe burtă ca să mai facă o dată pārţ. Lăsaţi figurile şi īnţepăturile, că nu rezolvaţi nimic. Mai bine am pune toţi umărul - DIN PASIUNE - cānd se mai organizează aşa ceva, că orgoliile nu ne ajută absolut deloc !
|
mda.. respet pt dune si sulti baietzi valabili .. in rest acru jandarmeri si militia craiova de tot rahatu` cam atat
|
Hai mai faceti un efort pt pitesti pe 28.....e mai aproape :)
|
Da, treaba buna la Craiova...nici in vizita nu cred ca o sa mai merg!!!!!!!;)
|
asta e pt ...DRooPY... politia a fost ok atata timp cat au stat la intrare pe aeropot si priveau cand puteau sa intrerupa activitatea dar nu aufacuto ... si acuma iti dai tu cu parerea ;) ... cat pt GABI eu ma cunosc cu dune si il respect nu mai ca fiecare are dreptu la o parere si eu mi-am exprimato , asta nu inseamna ca trebuie sa se supere cineva ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=MKZFr8RLwzA |
si inka o chestie.. militia rutira craiova in loc sa se impuna sus sa faca ordine ei faceau unde nu trebuia pt asta am okolit eu 18 km pe un drum varza ( eu il consider dezafectat )si din motivul asta am plecta cu un gust amar +opiniile altora spre exemplu cea alui TAz
|
Quote:
|
asta asa e aveti si voi dreptate ... dar pe aeroport eu zic ca au fost baieti ;)
|
Un eveniment total nereusit.
De ce spun asta? Pentru ca majoritatea parerilor de pe forum sunt negative. Topic inchis |
| All times are GMT +2. The time now is 15:44. |
- Copyright 2026 4Tuning