![]() |
Re: Identitati Useri Bt !`
BIne ai venit gratzy7 printre noi.Ce majina conduci golf 3,cati cai are.Incepem sa ne inmultim vazand cu ochii.Haideti ma baieti sa o punem si noi de un meeting la botosani intre noi sa ne cunoastem si noi.Chiar nu avem doua ore intr-o zo sa ne vedem si noi cati putem veni.Ca tartani suntem unii dintre noi,si eu cateodata.Am mai adus in discutie treaba asta dar degeaba.Off topic.sorry
|
chiar dak hotarati ceva, vreau si eu sa vin
|
:) salut gratiane, bine ai venit pe forum!
|
salutare cezarica.Dupa cum ai observat am un golf 3 cu 101 cai ,motor de 1.6 injectie multipunct electronica(supraalimentat:-P ).Dar tu la mondeo cat ai?Am face bine sa ne vedem cateodata(nu doar noi 2:D ) cu totii!bafta
|
Salutare. sunt nou pe aici. mi se pare interesanta ideea cu promovarea Botosaniului pe 4tuning. id-ul meu hutanuionutmarian. bafta multa baieti
|
Bine ai venit ionut.Am vazut k deja ai inceput sa iti modifici masina pe vtuning.Frumos ce au facut baietii aia.Bafta multa la tuning si la mai mare.
|
salutare la toata lumea. id mess danutz_vtv :D
|
sallutari danutz. ai facut show fain in poligon :D te mai asteptam :)
|
ms .tura viitoare sper cu un motor mai mare ca am doar 1,6..
|
bine ai venit vtv, frumos tare in poligon , felicitari ! :)
|
Bine ai venit VTV. Felicitari pt show`ul din poligon. Sa ne auzim la urmatoarea cu bine.
|
id msg : bmw_bogdan
|
Quote:
|
Quote:
|
nu o vinde...doar schimba motorul...cat de curand...un 2,5
|
Bine ai venit dane,ai luat filmuletele cu bm ul tau??Cand ne mai intalnim iti dau o copie cu ele in formatul original sa te vezi bine...De fapt o sa las un dvd la baieti in botosani si o sa il ia toata lumea k asa e normal.
|
salut .ms mult Cezar ,am facut rost de o filmare dar o vreau si pe a ta .sper sa ne vedem la urmatoarea intalnire!
|
te anunt eu lucifer cand o vand ca vad ca tii la mine!:D oricum sper sa nu mai fii supat pe mine pt faza de demult:)
|
Salutare la toata lumea. Nume Ionut. nume de cod Nucu. asta ca sa ma prezint .. si in rest cam atat. p.s dvd-ul e la mine .. cine vrea copii sa intre pe mess si vb ne intalnim si ii dau.
|
Quote:
|
salut. id-ul meu e hutanuionutmarian. am facut si eu rost de dvd-ul din poligon care il mai vrea sa ma contacteze........si apropo a fost misto in poligon.......cezar mi-a placut cum ai facut drifturile spre deosebire de ale mele :) respect
|
am vazut k ink nu este nimeni din bt cu volvo....asa k sunt primul :D.....bine v-am gasit....masina mea....VOLVO S60 :)
|
Quote:
|
pai...despre volvo...motorul e de 2.4 turbodiesel si are 163 de cai :) ( e destul de micut fata de alte masini....dare bun si asta :D), e "aproape" full options si astept acum senzorii de parcare fata+spate sa mii montez...:) cam atat in mare.......id: bunduc_mihai
|
Quote:
|
mersi.....deocamdata nu am testat-o la fortele maxime....dar am timp :D...
|
bine ai venit ciprian , am auzit k consuma a dracului de mult volvo astea .. :)) frumoasa masina , s-o stapanesti sanatos :D
|
mersi siminel......consuma...consuma.....da las k ne intalnim noi si o sa vezi tu cat consuma...:D
|
sal la toti, sunt nou pe aici :), dragos ma numesc id dragosm3 si conduc un vento
|
Quote:
|
Quote:
|
iosub_alex2002 .. cam nou cu permis abia scos de pe mana militianului :D
|
Am uitat sa spun ce masina am ..o Vectra b 1.6 16v 101cp
|
Quote:
|
bine ai venit! am avut si eu o vectra ca a ta si fug oleaca .. :)
|
asta e ..poate ne vedem la o liniutza :D
|
salut !!! sunt vlad, id mess vladutz_leo
am si eo o masina ieftina...dar buna...:D |
Salut Vlad ..bine Ai Venit ...
|
Bine ati venit.