Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   BMW Seria 5 GT Concept - Primele fotografii (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/109304-bmw-seria-5-gt-concept-primele-fotografii.html)

kidu2006 16-02-09 10:42

Re: BMW Seria 5 GT Concept - Primele fotografii

Numai copii ... desenele animate cu masini nu va mai plac,ati navalit site`u asta...care dintre voi va permiteti sa achizitionati BMW`ul acela urat?Ca vad ca va dati cu parerea care mai de care ca stiti ca faceti,dar in balcon zace o bicicleta :-j

P.S.: MASINA ESTE FRUMOASA;)

ROBERT_88ROB 16-02-09 10:48

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 2071269)
Numai copii ... desenele animate cu masini nu va mai plac,ati navalit site`u asta...care dintre voi va permiteti sa achizitionati BMW`ul acela urat?Ca vad ca va dati cu parerea care mai de care ca stiti ca faceti,dar in balcon zace o bicicleta :-j

P.S.: MASINA ESTE FRUMOASA;)

toti avem dreptu sa ne dam cu parerea pentru asta a fost facut forumu,nu trebuie sa ai neaparat bani ca sa iti permiti o masina ca asta..si daca as avea bani nu as achizitiona una ...fiecare cu cei place..nu ne poate schimba nime parerea despre masina asta si fi sgur ca daca nu era BMW era alta marca toti o criticati :D

adiandrei 16-02-09 11:23

Quote:

Originally Posted by dydysoft (Post 2070608)
daca maine ar veni astia de la bmw si v-ar face cadou la toti aceasta masina, cu conditia sa nu o vindeti timp de 10 ani, cati ati refuza oferta?(...niciunul)

ca a 2-a masina so moaca ar fi buna:D

rommel 16-02-09 13:17

Don'le, au luat-o pe traseu, partea din spate arata oribil. Parerea mea. Nu ma refer la vederea din spate ci din profil. Vad ca merg pe liniile de desing propuse de prototipul CS, dar exagereaza. Eu unul nu mi-as lua asa ceva nici daca as avea bani.

PS: pentru cei curiosi sunt posesor de BMW (E90), deci strugurii la mine nu sunt acri ;).

aleks 16-02-09 14:06

Cu fiecare concept şi cu fiecare nou model apărut mă īntreb tot mai mult, cāt de urāte pot deveni maşinile produse de bavarezi?
Unde sunt liniile care te făceau să tresari? Unde sunt maşinile care īţi tăiau respiraţia cānd le vedeai īn faţa ta?
Quasimodo īn mizerie ăsta e modelul pe care cu māndrie īl prezintă drept viitorul liniilor uzinei? Să sperăm că influenţa lui Bangle nu va dăinui şi īn modelele prezentate de van Hooydonk, că ar fi păcat de marca asta...

Mustang 16-02-09 14:24

Daca o tin asa nemtii cu designul asta... nu ii vad bine.
Decat la romani, care si-ar cumpara o cutie din asta doar pentru ca este BMW.

Mate90 16-02-09 14:46

nu arata foarte rau dar parca nu ma atrage.mi se pare o combinatie de seria 7 si Seria 1 cam nereusita.se pare ca Van Hooydonk urmeaza stilul dat de Bangle :)

rommel 16-02-09 14:48

Seria 5 (E60) actuala va place cum arata ? ca mie nu, deci n-ar fi o problema asa de mare, e plina lumea de ele.

dydysoft 16-02-09 16:41

chiar daca este atat de urata, masina se va vinde, nu le plangeti de mila bavarezilor...

Vasi11 17-02-09 04:28

Asteptam sa o vedem pe strazi, sunt convins ca o sa vedem destule si in romania

the_rifle 17-02-09 20:39

Ce BMW naspa..... Zici ca e renault laguna...
VW a inceput sa aiba un design din ce in ce mai atractiv iar bmw invers...
In afara de seria 6 nimic nu-mi place din ultimii ani....
Degeaba Fiat Multipla a iesit cea mai nustiucum masina cand a aparut dar era asa de urata de nu ma puteam uita la ea.... Sper sa nu ajung sa gandesc asa si despre BMW... Pacat... Este evedent ca duc lipsa de designeri

sebilica 73 18-02-09 09:28

fata de S 60 , spatele de X 6, bmw nu-ti mai taie rasuflarea ca altadata

roska 18-02-09 10:33

astept sa o vad pe strada mi s pare fff urata dar sunt multe masini de la care aveam asteptari mai mari si cand au aparut mi au lasat un gust amar sper ca la aceasta sa fie invers pt ca sunt fan infocar seria 5

aleks 18-02-09 12:19

BMW Group Romania, reprezentantul constructorului german pe piata locala, va lansa noul crossover Seria 5 Gran Turismo in ultima parte a acestui an, dupa ce a fost prezentat sub forma de concept la finele saptamanii trecute, in timp ce versiunea finala va fi prezentata in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din toamna acestui an.
Pretul oficial al noului model va fi comunicat in partea a doua a acestui an si cel mai probabil va fi cuprins intre 45.000 si 90.000 de euro.
"Seria 5 Gran Turismo va fi disponibil pe piata europeana, inclusiv pe cea romaneasca in ultima parte a acestui an. Platforma noului model permite instalarea atat a motorizarilor conventionale, diesel si pe benzina, cat si una hibrida", a declarat pentru ZF Matthias Kienz, Product Manager pentru divizia de limuzine in cadrul BMW Group.
Spre deosebire de Mercedes-Benz CLS, primul coupe cu patru usi din segmentul premium european, Seria 5 Gran Turismo prezinta atat elemente similare cu ale unui coupe, precum portierele fara cadru pentru geamuri, cat si detalii specifice unui crossover. Partea din spate a masinii a preluat designul de la SUV-ul sport X6 si ideea de portbagaj cu dubla deschidere de la Skoda Superb, sistem care a fost imbunatatit.
La interior noul model ofera pasagerilor un spatiu similar cu cel din noua Seria 7, in timp ce portbagajul poate fi extins prin culisarea scaunelor spate de la 430 de litri la peste 500 de litri. Gama motorizarilor disponibile nu a fost comunicata, dar este foarte probabil ca aceasta sa fie alcatuita din propulsoarele disponibile pe Seria 7 si X5.
sursa: zf

adrian78bmw 18-02-09 16:55

1 Attachment(s)
mai faina era asta

getedoi 19-02-09 14:45

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2077898)
BMW Group Romania, reprezentantul constructorului german pe piata locala, va lansa noul crossover Seria 5 Gran Turismo in ultima parte a acestui an, dupa ce a fost prezentat sub forma de concept la finele saptamanii trecute, in timp ce versiunea finala va fi prezentata in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din toamna acestui an.
Pretul oficial al noului model va fi comunicat in partea a doua a acestui an si cel mai probabil va fi cuprins intre 45.000 si 90.000 de euro.
"Seria 5 Gran Turismo va fi disponibil pe piata europeana, inclusiv pe cea romaneasca in ultima parte a acestui an. Platforma noului model permite instalarea atat a motorizarilor conventionale, diesel si pe benzina, cat si una hibrida", a declarat pentru ZF Matthias Kienz, Product Manager pentru divizia de limuzine in cadrul BMW Group.
Spre deosebire de Mercedes-Benz CLS, primul coupe cu patru usi din segmentul premium european, Seria 5 Gran Turismo prezinta atat elemente similare cu ale unui coupe, precum portierele fara cadru pentru geamuri, cat si detalii specifice unui crossover. Partea din spate a masinii a preluat designul de la SUV-ul sport X6 si ideea de portbagaj cu dubla deschidere de la Skoda Superb, sistem care a fost imbunatatit.
La interior noul model ofera pasagerilor un spatiu similar cu cel din noua Seria 7, in timp ce portbagajul poate fi extins prin culisarea scaunelor spate de la 430 de litri la peste 500 de litri. Gama motorizarilor disponibile nu a fost comunicata, dar este foarte probabil ca aceasta sa fie alcatuita din propulsoarele disponibile pe Seria 7 si X5.
sursa: zf

yay....alta nisa inventata de bmw. va dati seama ca oamenii astia au imbinat un coupe cu un crossover (care ii in sine un compromis). incredibil. doamnelor si domnilor, va prezint viitoarea generatie Seria 5:
http://cache.jalopnik.com/assets/res...6/TheHomer.jpg
ce-i mai rau ii ca va fi cumparat (si astfel bmw va fi incurajat sa produca in continuare aberatii de-astea), indiferent daca va fi gunoi sau nu, ca deh...ii bmw...si ii cea mai [inserati dupa preferinte] masina din lume. sper ca macar sa se salveze cu motorizarile.

Evoluzione 19-02-09 23:29

Imi place... Dar, mi se pare totusi prea masiv noul stil BMW :?
De cate ori vad noul septar parca'ii Titanic-ul in fata mea! :oops:

VBogdan 20-02-09 11:25

avand in vedere criza financiara era si logic sa scoata ceva care sa se adreseze mai multor segmente de poiata....si chair arata si bine....desi nu se mai caracterizeaza orin sportivitate,agresivitate.....

StreetStyle22 20-02-09 17:53

Daca ii interesa criza financiara faceau un model mai low-cost,nu de 40 de mii de euro...

paco_florin 27-02-09 00:22

fereasca dumnezeu de masini de-astea...interiorul nu arata deloc rau si as putea zice k nici fata,chiar daca nu sunt fan bmw dar spatele ala e hidos...seamana cu prius ma jur sau cu citroen-ul ala vechi cu suspensii hidraulice:)))

sebilica 73 27-02-09 07:51

ai dreptate

lrazvani 06-03-09 12:43

cel mai urat haion din istoria masinilor

boy_wonder 09-03-09 17:11

16 Attachment(s)
Geneva 2009 - BMW Seria 5 GT Concept

Brynk 09-03-09 17:16

foarte NASPAAAAAAAAAAA!!!1

adrian_tl30 09-03-09 17:31

interioru este frumos dar haionul e :???: ... in rest n-am ce sa comentez :D

Claw166 09-03-09 17:46

ma face sa imi schimb avatarul ... Glumeam! :lol:
nu`mi place deloc , e facuta cu foarte multa lipsa de idei ... parca ar fi inspirata dintr`un (ma scuzati) sicriu :shock:
tradeaza spiritul BMW :( pacat!

pitibraila 09-03-09 17:51

asta e masina de familie mai moolt :> oricum frumoasa :>

MSPK 09-03-09 17:53

imi aminteste de citroenurile mari nu prea au gandit-o din pacate

aleXpeed 09-03-09 18:12

Seria 5 cu haion. Nu mai este Seria 5 ce a fost. :(

Scoop 09-03-09 19:03

Va prezentam noul BMW coupe-hatchback-tourer-SUV, la naiba sa te ia X6:sad:

Razvan-CT 09-03-09 21:03

cred ca asta e cel mai urat model bmw la ora actuala.. poate chiar din istorie.. nu-mi place de nici o culoare.. masina asta e facuta doar pentru vanzare si atat.. nu se mai tine cont de renumele bmw.. de ceea ce inseamna bmw(ma refer estetic.. ca din punct de vedere al motoarelor.. nu am ce sa comentez)

getedoi 10-03-09 10:57

Quote:

Originally Posted by Razvan-CT (Post 2133098)
cred ca asta e cel mai urat model bmw la ora actuala.. poate chiar din istorie.. nu-mi place de nici o culoare.. masina asta e facuta doar pentru vanzare si atat.. nu se mai tine cont de renumele bmw.. de ceea ce inseamna bmw(ma refer estetic.. ca din punct de vedere al motoarelor.. nu am ce sa comentez)

si in ce consta renumele BMW (in afara de motoare cum ai zis tu)? in ceea ce faceau in anii 80 si 90, adica emulau la nesfarsit forma lui 1600, pana au transformat-o in cliseu? eu unul ma bucur sa vad ca si-au schimbat directia, chiar daca detest prototipul asta, buna parte din designurile Bangle, nisele in care se aventureaza BMW si tendinta lor de expansiune din ultima vreme.

david_makaidj 10-03-09 18:28

x6 putin modificat

R0b3r71n0 10-03-09 19:06

mai bine isi bagau un bat undeva ... si nu mai scoateau modelu asta ... un x6 lungit pana cand a ajuns in halu asta .. .urat grav ..

neo2004 10-03-09 22:25

foarte tare, este vorba de o conceptie noua ...masina buna la toate ...cati dintre producatorii auto au incercat asa ceva , cine zice k e urata nu stie ce zice cata migala si ce inseamna design si functionalitate + ca la baza functionalitatii ei contine ultimile tehnologii posibile

ROBERT_88ROB 10-03-09 22:52

Quote:

Originally Posted by neo2004 (Post 2136896)
foarte tare, este vorba de o conceptie noua ...masina buna la toate ...cati dintre producatorii auto au incercat asa ceva , cine zice k e urata nu stie ce zice cata migala si ce inseamna design si functionalitate + ca la baza functionalitatii ei contine ultimile tehnologii posibile

cati ditre producatori au icercat?mercedes,porsche,vw si acuma lanseaza si audi...concureaza cu cls,panamera,cc...pot sa zic ca celor de vw lea iesit mult mai bine masina :D

virusu' 13-03-09 12:12

un alt fel de x6

FireWolf 16-03-09 01:02

Nu mi-as cumpara unu lol ... viitoarea masina lu guta :|

bogg 19-03-09 19:13

<object width="480" height="295"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/k2EzaSKOzbA&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/k2EzaSKOzbA&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>

Versiunea de serie.
PS: Ii doare la banana pe cei de la BMW ce cred Gheorghe, Vasilica si Codrut din Romania despre ei si masinile care le produc. :lol: .

johhny 19-03-09 21:19

Modelul asta cu haionul care vi se pare ciudat si chiar x6 poate este o schimbare pe care bmw a vruto, un nou stil care vor sa-l introduca... findca este diferita fata de restul modelelor precedente de la bmw o vedem cu alti ochi si multi se grabesc sa spuna ca e urata. Daca bmw continua tot cu aceleasi forme la toate modelele era mai bine ? ca se pierde originalitatea bmw, pana la urma toate firmele trebuie sa avanseze sa vina cu ceva nou, cine vrea originalitatea bmw de odinioara i-si ia bmw de atunci.. Mie chiar i-mi place schimbarea asta la bmw, chiar si x6 are o forma pe care prima data o vad la bmw, nefind copiata de la nimeni.. si sunt sigur ca pe viitor multe firme o sa scoata suv-uri cu forma lui x6, prima find acura..

All times are GMT +2. The time now is 12:38.

- Copyright 2026 4Tuning