![]() |
Re: TURBINE!!!!!!!
Salut!
Pentru Seat Leon 2002 1.8 20VT cod motor AUQ turbina de serie k03s, ce variante de upgrade ai si cat costa? multumesc! |
Salut as avea si eu o intrebare pe dacia nova gti din 1998 se poate monta turbo si ce modificari ar trebui aduse masinii si cat ar costa o turbina si intercooler sh informativ doar
multumesc p.s. si puterea sa ajunga undeva pe al vreo 110-120CP acum are undeva pe la 70CP |
Pe nova cred k poti sa pui turbina de Renault 5 sau de Suzuki swift 1.3GTI...
dar mai degraba de renault k o gasesti mai usor... |
Quote:
|
o turbina pt motor de renault de 1.4 la ce pret ajunge si ce ii mai trebuie ?
|
pt un opel din 2001 turbo,mot:1998 z20let,140kw,ma intereseaza bucsa si axul de la clapeta de pe galerie....ast raspuns urgent,pls
|
Quote:
Pentru orice lamuriri va fi disponibil un site in cateva zile, iar tel este 0722.659.307 Ion asta daca intradevar e urgent |
Am motor de renault 19 1.8 16v..atmosferic...si doresc sa ii fac o conversie turbo.Vreau sa imi recomanzi si mie un model de turbina.Eu deja am una un tb 25 de pe citroen xm 2.0t.
Vreau sa imi recomanzi un model...si pret la reconditionarea pt turbina de mai sus(garett tb 25) |
pentru vr6 ai ceva?
|
un gt2052v la cat ai?
|
Re: turbo!
[QUOTE=omuliber: am sunat la nrul tau de telefon dar spune ca e nealocat! ai un nr la care te pot suna sau un ID de mess? nrul meu e 0745754703 - da-mi un beep
|
caut turbina vw sharan 1,9 TDI af.2002
|
Ce imi recomanzi pt o Toyota Celica 1.8 din 95 ?
|
Ma intereseaza si pe mine o turbina de STI si un intercooler te rog .
Astep un pret |
salut! Ma intereseaza destul de urgent o turbina de 1,6HDI 110cp(a crapat :( si nu pot merge deloc cu masina, ca se bulesc altele). Cat de ieftina posibil, dar totusi, daca nu e diferenta mare, prefer noua. [email protected]
|
3 Attachment(s)
imi spune si mie cineva cu ce se mananca asta?! pe ce pot sa o pun?! e pt diesel e pt benzina, sunt la inceput cu chestiile astea
|
Ma intereseaza pretul la turbina asta....am scris tot ce scria pe ea..
Garett 465103-2 TB 0367 .......noua sau sh....indiferent. Si inca o serie d ela alta turbina..daca poti sa imi spui pe ce motor se gaseste ca eu am doar turbina. Garett 072145703 466794-1 ra 0734f Astept raspuns...prima e mai importanta...noua sau sh. |
Toti asteptam raspunsuri dar e posibil sa fie intr-o mica facanta si omul ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Sal am si eu de vinzare turbina(originala) si galerie evacuare hks de evo 8.
|
Ar mai fi de vinzare intercooler,4 injectoare de 550cc,rampa injectoare si pompa benzina.Toate piesele sint originale evo si sint uzate 9000km.
|
Ar mai fi de vinzare intercooler,4 injectoare de 550 cc,rampa si pompa benzina toate evo si uzate 9000km.
|
Cumpar turbina racita cu apa si unsa cu ulei.. de motor 1.4 maxim 1.5 si sa fie buna...
|
Salut am un mercedes E 270 Cdi si am fost la un test de motor la mercedes si mi-au zis ca turbina poate sa imi pice ca nu merge la parametri normali se poate sa o repar sau cat m-ar costa sa cumpar alta
|
Cam la ce pret ar fii o turbina pentru un Opel Astra cu motorul 1,7 dti ,cod motor y17dt an fabricatie 2000.Te rog spune-mi un pret pentru reconditionare,si cam cate zile ar dura toata treaba.Poate ca ai si la schimb
cu diferenta o turbina.PS turbina de pe masina mea functioneaza normal,dar deja face un zgomot destul de mare de la 1800 rpm .Poti sa imi trimiti raspunsul si pe adresa de e-mail : [email protected] |
M-ar interesa o turbina de Renault 19.Care este pretul si in cazul instalarii ce modificari ar mai trebui sa fac?
|
Salut, m-ar interesa si pe mine un pret pentru o turbina pt un ford focus combi 1,8 tdci din decembrie 2003 la ce pret ai.Ms
|
Salut
Ma intereseaza si pe mine un pret pemtru o turbina Mitsubishi L200 2.5TD 1995 Cod motor 4D56 Mersi |
Salut
Caut o turbina pentru un Renault megane 1.9 dci din 2002 . Are cineva informatii sau un pret ? |
salz nu am avut timp sa ma uit daca a mai cerut cineva dar sunt interesat de o turbina de e46 din 2003 318 D sau o reparatie la e am si vreau sa stiu si ce garantie am la ea
|
Turbina noua renault 1.9 dci 300 euro.
Garrett 0,42 M53 GT1549S |
Turbina autoutilitara Iveci diesel 300 euro
Garrett 0,43 M9 GT1746U Dan 0721464436 |
e46 2003 ?
|
salut.....ma interes o turbina pt un vw lt 3.5 cu motor de 2.8 ..ai asa ceva ?
|
sal mar interesa si pe mine o turbine pt un e30 1.8:-)
|
o turbina t3/t4 sau t4 la ce pret si in cat timp as putea sa o obtin?
|
sal, am primit de la un prieten o turbina cu urmatorul cod: Garrett 0,43 M9 GT1746U, si eu vroiam sa o pun pe un bmw 318 care are o turbina gt15...., crezi ca este posibil.daca nu, imi poti spune la ce masini se mai potriveste modelu asta de turbina?
|
Salut ,
Comunica-mi si mie te rog un pret pentru un GT28 RS !! |
Am un Chevrolet Camaro 3.8 V6 200 cp 1996,aspirat si as vrea sa ii pun turbo sau bi-turbo ce imi recomanzi sa folosesc/cumpar.Vreau o crestere de putere fara o crestere semnificativa a consumului.Am inteles ca sistemul biturbo reduce substantial intarzierea turbinei (Lag) prin folosirea a doua turbine mici dar antrenate usor de gazele de evacuare dar e mai scump setup-ul cu modificari cu tot.Fa-mi o oferta pentru ambele cazuri chiar si sh.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:05. |
- Copyright 2026 4Tuning