![]() |
Re: Cafeneaua membrilor KATANA TEAM
Quote:
|
nici dupa ce is gata masinile , nu`o sa avem ...asa ca ....
|
LA MULTI ANI POD ! SA NE TRAIESTI !:D
|
La multi ani SVS :lol: , cat mai multe proiecte incheiate cu succes :D yo' know what I mean .. :D
Hai noroc , daca dai de beut , vin acasa ...:lol: Bafta fratica :D |
La multi ani POD...sa fii sanatos ...si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca !!!! :)
|
La multi ani si multa sanatate, sa fii sanatos si fericit!!!
|
Multumim celor din Katana team care au venit la sv... pakt ca nu ati venit mai multi... valex cand vin in iasi iti fac o vizita sa iti arat c ai ratat ;)) :D :) ps... da-ti foc valex ;))
|
Quote:
ps. cand vii ? |
da...naiba`n ele finante...dar nu`i bai ca vor mai fi astfel de evenimene.. :D si suntem tineri avem tot timpu sa merem la showuri
|
dap a fost super la sv bravo Crazy Drivers
|
aveti ceva poze de la eveniment ?:)
|
pun maine poze ca is rupt de somn
|
Quote:
|
pe la 8 cred ca am stat am si mancat plm am stat pana la sfarsit osa iti dau poze si filme pe un dvd :)
|
pod ...sa nu uiti si de mine :)
|
astetam poze filme , ca pe forumul asta nema ...
ps. nu cred ca mai vin acasa :| ..plecam direct spre Bucale daca e ...sa vad , am examene pana pe 5 :| si asta e duminica ...bp ps. L3U , poti sa'mi umfli aripile ? :) fibra + chit ...de vopsit ma desc eu ...s'ar putea sa fie nevoie ..sa vedem ... |
Da ce p**a mea wa ti-ai marit cumva J la jante?
|
lasa ca iti spun cand ajung acasa , vineri imi iau zborul ... :D
|
ornitoringul ala de Kamikazee unde e ? :lol:
ps. a fost show observ :D |
nus creca sa pierdut prin fum :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ce plm ai facut cu forumu buddy ce plm ai sters cafeneau de scrie acolo... ai incercat sa imi stergi postul....:evil:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
valex valex :)) sa vezi c ornitorinci peste cap iti dau eu cand te-am prins... app am auzit ca vrei un autograf de-al meu pe capota... bineinteles cu un cui :)) :P ma bucur ca v-a placut la suceava... si va mai asteptam si cu alte ocazii....
|
Renault a lansat in Columbia o versiune speciala GT a lui Sandero. Look-ul agresiv si elementele aditionale exterioare reprezinta principalele sale caracteristici.
[IMG]http://static.**************/img/auto_resized_v2/db/article/019/484/726095l-290x0-w-748478c9.jpg[/IMG] Renault a prezentat in Columbia versiunea GT a lui Sandero. Desi numele sau oficial ar putea parea ca ascunde o varianta sportiva a modelului, vorbim exclusiv de un kit de caroserie si de cateva modificari interioare. Seria Sandero GT a fost conceputa de catre divizia sud-americana a celor de la Renault pentru a atrage tinerii care tin la imaginea lor si care cauta sa isi completeze personalitatea printr-o masina cu look agresiv, sport si modern. Vorbim, la exterior, de o serie de accesorii instalate direct pe linia de montaj, cum sunt spoilerele coborate pentru fata si spate, pragurile laterale, grila frontala in coloarea caroseriei, teava de esapament cromata si un difuzor posterior. Interiorul dispune de un sistem audio semnat de Kenwood si de mufe auxiliare si USB, o dotare existenta pe toate modelele noi care se respecta. la capitolul tehnic, nu vorbim de schimbari majore. Kitul GT pentru Sandero poate fi comandat in Columbia la acelasi pret al versiunii Dinamique (36.25 milioane de pesos, aproximativ 11.400 de euro), astfel ca motorul care completeaza look-ul agresiv al modeluluie ste acelasi MPI de 1.6 litri si 90 de cai putere regasit si in versiunea Dacia a modelului. |
https://www.youtube.com/watch?v=Rns7pziA8Ts
Nick - For big man :) o melodie in omagiul presedintelui Midnight Races - MICUTZU |
Quote:
|
da , dar era pe alta pagina :lol:
|
Quote:
poi daca la ei gt inseamna 1,6 90 cp ..inseamna ca`s varzet! :)))) |
https://www.4tuning.ro/4tuningdays2009/4tuningdays.asp
formularele de inscriere !!!! |
ce facem ? ...ne bagam ?
sau discutam maine la intrunire si vine pod cu laptopul si ne inscriem la Ingrid la o cafea ? :) |
pana la urma v-ati hotarat ...veniti sau nu ?:)
|
in principiu venim da sa vedem daca accepta masina lui leu in show si masina lu vali ca alea vrem sa le bagam la club
|
speram sa fie si masina lu' Shu' ..eu am incredere ca poate sa`o faca sa mearga :)
la o luni sa ne hotaram ce facem , daca mergem , si cum mergem si cu ce ... |
idea e ca trebuie maine sa il suni pe ala vali sa vezi da?! ca daca ne inscriem cu 2 zile inainte belum cucu :D dacia lu leu am trimis formular de inscriere la sunet si expo asteptam raspuns tu vb cu cine trebuie ... :D
|
vineri mi-a zis gratian ca imi da toate detaliile , in legatura cu trimisul pozelor , adica data limita , unghiuri , cate poze etc.
am sa-l sun vineri sa vad chestiile astea , si sa vedem ce masini ne accepta... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:34. |
- Copyright 2026 4Tuning