Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team.html)
-   -   Cafeneaua membrilor KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team/108685-cafeneaua-membrilor-katana-team.html)

buddy_lexx 19-03-09 22:18

Re: Cafeneaua membrilor KATANA TEAM

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2164538)
asa ma gandeam si eu , ca mi-a zis cineva ca a vazut intr-un catalog Logtuning, suspensie sport 150e :| , eu gasind in Germania cu 200e ...si chiar m-am mirat , oricum multumesc, m'am convins :)

ps. rog cei care vor sa mearga la bucuresti, sa nu mai posteze nici o poze pe forum , pastram surpriza , multumesc !:)

momentan n`avem ce poza :)))))

VaLeX 20-03-09 00:40

nici dupa ce is gata masinile , nu`o sa avem ...asa ca ....

buddy_lexx 20-03-09 10:46

LA MULTI ANI POD ! SA NE TRAIESTI !:D

VaLeX 20-03-09 11:05

La multi ani SVS :lol: , cat mai multe proiecte incheiate cu succes :D yo' know what I mean .. :D

Hai noroc , daca dai de beut , vin acasa ...:lol:

Bafta fratica :D

stefan_88 20-03-09 12:31

La multi ani POD...sa fii sanatos ...si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca !!!! :)

claus77 20-03-09 17:34

La multi ani si multa sanatate, sa fii sanatos si fericit!!!

KAmikazee2005 22-03-09 16:19

Multumim celor din Katana team care au venit la sv... pakt ca nu ati venit mai multi... valex cand vin in iasi iti fac o vizita sa iti arat c ai ratat ;)) :D :) ps... da-ti foc valex ;))

VaLeX 22-03-09 16:24

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 2172670)
Multumim celor din Katana team care au venit la sv... pakt ca nu ati venit mai multi... valex cand vin in iasi iti fac o vizita sa iti arat c ai ratat ;)) :D :) ps... da-ti foc valex ;))

bricheta am , ca o am de la tine , nici bani de 2L de benzina n-am , asa ca mucles , bv baieti , ma bucur ca ati fost , asta e ..finantele ne omoara :)

ps. cand vii ?

buddy_lexx 22-03-09 16:29

da...naiba`n ele finante...dar nu`i bai ca vor mai fi astfel de evenimene.. :D si suntem tineri avem tot timpu sa merem la showuri

podx 22-03-09 19:08

dap a fost super la sv bravo Crazy Drivers

stefan_88 22-03-09 20:38

aveti ceva poze de la eveniment ?:)

podx 22-03-09 21:03

pun maine poze ca is rupt de somn

claus77 22-03-09 21:27

Quote:

Originally Posted by podx (Post 2173420)
pun maine poze ca is rupt de somn

Da la ce ora ati ajuns?

podx 22-03-09 21:29

pe la 8 cred ca am stat am si mancat plm am stat pana la sfarsit osa iti dau poze si filme pe un dvd :)

stefan_88 22-03-09 23:00

pod ...sa nu uiti si de mine :)

VaLeX 22-03-09 23:14

astetam poze filme , ca pe forumul asta nema ...

ps. nu cred ca mai vin acasa :| ..plecam direct spre Bucale daca e ...sa vad , am examene pana pe 5 :| si asta e duminica ...bp
ps. L3U , poti sa'mi umfli aripile ? :) fibra + chit ...de vopsit ma desc eu ...s'ar putea sa fie nevoie ..sa vedem ...

claus77 23-03-09 14:38

Da ce p**a mea wa ti-ai marit cumva J la jante?

VaLeX 23-03-09 14:59

lasa ca iti spun cand ajung acasa , vineri imi iau zborul ... :D

VaLeX 23-03-09 17:50

ornitoringul ala de Kamikazee unde e ? :lol:

ps. a fost show observ :D

podx 23-03-09 17:56

nus creca sa pierdut prin fum :)

buddy_lexx 23-03-09 19:28

Quote:

Originally Posted by podx (Post 2175954)
nus creca sa pierdut prin fum :)

sau a fugit cu vreo gagica de pe acolo :)))

buddy_lexx 23-03-09 19:33

Quote:

Originally Posted by podx (Post 2175892)
uitati si cateva poze de la Suceava Tuning sper sa va placa....:twisted:

pozele astea trebuiau puse la sectiune evenimente bai!

VaLeX 23-03-09 19:40

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2176347)
pozele astea trebuiau puse la sectiune evenimente bai!

SUSTIN ! :D

podx 24-03-09 08:18

ce plm ai facut cu forumu buddy ce plm ai sters cafeneau de scrie acolo... ai incercat sa imi stergi postul....:evil:

buddy_lexx 24-03-09 12:16

Quote:

Originally Posted by podx (Post 2177690)
ce plm ai facut cu forumu buddy ce plm ai sters cafeneau de scrie acolo... ai incercat sa imi stergi postul....:evil:

am vrut sa copii postu ala cu poze sa`l pun la evenimente si am apasat p altcva

VaLeX 24-03-09 12:26

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2178336)
am vrut sa copii postu ala cu poze sa`l pun la evenimente si am apasat p altcva

numa prostii faci :lol: copchil neastamparat :D

buddy_lexx 24-03-09 13:38

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2178360)
numa prostii faci :lol: copchil neastamparat :D

ei las k n`o cazut lumea ..se mai intampla

KAmikazee2005 24-03-09 15:33

valex valex :)) sa vezi c ornitorinci peste cap iti dau eu cand te-am prins... app am auzit ca vrei un autograf de-al meu pe capota... bineinteles cu un cui :)) :P ma bucur ca v-a placut la suceava... si va mai asteptam si cu alte ocazii....

podx 25-03-09 13:23

Renault a lansat in Columbia o versiune speciala GT a lui Sandero. Look-ul agresiv si elementele aditionale exterioare reprezinta principalele sale caracteristici.
[IMG]http://static.**************/img/auto_resized_v2/db/article/019/484/726095l-290x0-w-748478c9.jpg[/IMG]

Renault a prezentat in Columbia versiunea GT a lui Sandero. Desi numele sau oficial ar putea parea ca ascunde o varianta sportiva a modelului, vorbim exclusiv de un kit de caroserie si de cateva modificari interioare.
Seria Sandero GT a fost conceputa de catre divizia sud-americana a celor de la Renault pentru a atrage tinerii care tin la imaginea lor si care cauta sa isi completeze personalitatea printr-o masina cu look agresiv, sport si modern. Vorbim, la exterior, de o serie de accesorii instalate direct pe linia de montaj, cum sunt spoilerele coborate pentru fata si spate, pragurile laterale, grila frontala in coloarea caroseriei, teava de esapament cromata si un difuzor posterior. Interiorul dispune de un sistem audio semnat de Kenwood si de mufe auxiliare si USB, o dotare existenta pe toate modelele noi care se respecta.
la capitolul tehnic, nu vorbim de schimbari majore. Kitul GT pentru Sandero poate fi comandat in Columbia la acelasi pret al versiunii Dinamique (36.25 milioane de pesos, aproximativ 11.400 de euro), astfel ca motorul care completeaza look-ul agresiv al modeluluie ste acelasi MPI de 1.6 litri si 90 de cai putere regasit si in versiunea Dacia a modelului.

VaLeX 25-03-09 16:44

https://www.youtube.com/watch?v=Rns7pziA8Ts

Nick - For big man :) o melodie in omagiul presedintelui Midnight Races - MICUTZU

podx 25-03-09 17:08

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2162232)
a aparut videoclipul facut in memoria lui Micutzu M.R.

NICK - FOR BIG MAN

https://www.youtube.com/watch?v=Rns7pziA8Ts

o mai fost postata odata da plm esti cam inurma :D

VaLeX 25-03-09 17:16

da , dar era pe alta pagina :lol:

buddy_lexx 25-03-09 19:19

Quote:

Originally Posted by podx (Post 2181823)
Renault a lansat in Columbia o versiune speciala GT a lui Sandero. Look-ul agresiv si elementele aditionale exterioare reprezinta principalele sale caracteristici.
[IMG]http://static.**************/img/auto_resized_v2/db/article/019/484/726095l-290x0-w-748478c9.jpg[/IMG]

Renault a prezentat in Columbia versiunea GT a lui Sandero. Desi numele sau oficial ar putea parea ca ascunde o varianta sportiva a modelului, vorbim exclusiv de un kit de caroserie si de cateva modificari interioare.
Seria Sandero GT a fost conceputa de catre divizia sud-americana a celor de la Renault pentru a atrage tinerii care tin la imaginea lor si care cauta sa isi completeze personalitatea printr-o masina cu look agresiv, sport si modern. Vorbim, la exterior, de o serie de accesorii instalate direct pe linia de montaj, cum sunt spoilerele coborate pentru fata si spate, pragurile laterale, grila frontala in coloarea caroseriei, teava de esapament cromata si un difuzor posterior. Interiorul dispune de un sistem audio semnat de Kenwood si de mufe auxiliare si USB, o dotare existenta pe toate modelele noi care se respecta.
la capitolul tehnic, nu vorbim de schimbari majore. Kitul GT pentru Sandero poate fi comandat in Columbia la acelasi pret al versiunii Dinamique (36.25 milioane de pesos, aproximativ 11.400 de euro), astfel ca motorul care completeaza look-ul agresiv al modeluluie ste acelasi MPI de 1.6 litri si 90 de cai putere regasit si in versiunea Dacia a modelului.

poi daca la ei gt inseamna 1,6 90 cp ..inseamna ca`s varzet! :))))

stefan_88 26-03-09 23:03

https://www.4tuning.ro/4tuningdays2009/4tuningdays.asp
formularele de inscriere !!!!

VaLeX 27-03-09 01:30

ce facem ? ...ne bagam ?
sau discutam maine la intrunire si vine pod cu laptopul si ne inscriem la Ingrid la o cafea ? :)

stefan_88 01-04-09 21:20

pana la urma v-ati hotarat ...veniti sau nu ?:)

podx 01-04-09 22:44

in principiu venim da sa vedem daca accepta masina lui leu in show si masina lu vali ca alea vrem sa le bagam la club

VaLeX 01-04-09 22:47

speram sa fie si masina lu' Shu' ..eu am incredere ca poate sa`o faca sa mearga :)
la o luni sa ne hotaram ce facem , daca mergem , si cum mergem si cu ce ...

podx 01-04-09 22:50

idea e ca trebuie maine sa il suni pe ala vali sa vezi da?! ca daca ne inscriem cu 2 zile inainte belum cucu :D dacia lu leu am trimis formular de inscriere la sunet si expo asteptam raspuns tu vb cu cine trebuie ... :D

VaLeX 01-04-09 22:53

vineri mi-a zis gratian ca imi da toate detaliile , in legatura cu trimisul pozelor , adica data limita , unghiuri , cate poze etc.
am sa-l sun vineri sa vad chestiile astea , si sa vedem ce masini ne accepta...

All times are GMT +2. The time now is 23:34.

- Copyright 2026 4Tuning