![]() |
Re: My Car ... MX-3
adevarat da de ce nu cauti ce vrei tu inscrisa deja???
|
hmmm pai ar fi asa:D se gasesc greu pe la noi...:) si dak gasesc cate una are un pret enorm fata de deutch:) asa ca mai bine o cumpar de la nemti apoi mai am timp so inscriu un an caci pana fac 18 mai e destul:):oops::cry:
|
Quote:
ia si munceste vara.. si itzi strangi bani.. masina ti-o ia parintzii si u decat tii pentru inscris si tuning..:D nici eu nu am 18 ani.. la anu ii fac.. deja mam hotarat si sunt chitit sa iau... si cred ca mx3:X sa ma dau cu kiddu sa vad ce poate japoneza lui>:):twisted: |
dap... ma angajez vara asta la un garj dak pot..faza cu sa cumpere parintii asta e greu...tatal meu a murit si mam saraca a reusit cumva sa stranga 8000 de euro dar datorita crizei astea noh... am ramas cu 5500 (datorita faptului ca nu a schimbat in euro) asta e se mai intampla insa omu sa aiba sanatate ca pana la urma isi indeplineste cumva visurile:) ia visul meu este eclipse si nu stiu de ce...
|
kidu-le cati cai ai acum?
foarte tare masina, bravo |
dap ia zi ceai mai faqt ca tot tiam poluat forumu':)))
|
cata x are dreptate
zi ce ai mai facut la masina!!!!!!! ca noi umplem postul tau initial de aberatii... superba masina, poate ne vedem la o bere sa discutam mai multe |
frate ce sa intamplat ca te-am vazut acum doua zile tras pe dreapta de politie?
|
nui greu de ghicit:))))) kidu probabil a uitat sasi ia picoru de pe acceleratie:)) kidule nai mai intrat de mult sa barfesti pe aici:S ce se intampla lipsa de timp:s?
|
Quote:
|
Nu stiu,in talonul de Austria scrie 136cp ... cred ca ii am pe aia sau putin mai mult,140 maxim maxim
Mdea...vineri seara mi`am luat o amenda..ma intaratasem cu VECU cu ursu lui ca nu stiam cine e si amn bagat nitel picioru in ea..nush cati bani k nu inteleg scrisu lu` dom` doctor rutier:))) |
kidule vrem poze ca ne suparam:)))
|
:)) pai da ca vazusem ursu si dupa ce am trecut am vazut cu coada ochiului asa culoarea aia ta speciala care oricum nu am mai vazut-o la nimeni e asta e cand ai cu ce normal ca bagi piciorul vrei sa puturoseasc calutii daca nu ii pui la trreaba :D
|
Care stiti.aveti idee sau cunoasteti despre schimbatul motorului .. vreau sa dau jos 1.8 k m-am saturat de caii astia micuti si sa pun ceva mult mai serios
Cum ar fi 2.5 V6 24valve de pe MAZDA MX-6 sau FORD PROBE,stiu ca motoarele sunt aceleasi,deci au o mare compatibilitate Vreau sa stiu daca tre sa schimb planetarele ma duc cu motorul ala si cu un mic surplus de cai,toate bineinteles la ture mari! Sau,daca am noroc suficient de $$$ sa pun un 2.5 V6 24VALVE de pe MONDEO ST ... da da da,acela de 200 sau 220cp:lol: Sa fie fortaaaa .. bani sa fie ca idei am mereu:shock: |
De azi e frig si`n masina mea.am reusit si mi-am incarcat A/C`ul8)
|
aleluia!!!!!
|
kidu-le niste poze noi cu masina? ai mai facut ceva pe la ea?
|
Quote:
Astept banii aia sa vina odata cand or veni ei sa va uimesc :-P P.S.: Ii schimb body-kitul pe fatza cred:shock: |
frate bravo!!! cu scrumiera esti tare rau!!!
baga mare! ca suntem curiosi |
schimbal pe tot :))
|
Salut, eu te-am claxonat azi, ai salutat, dar erai cam nedumerit ;)
|
Salut,pai cu ce masina erai?:???:
|
Un 206 negru.
|
M-o lasat si pe mine ambreaju:cry:,patineaza zici k e la patinuar saracu:???: .. tre sa-l schimb,dar avand in vedere ca la noi numai discu si rulmentul sunt vreo 360RON .. mai bine iau STAGE 3 tot kitul la 129$8)
O s-o bag la vopsit,si eventual schimb si kitul de pe fatza ... cred:rolleyes2 .. si ici-colo una-alta modificari ... |
pai nu crezi ca te a tinut prea mult ??la cat cox isi ia masina:-):-)cred si eu,,,
care i diferenta intre stage 1,2si 3 ca nu prea le am cu asta ,nu de alta dar ma astept si eu sa cada :???:si sa stiu la ce ma bag |
Quote:
Ala care inca il mai am pe masina tot sport a fost,ca se simtea,cupla imediat,era ff tare,tinea jos.era bun .. acu nu mai e asa bun:lol: |
din cate stiu eu stage 3 e cel mai scump si vine cu volanta usurata adica iti da un avantaj de cuplaj foarte bun si te ajuta si la greutatea masini ...asa stiu eu
|
nu te lua dupa numere ca 3 e cel mai bun.
numerotarile sunt dupa diferite setari. pentru un stage 3 trebuie sa ai si o volanta pe masura asa ca nu te pripi. cred ca stage 1 e suficient de bun pt ce vrei( asta in cazul ca nu vrei standard) |
Pai,haideti sa va spun ceva,niste mici secrete care intr-o sapt - doua maxim le pun in aplicare!
Kit ambreaj STAGE 3 Volanta usurata Posibil chiuloasa usor modificata(marita putin compresia daca ma ajuta,daca nu,nu o mai fac) Short shifter pt cutie Posibil unichip de la M.S. daca mai sunt bani Si .. cireasa de pe tort .autoblocat:shock::twisted: Kitul ma costa vreo $130 + transport Volanta de usurat am inteles ca ma costa vreo 100ron Chiuloasa nu stiu inca,depinde ce modificari ii fac Short shifter`ul undeva la vreo $50 cu tot cu transport LSD vreo $150 + transport Unichipul la vreo 350euroi:???: Toate de mai sus le voi cumpara ca si pana acum de pe eBay .. in momentul de fatza ambreajul meu este dus,merge decat de strada .. am cerut niste opinii,unii au zis sa`l iau de afara,altii cica sa bat ***uri de placute pe ele,ca pe unii ii tine,pe altii nu .. pana acum tot ce am luat de afara pt masina asta a tinut si inca bine,deci o sa merg tot pe varianta U.S. chiar daca am de asteptat ceva,sunt mult mai ieftine piesele si cred ca de calitate mai buna! Pe urma urmeaza inscrisul(ca de cand zic .. ),vopsita total,antifonata etc .. o sa-i schimb si bara de pe fatza fie :-j .. interiorul la sfarsit,sa vad pe unde gasesc un meserias care lucreaza mai ieftinel,oricum nu vreau mare lucru la interior ... Cam atat .. ma uit zilnic pe ebay si 5000e daca as avea cred ca i-as cheltui pe toti ... Totodata vreau sa o usurez cat mai mult pot pe fatza,de aia o sa schimb bara si o sa incerc sa pun numai fibra,si capota as vrea s-o fac la fel,tot de fibra,bateria o s-o pun in portbagaj(poate o sa radeti care conteaza alea 10-12kg care le are;) ),la capota o sa renunt la priza actuala care o am si o sa fac altceva exact unde este filtru de aer,ca sa traga aer proaspat si curat:lol: Cam atata cred ... P.S.: Daca mai aveti pareri PRO si CONTRA si alte opinii sunt binevenite intotdeauna;) |
bafta cu proiectu.. ce preturi .. nu credeam ca se paote si asa.. mai ales pt o "chinezarie" bafta inca o data!
|
Sar`na,sa fie,tocmai am vazut o chestie interesanta la BAZAR ..ce preturi :lol:
|
ba sa imi dai pe mess pozele alea
|
2 Attachment(s)
Dupa o pauza in care am avut de suferit foarte mult si inca mai sufar pe masura .. am decis sa ma reapuc de masina
Asadar revin cu noi amanunte si cateva poze pt moment .. un mic impuls Lista modificarilor la momentul de fatza este urmatoarea: Ambreaj + volanta fff putin usurata Capota fibra Short-shifter(urmeaza sa vina in vreo 2 sapt) Urmeaza bara fatza din fibra .. alt model;) |
1 Attachment(s)
Si`nca o poza de profil :-P,vreau sa fac ceva putin mai deosebit cu ajutorul baietilor .. momentan asta
P.S.: Multumirile vin la sfarsit8) |
Sall, am si eu o intrebare zi-mi si mie te rog kt ar fi inscrisu pe romania si cat costa pe bulgaria, ms...
|
Quote:
|
Quote:
P.S. : Marfa masinutza ;) , ma bate gandu la una :D |
Am montat short-shifterul,este o diferenta oarecum buna intre trecut si prezent la schimbaul vitezelor,trebuie doar sa ma obisnuiesc cu ea:???:
Maine dimineata urmeaza un drum spre Bulgaria .. o inscriu in sfarsit:shock: Apoi Joi .. surprise:shock: |
sal. cam ce surpriza? multa bafta.
|
De azi sunt inscris:lol:,am primit nr de bulgaria,valabile,legale,etc8)
apropo,cine are nevoie pot ajuta cu inscrierea la bg;) p.s.: era vb de un soft .. dar sa vdm poate ajung maine sa`l fac daca e loc:???: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:40. |
- Copyright 2026 4Tuning