![]() |
Re: Maşina mea: Astra F PH-24-FLA
Quote:
|
Va atasez aici o poza luata de pe 4tuning dar credeti'ma ca nici nu stiu a cui e masina ,am uitat userul ... sa vedeti cum da cu angel eyes si capota prelungita.
A 2a poza pe mine ma omoara :rolleyes2 . e bestiala.si cum capota mea e ceva mai prelungita decat a lui la faruri,e si mai si.[/QUOTE] cred ca este o greseala aici,stiu foarte bine cum arata un bot de astra cu angel si bad-boy,in plus daca te mai documentai aflai ca am cea mai mare colectie de fotografii cu astra f modificate si asta insemnand undeva la peste 12 mii de poze,am colindat sute de forumuri si am urmarit pas cu pas modificarile multor F-uri pe net. ce imi arati tu nu e chiar deloc impresionant,mai ales daca nu ai facut singur cauta pe aici https://forum.4tuning.ro/136-opel-tun...ra-tuning.html |
10 Attachment(s)
cea poze noi...
|
Foarte frumoasa masina ta. Astept cu interes sa iti modifici farurile din H4 in 2 faze + lupe, si apoi poate ma ajuti si pe mine cu ce am vorbit pe privat.
|
frumoasa masina si culoarea e SUPERBA:D
|
Foarte frumoasa masina ta. Astept cu interes sa iti modifici farurile din H4 in 2 faze + lupe, si apoi poate ma ajuti si pe mine cu ce am vorbit pe privat.
|
Quote:
Quote:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1283844386 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1283844386 daca reusesc cu geamul oi pune si angel eyes ,poate ramane de vazut |
Sunt baieti care fac geamuri ,stopuri,faruri din plexiglass.impecabile.
|
Quote:
O sa incerc si cu geam si fara |
Eu in locul tau as lua farurile FK pe care ti le'am aratat .Tot ai bagat o gramada de bani in ea.Sigur ai sa cumperi si niste faruri bune. 8)
|
4 Attachment(s)
se pare ca pana la urma tot nu am reusit sa scap fara sa lovesc un caine si am gasit si unu cat casa:sad: pacat.
|
pfff:(...ce nasol tare
|
frate cum naiba?....:(trist...chiar imi pare rau...of...trebuia sa fii atent...
|
Se pare ca tu numai parte de accidente ai .Prima data pe dreapta acum pe stanga...Nu vrei farurile mele ?:> cu tot cu kitu de xenon 6000k 350ron.
|
la masina se lucreaza acum si voi merge acasa cu bara facuta si vopsita+far nou
asteptam primavara pentru o alta bara gsi deocamdata asta are grile si proiectoare plus buza de jos si arata chiar bine |
3 Attachment(s)
bara fata
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
cam asta ar fi deocamdata,sa fac legaturile la proiectoare si ajunge
|
3 Attachment(s)
......
|
Ce frumos da .Bv 8)
|
:shock:TUNNING BY LAUR...Da bine spoileru ala pe masina,dar acum sunt sigur ca va da si mai bine cu ce mi-ai zis tu...bafta frate...frumos...imi place...
|
Din fata arata FRRUMOS !!
|
Quote:
am luat buton de proiectoare si releu sa fac legaturile si gata si luminile am inceput lucrul la farurile cu lupe sa vad ce o sa iasa iarna asta ca e timp |
4 Attachment(s)
am mai montat o statie pe boxe pentru claritate iar cealalta este pe woofer si se aude mult mai bine acum
am prelungit carenajele sa vina bine cu bara fata si mai am de montat ledurile sub bara fata revin cu poze cu proiectoarele aprinse si cateva pe la interior dupa ce hotarasc locul statiilor |
foarte ...foarte frumoasa bara..felicitari. De la ce model te'ai inspirat ??:D ...ca nu reusesc sa'mi dau seama
|
Ce leduri? Las-o fara tiganii ! :(
|
2 Attachment(s)
am luat o noua grila originala GM pentru ca la a mea am 2 picioruse rupte
si urmeaza bancheta spate cu tetiere si cotiera,toate ornamentele din interior pe negru,plansa de bord neagra,o alta plafoniera,alta mocheta la interior si poate alta tapiterie |
azi am schimbat sonda lambda ,am pus una noua Bosch,
urmeaza f curand chit ambreiaj Sachs iar peste doua saptamani folie omologata Lumar:D |
spune'mi si mie te rog cu ce te ajuta astea 2 in plus (sonda bosch si ambreiaju ala ... nush ce firma.)
|
Quote:
|
Foarte frumoasa! Bafta in continuare!
|
Quote:
Quote:
sonda lambda este si ea un consumabil,nu am timp sa iti explic acum functiile ei dar cauta aici :http://www.pilotauto.ro/magazin/home...7-sonda-lambda ambreiajul si el este un consumabil care de obicei se schimba la 200 de mii de km mai mult sau mai putin in functie de stilul de condus (la unii se schimba si la 20 de mii;) ) un ambreiaj Sachs sau LUK este mai bun ca unul produs de o alta firma de ex. totusi vreau sa cred ca nu ma intrebi la ce ajuta un ambreiaj ca e rusinos:D Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
am uitat pozele cu proiectoarele:D
|
Stiu baieti ce inseamna fiecare :)))))) dar am intrebat ..de firmele alea ... de ce snt mai bune alea:P am formulat eu gresit intrebarea.mi scuzi
|
A iesit super bestial:)
|
7 Attachment(s)
Quote:
cateva poze noaptea |
2 Attachment(s)
.............
|
6 Attachment(s)
farurile in lucru,sa vedem ce o sa iasa
in cele 2 proiectoare se vor adapta lupe de far si poate si angel eyes in jurul lupelor. |
Dupa ce termini vopseste negru mat interioru farului
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
- Copyright 2026 4Tuning