![]() |
Re: sexy braileanca B 44 DVL
rotile fata stau cum trebuie acu, nu mai stau spre exterior.va urma si coborarea ei.....
nu stiu ce ii place la zarurile alea ca si eu i-am zis sa le de-a jos.sunt moartea lui zarurile. |
a fost mare barbugiu la viata lui:))
sunt asa ca amintire alea:p |
Quote:
dupa ce imi pun motorul o voi lasa drastic la pamant ca acum zici ca merg cu o capra... daca avea cui de tractare puteam inchiria masia pe post de tractor fermierilor:punch: @wsn_asf cum a zis si bolid, rotile stau ok acum, cel putin asa se vedea aseara, o sa mai le studiez eu azi pe lumina dar aseara totul era ok |
iti da impresia ca e sudat de aia...:)) nu ai auzit-o pe aia cu porumb facut in bitum :D da chestia aia ingreuneaza masina cu cel putin 50 kg daca a dat pe toata burta masini.Mai bine ia o galeata de vaselina asta dupa ce dai cu parafina sau cu ce vrei u sa dai :P
|
Quote:
|
ieri am reusit sa-mi aerisesc franele caci era prapad cu ele... inca am peadal foarte jos dar macar tine, cu putin noroc si ajutor din partea lu bolid sambata voi urca motorul de 1.6 cu cutia in 5, sper sa termin toata lucrarea sambata ca nu vreau sa ma intind si pe duminica....
|
Quote:
|
el mereu se misca incet...are gabarit depasit =))
|
Quote:
|
lasa ma. recunoaste si tu o data ca esti gabarit depasit:lol:
|
Quote:
|
astazi sa achizitionat una bucata punte cu tamburi mare in stare foarte buna:D poze nu sunt pt ca nu am avut timp sa fac:-P urmeaza vineri sa urc motorul, indiferent de vreme:twisted::twisted::twisted: si cu putin noroc sambata pun si noua punte:)
|
numai intai sa desfaci puntea sa vezi ce e prin 'auntru , ca poate trebe sa mai schimbi unele chesti
|
Quote:
|
la frana de mana se va vedea cel mai bine diferenta...
|
se simte si la frana normala o anumita diferenta , dar la frana de mana o diferenta uriasa , eu saptamana trecuta mi am pus o punte idem
|
Quote:
|
lasa vorbaria si pune osu la treaba:lol:
|
8 Attachment(s)
azi intrun final a ajuns motorul de pe ygs pe dvl inca odata multumita baietilor magici: bolidul si brosko si mai ales lu yli, care a venit si ma ajutat cu decuparea podelei pt cutia in 5 , pentru mana de lucru si alte sfaturi practice, un baiat de nota 20 cum a zis si bolidul, mai trebuie reglat ca merge ca o gloaba beata, sa montez aprinderea gotronica, si alte chestii de bibilit, si maine daca tine vremea urc puntea:D las pozele sa vb de la sine:)
|
Quote:
ce cutie ai ? 5 tr de dacie sau fuego ? daca ai 5 tr si ti-ai decupat caroseria ai facut o mare prostie si eu am 1.6 si nu am decupat nimica, daca ai de fuego trebuie;) ce aprindere ai ? dinaia rosie cu senzor? |
la caroseria de 1300 nu incape cutia in 5 trepte de dacie, loveste in podea...motiv ptr care a decupat din podea :P
|
Quote:
|
Quote:
Poate ca a ta, din 90, a avut 4 tr, ori pusa de altcineva... ori nu mai aveau aia de la fabrica cutii in 5 tr, si ti-a montat in 4...:D "cunoscatorii astia..." |
Quote:
Quote:
si legat de podul pedalier iar nu stii nimic....adevarat ce spune sirius.:) |
Quote:
flocea mersi pentru sfaturi dar masina e deja rulabila:-) sfaturile tale sunt bine venite atata timp cat nu sunt rautacioase si stupide:) legat de presa aia, majoritatea au recomandat ciocanul si ranga, presele sunt proaste se pot rupe, mai ales cand pivotii nu au fost depresati deloc , oricum sunt foarte multumit de motorul de 1.6, a vazut si bolidul de difetente e intre 1.3 si 1.6 pt ca a condus si el masina si a ramas:mrhappy::workout: numai bine |
ai pregatit`o de drum ??
|
Quote:
@b08ygs - si eu am 1.6 si 5 tr stiu ca merge ff bine..:) |
Quote:
|
pana la urma de la cat incep cursele ? de la 8 sau de la 10 ?
|
in mod normal la 9 10 ceva de genu:P
|
Quote:
idem refrenul anterior!:D |
sirius, btl... o avut 5 tr pe masina.,.. si din cate stiu nu o modificat nimica. masina lui e din 70 si ceva..:)
|
I-am pus cutie in 5 , si am lovit de 2 ori cu ciocanul in podea sa urce cu max. 3 cm mai sus. In rest nimic. Oricum nu recomand cutie cu 5 pe motor 1.3, e o porcarie parerea mea.
|
In sfarsit!!!
Sper ca te-ai lamurit flocea! |
:) pai a lovit. e diferenta mare, intre a lovi si a taia ! stii sa faci diferenta? la mine nu loveste
|
pai bineinteles ca la tine nu loveste, desteptule!
La tine masina a fost facuta din fabrica cu planseul pedalier putin mai umflat ca sa incapa cutia de 5 tr. Deaia sunt 2 tipuri de plansee la magazine... 1300 si 1310! SI acum referitor la a lovi si a taia... depinde cum vrea fiecare... dar stii lenea de a taia si suda la loc... mai bine ii tragi 2 ciocane sanatoase si gata! |
no bine ! :) baga pe foc
|
sirius, lasa-l...el tot in lumea lui traieste :lol:
|
Quote:
|
baieti fara suparare exista mesenger pentru astfel de discutii interminabile.
Verdictul am decupat podeaua, o sa sudez gaura, nu era loc pentru a da cu ciocanu, faceam o mare cioclarie dupa parerea mea.:) va rog numai va certati pentru ca nu ajungegi nicaieri:-P, masina a primit o punte cu tamburi mari,:D tin franele blana mai ales frana de mana:D pedala trebuie sa ii fac ceva sa tina mai sus,(care aveti idei?)mi-am pus si un cablu de frana de mana nou cu ocazia asta dar un singur lucru ma deranjeaza, sta toata masina aplecata pe stanga.:( o sa mai umblu odata la arcurile de pe spate sa le inversez ca sta oribil:( ma dezamagit cand am vazut-o asa:( si pe deasupra dupa ce am schimbat motorul a inceput sa-mi traga stanga,:( dar la asta am solutie bucsile de la tiranti schimbati:D. bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
- Copyright 2026 4Tuning