![]() |
Re: Machetele mele - dex.
10 Attachment(s)
Mercedes Benz 300 SLR (W196S) Mille Miglia Sieger
CMC, 1:18. |
Ai inceput anul bine... cu un CMC:D Imi place mult, fa te rog niste poze si la motor, care e superb;)
|
11 Attachment(s)
si cateva poze cu motorul ;)
|
chiar daca talonul respecta realitatea, tot urat arata... oricum congrats... arata-ne 300SL-u Minichamps!!
|
4 Attachment(s)
si varianta moderna (tot de la CMC)...:lol:
|
Frumoasa macheta , poti pune niste poze cu motorul si interiorul te rog ? :) sa o stapanesti sanatos in colectie si la mai multe :D
|
mersi de urare, la fel iti doresc
poze ceva mai detaliate cu SLR-ul poti gasi la postul #76, tot pe thread-ul asta |
Da , multumesc , intradevar , frumoasa macheta si bine detaliata ( bineinteles ) doar ma asteptam la un cmc :) dar ador totusi culoarea si felul in care o reprezinta pe acest model :)
|
8 Attachment(s)
Cadillac CTS, Kyosho, Master Piece Collection 1:18
|
Frumoasa macheta , imi place ca este foarte detaliata si mai ales culoarea ...+ 10 pentru interior :D
|
9 Attachment(s)
Am cam tras chiulul cu prezentarile...
Sauber Mercedes C9, Exoto, 1:18 Masina reala, Sauber Mercedes C9 a concurat in campionatul mondial Grupa C in anul 1987, fiind condusa pe circuitul de la Le Mans de catre Mike Thackwell, Henri Pescarolo si Heidei Okada. Motorul, Mercedes Benz M119, un V8 de 5 litri turbo, a reusit sa impinga acest bolid pe linia dreapta de la Mulsanne pana la viteza record de 248 mph. Macheta, inca din cutie, reuseste sa impresioneze. La exterior este o cutie din carton, in genul celor de la CMC, care imbraca o alta cutie din carton, in care se gaseste polistirenul ce gazduieste macheta. Capota din fata si cea din spate sunt separate de sasiu si ambalate individual in hartie cerata, cu logo-ul celor de la Exoto. Rotile sunt ambalate si ele individual, fiind imbracate cu o folie speciala. Usile sunt prinse cu banda adeziva iar intr-o mica punguta sunt antenele si cheia de roti. Scotand toate aceste “acareturi” ni se dezvaluie macheta. Culoarea este albastru inchis, nemetalizat, iar partea inferioara a sasiului este neagra. Detaliile sunt spectaculoase si, din punctul meu de vedere, peste cele de la CMC. Si pentru ca macheta are ce arata, o voi lua pe rand cu prezentarea. |
4 Attachment(s)
alte cateva detalii...
|
6 Attachment(s)
Motorul:
Cum spuneam, abunda in detalii si cred ca este peste media tuturor producatorilor de 1:18 pe care-i am eu. Sau mai bine zis, peste CMC, pentru ca ceilalti nici nu intra in discutie. Radiatoarele sunt metalice, furtunurile sunt din cauciuc (nu plastic care sa imite, chiar cauciuc, se simte la textura), colierele care prind furtunurile sunt foarte realist realizate, fire, insertii metalice, toate sunt reprezentate. Pana si cele care abia se zaresc sunt perfect redate, gen galerii de evacuare, esapament etc. |
Macheta asta are niste detalii cel putin extraordinare. Din punctul meu de vedere este printre cele mai bune realizari la scara 1:18, daca nu chiar cea mai buna.
Desi nu sunt deloc un fan al acestui gen de masini/machete, trebuie sa recunosc ca mi-ar place la nebunie sa detin un exemplar. Frumoasa prezentare si frumoase poze. Mai astept si altele :D |
Macheta e extraordinara. Am apucat sa o vad si pe viu. De nota 10. Garda la sol cam mare in fata, dar e din cauza suspensiei active. Printre cele mai bune realizari la scara asta, asa cum spune si Andrei.
|
O macheta absolut impecabila, din categoria: daca ii pui benzina ar trebui sa plece. Felicitari, cred ca a costat ceva!
|
5 Attachment(s)
alte cateva detalii (foarte bine reprezentat min se pare vasul de expansiune, cu lichidul de racire putin ruginit).
|
2 Attachment(s)
discurile de frana si rotile demontabile (cu cheie de roti inclusa in pachet) :-)
|
Astea da machete si detalii, felicitari:!::!::!:
|
Fantastica !!! Cred ca nici 2 zile nu ajung ca sa-i vezi toate detaliile, absolut superba !
|
Exoto....machetele lor imi pun pe fata un zambet involuntar de fiecare data. Nu agreez acest gen de machete, insa felul in care este realizata ma determina sa cumpar una din seria aceasta, numai pt detalii. Grozava!
|
Saptamana trecuta admiram macheta asta (intamplator)... extraordinara, cu un pret pe masura ce "sare" de 300 eurica (din cate stiu); inca ceva: Exoto 1/18 Sauber-Mercedes C9 #63 cu "Rolling Chassis" invingator la Le Mans, l-am vazut pe e-bay la $ 1,500 !!!... restul e can-can;)
P.S. Felicitari pentru bijuteriile din colectie! |
Wow, n-am cuvinte... pur si simplu geniala!
|
Multumesc pentru aprecieri, ma bucur ca v-a placut "jucaria" :D .
|
Quote:
Excelenta macheta, cat si pozele. Frumos! |
multam ;)
|
absolut uluitoare aceasta macheta..
detaliile sunt incredibile. daca nu era prezentata la sectinuea machetele mele , puteam sa jur ca e reala.. succes in continuare. |
O colectie de invidiat, poze foarte faine ,felicitari
|
Superbe machete, Cat cheltui pe ele in general?
Astept cu nerabdare si restul de machete... Superbe... |
4 Attachment(s)
maybach 57
Macheta este produsa de AUTOart, la scara 1:18. Numai bine! |
Un exemplar superb si foarte bine redat de AA, felicitari pentu achizitie:!:
|
11 Attachment(s)
Ford GT 40 Suzuka Sun, Exoto, 1:18.
|
E adevarata. Tu ai micsorat-o, nu? :)
|
Asta deja este un GT40 in miniatura. Din nou apel catre cei ce nu s-au prins, aceasta este o macheta!
|
Quote:
|
Model, poze si culoare de nota 10:shock:
|
Fără cuvinte... :rolleyes:
|
O macheta cu niste detalii incredibile,bineinteles poarta doar un singur nume:EXOTO!:shock::D
|
am studiat si eu colectia ta...si pot zice fara sa exagerez ca esti "nebun"...
sunt absolut fantastice... ai vreun criteriu dupa care le alegi???? |
superb, o macheta pe care nu am apucat s-o admir live, si pe chestia asta ma oftic:evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning