![]() |
Re: Produse tuning
Quote:
Explica-mi ce mai trebuie sa lucrez la pleoapele de la tine ca sa fie gata de pus pe "ochi"? P.S. : Sper ca ai primit sms-ul de la mine. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
masinile cu care am participat si noi la tuningshowul din cj
|
pt un polo 86c 2F ce poti sa oferi?
|
hai k imi place modelu d la cabrio sau dp a lui sebi numai k mie imi tre clean,fara loc pt nr
|
...pt.un astra f,gsi (1995) un chit complet( spoilere,praguri) si dak avetzi si ceva modele:D ,multzam fain .PS:pot sa va trim si ceva poze
|
salut
vreau si eu bari stabilizatoare pentru Honda civic '92 si fata si spate. nu ma refer la alea intre amortizoare , ci la alea care face legatura intre bratele rotilor. de vin sub masina si ajuta la stabilitate. si pe linga asta vreau si barile de rigidizare si cele care se pun in capetele la amortizoare (strut bar) de fapt tot kitu care inseamna vreo 4 sau 5 bari. |
Quote:
|
Dar pentru Cielo aveti vreo matrita realizata ? Spolierele fata-spate ma intereseaza.
|
sal...sunteti niste artisti, bv. as dori sa stiu niste preturi piesele de la astra G care era postat mai ianinte si daca pt golf 5 aveti ceva....poze + preturi, daca se poate, multam si spor la treaba
|
1 Attachment(s)
Spune-mi si mie un pret pt eleronul asta.
Merci! |
Quote:
|
un tovarash vrea sa shtie daca potzi face asha ceva si la ce bani ... aripi ... capota ... spoilere http://hvtm.totalcar.hu/car/m/renault/160924.jpg
|
Salutare!
Intr-un final am ajuns sa-mi montez si eu pleoapele pe Megane.Arata super! Multam fain inca odata! |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
vreau si eu un eleron pentru bertone, dar sa fie mic gen audi rs (totusi nu atat de mic ca m3) :).
|
Quote:
|
lashi si tu un pretz pentru hardtop
|
nu ma intereseaza ca se va da foarte greu jos ... sa arate bine :D
si cred a mai am si un shelet prin pod sa il las la tine sa te joci cu el daa vrei ... hiar cred a e fara material daca nu ma inshel :D |
ma intereseaza spoler fata spate +praguri ford mondeo 2002 daca ai si ceva poze +pret
|
Quote:
|
cerculete angel eyes ai????pt bmw e46. daca da, la ce pret??? (doar cerculetele)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
pleoape puteti face ptr Hyundai Santafe ? 2001-2005 ?
uite 2 modele aicia.. |
aaaa........sorry :D
|
ce poti face pt un mercedes cls?cat costa si in cat timp e gata?imi poti face o schitza sau ceva?
mersi.. |
sal mar interesa evazarea aripilor spate se poate si la ce banii?pt un audi coupe https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1158518986
|
salut!pt un matiz din 99!!ce ai putea sa imi oferi si la ce preturi?
mar interesa si niste lumini de bord ceva!!!mersiii |
Quote:
|
Spoiler fata, spate si praguri ... sa fie simple sa nu fie agresive. Pentru opel vectrab '96 2000cmc
|
Quote:
|
salut! un eleron pentru un 307SW ?? pret, model? sunt facute aici, sau importate?
|
Quote:
|
Un eleron micutz lamelar copie dupa cel de la milotec , pt skoda octavia 1 se poate face si cam cat ar costa? Merci.
|
suspensie sport care coboara garda la sol pentru 206 imi poti aduce la ce pret?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:05. |
- Copyright 2026 4Tuning