Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Audi A8 vs S Klasse vs BMW seria 7 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/1069-audi-a8-vs-klasse-vs-bmw-seria-7-a.html)

boy_wonder 25-03-07 21:04

Re: Audi A8 vs S Klasse vs BMW seria 7

in momentul de fata S Klasse este peste concurenta.. si asta se poate vedea si din vanzari
S Klasse este lider de piata in segmentul sau, S500 fiind cel mai vandut model..

br01tim 27-03-07 12:32

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 817381)
in momentul de fata S Klasse este peste concurenta.. si asta se poate vedea si din vanzari
S Klasse este lider de piata in segmentul sau, S500 fiind cel mai vandut model..

de acord cu tine,insa S500 e cel mai vandut model?????

Bogdan_mb 27-03-07 14:23

Quote:

Originally Posted by br01tim (Post 820108)

Nici eu nu cred ca e chiar cel mai vandut model ... poate in US unde gasesti doar S500(s550 la ei) si s600 ... un lucru e oricum sigur, S-class e lider de piata in segementul care il reprezinta

boy_wonder 27-03-07 15:05

Quote:

Originally Posted by br01tim (Post 820108)

asa am auzit si eu pe la tv ca cik S500 ar fi cel mai vandut model.. si eu m-am mirat da' nah..

alexzebe 08-04-07 09:03

audi a8...pe 2 ar fi septaru si mercu pe 3...a8 ii pe departe cel mai sportiv dintre toate 3(parerea mea)...si arata si f bn pe deasupra.tot sportiv ii si bmw ca doar deaia ii zice bmw numa k nu imi prea place cum arata...mercedesu io zic k se potrivete de minune pt un tip la vreo 50 de ani, care nu o trecut prea mult prin viatza sau pt cva presedinte de tzara...

Bogdan_mb 08-04-07 15:01

Quote:

Originally Posted by alexzebe (Post 841136)
audi a8...pe 2 ar fi septaru si mercu pe 3...a8 ii pe departe cel mai sportiv dintre toate 3(parerea mea)...si arata si f bn pe deasupra.tot sportiv ii si bmw ca doar deaia ii zice bmw numa k nu imi prea place cum arata...mercedesu io zic k se potrivete de minune pt un tip la vreo 50 de ani, care nu o trecut prea mult prin viatza sau pt cva presedinte de tzara...

ce "buna" descriere :-) :-) :-)

Malos 09-04-07 14:20

Mercedes si restul :)))

daco_dac 07-07-07 23:07

BMW si restu...;)

Cristy65 08-07-07 15:01

mertz clar!!!nici nu se compara!alexzebe cum poti sa pui audi si bmw in fata la mertz?ai stat vreodata intr-un s-klasse?are unul d la mine din oras un s-klasse model anterior full-options si a zis dupa 1 de cand il are ca nici acum nu ii stie toate chichitele pe care le are.

ameer 08-07-07 15:45

1. Merc
2. A8
3.
4.
5.
6.
7.
8. Bmw 7

Cristy65 08-07-07 15:51

Quote:

Originally Posted by ameer (Post 987701)
1. Merc
2. A8
3.
4.
5.
6.
7.
8. Bmw 7

:)))) ce tare :lol:
nici chiar asa.e frumoasa si seria 7 dar nu este destul

ameer 08-07-07 18:17

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 987712)
:)))) ce tare :lol:
nici chiar asa.e frumoasa si seria 7 dar nu este destul

Mie seria 7 mi se pare foarte urat, si cel putin primele serii au avut o gramada de probleme.

_anaconda_ 09-07-07 23:41

Quote:

Originally Posted by ameer (Post 987861)
Mie seria 7 mi se pare foarte urat, si cel putin primele serii au avut o gramada de probleme.

nu numai tie!!!!seria 7 a fost declarata cea mai urata limuzina cand a aparut!!!:))Si in orice v-ati uita voi o sa vedeti ca toata lumea zice ca seria 7 e un esec(chiar si cei de la BMW...nush ce oficial a zis ca e un esec....marele BMW:))
aaa on topic:
1)Audi A8
2)S-Klasse
3)A6
4)E-Klasse
5)
6)...seria 7:))
PS:pt cei ce zic ca aleg bmw pt sportivitate....sunteti penali...o masina din clasa asta o iei pt sportivitate???!!!lol...nici macar un 5-ar nu il iei pt sportivitate...aici nici nu incape discutie...
PS2:documentati-va si o sa vedeti ca seria 7 o cam ia si la liniute(absurd avand in vedere despre ce vb...dar daca tot e vorba...)de la A8/S-Klasse(mai ales)
c'ya

daco_dac 10-07-07 22:28

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 990146)
nu numai tie!!!!seria 7 a fost declarata cea mai urata limuzina cand a aparut!!!:))Si in orice v-ati uita voi o sa vedeti ca toata lumea zice ca seria 7 e un esec(chiar si cei de la BMW...nush ce oficial a zis ca e un esec....marele BMW:))
aaa on topic:
1)Audi A8
2)S-Klasse
3)A6
4)E-Klasse
5)
6)...seria 7:))
PS:pt cei ce zic ca aleg bmw pt sportivitate....sunteti penali...o masina din clasa asta o iei pt sportivitate???!!!lol...nici macar un 5-ar nu il iei pt sportivitate...aici nici nu incape discutie...
PS2:documentati-va si o sa vedeti ca seria 7 o cam ia si la liniute(absurd avand in vedere despre ce vb...dar daca tot e vorba...)de la A8/S-Klasse(mai ales)
c'ya

pai si atunci de ce vad asa des bmw-uri seria 7 pe strazile romaniei?doar nu vrei sa spui ca toti posesorii sunt tarani cu gusturi proaste?

The_Mask 10-07-07 22:51

Quote:

Originally Posted by daco_dac (Post 991820)
pai si atunci de ce vad asa des bmw-uri seria 7 pe strazile romaniei?doar nu vrei sa spui ca toti posesorii sunt tarani cu gusturi proaste?

75% da sunt tzarani sau tzigani cum vrei sa le zici! care merg pe principiul BMW rulezzz

Bogdan_Irimia 10-07-07 23:55

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 991864)
75% da sunt tzarani sau tzigani cum vrei sa le zici! care merg pe principiul BMW rulezzz

Cu scuzele de rigoare ma bag si eu in discutie si tin sa te anunt shefu...din primele faze ale dialogului...ca nu sunt tigan dar sunt taran.asta dupa etichetarea ta pt ca as conduce un bmw.
ok...sa facem o comparatie ca am vazut ca ai postat ce masini ai.
passat..este nevoie sa spun cine si de ce conduce passat??cred ca nu.deci sa o luam de la 90 incoace cand au inceput si ai nostri sa aiba masini straine:
opel vectra
passat
audi a4.
deci astea au fost cele mai po****re masini la noi.
sa-ti spun din nou si de ce?
pt ca sunt masini iefitne si nu foarte costisitoare.dar daca vreodata tu sau oricine altcineva crede ca vw va fi comparat cu un bimmer...cred ca va inselati.cand o sa-ti cumperi si tu bmw si nu diesel ca orice "tzaran" atunci vei putea sa stii despre ce este vorba.

Si acum ca sat-ti explic de ce spun asta:
BMW M5-2001 400 cp
VW Polo-2004 1.9 diesel 67 cp
BMW 730-2003 diesel vreo 220 de cai dupa cum scria in carte(vandut).
Ford Ka-2001 asta nu stiu cati cai o avea dar daca ma incordez cred ca-ti las pasatul in urma.

Deci dupa cum vezi nu am mers pe principiul bmw ci am mers dupa ce mi-a placut si ceea ce mi s-a parut mie decent.Deci te rog pe tine si pe toti ceilalti care nu stiu despre ce este vorba, sa-si tina comentariile pt forumurile proprii si personale.

Sunt de acord ca seria 7 este o masina destul de ne-atragatoare ochiului dar este destul de reusita comparand cu orice model de VW sau audi.Asta ca stii de la mine.

Bogdan_mb 11-07-07 03:49

Quote:

Originally Posted by Bogdan_Irimia (Post 992009)
Cu scuzele de rigoare ma bag si eu in discutie si tin sa te anunt shefu...din primele faze ale dialogului...ca nu sunt tigan dar sunt taran.asta dupa etichetarea ta pt ca as conduce un bmw.
ok...sa facem o comparatie ca am vazut ca ai postat ce masini ai.
passat..este nevoie sa spun cine si de ce conduce passat??cred ca nu.deci sa o luam de la 90 incoace cand au inceput si ai nostri sa aiba masini straine:
opel vectra
passat
audi a4.
deci astea au fost cele mai po****re masini la noi.
sa-ti spun din nou si de ce?
pt ca sunt masini iefitne si nu foarte costisitoare.dar daca vreodata tu sau oricine altcineva crede ca vw va fi comparat cu un bimmer...cred ca va inselati.cand o sa-ti cumperi si tu bmw si nu diesel ca orice "tzaran" atunci vei putea sa stii despre ce este vorba.

Si acum ca sat-ti explic de ce spun asta:
BMW M5-2001 400 cp
VW Polo-2004 1.9 diesel 67 cp
BMW 730-2003 diesel vreo 220 de cai dupa cum scria in carte(vandut).
Ford Ka-2001 asta nu stiu cati cai o avea dar daca ma incordez cred ca-ti las pasatul in urma.

Deci dupa cum vezi nu am mers pe principiul bmw ci am mers dupa ce mi-a placut si ceea ce mi s-a parut mie decent.Deci te rog pe tine si pe toti ceilalti care nu stiu despre ce este vorba, sa-si tina comentariile pt forumurile proprii si personale.
Sunt de acord ca seria 7 este o masina destul de ne-atragatoare ochiului dar este destul de reusita comparand cu orice model de VW sau audi.Asta ca stii de la mine.

In primul rand , daca chiar ai un e39 m5 vreau sa te felicit , ai luat o masina de colectionar.

Dar in al doilea rand, nu prea ai dreptare referitor la seria 7 , majoritatea masinilor din aceasta clasa in romania sunt 730d, masini luate pt ca bmw e bmw , ca e masina de agatat, ca bmw e sportivitate (ma intreb si eu ce sportivitate gasesti intr-un diesel de 2 tone si 220-230 de cai :rolleyes2 ) si alte motivea arhicunoscute, prea putine luate pt ca le place ceva anume la acest model. Daca chiar doresti o limuzina de lux din aceasta clasa si nu o masina de figuri sa ocupi 3 locuri de parcare, trebuie sa fii foarte subiectiv sa nu alegi A8 sau S-classe.

Bogdan_Irimia 11-07-07 04:22

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 992241)
In primul rand , daca chiar ai un e39 m5 vreau sa te felicit , ai luat o masina de colectionar.

Dar in al doilea rand, nu prea ai dreptare referitor la seria 7 , majoritatea masinilor din aceasta clasa in romania sunt 730d, masini luate pt ca bmw e bmw , ca e masina de agatat, ca bmw e sportivitate (ma intreb si eu ce sportivitate gasesti intr-un diesel de 2 tone si 220-230 de cai :rolleyes2 ) si alte motivea arhicunoscute, prea putine luate pt ca le place ceva anume la acest model. Daca chiar doresti o limuzina de lux din aceasta clasa si nu o masina de figuri sa ocupi 3 locuri de parcare, trebuie sa fii foarte subiectiv sa nu alegi A8 sau S-classe.

nici nu mi-a trecut prin cap sa spun ca 730d ar fi masina sport. nici nu incape vorba.era vorba despre cu totul altceva.intradevar daca vrei lux...alegi mertzul. mie nu mi s-a potrivit oricum pt ca am doar 24 de ani si le am si pe restul care...nu prea le folosesc din cauza ca as conduce M5-ul 24/7.
Nu sunt in Romania deocamdata si nici nu am intentionat sa afirm ca as fi nush ce scula spunand ce masini am, dar eu postasem referitor la cel care spunea ca...sunt tzarani 75% din cei ce conduc bmw si merg dupa nush ce criterii.in unele cazuri ar fi adevarat, dar mi s-ar fi parut mai corect ca acest comentariu sau comparatie sa fie facuta de cineva care are un bmw.
Cand vor scoate cei de la bmw un M7 sa stii ca nu voi ezita prea mult. E uratzle intradevar dar am vazut un conceept pt M7 si sincer mi-a placut.
Apropos de masini de viitor, astazi am vazut un Mercedes CLS Brabus si retineti: DECAPOTABIL in 4 portiere. Nu am ezitat sa intreb pe cel ce conducea despre motor cate ceva:
6.1 l (6100 cc) 730 de cai din fabrica dar ii montase un twin turbo ca e V12 si are vreo 900.
Deci nu exista masina fabricata de BMW sa putem face vreo comparatie.
Dar...nu passat domle'.

ESPinoza 11-07-07 09:13

Quote:

Originally Posted by Bogdan_Irimia (Post 992247)
nici nu mi-a trecut prin cap sa spun ca 730d ar fi masina sport. nici nu incape vorba.era vorba despre cu totul altceva.intradevar daca vrei lux...alegi mertzul. mie nu mi s-a potrivit oricum pt ca am doar 24 de ani si le am si pe restul care...nu prea le folosesc din cauza ca as conduce M5-ul 24/7.
Nu sunt in Romania deocamdata si nici nu am intentionat sa afirm ca as fi nush ce scula spunand ce masini am, dar eu postasem referitor la cel care spunea ca...sunt tzarani 75% din cei ce conduc bmw si merg dupa nush ce criterii.in unele cazuri ar fi adevarat, dar mi s-ar fi parut mai corect ca acest comentariu sau comparatie sa fie facuta de cineva care are un bmw.
Cand vor scoate cei de la bmw un M7 sa stii ca nu voi ezita prea mult. E uratzle intradevar dar am vazut un conceept pt M7 si sincer mi-a placut.
Apropos de masini de viitor, astazi am vazut un Mercedes CLS Brabus si retineti: DECAPOTABIL in 4 portiere. Nu am ezitat sa intreb pe cel ce conducea despre motor cate ceva:
6.1 l (6100 cc) 730 de cai din fabrica dar ii montase un twin turbo ca e V12 si are vreo 900.
Dar...nu passat domle'.

da`mi voie sa nu te cred la faza cu cls cabrio nu a scos asa ceva mercedesu .. doar daca a facut proprietaru vreo nebunie.. sau poate ai vazut conceptu de la viitorul s cabrio :)

Bogdan_mb 11-07-07 13:25

Quote:

Nu cred ca lipsa unui motor puternic e motivul pentru vanzarile reduse a seriei 7, deoarece exista B7 Alpina ,cu 500 cp , arata mult mai bine ca varianta standard si cu un pret sub S500, cel putin in Romania s-au vandut cateva bucati.

Quote:

Dar...nu passat domle'.

Daca ai crezut asa ceva , incep sa ii dau dreptate lui the_mask. Nu de alta dar singura varianta brabus e CLS ROCKET , 730cp ,V12 twin-turbo un pret undeva intre 300-400.000 euro. Pana la ora actuala nu exista un sedan m-ai rapid si m-ai puternic, nici varianta cabrio, doar daca s-a jucat el cu un flex, dar cred ca trebuie sa fii un pic masochist sa faci asta la o asa masina.
Ma intreb si eu totusi care o fi motorul acela de 900cp... :rolleyes2

P.S. Espi , iti spun eu ca nu prea are sanse sa fi vazut ocean-drive-ul , a aparut doar o data in fata lumii la detroit ;) sau cine stie cu cine stam de vorba.

THX-1 11-07-07 15:45

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 991864)

Asta-i culmea!!:lol: :lol: Tin sa-ti reamintesc ca masina preferata a cetatenilor de etnie ROMA a fost,este si va fi Mercedesul!!!Sa numai vorbim de faimosul "ochios" E-ul vechi(dar si modelul actual) unde imaginea sa este clar asociata cu "Cocalar in mertzan cu manele la maxim si medalion de aur la gat",unele mai "dispun la dotari" si de celebra potcoava la grila!!-Ornament care cel putin nu a fost vazut pe vreun bmw pana acum!:lol:
Imaginea BMW as asocia-o mai degraba cu masina de "golanas"(dc. ne referim la modelele mai vechi in special)..dar nici marca asta nu scapa de proasta imagine de care se bucura mercedesul..si mai nou audi!:cry:

Quote:

Dar in al doilea rand, nu prea ai dreptare referitor la seria 7 , majoritatea masinilor din aceasta clasa in romania sunt 730d, masini luate pt ca bmw e bmw , ca e masina de agatat, ca bmw e sportivitate (ma intreb si eu ce sportivitate gasesti intr-un diesel de 2 tone si 220-230 de cai :rolleyes2 )....

Dc. bmw-ul e cumparat pt. ca "bmw e bmw",mercedesul pt. ce e cumparat!?!?(Pt. ca iti zic eu"Mertzanu'-i Mertzan"!!)

Quote:

Daca chiar doresti o limuzina de lux din aceasta clasa si nu o masina de figuri sa ocupi 3 locuri de parcare, trebuie sa fii foarte subiectiv sa nu alegi A8 sau S-classe.

Sa inteleg ca doar cu un seria 7 poti ocupa 3 locuri de parcare,cu celelalte doua,nu?!....si de ce!?...sunt mai mici,sau cum!?

Ca vanzari seria 7 a fost detronat datorita design-ului(nu prea reusit ce-i drept),uzurii morale cat si de aparitia noului S-klasse...iar audi a crescut datorita face-lift-ului(concept nuvolari) si a tractiunii quattro foarte cautata si reusita ce-i drept! ;)

[QUOTE=Bogdan_Irimia;992247]Apropos de masini de viitor, astazi am vazut un Mercedes CLS Brabus si retineti: DECAPOTABIL in 4 portiere. Nu am ezitat sa intreb pe cel ce conducea despre motor cate ceva:
6.1 l (6100 cc) 730 de cai din fabrica dar ii montase un twin turbo ca e V12 si are vreo 900.[QUOTE]

Exista asa ceva dar "custom" mai ales prin SUA dar in nici un caz din fabrica....nu stiu ce-i cu aia 900 de cp,dar ma rog...;)

In concluzie cea mai reusita este S-klasse binenteles,este cea mai buna limuzina din lume(la clasa ei) din toate punctele de vedere:design,motorizari,lux,performante,siguranta ,tehnologie,etc...

P.S.-Pacat de imaginea de care se "bucura" in romania astfel de masini,elita industriei auto germane!

ESPinoza 11-07-07 16:37

asa m`am saturat de povestea asta cu tziganu si mashinile sa mor eu.. ce treaba are mashina.. sau mai bine zis ce vina are ca a ajuns pe mana unui manelar de asta? sa nu uitam gasesti manelisti si cu corvettze Z06 deci nu are nici o relevanta aici vorbim de mashini sau de posesori lor? pai un s`kalsse poate ajunge sa fie de la mana unui tzigan pana a unui presedinte... multzi sefi de stat au fost plimbatzi in s`uri de multzi ani. Deci mai bine vorbim de mashini nu altceva

Bogdan_Irimia 11-07-07 18:19

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 992544)
Nu cred ca lipsa unui motor puternic e motivul pentru vanzarile reduse a seriei 7, deoarece exista B7 Alpina ,cu 500 cp , arata mult mai bine ca varianta standard si cu un pret sub S500, cel putin in Romania s-au vandut cateva bucati.

Daca ai crezut asa ceva , incep sa ii dau dreptate lui the_mask. Nu de alta dar singura varianta brabus e CLS ROCKET , 730cp ,V12 twin-turbo un pret undeva intre 300-400.000 euro. Pana la ora actuala nu exista un sedan m-ai rapid si m-ai puternic, nici varianta cabrio, doar daca s-a jucat el cu un flex, dar cred ca trebuie sa fii un pic masochist sa faci asta la o asa masina.
Ma intreb si eu totusi care o fi motorul acela de 900cp... :rolleyes2

P.S. Espi , iti spun eu ca nu prea are sanse sa fi vazut ocean-drive-ul , a aparut doar o data in fata lumii la detroit ;) sau cine stie cu cine stam de vorba.

O sa mai trec prin zona ca proprietarul a spu sca sta acolo si poate reusesc sa-i fac si vreo poza. iar cand te intrebi ce-o fi avand motorul de 900 de cp...mai intreaba-te o data pt ca noul sl amg are 1000 de caluti, fapt criticat de cei de la bbc din cauza ca nu ar putea fi controlata prea usor daca-ti scapi piciprul pe acceleratie.
Sa nu uitam de VW care a fabricat Bugatti veyron(sper ca sa se scrie) cu 1100 de cai putere.
si 420 de km/h in bord, doar ca viteza maxima atinza a fost de 370. Deci nu va mirati prea tare.Cei din afara cunosc tehnologie pt ca nu au facut practica la uzina tractorul brasov.
Eu la a mea am 400 (stoc) iar daca ii pun un supercharger ajung la 500 si un pic. Am auzit de M5-uri cu pana la 800 de cai. Ce e asa greu de crezut?

Bogdan_Irimia 11-07-07 18:23

1 Attachment(s)
si cam asa arata din fata, doar ca era alb.

Bogdan_mb 11-07-07 18:31

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 992692)
Asta-i culmea!!:lol: :lol: Tin sa-ti reamintesc ca masina preferata a cetatenilor de etnie ROMA a fost,este si va fi Mercedesul!!!Sa numai vorbim de faimosul "ochios" E-ul vechi(dar si modelul actual) unde imaginea sa este clar asociata cu "Cocalar in mertzan cu manele la maxim si medalion de aur la gat",unele mai "dispun la dotari" si de celebra potcoava la grila!!-Ornament care cel putin nu a fost vazut pe vreun bmw pana acum!:lol:
Imaginea BMW as asocia-o mai degraba cu masina de "golanas"(dc. ne referim la modelele mai vechi in special)..dar nici marca asta nu scapa de proasta imagine de care se bucura mercedesul..si mai nou audi!:cry:

Dc. bmw-ul e cumparat pt. ca "bmw e bmw",mercedesul pt. ce e cumparat!?!?(Pt. ca iti zic eu"Mertzanu'-i Mertzan"!!)

daca nu ai intales replica nu am ce sa iti fac...

Quote:

Sa inteleg ca doar cu un seria 7 poti ocupa 3 locuri de parcare,cu celelalte doua,nu?!....si de ce!?...sunt mai mici,sau cum!?

Alta era ideea , adica multe masini sunt luate din alte motive pentru care au fost concepute, in ideea de a arata prin masina starea finaciara a proprietarului...

Quote:

Ca vanzari seria 7 a fost detronat datorita design-ului(nu prea reusit ce-i drept),uzurii morale cat si de aparitia noului S-klasse...iar audi a crescut datorita face-lift-ului(concept nuvolari) si a tractiunii quattro foarte cautata si reusita ce-i drept! ;)

Seria 7 era si inainte de 2005 in spatele S-ului (generatia veche) in materie de vanzari ;)

Quote:

Quote:

Exista asa ceva dar "custom" mai ales prin SUA dar in nici un caz din fabrica....nu stiu ce-i cu aia 900 de cp,dar ma rog...;)

Exista oare ? :rolleyes2 de ce nu exista nici o informatie referitoare la custom-ul respectiv ?

Quote:

In concluzie cea mai reusita este S-klasse binenteles,este cea mai buna limuzina din lume(la clasa ei) din toate punctele de vedere:design,motorizari,lux,performante,siguranta ,tehnologie,etc...

P.S.-Pacat de imaginea de care se "bucura" in romania astfel de masini,elita industriei auto germane!

Eh, sa stii ca pentru cine trebuie, adica pentru cine o cumpara , are o imagine destul de buna.

Bogdan_mb 11-07-07 18:41

Quote:

Originally Posted by Bogdan_Irimia (Post 992901)
O sa mai trec prin zona ca proprietarul a spu sca sta acolo si poate reusesc sa-i fac si vreo poza. iar cand te intrebi ce-o fi avand motorul de 900 de cp...mai intreaba-te o data pt ca noul sl amg are 1000 de caluti, fapt criticat de cei de la bbc din cauza ca nu ar putea fi controlata prea usor daca-ti scapi piciprul pe acceleratie.
Sa nu uitam de VW care a fabricat Bugatti veyron(sper ca sa se scrie) cu 1100 de cai putere.
si 420 de km/h in bord, doar ca viteza maxima atinza a fost de 370. Deci nu va mirati prea tare.Cei din afara cunosc tehnologie pt ca nu au facut practica la uzina tractorul brasov.
Eu la a mea am 400 (stoc) iar daca ii pun un supercharger ajung la 500 si un pic. Am auzit de M5-uri cu pana la 800 de cai. Ce e asa greu de crezut?

D-ai repede edit la post si stergel. Nu imi vine sa cred ce vad , de la CLS rocket cabrio de 900cp am trecut la AMG-uri de 1000cp si CLS-uri ASMA design :rolleyes2

DirtyPusherman 11-07-07 19:03

Eu mor de ras...cred ca face confuzie intre cuplu masurat in NM...si CAII PUTERE...:D

ESPinoza 11-07-07 20:06

Quote:

eu 1 m`am lamurit cu tine... nu prea ai habar de mashini SL de 1000 de cai stock? bugatti stiam ca are 1001 nu 1100 cai si prinde 407km/h nu 370 .... cls decapotabile? acush aud si de SL breck

Bogdan_Irimia 11-07-07 20:33

asta pt sl si scuzati eroarea pt ca intradevar erau 750 de cai si 1000 torque.
https://www.youtube.com/watch?v=dd6SP0p_XN4
pana la urma si daca spuneam ca un trabant are 300 de cai trebuia sa fi expicat frumos si sa nu deveniti voi miezul.:)) :)) :))
Asta cu cls-ul nu-mi ramane decat sa-l mai vad o data sa-i fac poze.apropos de chestia asta cautati pe google si cititi si forumurile din strainatate.

cat despre bugatti, intradevar m-am grabit si am scris aiurea. ma gandisem la cu totul altceva.

prefer totusi sa nu mai fac absolut nici un comentariu la sectiunea asta, pt ca deja sunteti prea multi cunoscatori.presupun ca majoritatea conduceti pasat.
:)) :)) :))

THX-1 11-07-07 20:41

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 992921)
daca nu ai intales replica nu am ce sa iti fac...

Nici tu nu ai inteles se pare!

Alta era ideea , adica multe masini sunt luate din alte motive pentru care au fost concepute, in ideea de a arata prin masina starea finaciara a proprietarului...

Exact!!! ce nu s-a inteles?!?!

Seria 7 era si inainte de 2005 in spatele S-ului (generatia veche) in materie de vanzari ;)
Tot ce se poate,nu neg!

Exista oare ? :rolleyes2 de ce nu exista nici o informatie referitoare la custom-ul respectiv ?

Sincer chiar nu as strica un cls taind-ul,n-ar mai avea nici un farmec!

Eh, sa stii ca pentru cine trebuie, adica pentru cine o cumpara , are o imagine destul de buna.

M-am referit la toate 3 marcile! Nici eu n-am spus ca toti posesorii lor sunt cum s-a vorbit mai sus,normal ca sunt si oameni cu capul pe umeri care le apreciaza nivelul altfel!

@Bogdan_Irimia-1000NM vroia sa zica!!;)

Cristy65 11-07-07 20:49

Quote:

Originally Posted by Bogdan_Irimia (Post 993120)
pana la urma si daca spuneam ca un trabant are 300 de cai trebuia sa fi expicat frumos si sa nu deveniti voi miezul.:)) :)) :))
Asta cu cls-ul nu-mi ramane decat sa-l mai vad o data sa-i fac poze.apropos de chestia asta cautati pe google si cititi si forumurile din strainatate.

cat despre bugatti, intradevar m-am grabit si am scris aiurea. ma gandisem la cu totul altceva.

prefer totusi sa nu mai fac absolut nici un comentariu la sectiunea asta, pt ca deja sunteti prea multi cunoscatori.presupun ca majoritatea conduceti pasat.

nu conteaza ce conduci.acuma ce daca tu CONDUCI seria 5 toti ar trebui sa ne luam dupa tine?
si acuma de la a8,7 si s ajungem la cls?
si ca sa nu fiu offtopic,un s-klasse este peste am2 cam la orice : design,putere,interior,etc.

Bogdan_mb 11-07-07 20:51

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 993135)
M-am referit la toate 3 marcile! Nici eu n-am spus ca toti posesorii lor sunt cum s-a vorbit mai sus,normal ca sunt si oameni cu capul pe umeri care le apreciaza nivelul altfel!

@Bogdan_Irimia-1000NM vroia sa zica!!;)

poza pusa de tine e modificata in photoshop, nu reprezinta ceva real ;)

Cristy65 11-07-07 20:54

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 993158)

si parca avea 4 portiere...nu doua

THX-1 11-07-07 20:57

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 993158)

Mda stiu,era pt. o vedere per' ansamblu.....Dar nu m-ar mira sa fie vreun exemplar facut prin america "custom" asa cum au transformat si un S-klasse(modelul nou) intr-un coupe chopster cei de la West Coast.Repet! mi s-ar parea o porcarie sa strici un CLS asa....;)

alexSHO 11-07-07 21:48

Quote:

wow suuuper si avea asa ca 2 aripi de avion? Daca ii punea un quadraturbo facea 2745 cai? Omule revino-ti crezi ca la asa masini gata schimbi 2 cacaturi la ea si creste cu sute de cai? Foarte priceput esti

Quote:

noul sl amg cum ii zici tu are fix 612 cai

veyronul are fix 1001 cai (si ar mai fi versiunea sport cu 1100cp blabla) si e singura masina care a depasit bariera de 400km/h atingand 412km/h daca nu ma insel...

frateeeeeee a ta cat are 'in bord'?

legat de masina ta si de posesorii de bmw, sa o stapanesti sanatos dar dupa cum vad ca te pricepi chiar imi pari taran sincer si fara ofense, numai bine

Cristy65 11-07-07 22:17

lasa-l ma ca noi (sau parintii) majoritatea conducem passat-uri.la el cuplu si caii putere sunt exact acelasi lucru.mai bine ai face o intoarcere cu frana de mana sa te intorci de unde ai plecat!

pana la urma mercedes e mercedes,e cu cativa pasi in fata bmw-ului sau a audi-ului.

car_addict 12-07-07 13:29

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 993323)
lasa-l ma ca noi (sau parintii) majoritatea conducem passat-uri.la el cuplu si caii putere sunt exact acelasi lucru.mai bine ai face o intoarcere cu frana de mana sa te intorci de unde ai plecat!

pana la urma mercedes e mercedes,e cu cativa pasi in fata bmw-ului sau a audi-ului.

Corect.Pe probate la orice ora.

1.Mercedes S
2.Bmw
3.Audi la foarte mica distanta de BMW.

S-ul actual este pur si simplu imbatabil in materie de ORICE.Cunosc foarte bine problema,iar cei care vorbesc din carti doar irosesc spatiu inutil pe site.

Plusul de la BMW vine exclusiv de la ansamblu motor si directie care tind sa cred ca inca sunt peste S.Repet,vorbesc doar din experienta proprie.Am condus toate modelele si pe undeva cred ca sunt putin mai avizat sa-mi exprim parerea decat altii care nu le-au condus.

Vreau sa se inteleaga foarte bine ca nu am aere de cunoscator,insa,feelingul dintr-un S nu-l regasesti nici in Audi, nici in Bmw si aici nu vorbesc de liniute si alte tampenii.Un sofer de S, dupa 1000 de kilometri va fi mai "proaspat" decat cel care conduce Audi sau Bmw.

Mereu se vor isca polemici interminabile pe aceasta tema mergandu-se pana la extrem pe fondul zicalei : "gusturile nu se discuta" , insa , priviind cat de cat obiectiv, conducand toate masinile , un om normal poate trage o concluzie cat mai apropiata de adevar.

Am postat din dorinta sa impartasesc si cu voi, cei pasionati de masini ca si mine , parerea mea personala, bazata pe fapte reale, din viata de zi cu zi si din interactiunile mele cu masinile mentionate.

Referitor la manelistii soferi de E sau S , cum spunea si colegul Espinoza intr-un post mai sus, nu este Mercedes Benz culpabil pentru ca masinile lor de elita si tot odata mandria lor ajunge pe mana persoanelor de genul asta.Chiar si pentru asta exista un proverb : "Clientul nostru,stapanul nostru", asa ca etnia si rasismele chiar nu isi au locul in sales & marketing.

O zi buna.

300zxtt 12-07-07 16:39

Quote:

Originally Posted by Bogdan_Irimia (Post 993120)

nu stiu de ce am impresia ca ai conduce un amarat de Olcit sau o dacie si in visele tale doresti sa ai un bmw m5 si vii sa faci pe interesantul aici.....cine-si cumpara m5 de fel...ori e un cocalar ce-si cumpara masina doar din auzite si stie el ca e tare din auzite ori o cumpara datorita cunostintelor lui in materie auto stiind ce poate o asemenea masina...si vazand cate cunosti tu in materie auto.....in ce varianta te incadrezi?

ai ajuns sa te iei de mask ca are passat(si are mult mai multe cunostinte in materie auto decat tine) .....dar oare macar tu ai masina sau ratb e "marca "ta preferata

Sindrom 12-07-07 17:56

pai da si ratb n-are mercedes.....aaaaaaaaaaaaaaaaa????mergedes citaro rullz cu tot cu putoare;)

Y O B 15-07-07 18:46

Aleg A8 pt ca S'u ofera lux, septaru ofera motorizare, iar A8 le ofera pe amandoua.

All times are GMT +2. The time now is 08:55.

- Copyright 2026 4Tuning