Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Shobolanca - opel astra (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/106841-masina-mea-shobolanca-opel-astra.html)

valitataye 08-12-10 20:34

Re: Maşina mea: Shobolanca - opel astra

Frumos tare plange dupa cateva lucruri dar acuma trebuie sa indure iarna:lol: ... dupa parerea mea lasa capacele la jante o da bine;)

Kahn 12-12-10 18:56

3 Attachment(s)
din cauza traficului, am ros volanul de nervi:D

valitataye 12-12-10 21:10

Ce fel il vei face?

broker 12-12-10 21:16

1 Attachment(s)
eu l-as imbraca in banda izoliera ca sa nu zgarie la mana.. sau as pune instalatie de pom pe el.. si luminat si incazit de la becuri..

Kahn 12-12-10 21:32

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3891972)
Ce fel il vei face?

Poze luni sau marti, depinde cand e gata. Momentan il am pe asta, de zici ca e din os 8). Oricum, ar trebui sa iasa cum e in poza, doar ca fara comenzi, din 4 bucati, partea de sus sa fie din piele neperforata, iar argintiul este mai frumos:-P

Quote:

Originally Posted by broker (Post 3892003)
eu l-as imbraca in banda izoliera ca sa nu zgarie la mana.. sau as pune instalatie de pom pe el.. si luminat si incazit de la becuri..

done that:D. alta viata acum. App, mosule, maine, ora 11, revizie, @babanu'

oricum, am pastrat airbag-ul, so safety first :))

broker 12-12-10 21:40

punei instalatie de pom.. ai vazut cat de rece e.. macar becurile alea se incazesc.. maine am facultate, proiecte etc.. app sapt asta pe miercuri asa mergem @ serus .. iese supozitoru meu de la vopsit.. dau o cafea;;)

B-99-SAA 13-12-10 10:28

Misto masina! Nu te-am vazut prin oras niciodata, ziceai ceva de colentina... stai p-acolo sau doar ai fost pentru tobe? Imi place volanul ala maxim! Spor in continuare cu masina! :D

Kahn 01-01-11 15:42

Scuze pt absenta, dar am fost plecat de sarbatori. Dupa aprox 1000km, masina se comporta bine in continuare, insa cureua de accesorii trebuie schimbata si neaparat trebuie sa fac o geometrie pt ca am schimbat bieleta de directie pe stanga.

Eu stau in rahova, prin colentina nu prea am treaba mai deloc.

In curand o sa pun poze si cu volanul pe care il am de ceva timp pe masina si sunt tare multumit de el. Update, mi-am montat si incalzire in scaune, mai trebuie doar sa leg firele. Momentan am niste butoane universale, dar eu tot mai caut butoanele oem de incalzire, asa ca daca are cineva, pm me pls.

Si in final, sa aveti parte de un an nou mai fericit, mai bun si cu mai multe realizari decat toti anii precedenti. La multi ani!

valitataye 01-01-11 16:31

LA MULTI ANI !!!2011 sa fie un an plin de modificari facute masinii:-)

Kahn 01-01-11 21:06

merci! si tie iti doresc tot binele

Kahn 02-01-11 20:55

9 Attachment(s)
Am revenit cu pozele cu noul volan si de azi am si incalzire in scaune... alta viata:D

soosy 02-01-11 22:59

frumos volanul...
imi place cum ii facut modelul mai ales pe margine:D...

felicitari,sa o conduci,atingi sanatos;)
cat te-a costat afacerea?

Kahn 02-01-11 23:16

Merci! E un baiat in bucuresti, dragos, il gasesti pe clubopel (superdragos) si iti imbraca volanul cum vrei (piele perforata, normala, si in ce culoare sau combinatie vrei). Pe mine m-a dus 300ron imbracatul + acele 4 "umflaturi":D, si a fost inclus si montatul/demontatul. O sa urmeze sa fac si capacul de la airbag pt ca s-a cam tocit in zona claxoanelor:sad:

valitataye 03-01-11 10:55

A iesit super volanu;).Sa il invarti fericit muuult timp:-)

broker 03-01-11 16:13

sa nu-l tocesti ca nu iti mai dau bani de altu:)) si incalzire in scaune nu iti mai pun (fac legaturi) dak il strici:D.. sa nu uiti sa-mi dai butoanele alea sa vad daca pot face ceva cu ledu ala. salut.

Kahn 11-01-11 22:19

Intre timp masina si-a schimbat singura culoarea... nu a mai fost spalata de cand am pus poze aici, deci de vreo 4 sapt si ma uit acum de la balcon si mai mai ca nu o mai recunosc... i love bucharest:headache:

mihaibsk 12-01-11 12:55

Lasati chat-ul, vreau sa aud de jantele din primavara :crazy:

Kahn 12-01-11 23:59

:)), lasa BSK, jantele sunt in lucru, de anu trecut:D. mai am doar sa le vopsesc ca de avnelope am vb cu andrei (speed tyres)8)

mihaibsk 13-01-11 08:48

Le dai cu argintiu peste tot sau le polishezi buzele la final? Alte variante mai bune nu cred ca exista pentru Borbeturile tale si culoarea de pe masina... ;)

Pe cand o bara de bertone putin curatata pe fata? 8)

Kahn 13-01-11 10:47

1 Attachment(s)
o sa le fac argintiul original, nu ma mai complic si cred ca ar da cel mai ok. Nu ma dau in vant dupa bara de bertone, dar una de opc (fara prelungiera din poza) si un badboy nu ar strica...:D

soosy 13-01-11 15:45

Quote:

Originally Posted by Kahn (Post 3981011)
o sa le fac argintiul original, nu ma mai complic si cred ca ar da cel mai ok. Nu ma dau in vant dupa bara de bertone, dar una de opc (fara prelungiera din poza) si un badboy nu ar strica...:D

ce belea arata cu prelungire....:X
acum bara de opc m-a capturat:D....chiar ii super(asa)in rest eu nu mi-as pune opc,si chestii de genul

bafta daca iasa asa atunci ii senzatie supreme,cel putin mie imi place enorm cum da si cu prelungirea inclusa

Kahn 14-01-11 23:16

7 Attachment(s)
eh, pana ajungem la opc, lumma si alte nebunii, ma laud cu ce am: un sobolan murdar:D

a se remarca rafinamentul cartierului rezidential rahova

GJ 64 GAB 15-01-11 00:56

Quote:

Originally Posted by Kahn (Post 3986588)
eh, pana ajungem la opc, lumma si alte nebunii, ma laud cu ce am: un sobolan murdar:D

Frumos în Rahova, cartierul lui Sorin Ţiganu, marea vedetă din Românica :lol:

Şobolanului îi stă urât murdar şi cu table în picioare :cry:

valitataye 15-01-11 10:01

Ce murdara e:lol:

broker 15-01-11 10:24

in poza 5 ce ne arati? sh*tu de pe roata:):D

Kahn 16-01-11 09:56

stiu ca arata ca draq, dar ma bucur ca nu am spalat-o. Eu acum sunt in baia mare si e muuult mai jegoasa:shock:. cand am ajuns aici nu vedeam nimic prin geamurile laterale, iar farurile nu se mai vedeau deloc. Parca aveam colant peste ele:D

broker 16-01-11 10:30

cand te intorci la bucicuresti?? app mi-am luat jantele;;)

Kahn 16-01-11 10:31

noaptea asta. Pune poze pe threadul masinii tale de aici sau da-mi pm!! Sa le invarti fericit!

cipi_SKG 16-01-11 11:55

murdaraaaa :sad: knd ajungi acasa bag`o in spalatoriee sigur vrea o samponare :))

Preparatul 26-01-11 19:11

frumoasa masina,nu schimbi jantele cu ale mele ?

Kahn 26-01-11 20:22

1 Attachment(s)
Merci, dar am cautat multicel jantele astea, plus ca am bagat ceva bani in ele pt ca nu erau foarte bine intretinute, deci nu prea ma avantajeaza un schimb. Apropos de jante, in mom de fata sunt in fuller, trebuie sa le duc sapt asta la vopsit.

Masina o spalasem cand m-am intors in buc, iar acum e la fel de jegoasa ca inainte de spalare:D

+o poza facuta cu tel (k750i, care la vremea lui facea poze misto, dar acum sucks)

valitataye 26-01-11 20:33

Ce iti mai place sa te joci cu ea pe timp de iarna:lol:

Kahn 26-01-11 20:36

eu??? nu....:D la ikea ma duc pt mobila, la sala ploivalenta pt vre-un spectacol, in parcare la afi pt shopping. ATAT!:D

broker 26-01-11 21:13

face poze misto ba asta.. daca avea si lumina buna se vedea bine si sobolanu ala al tau.. manca-lar pisicile:P

vipermihai 26-01-11 21:26

Quote:

Originally Posted by Kahn (Post 4023881)
eu??? nu....:D la ikea ma duc pt mobila, la sala ploivalenta pt vre-un spectacol, in parcare la afi pt shopping. ATAT!:D

mare nenorocit :)))))

Kahn 09-02-11 11:46

usor usor ne punem pe "picioare". Sapt viitoare iau jantele de la vopsit si tot atunci o sa-mi vina 4 cauciucuri pirelli 215/40/16, gratie uskt:smile:

vipermihai 09-02-11 14:15

Quote:

Originally Posted by Kahn (Post 4068192)
usor usor ne punem pe "picioare". Sapt viitoare iau jantele de la vopsit si tot atunci o sa-mi vina 4 cauciucuri pirelli 215/40/16, gratie uskt:smile:

vesti bune :D...vezi ca ti-am lasat un pm!

NXdev 09-02-11 22:54

Quote:

Originally Posted by Kahn (Post 3986588)

Frumos sobolanul...si amicul lui de breasla 8), hai cu vremea buna sa urci jantele pe ea...succes in continuare.

Kahn 09-02-11 23:12

merci, sa fie! Bafta si tie si clubului, sa inchideti multe guri:D

NXdev 09-02-11 23:31

Mersi...te astept la o intalnire...doua daca ai timp si doresti ;).
Cu jantele te-ai jotarat, ce culoare le vopsesti?

All times are GMT +2. The time now is 03:10.

- Copyright 2026 4Tuning