![]() |
Re: TM-02-KRF Dacia 1310 TLX
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
nenea krf iti vad aproape zilnic dacia si nu iti spun decat ca faci treaba buna. tineo tot asa si esti pe un drum ft bun.
|
Quote:
|
Quote:
da ai dreptate, ambitia e o virtute. |
foarte frumusica masina...:rolleyes2...:)..tine-o tot asa ..:)...
|
Quote:
.................................................. ........................ in sfarsit pot inchide capota linistit si nu se mai sperie nimeni de ce vede sub capota , e curat tot , dar cu siguranta sa depus prafu :D am terminat de pus motorul si de vopsit compartimenu , acum sa vad care va fi urmatoarea lucrare :shock::shock: |
urmatoarea ar fi sa mai punem si noi niste ulei in cutia de viteze ca e cam uscata ... :))
|
Ai facut treaba buna cu compartimentul motor,asa as vrea si eu sa-l fac dar nu prea am timp.....tine-o tot asa cu intretinerea masinii...;)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
pentru dacie ti-ar trebui Dellorto DHLA 40-uri....orizontale, old school shit, si din alea...cele mai ideale pentru dacie. Nu stiu cum se comporta doar `juma de carburator, fata de cat ar trebui sa fie normal.... :rolleyes2 |
Ar fi aratat mult mai bine compartimentul motor daca l-ai fii facut in culoarea caroseriei dar sa aiba luciu vopseaua ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
ulei ... la KRF la compartimentul motor ? :O nu nu .. nici macar o picatura ... motoru`l e ata ... merge ,suna bine ... arata bine ... si nu scapa deloc ulei (doar cutia putin) dar aia nu se vede :P
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=mMsY3LxKa1I mersi cata pentru filmulet
|
4 Attachment(s)
o posibila achizitie , numai sa ii iasa combinatia lu benny , carburatoarele is a lu un tovaras de a lui si sper sa reuseasca sa le achizitioneze apoi ne intelegem noi :D
|
Cati cai pot fii "inhamati" la Dacia ta cu dispozitivul aferent ? :-)
|
pai destui ... cu un carburator cvadruplu :)) ... in jur de 90 :) parerea mea ... poate 80 si ...
|
80 de cai..... da, dar si 8 litri de benzina la 50 de km......
|
ce mai conteaza consum`u cand stii ca atunci cand calci acceleratia fuge Dacia de sub tine ? ;)) mai o liniuta una alta ... ca sunt destui incordati cu pisici 1,6 , 1,8 cu emblema de M lipita pe masina :)) si se incoarda fara rost .. :)
|
O Dacie de peste 20 de ani nu e nicidecum o masina "de fuga". Iar daca se incearca astfel de nazdravanii, conducatorul Daciei trebuie sa fie constient ca "este cu un picior in groapa".
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca e 1.3 deci ai 54 cp din carburatoarele alea nu ajungi la 80-90 de cp
|
ba tu ori esti prost ori esti foarte prost ! X( und` plm 1.3 cand daca te uiti peste posturile de pe topic scrie clar ca are 1.6 !!! nu va mai inteleg pe unii dintre voi ...
|
Se pare ca tu esti prostul...sa postat ce a fost de vorbit iar moderatorii au sters..in fine urla prostia in tine ca la usa cortului...te-ai trezit si tu acum la realitate si ai observat ca poti respira si ai zis "vai de mine cat de destept sunt pot sa respir"
P.s. la tine sa inventat focul??? :lol: :lol: :lol: |
mersi moderator , ca ai sters cacialmaua :D
|
Sa o stearga si pe asta care este pe cale sa inceapa ca se pare ca prietenul tau nu a fost pe faza cu cacealmaua si scoate niste vorbe total inutile si acide
|
17 Attachment(s)
noutati
|
1 Attachment(s)
am gasit o poza de aseara care tu nu o ai ...
|
Stii ce ii lipseste??Prelungirea aia din fibra care vine sub bara de metal......
|
iar sta bine cu buzita deaia de cauciuc pe porbagaj;)cred io.
|
RobertRFG@ .. pana acuma toata prelungirile ce le`am gasit Originale de Dacie aveau ceva gauri pe ele pt racire banuiesc care arata urat ....
|
2 Attachment(s)
Quote:
Uite si 2 poze...sper sa nu se supere KRF |
Quote:
Quote:
|
6 Attachment(s)
pana la urma asta va fi carburatoru care il pun ... provine de pe un renault 12:D
|
daca vrei iti dau eu moca un carb de dacia nova / oltcit, doar ca trebuie sa vii sa il spalam/curatam, facem din 2-3buc unu beton
|
prima oara sa vad cum se comporta carburatoru asta ... apoi voi vedea ce si cum.... oricum ms :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning