![]() |
din cate stiu eu ..fuma silviu..
voi la stikere aveti ceva design facut? sigla and all the shitz? ka in rest nu`s greu de facut..le putem face la o tipografie..ne interesam cat costa si punem bani fiecare ptr cate vrea.. nu`i asa greu ;) |
pai vad ca s-a oferit spillner sa le faca... :) sii i dam banii, desigur :wink:
|
ok, spillner dak le poti face, spune, eventual da un p.m., sa vedem cum rezolvam cu plata, k?
|
Re:
Quote:
Sau... voi vreti stikere cu \"crazy drivers\"? |
de amandoua.
|
ati mai auzit ceva de starea de sanatate a lui Silviu?Am inteles ca si tatal lui a avut aceeasi problema dar cu un final tragic.
|
Vladutzzz,eu intru pe net deobicei dupa 10 seara,dar putem vorbi la tel.0742877289,sau pe net dar dupa 10.
|
mai spilnberr da si mie adresa ta de messenger. a mea este bsc_lx
|
alexs dar dar ce ai patit la masina k am vazuto in fata la vama putin pupata :(
|
mertan dar nu esti online
|
sunt online mai tot timpul. bsc_lx e adresa mea de messenger.
|
Stie cineva care sunt regulile referitor la o remotorizare ? Ma intereseaza in special daca motorul de schimb trebuie sa fie acelasi model, sau daca se poate instala unul diferit (litraj/combustibil). De asemenea, trebuie neaparat acelasi an la motor, sau doar aceeasi categorie (euro I/II/III). Am o posibilitate sa-mi transport un motor din state acasa, si nu as vrea sa o fac degeaba...ma bat niste ganduri :twisted:
|
Re:
Quote:
|
daca vrei sa-i skimbi motorul si sa-l si omologhezi,adika sa-l treci in cefertecat,e cam greu sa treci de aia de la RAR,dar sunt solutii.
in skimb,presupunand ca-ti aduci un \"light\" de 4.2...etc,o sa platesti la impozit de-o sa-ti cada parul. deci....adu motorul si-l pui asa ca nu-ti ridica nimeni capota sa se uite la seria motorului,cel mult la caroserie.....si daca vrei,il cumpar eu,numa sa fie V8. |
Gabriel, normele alea sunt doar in California, iar motorul care vreau sa il aduc e o jignire pe fata la adresa oricaror norme de poluare.
Vali, evident ca nici nu m-as gandi sa aduc ceva sub 5 litri :roll: Problemele de la RAR sunt rezolvabile, cred, desi m-au frecat vreo 3 zile cu omologarea artizanala la motocicleta. Daca o sa reusesc sa-mi aduc eu unul, putem apoi sa discutam si de unul pentru tine. |
ar fi mihsto. vali pe ce masina vrei sal pui???? pe caprice?????
|
1 Attachment(s)
83SOF, ai putea sa faci rost de un bord pt ford taunus din 1963? ;)
|
Re:
Quote:
deci nu-l poti aduce pur si simplu in portbagaj ( nici nu e cazul la tine, din state ). aici il urci pe masina, si mergi cu el la rar. kiar daca e de alt tip, vei face fotografii ( face rar-ul ) , si le trimit la bucuresti, pentru omologare \"modificare artizanala\". cand primesti ok-ul ( cam o saptamana ) iti vor trece noua serie de motor pe cartea de identitate a auto. apoi cu cartea, si cu actele de mai sus, mergi la politie, si iti vor da noul certificat. toate taxele pt asta sunt in jur de 2-3 milioane... nu mai stiu exact, ca eu am facut anul trecut asta pentru mertz, ca nu-lk puteam vinde ca skimbasem 100 de motore pe el :lol: |
2 Attachment(s)
LaMishto - Taunus este masina europeana, deci nu gasesc bordul tau in state.
Fiindca vorbeam pe alt thread de CobraJet 429 - cam asa arata o masina echipata cu acest motor de 7 litri. Se pot scoate usor 5-600 cp din ea, si cu putina munca se ajunge la 8-900. |
cat ajunge un avion din asta in state?
|
Masina in sine merge cam pe la $5000 intr-o asemenea stare, adica zero rugina, interior excelent, totul electric (geamuri/scaune/oglinzi/antena) si clima. Daca ti-o faci tu, poti iesi mai ieftin decat daca o cumperi.
Motorul nu a fost oferit pe masina asta, cel mai mare era 302'ul care il am si eu, deci trebuie sa ti-l cumperi singur. Marimea maxima a motorului care poate fi pus fara sa te apuci sa modifici serios compartimentul este 520 - 8,5 litri. Depinzand de unde il cumperi si in ce stare e, un motor te ajunge intri 6-700 unul care trebuie lucrat bine si 6-7000 unul care l-ai pus si ai plecat. In total, depinzand de cum vrei sa abordezi problema, poti deci sa pleci ori de la vreo $4000 si sa ai de munca, sau dai vreo $12000 si bani de benzina :) |
oricum ai lua-o trebuie sa fii pasionat intr-adevar ca sa te apuci de asa o masina :wink:
|
83 saof. am o intrebare pt tine. cat costa un mitsubishi eclipse cu euro3. poate sa fie cel mai mic an. si sa aiba motor dohc 16 valve. si un honda civic. poate sa fie sedan sau hatchback, tot asa cu motor dohc 16 valava si sa aiba euro3.???????????????
|
topic de off-topic(aici puteti abera nestingheriti)
aici puteti sa va exprimati opiniile, dorintele, sperantele, frustrarile, dorul de codru verde, ce vreti voi. acest topic exista doar pentru a-i convinge pe unii sa se opreasca din aberatii pe restul sectiunii, si nu pentru a va creste numarul post-urilor in mod inutil. va rog sa respectati regulile generale valabile pentru restul forumului si aici...-aleks
================================================ Quote:
cu ce motorizare l-ai facut ? |
as
hehe....dar ai uitat sa precizezi si la ce l-ai facut... :!:
|
curse ilegale de melci. chiar. vsa vrem sa stim si noi cine esti. 8)
|
Vali, nu mai vorbi prostii si fa si tu 2 poze, una ziua sa se vada jantele, ca nu am mai pus poze cu masina dupa ce ti-ai luat jantele, si una noaptea cu neoanele :)
Si lasa-ti masina mai jos 8) :o ca parca-i suv .... sau e suv ??? Vsa are laguna aia albastra. |
mai sfw cine e vsa? ca nu stiu. ce masina are?
|
Cum am spus mai sus, are laguna aia albastra cu vsa ... uita-te la masinile din bacau.
|
vsa... adik vali, kiar ar trebui sa pui niste poze, ca arata bine tare masina ta...
dak nu iti fac eu, dak vrei, desigur. knd te vad prin oras vorbim, k? |
mertan, pai ce faci, nu te mai dai cu M-ul ? :lol:
pentru masinile alea, te duci pe www.ebay.com si le cauti, habar nu am din ce an au inceput aia sa le faca la specificatiile astea. poti de asemenea sa cauti pe kelly blue book, dar preturile de acolo nu prea sunt conforme cu realitatea. si, oricum, pe mine ma amuza de obicei cand aud vorbindu-se de M3-uri si M5-uri, pentru ca Dnepr'urilor li se zice si M-uri, iar eu am M(T)-11 :? 8) |
eu am oscilat mult intre dnepr ( mai stabile si mai rezistente in timp) si ij planeta 5...
pana la urma mi-am luat ij, si m-a multumit, m-a carat prin toti muntii, fara sa cracneasca ( prea mult :lol: ) |
nepra e prea grea. in fine. 650 ccm boxer copie dupa bmerile r. roata fatza e de pe o planeta 5? unghiul de fuga al rotzilor este modificat. pe la grup ai facut ceva? roata de pe spate ce latzime are? ai modificat bascula? saua este custom made si toba parca. nu prea cunosc asa bine nepra. :D 8) :oops:
|
superba masina. misto jntele.te dai si cu mine?
|
poza din semnatura nu este cu motorul meu - nu am poza cu el, dar cand l-am bricolat dupa poza aceea m-am inspirat.
aleks, am ales Dnepr'ul pentru ca imi place cum arata si pentru ca are potential ca chopper. Mi-a cam facut insa probleme cu motorul,a rupt arborele cotit, e la al doilea rebuild acum, astept sa vad cum se va comporta cand ma intorc acasa iarna asta. mertan, dupa cum am spus, poza respectiva nu este a motorului meu, dar la al meu am tobe duale de ij, sa de harley modificata, am lasat suspensia in jos, aripa spate modificata, aripa fata artizanala, roata fata + frana de pe o yamaha, rezervor remodelat, grup de fuga, si am eliminat toate ceasurile, am doar un led verde la punctul mort si rosu la presiunea de la ulei montate in furca. |
super faina. sa o stapanesti sanatos. :roll:
|
cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
eu am glumit cu misu ca il fac!!!facem poze si orice vreti!!!eu momentan sunt in cluj!!! sa stiti si voi ca nu prea ma dau pt ca am mai stricat asa o masina si nu vreau sa se repete!!! oricum trebuie sa ne intilnim si noi la bacau sa ne cunoastem!!!
|
Las ca te am pe film cand ii dadeai, si a tregut migul pe langa voi :lol:
Pai sa pui pozele alea odata :D |
vsa
pun pozele cit de curind!!!!tu ai adv la masina asa am inteles??? oricum vorbim cind ne intilnim pe la bacau!!!
|
vsa
misule am sa ma duc si eu la urmatoarea intilnire cu baietii din cluj ca nu mai au emotii cu mine!!au spus ca sunt ok!!! si apropo ce mai face Falco???
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:45. |
- Copyright 2026 4Tuning