![]() |
Re: Virtual 4Tuning League - Etapa a 13-a
..Raresh cum stai..eu incerc maine daca am timp sa fac si varianta fata,nici cea spate nu e gata.. :-s
|
pai eu sper ca pana la ora 21:00 sa postez masina ...mai am putin de munca dar am program incarcat.
|
Pana in ora 00:00 sigur o trimit :)
|
4 Attachment(s)
FINAL V4TL
CRIMZ VS RARESH Acum userii care au pariticipat sunt rugati sa voteze pana pe data de 2 aprilie , anuntatii pe toti. |
Sa votez si eu ,
desi este intunecata prea tare poza si se ascunde multe greseli votez CRIMZ pentru ca si asa intunecata masina se vede un rebrush frumos , Imi place lucrarea. Nu votez raresh deoare este e lucrare mai slaba , nu lucrata foarte mult , mici greselute, pragurile si bara fata din prima poza nu au nici o legatura cu cea din a 2 poza. VOT CRIMZ |
Votez Cirmz
Este stilu meu este mult mai bine lucrata la lucrarea lui raresh carbon ireal.. se vede ca este facuta in graba .. |
crimz, of course...mult mai bine lucrata decat cea a lui raresh
|
deci crimz ...UNDE E MASINA?! ...masina propriu-zisa?!
|
Nu cred ca am voie sa ma bag.. dar sincer, l-as vota pe Raresh, are el cateva greseli (mai multe) dar macar are o masina in poza. Crimz, daca nu imi dadeam brightness-ul la maxim, nu vedeam aproape nimic, nici asa nu vad prea multe, in afara de jante, si neoanele de sub masina...
|
"deci crimz ...UNDE E MASINA?! ...masina propriu-zisa?!"
cum adica..unde e masina ?! .. E adevarat nu e gata si am ales aceasta atmosfera mai intunecata pentru a-mi usura munca fiind in criza de timp (pentru ca am lucrat foarte mult la symbolu de la 4tuningDays)..poate pare chiar toony 370z'u ..dar cred ca exagerati :) Anyway .. THANKS FOR THE VOTES :peace: |
Quote:
|
vot crimz...e..superba:X
|
crimz
|
pe intuneric se vede mai bine lucrarea lui Crimz... e destul de buna lucrarea, cu toate ca jumate e in umbra :) imi place.
Crimz, poti sa-mi dai si mie motociclist-ul ala? :D Mersi. |
crimz...imi place mai mult.....
|
Crimz :D
|
Chiar daca nu au votat toti nu mai are rost sa mai tin topicul deschis
Castigatorul V4TL E13 este CRIMZ Felicitarile mele ! felicitari tuturor participantilor ... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:02. |
- Copyright 2026 4Tuning