Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   un espero tunat!!! (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/10419-espero-tunat.html)

sedon20dis 25-03-06 18:53

Re: un espero tunat!!!

D_M_X merci..am vb cu cristi au zis ca tre sa ajunga....sa asteptam...a zis ca o sa ajunga cica pe la sfarsitul saptamanii viitoare...sa speram..

D_M_X 27-03-06 17:05

orice modificare adusa unuei masini se cheama tuning ...ce e la motor ca e la caroserie , ca e tuning extrem ca e finut ...tot tuning se cheama
Stiu o gramada de masini care au suferit o groaza de modificari sub caroserie...de la dacie si olcit pana la mercedes si bmw.....si mai stiu si altele care sunt neumblate la partea tehnica dar in schimb au suferit schimbari radicale la partea de caroserie si interior

sedon20dis 02-04-06 02:15

:)...am ajuns cu masina la Iasi in sfarsit..din nefericire fara distantiere inca..
totusi cica pe vinerea viitoare o sa le pun...:)
Stam intr-o tara superba platim taxe ,roviniete,impozite si totusi cand ajungem intr-un service ne ustura buzunare...oricat de talentat sofer ai fi cand ocolesti o groapa dai in alta, iar daca ai si noroc groapa evitata e mai mica decat cea in care intri..asta-i viatza..din nefericire acum tre sa ma duc in service oleaca..am lovit spoilerul fatza "putin"..:( maine va pun o poza... aveam vreo 90km/h cand am lovit masina...deci fibra rules:)
o zi buna!

D_M_X 03-04-06 13:20

ma asteptam sa te vad la salonu de la buc....dar ...in fine pacat ca nu ai venit

sedon20dis 03-04-06 17:36

si mie imi pare rau..dar..nu mi-au venit inca distantierele..si nu aveam cum sa vin cu ea asha..peste toate astea,cand ma duceam spre roman intr-o seara am luat o groapa..de ma doare imima si acum..pun acum ceva poze:(
inca o chestie ma duc intr-un service cica, meserias, si au zis ca nu pot sa ma ajute cu spoilerul... sa te fxxx in ele...dar am vb cu cineva si ma duc maine...sa o rezolv..:)

Trickz 03-04-06 17:58

mah,mie imi place.daca as fi avut espero,teas fi contactat sami dai si mie schitele si mesteru; ;)

sedon20dis 03-04-06 18:18

7 Attachment(s)
poze cu urmarile condusului pe drumurile din romania...

sedon20dis 04-04-06 16:32

am facut o prostie...:) am scos mediana si am adaugat o toba sport powerfull...diferentza la condus e super mare...trage mult mai bine ca inainte...dar sunetul ma omoara ...:( dar un lucru care imi place acum e ca la 5-6000rt/m se aude super...zici ca e motor...
oricum e de rau ca daca mergi noaptea prin oras suna astia la politzie.. :))
chiar daca stie cineva: e vreo problema cu nivelul zgomotului ?! se ia politzia sau cineva de tine?!

DyZ 04-04-06 17:24

felicitari ! aku am vazut si eu topicul asta ! e super reusit espero ! ai o viziune care putini o pot pune in practica la varsta ta ! inca o dat felicitari si vezi ce faci cu distantierele ;)

sedon20dis 04-04-06 17:45

tocmai mi-au ajuns distantierele :))
poimaine le montez...
poze acusi :)

DyZ 06-04-06 15:34

hai ca asteptam pozele ;) sa vedem cum arata !

sedon20dis 06-04-06 18:14

a drecu treaba ..stau cu neoanele in portbagaj de vreo luna pt ca nu gasesc pe cineva care sa mi le puna!!:(

sedon20dis 07-04-06 15:54

am facut comanda de cele mai mari distantiere care erau disponibile pt daewoo...si sunt mici...:( imi vine sa-mi trag palme mai trebuiau...vreo 2cm si erau perfecte..:(

D_M_X 07-04-06 17:05

sa stii ca este prb cu zgomotul ...eu am luat 2 amenzi pana m-am hotarat sa-mi schim tobele...ot ptr powerful am optat si nu se mai aude asa de tare...dar se aude :)

mihai88 07-04-06 17:35

frate io am prieteni in toata tara cu tobe zgomotoase si nu sa luat nimeni de ei....posibil sa fie o lege....da ma indoiesc

apropo....imi place ce ai facut din masina

sedon20dis 08-04-06 01:07

mihai88 : merci frumos...:) si stii cum e cu legea" nu tre sa fugi de ea..ci tre s-o ocolesti!"
vinerea viitoare pe 14 ne vedem in Bucuresti!! ...:)

DyZ 08-04-06 20:09

sedon ce mai face masina ? ai mai umblat ? cum a ramas cu distantierele si neoanele din portbagaj ? :)

sedon20dis 08-04-06 20:14

din nefericire neoanele tot in portbagaj sunt!!! :( distantierele mi-au venit dar trebuiau putin mai late...cu vreo 2 cm...dar am facut comanda pt cele mai mari care le faceau astia in Germania..
luni sa ma duc sa vad poate sa montez neoanele...
oricum acuma cu distantiere se vede mai bine si e mult mai stabila :)

Peter4ever 08-04-06 20:20

e frumos espero-ul tau , e chiar frumos acuma fiecare cu gusturile lui , dar sa nu te superi pe mine daca iti spun ca imi place mai mult espero lui D_M_X , al tau e mai frumos la exterior si interior dar al lui e mult mai ''frumos'' la motor si multe alte chesti tehnice ;)

sedon20dis 08-04-06 20:25

fiecare din noi...isi focalizeaza atentia numai asupra unor chestii...eu m'am ocupat mai mult de felul in care arata masina...si nu ma plang nici de motor...pt ca trage destul de bine...un minus care o sa fie al masinii o sa fie "sonorizarea" nu ma incanta chestia asta...

sedon20dis 26-04-06 10:25

Re:espero a plecat pe plaiuri ardelene...

masina a fost vanduta si este momentan in Cluj sau Turda!

DaNuTzU' 26-04-06 14:03

asa am auzit si eu e in turda sau campia da am auzit ca e lovita;(

sedon20dis 26-04-06 14:20

eu cand i-am dat masina era putin lovita la spoilerul fatza ...da nu se observa prea tare...e drum lung de la mine pana la cluj!!depinde si de sofer..:)
si de drumuri...eu am vb cu baiatul care are acum masina si a spus ca a ajuns bine acasa..!!daca apuci sa faci vreo foto cu ea botzita posteaz-o aici...!

DaNuTzU' 26-04-06 22:01

ma veneam de la tg mures spre cluj si in turda am vazut-o in curte la un service era varzalita fata:( ori a intrat sub ceva ori a cazut ceva pe ea!! eu sper sa si-o repare ca masina e frumoasa!!!
cu cat a cumparat-o??

sedon20dis 26-04-06 22:06

prefer sa un spun pretul...sa zic ca e confidential...:) daca e varza rau cred ca a atins-o...ce sa-i faci...a plecat noaptea la drum...oricum o sa o termine el masina ..eu am dat-o ca nu mai aveam bani sa bag in ea..din nefericire...dar sper sa o faca frumoasa si sa nu o tiganeasca...

topser 26-04-06 22:12

si ce vrei sa-ti iei ?

sedon20dis 26-04-06 22:15

since sa spun nu stiu...dar cred cu o masina normala:)) ori golf ori ford mondeo ori passat...ori ce-o vrea d-zeu :)) sa vad cum mai fac bani sa iau ceva k-lumea si sa o bag si pe aia la modificat ...dar mai finutz...jentzi triple eleron..eventual niste pleoape...un chip tuning...evacuare..si cam atat :))

D_M_X 27-04-06 20:19

man daca mai ai ceva de la el da-mi si mie pe maill...poatye facem o combinatie ceva....(piese , accesorii...chestii din astea)

sedon20dis 27-04-06 21:00

D_M_X...
poi mai am proiectoarele cu tot cu becuri...
triplele spate fara grila de la portbagaj...sunt noi...
jentile cu tot cu cauciucuri...bridgestone... au cam 4000km..
toba normala si intermediara de la espero(care le aveam pe masina)
o semnalizare fatza dreapta...noua
semnalizarile alea mici de pe aripi...sunt de alea ovale nu rotunde..
2 cauciucuri 205/40/17 toyo sunt bune
2cauciucuri maragoni 215/40/17au santurile adanci dar sunt putin atinse pe lateral..
mai aveam niste arcuri spate...dar nu stiu sigur daca mai sunt...si un arc fatza...
eleronul de la espero ala de fabrica cu stop pe mijloc...
o magazie de 6 cd-uri pioneer fara cabluri
si o statie auto 250Wx4 trimisa din spania scoate de belea ..eu am conectat-o la doua subwoofere si se auzea belea..
cam atat...sa mai ajung in garaj sa mai vad..

sedon20dis 27-04-06 21:06

2 Attachment(s)
si volan sport...fara flansa...

DaNuTzU' 28-04-06 00:01

intradevar si eu sper sa nu vad prin cluj un kithcs ser sa o faca bine!! sambata trec pe acolo si dak pot fac si poze!

sedon20dis 28-04-06 00:04

chiar te rog...sunt curios cum arata ca el mi-a zis ca nu a atins-o deloc....?!

sedon20dis 28-04-06 13:09

2 Attachment(s)
masina era atinsa cand am dat-o dar doar cat o sa se vada in pozele astea..

pumaovi 29-04-06 19:33

:)) jaja deja are alt spoiler pe fatza... azi cred ca l`am vazut de 10 ori.. da...masina ii faina..si suna super fain toba :P :P :P

NightClubRacer 29-04-06 23:04

poze cu ea si cu noul spoiler fata? sa faca careva. :D

pumaovi 30-04-06 06:46

...cand i`ai vandut masina...avea cumva si eleron pe spate.. sau l`o fi pus el...oricum arata bine

sedon20dis 01-05-06 20:39

eleron nu avea...
punetzi si voi niste foto..sa o vad si eu..sunt curios tare cum arata..:)

D_M_X 02-05-06 10:29

Quote:

Originally Posted by sedon20dis
si volan sport...fara flansa...

.....
Fa-mi un pret te rog la volan in prv si la statie

sedon20dis 02-05-06 12:28

4 Attachment(s)
statie+volan sport = 550ron

DaNuTzU' 04-05-06 13:00

am vazut-o nu e lovita am vazut gresit dar nu am apucat sa ii fac poza:(

All times are GMT +2. The time now is 11:14.

- Copyright 2026 4Tuning