![]() |
Re: Machete in lucru - eddycdk
Ia trimitemi si mie te rog pm`u care ii l-ai trimis kta ff pentru geamurile fumuri.
Mersi anticipat. Cand vi din danemarca ?Lucrez asa cate un pic si acolo sau acolo nu ? |
Quote:
Cum ai reusit s-o lasi mai jos? Am si eu fix acelasi Golf4 si si eu il tuninghez...Lam vopsit si eu alb si vreau sa-l las mai jos.. Imi trimiti un PM cu ID tau sa mai putem vb :D |
Quote:
cred ca am vb aseara dak nu ma insel... |
Quote:
|
nici un update eddy ? :P pt 2010
|
Quote:
am sa pun poze curand |
8 Attachment(s)
ANUL 2010 aduce schimbari majore in realizarea machetelor MIY...
o sa vedeti despre ce e vorba... pana atunci pozele promise cu Caravelle si Mk I care va primi un interior din piele naturala complet intre timp o sa aiba si usile functionale si astept niste jante mai frumoase decat cele pe care le selectasem deja :shock: detaliile vor fi la un nivel nemaivazut pana acum la scara 1/24... deja am finalizat bordul complet in piele, motorul e gata si el, un panou spate si un scaun scoica...tot in piele naturala am sa fac poze sa le vedeti, e demential! e enorm de lucru, insa ca de obicei imi face placere |
demential,ca de fiecare data...imi poti spune si mie te rog,de cine e facut caravelle?
|
3 Attachment(s)
Quote:
in poze, o parte din modificari... am sa pun si alte poze sa vedeti bordul gata...acum pare foarte real (detalii cum ar fi navigatia, pedale de aluminiu...etc) jantele au fost si ele vopsite...bara fata modificata, dar o sa le vedeti saptamana viitoare :-) |
caravelle e 1/43 ?
|
Quote:
mi-a placut mult, fiind una dintre masinile mele preferate si l-am luat cum nu am stare, m-am apucat sa-l modific o sa iasa fain rau si o sa faca parte dintr-o diorama pt care am inceput sa strang materilalele o sa o pun aici cand incepe constructia la ea :-P |
Iti fac rost de o Raba si o macara pentru contructi ceva vezi ca e tarif mare pe ora :D macar 2-3 beri
|
Quote:
am primit autorizatiile de constructie :lol::lol::lol: acum in februarie o sa incep lucrul o sa fie mai special fata de ceea ce stie toata lumea am ales scara 1/43 din cauza spatiului de depozitare (trebuie sa incapa in noua vitrina care este inca in stadiul de proiect) o sa va tin la curent |
Nebunie curata :) Frumos oricum
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Quote:
nu avea... dak despre ea e vb... are decat cele 3 embleme (nu sigla VW) cu volkswagen, rabitt si iepurasul si golfGTI... intre timp au ajuns si jantele mult dorite BBS R line full crome si am facut rost si de niste gume pe masura :shock::shock::shock: mai jos cateva poze cu diverse componente fabricate sau refabricate de mine pt Mk I si stadiul Caravelle-ului diseara vor fi gata si balamalele pt usi, caci cele de la capota le-am facut deja poze... cand o sa mai am :lol: |
Golful o să fie:shock: Ce culoare îi dai?
|
doamne doamne.....ce golfulet:X.....pe cand tapiteria....doamne doamne iar:))
|
Quote:
mi-a luat o gramada sa o aleg dintre sutele de nuante maronii Quote:
tapiteria... intr-adevar, este ceva de exceptie, pana si eu ma minunez cand ma uit la ea. trebuie sa termin si scaunul dreapta si inca 3 panouri... insa e munca laborioasa... maine vreau sa il vopsesc...asa k aveti ce vedea in weekend |
wow.a iesit bestial micutul asta:)
da-mi un buzz eddy. |
Quote:
|
eddyyyyy Loganu' ce se mai aude de el?:D!!!
mai traieste?:D! |
jentile de la golf sunt grave !!!
|
Quote:
nu mai arenimic nou... dar o sa vina si vremea lui Quote:
am vopsit masina sambata, insa nu am mai lucrat la ea... o sa pun poze curand! |
sooper tare golful....
|
Cat ai dat pe jante? :-P
Chiar sunt frumoase ;) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
intre timp Golful a fost vopsit... i s-au montat geamuri noi, i-am confectionat instalatie de climatizare, i-am montat stopuri clare (alb cu rosu), am instalat rotile spate inclusiv etriere si discuri care din cauza spitelor dese nu se prea vad, i-am facut suspensie fata cu arc si amortizor functional + discuri si etriere de Porsche... si multe altele
poze in curand intre timp lucrez la un Golf V si ... Skoda mea in miniatura :-P care va ajunge sa arate exact ca sora ei la scara 1/1 cateva poze cu ea |
Era si timpul edy :)) .. ai facut machete frumoase pentru multi .. mi-au placut f mult ce ai facut pt ei.. dar sunt curios cum o sa faci pentru tine ...
Am gasit niste machete : http://forums.vwvortex.com/zerothrea...int&id=4138495 Poate te mai inspiri pentru GOLF :) |
2 Attachment(s)
Quote:
eu sunt membru pe vw-vortex si am cautat o gramada pe cineva care se ocupa de asa ceva... insa in ditamai forumul nu am gasit am sa iau legatura cu tipul respectiv... pana atunci, avanseaza treaba la un Mk V... ;) |
Buna eddy,si eu lucrez tot la un Mark 5,si am o intrebare:
.De unde pot achizitiona si eu niste jante ca cele din pozele de mai sus :).Masina mea e 1/24 de la Welly. |
3 Attachment(s)
Quote:
am sa iti dau PM in legatura cu asta pana atunci, asa arata Mk I vopsit! ideea este sa arate ca Porsche-urile din anii '80 (referinu-ma strict la culorile interiorului si exteriorului) |
doamneeee cum arata:X......e comanda...sau pentru tine?....triplele asa erau sau le-ai facut tu?
|
Frumos Mark 1-ule,ii ma pui barile fata/spate sau o lasi asa? :D
|
in sfarsit si poze cu skoda...
|
este al meu
arata demential triplele erau albe si eu le-am facut banda rosie... barele le-am scurtat si le-am cromat si o sa le montez! ;) |
Superbe Golfurile :X
|
octi asta mica cand e gata?:) sau nu o termini pana nu o definitivezi pe octi mare?
|
Quote:
aia mare e gata la exterior ;) |
5 Attachment(s)
cam ce-am mai facut la alte masini...
- A6 Avant a primit masca din aluminiu model RS6 care va fi vopsita negru... decor complet de carbon... si piele alba (am sa pun si poze cu pielea din interior saptamana viitoare) - un TT mk II aflat in lucru... va pot arata deocamdata doar interiorul customizat (mocheta si parti ale scaunelor si panourilor facute cu rosu) deoarece este o comanda si deocamdata pastrez anonimatul masinii |
| All times are GMT +2. The time now is 21:57. |
- Copyright 2026 4Tuning