Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - Dark Side (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/102799-machetele-mele-dark-side.html)

andreigica 14-04-09 14:40

Re: Machetele mele - Dark Side

Ar trebui sa existe niste limite care sa se respecte de catre toti,pentru ca asa mi se pare normal,nu ca unii sa-si posteze zeci de poze cu machete care merita doar o singura poza si cei care merita sa posteze mai multe poze conform regulamentului,ca nu merita sa fii atacat tocmai tu,care ai ce prezenta,iar altii sa posteze la infinit poze multe fara sens,incearca si tu sa te supui regulamentului ca oricum nu ai ce pierde!

Dark Side 14-04-09 15:14

7 Attachment(s)
Sper sa nu plictisesc pe nimeni cu poze noi ale unu M6 coupe kyosho pe care cred ca il stiti.
Oricum cred ca tot farmecul se gaseste in calitatea pozelor!:D
Cateva date despre BMW M6 E63 Coupe ~ KYOSHO ~ 1/18

Automobilul BMW M6 este un model sportiv de lux superior, cu motorul cel mai puternic al modelului BMW al seriei „6”. Conceput şi fabricat de BMW M GmbH din anul 2005, cu motorul V10, preluat de la maşina de curse folosită în anul 2005 de către echipa de formula 1 Williams.

Modelul BMW M6 are un motor V10 de 373 kw (507 CP), pe care îi ajunge la 7.750 rpm.
Masina este echipata cu o cutie manuala SMG iar viteza maxima (limitata,standard) este de 250 km/h;in schimbul a aprox. 1.350 € viteza paote fi marita pana la 305 km/h;viteza maxima fara limitare electronica este de pana la 335 km/h.
Sprintul pana la 100 km/h il face in 4,6 sec. (date furnizate de uzina),iar ca sa ajungi de la 0 la 200 km/h iti trebuie 12,8 sec.

Detalii despre macheta:

Macheta celor de la Kyosho este realizata exemplar.
Avem interior mochetat,centuri din material textil,discuri ventilate,portiere laterale cu geamuri,interior foarte frumos realizat (multe butoane lizibile pe consola centrala si nu numai),mocheta chiar si in portbagaj.
Macheta este foarte frumoasa,culoare auriu-maronie fiind foarte atent aplicata (este adevarat ca asi fi vrut sa fie rosie) iar motorul ofera atatea detalii cat ofera si cel real... (capac de plastic idiot:evil:)
Ce mi-a placut mie in mod special sun evacuarile cromate ( in numar de 4,doua cate doua).
In final pot spune ca merita si culoarea asta mai ales ca eu zic ca este cel mai frumos BMW M impreuna cu M3 E93.
Daca aveti ocazia nu ezitati sa il achizitionati!
----->>NOTA:9,75<<-----

P.S. andreigica@: Merci de aprecieri. ;)
P.S._2 In cazul in care cineva vrea sa stie covorul de iarba este Roch si este luat de la magazinul Roco din Bucuresti (cine vrea detalii sa dea PM).

manu_96xls 14-04-09 15:32

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2070228)
17 poze cu Porsche Cayman S?
De vreo 5 pagini prezinti aceiasi macheta in 2 zile diferite!
Cand incetezi? Ti s-a mai spus...dar se pare ca nu te intereseaza!
O sa iti dispara multe posturi! Sa nu te miri! ;)

Eu cred că i s-a spus de nenumărate ori acelui user să nu mai puna 1000000000 de poze, dar dupa 1-2 săptămâni „uită”! A primit și cartonaș pentru asta.;)
Ps: Cum am mai spus, dacă ni se vorbea frumos fi sigur că putea să pună liniștit 3 machete , însă lipsa de respect....;)

Dark Side 19-04-09 10:43

10 Attachment(s)
Salutare,
Astazi voi prezenta poze* noi cu Ferrari Testarossa ~ Kyosho ~ 1/18
(*facute afara)

Dark Side 20-04-09 23:02

6 Attachment(s)
Vad ca nu va place Testarossa... :cry:

Oricum acum o sa trec la ceva mai special si, mai mic.
Vorbesc de un model Schuco la scara 1/43,serie limitata: 999 pcs.
Mercedes-Benz C-Classe 63 ///AMG ~ https://i375.photobucket.com/albums/o...chuco-logo.jpg ~ 1/43
Modelul acesta este versiunea super-sport a modelului de clasa medie-compacta C-Classe.
Echipat cu un motor V8 ce are o putere maxima de 451 cp acesta este cel mai rapid C-Classe al seriei W204.
Acesta este practic primul Mercedes AMG facut special pentru performanta celelalte oferind "doar" o putere mai mare,o viteza mai mare si un body kit sport fata de versiunile normale. Transmisia este una automata cu 7 rapoarte.
Partea frontala are o "arhitectura" apropiata cu cea a modelului CLK 63 AMG Black Series.
Revista "Car and Driver" a reusit un sprint de la 0 la 60 mph. in 3.9 sec. si a parcurs 400 de metri cu start de pe loc in 12.3 sec. facand astfel modelul C 63 AMG una dintre cele mai rapide sedane cu patru usi in productie.

Modelul la scara ofera niste detalii impresionante!
Avem niste jante cu 15 spite si in spatele acestora discuri de frana cu etriere rosii.
Interiorul este reprodus pana la cel mai mic detaliu,butoanele de pe volan fiind lizibile!
Culoarea este alba,nuanta "Concept White" nemetalizata.
Sistemul de evacuare se termina cu doua tevi de evacuare duble cromate...

Acest model dovedeste ca Schuco este un colos in domeniul machetelor si ca le are!!!!
Recomand aceasta piesa superba care are un fel de "bonus" :arrow: este serie limitata!8)
Toate cele bune,
Mihai

GrAnDe 20-04-09 23:10

Foarte misto , are detalii reusite pentru scara 1/43...

Dark Side 20-04-09 23:12

ms. de apreciere. ;)

andrew 46 21-04-09 06:26

Cel mai tare mercedes dupa parerea mea!!!
sti cumva daca se face si la 1/18 sau macar 1/24?

dnt_95 21-04-09 10:06

se face 1/18, autoart;)

Dark Side 21-04-09 11:09

.....
Trebuie sa il iau si eu la 1/18....
Ma indupleca mult insa pretul care cred ca nu va fi sub 350 de roni...

CatalinM6 21-04-09 11:19

Foarte frumoasa asta mica si alba :)!

Dark Side 21-04-09 11:24

Merci de pareciere CatalinM6!
Vor mai urma din vagauna mea de 1/43! ;)

bmwh548 21-04-09 19:00

Foarte reusita macheta...pacat ca nu este 1:24 inca.
PS: si ce scrie pe butoanele de pe volan daca sunt lizibile?

Dark Side 21-04-09 20:43

Pai sa iti explic: la aceasta scara eu inteleg prin "lizibil" ca se vad si ca apar la locul lor nu ca sunt "citibile".

canon 22-04-09 00:50

Foarte tare Mercedesul Dark Side, cat a costat ? :)

Dark Side 22-04-09 09:31

Eu mai stiu??
Vreo 40 de euro.

andrew 46 22-04-09 19:58

la 1/18 autoart a intrat in productie?
sau urmeaza?>

dnt_95 22-04-09 20:08

a intrat...
parca a fost unu argintiu de vanzare si pe autoart daca nu ma insel:)

Dark Side 22-04-09 20:58

Nu a fost.
Daca ar fi fost l-asi fi luat. ;)

Dark Side 27-04-09 22:27

6 Attachment(s)
Salut,
Ca sa sarbatoresc momentul unui post cu un numar rotund...#808; m-am gandit sa va prezint o macheta achizitionata chiar de la Porsche Desing Shop.
Porsche 911 997 GT3 Cup ~ 2006 ~ Minichamps
-Pilot: J. Seyffarth ;
-Tara de origine: Germania ;
-Numar de competitie: #28 ;
-Competitia in care participa: Cupa Michelin Porsche Supercup .
Toate cele bune,
DS

world_eye007 03-05-09 17:46

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 1994385)
Salut,
Astazi la cererea lui blue_macca voi prezenta BMW M3 E30 Sport Evolution 1987 Autoart 1/18.
Am mai prezentat aceasta masina si in primul meu topic.;)
Enjoy!
P.S. Sunt poze mai vechi deci au enervanta harta sub macheta.:-P:evil:

poti la macheta asta sa faci niste poze mai de calitate si undeva... afara de exemplu? merita... :-P

graffik4life 03-05-09 17:55

interesant mercedes la 1/43... de unde l-ai luat?

Dark Side 03-05-09 21:18

graffik4life@: din Viena.
ms de apreciere.
world eye 007@: nu stiu cand o sa mai pot,mai ales ca nu mai am cutia si e mai greu cu transportul pana la locul faptei.

Dark Side 06-05-09 13:38

7 Attachment(s)
Acum 2 modele muuult mai mici decat ce a fost pana acum!
1)Cadillac Eldorado 1957 -- Hot Wheels Collectibles - [USA];
2) Cadillac Eldorado 1953 -- Hot Wheels Collectibles - [USA].
Ambele sunt produse in 1996 intr-un set special. Aceste doua masini sunt variante custom ale modelelor originale, desenate de Jhon D'Agostino(>>modelele custom sunt desenate de acesta nu cele originale).
Modelul din 53' a prticipat in acea vreme (anii 90') si la concursul de eleganta si stil de la Pebble Beach.
Toate cele bune,
DS
(la ora 12 noaptea voi prezenta alte modele rare HW tot la scara aprox 1/64).

Dark Side 10-05-09 21:48

5 Attachment(s)
Dupa cum vad nici astea mici nu va plac.... :rolleyes2:sad:
Sa vad daca va impresionez cu asta!
Maybach Exelero Fulda Concept -- 1/43 > Schuco - 2005 >> [DE]

Cheers,
Mihai

coman razvan 10-05-09 21:49

Zi-mi si mie te rog, ce vezi frumos la machetele 1/43 ce trebuie comentat? :)

world_eye007 10-05-09 21:51

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2305962)
Zi-mi si mie te rog, ce vezi frumos la machetele 1/43?

+1 :D
Adica e ok... pana mea, da mi se pare cam aiurea sa iti iei o macheta sa te uiti cu lupa la ea :-P 1/24 mi se pare cea mai mica scara acceptabila :D

Dark Side 10-05-09 21:56

Merita laudate unele detalii ce nu se gasesc la alti producatori ca maisto la scara 1/24 (vedeti orice model kyosho 1/43) sau modelele ce trebuie apreciete pentru ca nu sunt facute la alta scara si in final atentia la detalii la o scara asa mica precum 1/64. ;)
Insa va inteleg,numarul de colectionar de scari mici in romania este foarte mic.

coman razvan 10-05-09 22:00

In fine, fiecare cu ce ii place! :)

andreigica 10-05-09 22:35

E superba,cand colectionezi astfel de machete la 1/43 chiar ai ce comenta,astfel de machete chiar au o multime de detalii fata de restul,iar marci precum Norev,Minichamps,Autoart,Exoto produc machete foarte detaliate si foarte reusite,iar daca sunteti invidiosi dati in continuare zeci de comment-uri la Golf-ul ala care il au toti de pe forum si care e execrabil,ma mira cum unii pot sa spuna ca nu au detalii,dati un search pe google si uitativa la o macheta 1/43 care costa de la 30-50 euro in sus si apoi mai vorbim,mi se pare ca vorbiti fara sa fi vazut vreodata o astfel de macheta,majoritatea dealerilor auto au machete 1/43 in showroom de inalta calitate,oare de ce!!!!?????!!!

coman razvan 10-05-09 22:56

Fiecare cu ce ii place! De exemplu, 30 de euro costa si un AA 1/18 ... si are detalii cate vrei! Si nu vorbesc fara sa stiu, am avut si eu machete 1/43 de calitate, dar nu m-au incantat foarte tare, asa ca le-am dat!

model collector 10-05-09 23:07

Frumos Exelero. Minichamp, Autoart, Kyosho, Ixo, Exoto fac modele 1:43 deosebite. Cel putin Ferrari de la Kyosho 1:43 sunt extraordinare. Cum am mai spus au detalii realizate mai bine decat o fac producatori medii la 1:18

Dark Side 10-05-09 23:16

Merci de aprecieri. Din pacate mi-ar place Razvane sa se mai gaseasca AA la 1/18 la 30 de euro dar nu e tocmai asa...acum majoritatea nu sunt sub 90 de euro,iar cu 30 iei ori o okazie ori o masina busita.

world_eye007 11-05-09 09:21

Quote:

Originally Posted by andreigica (Post 2306171)
E superba,cand colectionezi astfel de machete la 1/43 chiar ai ce comenta,astfel de machete chiar au o multime de detalii fata de restul,iar marci precum Norev,Minichamps,Autoart,Exoto produc machete foarte detaliate si foarte reusite,iar daca sunteti invidiosi dati in continuare zeci de comment-uri la Golf-ul ala care il au toti de pe forum si care e execrabil,ma mira cum unii pot sa spuna ca nu au detalii,dati un search pe google si uitativa la o macheta 1/43 care costa de la 30-50 euro in sus si apoi mai vorbim,mi se pare ca vorbiti fara sa fi vazut vreodata o astfel de macheta,majoritatea dealerilor auto au machete 1/43 in showroom de inalta calitate,oare de ce!!!!?????!!!

Aici nu era vb despre autoart 1/43 vs maisto 1/24. Si sincer decat sa dau 30$ pe o macheta la care sa ma holbez cu lupa sa ii vad interiorul, mai bine dau 30RON pe o macheta 1/24 si pot sa ii si deschid macar una alta. Ca e execrabil e parerea ta, daca chiar ar fi asa nu si l-ar fi luat atat de multi useri ai forumului. Sincer ma mananca invidia de nu mai pot ca unii se uita cu lupa la machetele lor scumpe pe cand eu pot sa deschid usile la machetele mele execrabile ca sa vad interiorul. :???:
Si nu imi zii tu mie de majoritatea dealerilor, pentru ca aia primesc ce li se da. Nu ii duce pe ei capu sa caute machete pe net sau mai stiu eu pe unde pentru a-i face pe cumparatori fericiti. Pur si simplu ei primesc, le vand la pretul de 3x si zic ca nah uite o macheta detaliata.

andreigica 11-05-09 12:13

Dealerii nu primesc din intamplare machetele,exista contracte si licente intre producatorii de machete si Marcile consacrate,exista anumite standarde de calitate,doar nu ai sa vezi intr-un showroom,machete de 2 bani,poate cu exceptie la Dacia,acelea la scari foarte mici,asa ca nu mai imi spune mie ca nu merita sa iti cumperi astfel de machete,ca nu-ti permiti e una dar sa spui ca te uiti cu lupa la ele e o adevarata jignire pentru colectionarii adevarati,lupa e pentru a descoperii detaliile foarte rafinate care la o macheta low-cost nu se vor gasi niciodata!!!

world_eye007 11-05-09 12:58

decat sa imi iau 5 machete 1/43 oricat de scumpe si sa ma plictisesc de toate intr-o saptamana, mai bine imi cumpar cate un 1/18 frumos lucrat, de care sa nu ma plictisesc niciodata. de unde stii tu ca nu imi permit? nu cred ca ma cunosti destul de bine cat sa iti permiti sa faci astfel de afirmatii. de ce sa folosesc lupa pentru a descoperii "detaliile foarte rafinate" cand pot mai simplu sa imi iau un 1/18 la care detaliile sunt vizibile cu ochiul liber? asta ma nedumereste pe mine. oke frate am inteles, nu sunt un colectionar adevarat daca nu imi plac machetele vizibile la microscop si ma limitez la niste naspeturi 1/18. cred ca pot sa traiesc cu gandul asta :lol:
si acum gata cu offtopic-ul ca poluam topicul baiatului. :-)

catalyn style 11-05-09 13:59

misto macheta 1/43,e realizata destul de bine!:D

lopez23 11-05-09 16:11

cat ai dat pe ea si de unde ? misto ..:D place

Dark Side 11-05-09 20:30

Am luat-o de pe site-ul carmodel..sau mai bine zis am primit-o cadou.
Merci de aprecieri!
Am observat la Exelero centurile vopsite,castile de curse din spatele scaunelor si consola centrala foarte frumoasa.

Quote:

Originally Posted by world_eye007 (Post 2307587)
decat sa imi iau 5 machete 1/43 oricat de scumpe si sa ma plictisesc de toate intr-o saptamana, mai bine imi cumpar cate un 1/18 frumos lucrat, de care sa nu ma plictisesc niciodata. de unde stii tu ca nu imi permit? nu cred ca ma cunosti destul de bine cat sa iti permiti sa faci astfel de afirmatii. de ce sa folosesc lupa pentru a descoperii "detaliile foarte rafinate" cand pot mai simplu sa imi iau un 1/18 la care detaliile sunt vizibile cu ochiul liber? asta ma nedumereste pe mine. oke frate am inteles, nu sunt un colectionar adevarat daca nu imi plac machetele vizibile la microscop si ma limitez la niste naspeturi 1/18. cred ca pot sa traiesc cu gandul asta :lol:
si acum gata cu offtopic-ul ca poluam topicul baiatului. :-)

Ok atunci cumpara-mi si mie un Logan de politie rurala 1/18 daca astea 1/43 sunt prea mici....sau cumpara-m si mie o Skoda Octavia 63' la 1/18....
Cred ca nu ai cum...asa ca cele 1/43 nu sunt doar asa ca sa am io sau cei ce colectioneaza si scara asta o colectie mai diversificata ci doar pentru ca unele modele 1/43 nu se gasesc 1/43 cum ar fi cam toate modelele Spark si cele LookSmart.

world_eye007 11-05-09 21:26

frate, e dreptu tau sa cumperi ce macheta vor muschii tai si la ce scara vrei atata timp cat o iei din banii tai. nu am zis ca nu, am zis doar ca mi se pare aiurea si ca eu unu nu as face asa ceva. singurele machete care le-as cumpara la orice scara fara sa imi pese, ar fi machetele masinilor care le am 1/1 nimic altceva. daca as avea un logan, sigur as face compromisul si l-as lua la 1/43, dar atata timp cat nu il am, nu ii vad rostu mai ales ca nu mi se pare asa o masina superba.
intelege nu e nimic personal, doar dreptul la opinie. :-)

All times are GMT +2. The time now is 05:41.

- Copyright 2026 4Tuning