![]() |
Re: [My Scoot] Gilera Typhoon
Cauta in BricoStore spray-uri Montana (pentru graffitti) Sunt super rezistente si gasesti o gama LARGA de culori.
|
Quote:
|
Nu sunt reflectorizante, si nici nu cred ca ar arata bine reflectorizant, parerea mea. Nu cred ca o sa gasesti o vopsea la spray mai rezistenta decat asta :D
|
frumos ,,crosul '' tau:evil:
|
ms.
dar am o mare ploblema....mi s.a dus un prezon din cele 4 pe care se aseaza cilindrul si pe care se prinde chiuloasa...mai precis s.a dus filetul....ma nevoie urgenta ca pierd multa compresie |
incearca sai faci filetu din nou ...nu stiu altcv..mai asteapta poate iti mai raspunde cnv
|
c.o filiera banuiesc nu?
|
da da imi statea pe limba cum ii se zice:))
|
o sa incerc.
sa caut o filiera si sa.i fac filet. ca distrug motorul asa. pt ca am mare nevoie de scuter...nu e doar un moft. |
Frumos ce faci tu acum,sper sa reusesti orice iti propui.Succes!
|
multumesc
din pacate n.am fonduri nici ca model.....le.am facut si eu cum am putut |
Fa un prezon nou la strung nu te mai incurca sa filetezi ca nu iese mare lucru parerea mea...
|
azi trebuia sa vb cu cineva pentu alt prezon.
|
scuterul sta pe bara de o saptamana...cand intr.un final a cedat si cablul de la acceleratie.:|
|
salut...spune-mi si mie de unde ai cumparat soc...ca si mie imi trebuie si din ce am citit daca nu am socu cosnuma mult si eu nul am legat la fire socul...si vreau sa imi cumpar unul:D
|
scuterul e intr-o lunga hibernare...in primavara planuiesc sa.l readuc la viata.
|
Quote:
|
sincer nu mai pasioneaza asa tare...deja vreau mai mult cv mai puternic...dar nu.mi permit
|
dupa o lunga perioada in care a hibernat gogu a revenit la viata din pacate intr-o stare mai proasta decat mi-o imaginam eu din pucnt de vedere estetic... o sa revin cu poze zilele astea
|
cine stie ce cantitate de ulei intra in amortizoarele fucii?
si ce fel de ulei trebuie, medium, heavy, light? |
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning