![]() |
3 Attachment(s)
Daca este cineva amabil sa imi faca si mie pls :roll:
|
topicul asta e mort :?:
Daca nu as vrea si eu o semnatura cu cea asemanatore cu cea de akum :P Daca se pote :wink: |
se mai fac semnaturi pe aicea ? :roll: :roll:
|
Topicul asta chiat e mort :?: :?
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
7 Attachment(s)
As vrea la semnatura un gif sau ceva de genul asta cu urmatoarele poze
|
1 Attachment(s)
simplu...
|
multam mult e ff frumos si simplu 8) 8)
|
auzi n-ai putea sa-l faci sa aiba 1024 kilobytes pls
multam |
3 Attachment(s)
imi puteti face si mie? pls :?:
|
5 Attachment(s)
sal...va rog...imi putetzi face unul?ms...shi explicatzi-mi shi cum se pune pls...
|
1 Attachment(s)
Vreu si eu o semnatura cam ca asta care o am akum :arrow:
|
1 Attachment(s)
@oxide
|
ms mult madskillz.... :hug:
PS:imi explici amu` pls?k nush sa o pun...shi nu reushesc cu instructziunile alea...[/list] |
5 Attachment(s)
Imi face cineva si mie va rogg multttt :flower:
|
as vrea si eu un avatar si o semnatura gif dak se poate
sa fie cu vreo 5-6 masini tunate |
Re:
Quote:
app de semnaturi.....nu se mai fac gifuri animate...cel putin nu gifuri care depasesc 200k!!!oxide....cum ti-o fi norocul....pana primesti sesizare de la zoliat.eu nu am apucat sa ma bucur prea mult timp de semnatura mea :P .... |
:cry: :cry: ..cum invat sa fac gifuri cu photoshopu ? adic cu image ready..sau ceva de genu care vine cu photoshopu.. :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
imi puteti face si mie
GIF PLS |
3 Attachment(s)
as vrea si eu o semnatura care sa combine cumva urmatoarele poze
:lol: hai ca v-am pus la incercare :lol: as vrea sa aiba un fond inchis si sa scrie Morro pe undeva :P ... eventual sa lase de inteles ca imi plac renault-urile sport :lol: :lol: si dragonball z :wink: |
a
2 Attachment(s)
O mica mare rugaminte am si eu ... As vrea o semnatura care sa contina una sau mai multe poze din cele pe care le-am atasat ... doar sa fie pe fond visiniu cam asa cum e avatarul .... si sa-mi ramana scrisul cu \"I don't drive fast, But I fly low!\"
Multumesc anticipat si astept cu nerabdare rezultatul muncii voastre!!! :twisted: |
nu imi face nimeni>>> :roll:
|
1 Attachment(s)
Salut...
Credetzi k ati putea sa ma ajutatzi... Dak s-ar putea ceva de genul...sa se aprinda farurile...si la numar sa apara Gem P.S. : Dak se poate sa apara Gem pe cele trei ferestre din dreapta... |
mno intr-o zi de 13 ...pe pagina 13 din acest topic imi face si mie careva semnatura ...pls...care nu sunteti in sesiune!!! :twisted:
|
3 Attachment(s)
as..vrea astea 3...sa fie gif-uri....sa fie gen cum e la oxide...cand apare opelu cand volvo cand semnu ala cu Ra2...HAI VA ROG.... :roll:
|
Quote:
|
am revenit (intre timp am vazut semnatura lui oxide) si a iesit cam aja
sper sa iti placa :wink: https://img111.imageshack.us/img111/8018/sig9pk.gif |
|
1 Attachment(s)
Io sunt urmator :D
as vrea o semnatura asemanatoare ca asta :arrow: Da ma frumoasa ca asta e facuta de mine si ........... |
Re:
Quote:
|
vad ca incepe sa se miste treaba ca era o amorteala totala pe aici..... care-mi face si mie semnatura???????? ..... PLS :roll:
|
ms ms ms mult mihai :bunch: :P :D
|
Quote:
dar dupa cum se zice...time is money :D https://img238.imageshack.us/img238/5199/sg1nx.gif[/list] |
baieti banuiesc ca suntei aicea care lucrati in flash...imi explicati si mie dc atuncea cand ii dau publish iese cu putine culori si se vede najpa...sau voi nu salvati gif? sau cum e treaba....help...cineva...plz :D
|
stiu asha mi se intampla si mie cand export gif-uri din flash ...
Nu are motor grafic f bun flashu ...avand in vedere ca e un program de animatii VECTORIAL !!! Cea mai buna solutie care am gasit-o pana acum , sa fac animatii in flash ...sa le scot pe cadre sub format JPG si sa le bag intr-un program de editare foto 2d (cum e PS) si sa pun cadrele cap la cap intr-un gif ! |
4 Attachment(s)
Va rog mult cand aveti timp poate imi faceti si mie o semnatura cu fundalul asteia de jos, in partea dreapta bmw-ul cu usile ridicate si in stanga celalat bmw-u;iar in mijloc sa scrie FeS(in spatele scrisului daca se poate sa-mi puneti turometrul ala de jos, daca nu se poate lasa-ti asa).
|
Quote:
|
mie nu vrea sa imi faca nimeni semnatura :evil: :( :cry: :cry: :cry:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:51. |
- Copyright 2026 4Tuning