![]() |
Re: Golf 3 - 1.9 TD
Quote:
|
Craciun fericit alaturi de cei dragi! |
4 Attachment(s)
Decembrie 2010, Craiova - "Coafura rezista!" :D
Un an nou plin de realizari! |
Quote:
|
Quote:
|
frumos golf.. mai rar asa ingrijit
:D |
1 Attachment(s)
Quote:
Update: "Taranul de Craiova", in parcarea unui centru comercial, i s-a lipit mana de priza mea de aer, si bineinteles nu putea sa plece cu o mana goala si a incercat sa ia si o jumatate de prelungire :( asta in interval de o ora! |
oameni de xxxx :rolleyes2!!! pacat, o sa caut site-ul unde am gasit guri dalea de aerisire daca vrei sa iti iei altele
|
salut.. stie cnva cum schimb si eu semeringurile de la planetare imi curge ulei pe langa planetara si cutie am inteles k e de la semeringuri de la planetare poate ma ajuta si pe mine cnva cu cateva informatii va rog cum fac sa schimb si eu semeringul
|
Quote:
|
ce oameni frate:x. am si eu un site cu ele dar sunt cam scumpicele
|
Quote:
|
uite aici http://lester.it/en/dettaglio.php?a=3057
Eu am comandat de la ei un eleron si sunt seriosi |
Quote:
Ms! |
3 Attachment(s)
Cateva poze de la o plimbare prin Vl
(scuze, este cam murdarica) |
ce urat ii sta fara alea din bara!!! pana gasesti sa completezi setul de ce nu ii pui unele normale? sunt vreo 20 de lei prin dezmembrari amandoua, le faci negre si te invat eu sa faci un antifurt :D
|
Quote:
|
Quote:
le: nu mai ai P.M pentru ca mi-am dat seama ca e greu de explicat :)) |
Quote:
|
Quote:
nu te mai bâlbâi Andrei :)) poti asigura ochii de pisica prin intermediul unor soricei din plastic, unul pe tija de langa semnalizare si unul pe clema dinspre numar, prin spatele spoilerului dar daca o sa ii dai jos vei avea si tu de munca. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cine-mi da si mie o idee cum sa prind eleronul asta? S-a mai "lovit" cineva de problema pe unde se trag firele? Si nu in ultimul rand cum se leaga firele?:rolleyes2
Astept parerile voastre |
da mi-am pus eu acum vreo luna de zile unul asemanator si l-am lipit cu silicon de acvariu...sta foarte bine si rezista la intemperii
|
Quote:
|
da scuze acum am citit mai bine postul...eu am dat cu un cui o gaura f mica in haion chiar in partea de sus si le-am tras prin acel cauciuc care face legatura intre haion si masina si am dus firele mai departe printre caroserie si portbagaj pana la tripla si il legi unul la firul de frana si unul la masa...pt usurinta sa dai jos tripla...poate ai inteles...daca nu o sa iti dai seama pe parcurs
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Gata, am reusit sa-l montez
|
ce frumos da :) sper ca i-ai facut prinderi calumea sa nu il xxxx pe vreunu gandu' sa faca vreo manevra
|
Quote:
|
frumoasa masina...bafta in continuare sa ai grija de ea.. si vb ta ai grija cu accesorile astea usor demontabile sau "usor furabile" ca e nasol in jungla din cr eu aveam noroc ca aveam garaj...
|
Quote:
|
Quote:
ms! Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=t1grul;4239576]Si a ta era frumoasa, pacat ca asta vara nu am avut onoarea sa o vad live.
ms! lasa ca o sa o vezi urmatoarea si nu o sa-ti para rau ca o sa fie peste cea care s-a dus |
scuze am postat de 2 ori acelasi msg..rog un moderator sa stearga unu din ele kiar si asta ..multumesc pt inelegere
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Doua poze...
Am scapat de buza aia care ajunsese intr-un stadiu nasol (stiu ca arata cam hidos, incerc sa ma obisnuiesc si eu cu ideea:) ), si i-am pus capace langa semnalizari, urmeaza sa schimb spoilerul cu unul de vento si de asemenea o prelungire... |
Foarte frumoasa si ingrijita masina , kt mai multi km si fara incidente !
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:52. |
- Copyright 2026 4Tuning