![]() |
Re: '97 - CRX Del Sol - 1.6 16v (B16A2)
http://www.ingaraj.ro/?search=artico...0&grupa=100103
ventilator cred gasesti pe ebay...ca ultima solutie asa... |
Sau la UNIX, in Bucuresti.
Poti sa faci si comanda. Ai incercat? |
Bass-evolution.. imi divulgi secretele.... iti zisa daniel... da din ala o sa comand pana la urma kit cu ventilator slim si furtune ...
@magos.. cel de vti are furtunele mai groase... si nu prea se gaseste la dezmembrari |
saracul radiator...asa experienta nu cred ca se gandea sa aiba vre o data... :(
si eu am patit ceva de genul,doar ca in cazul meu dulaul era deja rapus la pamant,de altul din fata mea,am avut noroc as putea spune,desi i am simtit capul pe podea,si o bucata de "ceva" a ramas atarnata pe evacuare...3 zile a mirosit ba a friptura,ba a hoit :lol: ca sa nu mai zic de urmele din spatele barii,numai sange...si ala a persistat,ca m am incapatanat sa l pastrez amintire :)) |
am si eu 2 buati de carne prajita pe sherpi se vad in poza :))
din fustita nu a ramas nimic :(.. am mers 500 cu el in bara imi facea lumea semn.. am oprit.. incerca sa iasa afara saracu... l-am luat de ceafa.. l-am tras afara... imi parea mai mai rau de el decat de masina... ca tablele se indreapta |
lasa bai nenea Starty ca o facem noi sa fie cea mai rea din tara.....mai ai putina rabdare
|
Quote:
Doamne, intradevar, nu stii de ce sa ti se rupa sufletul mai rau, oricat rau ti-a facut si necaz ti-a pricinuit. Dar tot e un suflet, vai de capul lui... :rolleyes2 Hai, ca o sa se faca bine "mandra" ta, o sa vezi :P |
Am eu un radiator de cupru de vanzare cu tot cu elice daca vrei ;) Si in caz de un alt impact,nu cred ca se sifoneaza ca cel standard
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:08. |
- Copyright 2026 4Tuning