![]() |
Re: Intalniri / Adunari / Discutii
Quote:
Eu am zis sa fie duminica intalnirile, si seara, pentru ca exista lume care lucreaza vineri/sambata si chiar duminica pe zi......Deci duminica seara la 8 ar fi ideal,ca oricum lumea iese in oras vinerea si sambata la distractie. Ramane stabilit de acum inainte. In fiecare duminica, la ora 20 se face intalnirea userilor 4tuning sau pasionatilor de masini/motoare. Ca locatie , eu as zice sa votam, sau sa venim cu idei de locatii noi. In vremurile cele mai bune intalnirile le tineam la lapte...e destul loc, chiar daca parcarea aia e inchisa...eventual am putea vorbi cu proprietarul sa ne lase si pe noi sa ne intalnim acolo duminica. O alta locatie buna ar fi in centru, la palatul copiilor...parcare mereu libera , aproape de centru. Alte locatiii: pe timp de ploaie la carefour jos, pe timp frumos merge si la xxl sau la kaufland Ziceti si voi cum va e mai bine si asa facem. |
scz pt duminica....m-am anuntat si nu am venit...
am inceput sa lucrez la masina sambata si au aparut ceva probleme si nu am mai terminat-o!!! fac tot posibilul sa ajung duminica....mi-ar place sa cunosc lume noua.... ar fi frumos,usor,usor,sa se adune din ce in ce mai multa lume si sa devina un obicei... sper sa se mai anunte si altcineva pana duminica... |
Pai ia sa stabilitm o locatie poate vin si eu :D ne cunoastem mai multi :)
Aiurea ca acasa nu prea am acces la internet dar sper sa reusesc sa intru sa citesc articolul de undeva :D lasati un PM eventual cu locatia :) |
Quote:
Quote:
|
hai baietiii !!!!
numai maine nu-i poimaine....nu se mai anunta nimeni? eu momentan,am masina desfacuta...dar maine o sa termin treaba si duminica,sunt prezent!!! ca si locatie,ramane sa stabileasca cei mai "batrani".... hai ca vorba lui giubau_v8,prima oara e mai greu.... |
Ati mai vb careva? cum ramane pana la urma 8)
Ne vedem duminica? unde si la ce ora :D |
Pai...cum am scris mai sus, de mai multe ori :rolleyes2
Duminica, ora 20 , lapte ( in jurul mini ronduletului daca sunt portile parcarii inchise) . Daca aveti sugestii pentru alte locatii , spuneti din timp, sau vorbim, duminica acolo. |
aha, o sa vin si eu :D am un cielo executiv bz-28-wmw :-)
|
dap...maine ne vedem acolo!!!!!
|
Nu se mai anunta nimeni :sad: asa putina lume din buzau :rolleyes2
|
Imi cer scuze ca nu o sa va onorez cu prezenta, dar cazanul meu a intrat in coma de aseara. Am incercat cateva manevre de resuscitare, dar nu au mers. Maine intram in operatie.:anger:
|
cezariana Andule ?
|
Aha, aiurea aduo pe platforma :lol:
Sper sa nu fiu singur acolo la 8 :???: |
1 Attachment(s)
Am fost o mana de oameni . 3 masini de data asta, data viitoare ar trebui sa fim minim 4 :D
|
Data viitoare vin si eu daca o sa fie cald :D.
|
eu am "batut" 50 Km,si am ajuns....
dar,sunt multi din oras care ar putea veni.poate duminica viitoare vor fi mai multi |
salut
duminica viitoare sunt si eu prezent cu batmobilu' drive safe |
Ok, s-a mai anuntat ceva lume, mai ales daca o sa fie vremea buna.
Are idee cineva cu cine trebuie sa vorbim sa ne deschida si noua parcarea aia duminica seara ? :D (poate are cineva pile pe acolo :rolleyes2 ) Sa avem loc nu de alta :P |
macar sa vina atata lume incat sa nu avem loc acolo langa rond....
vremea se anunta buna pentru sfarsitul de saptamana.....ar fi bn sa vina lumea care s-a anuntat...sa ne vedem cu bine!!! |
Weekendul asta s-ar putea sa fiu si eu prin Bz, duminica sigur n-o sa fiu, dar poate facem ceva si pe vineri sau sambata. Sper sa nu intervina nimic si sa ajung, ne vedem prin oras.
|
Mai traiesti tzutzule?:lol:
|
Traiesc, munca ma omoara, de asta vara n-am ajuns prin Bz sa stau mai mult de cateva ore. Ne auzim la tel daca e.
|
Ohooo, a inviat tzutzu . La multi ani :lol:
|
Quote:
Man, mi-am adus aminte....La ultimele 2 intalniri saptamanale te-am vazut acolo la lapte...vii, faci rondul si pleci...De ce nu ramai si tu ? |
pai eu nu cunosc pe nimeni... si d'aia nu raman...eu ma uit sa vad daca cunosc pe cineva ... daca nu cunosc plec ...poate saptamana asta daca sunt in buzau o sa raman ... nu o sa mai plec :-)
|
Quote:
Pai pe mine ma cunosti cred, numai ca mi-am schimbat masina... un golf rosu cu capota neagra. Si nu e vorba de cunoscut, nici eu nu ii cunosteam pe cei de saptamana ce a trecut, respectiv Rotty si al3x_leonard :D si nici ei pe mine dar au venit. |
pai atunci ramane stabilit...in fiecare duminica in care sunt la Buzau voi fii prezent la intalnire ... Pe cuvantul meu de forumist :lol:
|
@1.9tdi: De-aia se fac aceste intalniri, sa ne cunoastem naibii intre noi. La cum ai pus tu problema ca "nu cunosc pe nimeni si de-aia nu stau" inseamna ca o sa fiu eu cu giubau si alti cativa (putini) pe care nu ii cunosti. Asta nu inseamna sa nu vii. Si din cate imi aduc eu aminte, mai demult, prin 2008, ai venit la o intalnire de-asta mai marisoara, cu o Skoda Octavia daca nu ma insel, cand am fost la hanul lu` Tinta toti. Si nu cunosteai pe nimeni nici atunci ;) Nu mancam pe nimeni. te asteptam. Numai bine.
|
Quote:
|
Daca ma "primiti" vin si eu cu cazanul si mai "tarasc" si vreo doi prieteni dupa mine chiar leam propus in seara asta!
|
Toata lumea pasionata de fenomen este binevenita.
|
o sa incerc si eu sa ajung o data la o intalnire de-a voastra, ...dar mai intai sa imi scot masina din service;;) sper sa ma primiti si pe mine:D
|
macar sa vina toata lumea care s-a anuntat
normal ca e bn venita toata lumea...cu cat mai multi,cu atat mai bn asa ne cunoastem si noi...ne mai dam cate un sfat,o parere... ne vedem masinile live si in plus vedem si cine e de partea cealalta a calculatorului;) bafta...va asteptam.... |
Maine seara vreo miscare ceva? Nu vreau sa ma bag sa schimb ziua de intalnire ca oricum ajung rar prin Bz, dar poate ne gasim maine seara tot asa pe la 8-8 jumate? Se baga cineva?
|
Suna-ma pe mine ma animalule (Tzutzu77) daca ajungi prin oras. Poate iesim la un suc. Probabil vine si Giubau...Vedem ;)
|
Normal ca te sun mah, ma gandeam ca poate se mai aduna cava lume.
|
Ma adun si eu cu voi si sambata :lol: . Au venit caldurile
|
Pfoa frate m-a trosnit unu azi noapte in spate ... cu un passat 2002 :| m-a lasat fara masina ...
Ajutam un prietent sa stranga niste cablu de la o retea de internet si am dat sa opresc si ala cu passatu nu a vazut ca am oprit si a intrat in mine ... Eu nu am cine stie ce ,stopul de pe stanga ,am o gaura in bara ca nu avea bara dintre lonjeroane si a intrat lonjeronu lui in bara mea si sa oprit undeva in portbagaj :lol: ... iar la el tot botu masinii era pe jos, l-am legat cu sarma :)) Radiatoare bara au picat amandoua farurile, claxonul, toti suportii din plastic, bara, aripa, capota ... si acum trebuie sa stau fara masina :| PS. Cum a ramas ca nu prea am timp sa citesc tot ce ati scris? Sambata sau duminica ? acelasi loc aceeasi ora? :D poate reusesc sa ajung si eu cu masina lu taicamiu :P |
Intalnirea saptamanala a ramas duminica , acelasi loc, aceeasi ora.
O sa iesim cativa si sambata cred. Vreau sa facem un fel de votare. Daca locatia/ziua/ora nu e ok sa spuneti. Veniti cu idei pentru o locatie mai buna, o zi mai buna, o ora mai buna, ca atunci cand ne intalnim sa fim cat mai multi , sa fie ok, pentru toata lumea. |
Revin cu o chestie. Dupa ce am consultat prognoza , se pare ca duminica o sa fie vreme urata, ploaie, frig....mutam intalnirea maine...adica azi...sambata 26 martie?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning