Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Golf III vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/101409-golf-iii-vs.html)

Balaurr 03-02-09 13:00

Re: Golf 3 vs. ... ?

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2028760)
da ms ms ,dar poti fi si tu mai discret?? da si tu un edit la postu de mai sus pls.

bah am zis sa te laud:D

alecsutu1 03-02-09 13:52

Quote:

Originally Posted by andu st (Post 2033174)
ALECSUTU VREAO SI IO CU TINE;)DA UN PM
POATE ZILELE ASTEA

vin cu placere daca zici ce are ST-ul ala modificat ,sincer nu cred ca are rost am vazut ceva filmulete cu masina la Tulcea parca si se misca foarte bine.Avand in vedere ca au am peste 1500 kg si 192 cai iar tu ai cam 170-180 cai si cam 1250 kg nu stiu ce sanse am .Dar avand in vedere ca am avut si eu o buburuza cine stie poate ne dam odata sa vad cat de rau mi-o iau :lol: oricum as vrea macar ceva aderenta sa fie sa profit si eu cat pot de plecarea teoretic mai buna a BMW-ului

59AFA 03-02-09 14:42

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2032684)
AFA duminica m-am dat cu un clio sport model ca al tau deabea adus de afara...masina trage frumusel, modificata putin de neamt, o sa vezi ca timpii nu sunt asa de eronati mai ales cel 0-100 cand o sa o comitem"":P

ce modificari avea clio-ul ? e cel phase 1 argintiu ca al meu ? care a fost rezultatul final..si cu distanta sa mentionezi te rog :D daca il cunosti pe om vreau sa iau si eu legatura cu el te rog frumos :-)

Kiki 03-02-09 16:51

in ordine.
-maibunu iti ara fisa de dyno cu cuplu.si era la misto ce am zis io legat de asta mai sus:D
-andu...a ta nu trage de 170-180 masina iti aduc un clio sport de 180 , 2.0 16v blocant ca si tine +..serpi atat sa vezi ca nu sta cu tine. si inca ceva de ce pe tine CZT-u negru care are 220 te bate de foarte putin pe final ala are totusi 220 are fisa de dyno si in ziare:D. nu mai comentez saptamanal o sa zic ca m-ai batut pe topic si a tine ca sa fie ok. a ta trage dementza masina si te felicit. compresoru va veni si el la timpu oportun...pana atunci...aspirat e
balaure ms dar s-a creeat iar valva acilea...
AFA: e un clio deabea adus e "virgin" model 2001 masina se misca ff bine am mers cu ea are serpi si...cam atat dar e un motor de clio sport in mintile lui foarte nervos.m-a impresionat placut. rezultatul a fost ~2 masini jumate in spate ( asa a zis soferu ca nu imi dau seama bine in oglinzi)

geo_34 03-02-09 17:39

la andu isi mai spune cuvantul si transmisia.pune altfel puterea pe asfalt

tzatzichi 03-02-09 20:59

sa imi fie iertata bagarea in seama,dar nu prea am inteles..pana la urma cati cai are fiesta asta p dyno sau p nedyno?

andu st 03-02-09 23:58

io zic intre170 si 200 ca sa fie impacata toata lumea . nu pot spune exact pt ca sincer nu am puso ff de curand pe dino

Balaurr 05-02-09 02:56

oricum ai o masina tare andule;),tot respectul

Golf mk5 06-02-09 23:19

Kiki: A fost 1 masina maxim 1 masina jumate si stii si tu cu ce sofer;).
AFA:Masina este stock deocamdata nu are decat un soft.
ane_redboy,daca vrei sa vorbim

Kiki 07-02-09 07:44

ok cum ziceti voi nu are rost..nu mai ma bag in polemica pe distante...asa am facut si cu highboy cu coltu.... io sunt multumit de a mea...aseara am mai fript un renault...de data asta megane sport...deh...topu clasei sport la renault si...m-a dezamagit sincer

felixb 07-02-09 08:52

Kiki cred ca mi-ai dat 5-6 masini...esti tare omu, ...multumit?

Tael 07-02-09 09:28

kiki tu aseara te-ai dat cu meganu ala galben ?daca da chiar imi place masina ta fuge bine:)

alecsutu1 07-02-09 10:31

ha ha buna treaba ,eu era sa raman fara benzina a cedat filtrul :lol:

@kiki mai vb cand mai fac ceva la masina din cate am auzit ai probat si cu 2,5 24 valve.pS:umba vorba ca nu mai ai nimic stock la masina....

Kiki 07-02-09 10:38

Quote:

Originally Posted by felixb (Post 2045189)
Kiki cred ca mi-ai dat 5-6 masini...esti tare omu, ...multumit?

nu fi rautacios ....

Kiki 07-02-09 10:42

Quote:

Originally Posted by Tael (Post 2045265)
kiki tu aseara te-ai dat cu meganu ala galben ?daca da chiar imi place masina ta fuge bine:)

da io...cred ca pe mine ma astepta nici nu m-a lasat sa imi revin ca repede sa ma dau cu el.... frumoasa masina dar...cam atat. poate un soft mai nesimtit si...atunci e ceva mai...rea
alecs: da stiu cum stau cu un 24 valve 2.5...si cu 2.5 12v compresor stiu... cat despre "vorbele" care umbla nush...nu fac nici un comentariu....ramane o amarata de aspirata a mea....

alecsutu1 07-02-09 11:20

nu imi place sa fac din astea dar...

banuiesc ca e masina ta nu?:)

noroc ca mi-a dat linkul un amic acum cateva zile..
de aia nu vreau sa ma dau cu tine

Kiki 07-02-09 11:22

da a mea e dar sterge linku te rog nu vreau sa fie pe forum...pls...filmu e facut pt mine si pt masina nu vreaus a se comenteze pe seama lui...da un edit si da add la ID meu sa vb pe mess ca aici e aiurea..kiki_vs_einstein

alecsutu1 07-02-09 11:25

vb mai incolo ca ma duc sa schimb filtrul...:)

59AFA 07-02-09 11:40

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2045108)
ok cum ziceti voi nu are rost..nu mai ma bag in polemica pe distante...asa am facut si cu highboy cu coltu.... io sunt multumit de a mea...aseara am mai fript un renault...de data asta megane sport...deh...topu clasei sport la renault si...m-a dezamagit sincer

acum depinde si de sofer...;)

Kiki 07-02-09 11:48

poate sa fie si mama soferului pe a 3-a ma indepartam de el.... ce mai conteaza soferu cand e pedala la pamant?? conteaza la plecare si schimbat atat... iar pe plecare am sarit in fata juma de masina...in conditiile in care si el are blocant...altfel era mai rau de el
alecs: inseamna ca filmu ala face mai mult rau decat bine hai ne vedem azi sa o vezi live, u ce ai pana la urma am inteles...2.5 24 dar pe ce??

59AFA 07-02-09 13:07

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2045512)
poate sa fie si mama soferului pe a 3-a ma indepartam de el.... ce mai conteaza soferu cand e pedala la pamant?? conteaza la plecare si schimbat atat... iar pe plecare am sarit in fata juma de masina...in conditiile in care si el are blocant...altfel era mai rau de el
alecs: inseamna ca filmu ala face mai mult rau decat bine hai ne vedem azi sa o vezi live, u ce ai pana la urma am inteles...2.5 24 dar pe ce??

blocant nu are decat megane rs r26...gandeste-te ca poate omu nu stie sa plece de pe loc..sunt multi care nu stiu ;)

Kiki 07-02-09 14:00

io stiam ca pe megane rs are de fabrica LSD....

Alfa_band 07-02-09 14:49

doar r26 are blocant din fabrica.....

59AFA 07-02-09 15:13

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2045785)
io stiam ca pe megane rs are de fabrica LSD....

stiai prost :lol: nici clio rs nu are din fabrica lsd...doar r27 are :-)

chuckie 07-02-09 16:11

si tu kiki nu bati r26 (meganul cu blocant) :)

alecsutu1 07-02-09 16:17

s-au dat?sincer daca e R26 stock e posibil sa il bata,pe de alta parte nu prea mai are nimeni masini stock:lol:

Kiki 07-02-09 17:02

Quote:

Originally Posted by chuckie (Post 2045991)
si tu kiki nu bati r26 (meganul cu blocant) :)

esti tu asa de sigur?? 227 cai... pe 1270 kile... ma abtin nu vreau sa intru in polemica...zic doar ca am undeva la 980 kile cu mine...si un 174 aspirat amarat...
- adu unu la start si sa vedem, asa si ieri cand am venit eram ciuca mistourilor pana ne-am dat dupa le-am cam amestecat visele la unii

PS ms pt clarificari acum am inteles si io:) oricum a plecat ff bine ieri megane ala...nu ma asteptam...

59AFA 07-02-09 17:18

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2046112)
esti tu asa de sigur?? 227 cai... pe 1270 kile... ma abtin nu vreau sa intru in polemica...zic doar ca am undeva la 980 kile cu mine...si un 174 aspirat amarat...
- adu unu la start si sa vedem, asa si ieri cand am venit eram ciuca mistourilor pana ne-am dat dupa le-am cam amestecat visele la unii

PS ms pt clarificari acum am inteles si io:) oricum a plecat ff bine ieri megane ala...nu ma asteptam...

ai usurat tu masina ?! de fabrica are 1155 kg din cate stiu eu...

chuckie 07-02-09 17:21

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2046112)

sa zicem ca mi-a soptit o pasarica...sa nu mai zic de bogdan cu czt`ul negru...
dar in fine..toti sunt zmei pe forum deci te inteleg:)
nu am de unde sa iti aduc un r26....eu am clio..tot Renault...masina proasta:)
bafta!

Kiki 07-02-09 18:13

afa: da am usurat-o si am si cantarit-o

- cu bogdan cu CZT sunt amic...si io am un colt...si stiu masina aia e bomba...si da el ma face...nu m-am dat cu el nici o data dar e usor are si el 1000 kile si 220 cai, prin analogie ma face..nu m-am dat cu el poate o data o sa vad cum stau cu el, de ce nu la prima legala...

59AFA 07-02-09 19:52

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2046330)
afa: da am usurat-o si am si cantarit-o

- cu bogdan cu CZT sunt amic...si io am un colt...si stiu masina aia e bomba...si da el ma face...nu m-am dat cu el nici o data dar e usor are si el 1000 kile si 220 cai, prin analogie ma face..nu m-am dat cu el poate o data o sa vad cum stau cu el, de ce nu la prima legala...

e vorba despre czt-ul de la Anonymous ? cu cat te bate ? ce ai dat jos de pe masina ? :-)

Khalis 07-02-09 22:31

@AFA: megane-ul ala era R26 - omul a recunoscut clar ca avea 230cp pe masina. R26 are 230cp, rs-ul are 225cp si exista multe diferente intre RS si R26-F1 team (suspensii, sistem de franare, electronica) in afara de blocant. Ah... si sa nu uit, vopseaua galbena e disponibila doar pe modelul F1 Team - r26 (dupa cum zice configuratorul Renault).
Asta era de clarificare, ca sa nu existe dubii.

Kiki 07-02-09 23:17

da am fost in eroare...
-megane-ul de vineri seara era r26 nu stiam ca e r26 ca nu ma pricep la megane si nu stiu diferentele.
- in seara asta am vazut cum sta un alt r26 deoarece eu nu stiam ca cel cu o seara precedenta era tot la fel. 230 cai sincer diferenta e foarte mare intre 2 masini identice si aici elimin factoru uman, plecarea...pe a 3-a a mea primu r26 ramanea in urma, cel din seara asta venea pe mine sunt convins ca omu avea soft clar (desi nu a vrut sa zica, e opriunea lui si o respect) mai mult decat atat un opc stock 240 cai la fel pe a 3-a a mea ramane in urma...
-tot respectu pt acest megane sport mi-a placut sa o stapanesti sanatos.
AFA: nu m-am dat cu czt-u asa ca nu stiu sa iti zic...
chukie: imi pare rau sa te dezamagesc ca bat un r26 stoc destul de rau si ca sunt egal cu unul softat...

Alfa_band 08-02-09 04:49

EU nu stiu cum faci tu comparatiile astea ...adica czt sti tu din surse sigure ca are 220 de cai si tu saracu de tine insisti pe ideea ca ai 174 de cai... Ma jur ca nu am nimic cu tine dar tu nu crezi ca e timpul sa iesi din penibilismul asta ???Chiar nu poti sa recunosti am x cai ma dau cu masina de treaba mea?? si asa nu sunt legale sa zici da frate da ma incadrez corect da plm ...E PENIBIL. Uitate in jur si spunemi cand sa dat bohu sau wpp sau altii cu masini modificate cu masini de 174 de cai ca de atata are el din fabrica nu??
Fi fairplay si asta e toata povestea si o sa vezi ca nu o sa iti mai sara lumea in cap.

hanneman 08-02-09 06:29

Off:Sincer nu prea imi dau seama cum un amarat de vr6 174cp bate 230cp!O fi Kiki super driver si restul sunt fraieri? Nu stiu!Probabil nu declara puterea reala a masinii tocmai pt ca se apropie legalele si vrea sa castige grupa!

On:Pe langa LAF un amarat de 1.6 aspirat care este inca in lucru ca trebuie sa ii faca Adi niste smecherii de alea care te-a invatat si pe tine,care oricum nu ai ce sa ii faci,Bavaria M.G. (Marin Grigore) iti pregateste o surpriza!Un urs cu inima 5-ului rosu pe care il stii bine!Asta asa ca sa nu iti faci vreun plan pt Craiova!
Asta a fost o provocare!Vino pe la garaj ca sa vezi in amanunt de la montaj la faza finala ce o sa te bata!

Si ca sa vezi ca nu suferim sa ai si tu o sansa,la volan va fi Nea Vasile,fost pilot incercari la Rocar!

Kiki 08-02-09 08:49

si daca declar puterea masinii tot la grupa care scrie in talon intru.. daca nu cer o alta grupa ceace nu o voi face, la legale nu am mari pretentii la noi in grupa adica D e UGA si cam s-a terminat jucaria, legat de inima la 5-aru rosu ma bucur faceti transplant ce vreti voi...o sa ne vedem la start, diferenta e ca e start de pe loc nu cum m-am dat atunci...ma rog...
alfa: chiar nu stiu care e problema ta...sincer nici io nu stiu cat am pe ea...nu am facut dyno...daca vreis a afli fa-mi tu un dyno si postam pe forum daca esti asa interesat de puterea cazanului meu
-pana acum au fost numa discutii constructive si calme pe topic cum intri tu cu acuzele si criticile gata se altereaza topicu si se schimba tenta. rog pe lascarica sa stearga daca se poate posturile incitatoare si rautacioase ultimile 2 inclusiv pe asta si sa se ramana la subiect ori sa se discute pe teme constructive si informative

LAFv8 09-02-09 02:15

1 Attachment(s)
:lol:
Quote:

Originally Posted by hanneman (Post 2047443)
Off:Sincer nu prea imi dau seama cum un amarat de vr6 174cp bate 230cp!O fi Kiki super driver si restul sunt fraieri? Nu stiu!Probabil nu declara puterea reala a masinii tocmai pt ca se apropie legalele si vrea sa castige grupa!

On:Pe langa LAF un amarat de 1.6 aspirat care este inca in lucru ca trebuie sa ii faca Adi niste smecherii de alea care te-a invatat si pe tine,care oricum nu ai ce sa ii faci,Bavaria M.G. (Marin Grigore) iti pregateste o surpriza!Un urs cu inima 5-ului rosu pe care il stii bine!Asta asa ca sa nu iti faci vreun plan pt Craiova!
Asta a fost o provocare!Vino pe la garaj ca sa vezi in amanunt de la montaj la faza finala ce o sa te bata!

Si ca sa vezi ca nu suferim sa ai si tu o sansa,la volan va fi Nea Vasile,fost pilot incercari la Rocar!

bai tvj sa mor de nu adv la craiova o sal luam pe mosu cu noi expert in timoneri care o sasi faca o tttimonerie care sa schimbe mult mai bine decit becurile reflectoare ce sia pus kiki pe bord:lol:)))))uitati mai jos o poza cu reisaruuuu.hai fortzaaaaaa.ba o fac sa mor de nul iau pe mosu sa tio iei kiki de la un pensionar :twisted:

Kiki 09-02-09 06:51

LAF: super:) ne vedem la craiova

alecsutu1 09-02-09 08:39

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 1926008)
Un golf 3...vr6...2.8 174 cai...astept provocari.
cat e uscat pe jos placerea e de partea mea. cine vrea?

ca sa lamuresc odata pentru totdeauna de ce iti face lumea observatie.

formularea corecta era "golf 3...vr6...2.8 174 cai (BAZA) cu unele modificari"

mai corect ar fi fost sa spui si modificarile care le ai+puterea estimata

in rest ce sa spun bafta :lol:

Kiki 09-02-09 11:08

ma tot "amenintai" ca ne vedem ia zi cand iesi intr-o seara sa stam la o `cola de gargara?? iesi in seara asta?

All times are GMT +2. The time now is 00:30.

- Copyright 2026 4Tuning