![]() |
3 Attachment(s)
poze ...
|
2 Attachment(s)
da cam asai pacat ca nu sunt si la noi rs dar sunt destule bmw pt asta.. :lol: uite niste poze ... :lol:
|
3 Attachment(s)
:lol: :lol: niste poze de la niste prieteni polonia :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
sportec rs4 din made in elvetia :lol:
|
1 Attachment(s)
Inca o poza cu BMW M3 CSL. 8) 8)
|
exista si la noi rs`uri..
in bucuresti este sigur 1 rs4 ..b-23-bye cine e din buc poate l`a vazut pe strada...ca la curse nu merge... si mai este un rs6 in brasov... de astea 2 stiu sigur..dar imi este imposibil sa cred ca sint unicat in romania[/b] |
Re: :D
Quote:
|
:D
ahA SI CARUTZA TOT 4 ROTI ARE !
|
:lol: :lol: :lol: ce sa mai zic na zis nimeni ca nu sun rs-uri in tara .....de ala din bucuresti stiu si eu bye..dar eu stiu ca a fost la curse....rs6 sunt mai multe... :wink:
|
Re: :D
Quote:
Multi se supara cand spun ceva mai direct dar nu are rost sa ne vorbim mereu numai cu: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sper sa intelegi ce vreau sa spun...mie mi-ar place sa ne contrazicem mai mult,binenteles cand isi are rostul si chestia este intemeiata bine......asa ca intre prieteni. |
cata a fost...bye dar de putine ori pentru ca nu prea avea rival...si asta la inceputuri...
dar acuma de cand cu astea legale nu stiu daca o fost 1 data sau de 2 ori... |
:lol: :lol: nici eu in locul lui nas maerge des la legale... pt ca risca sasi futa masina...lasaca face bine tipul.. numai de curiozitate.. nu sti cati ani are tipul cu rs4 paraca il cheama boris...?!? :roll: nul cunoaste nimeni??ar fi fain daca ar intra si el pe forum..... :P
|
Quote:
|
asa e...boris il cheama...o sa va aduc neste poze cu el cu masina lui...
ar fi si un film dar pentru ala nu pot sa zic nimic...nu stiu daca pot sa fac rost de el.. |
nu pot sa zic ca se strica repede dar riscul este mereu ca si la fiecare masina numai ca la rs4 ii enorm de scump....doar ambreiajul te costa peste 1000 de euro ....pacatosul daca bagi niste poze ar fi fain .... ar fi misto daca ai face rost si de filmulet dar pozele imi ajung..... :lol: :lol: :lol:
|
o sa incerc...dar s`ar putea sa dureze un pic..dar vor fi...
|
:lol: :lol: nu conteaza cat dureaza imporant e sa le bagi...sa le vedem si noi.. :lol: :lol:
|
pai da Cata dar fie la Legale fie pe strada, nu-i aceasi uzura ? ca doar ambele sunt curse.......daca e de menajat masina nu tre sa faci nici un fel de curse ! :lol: :lol:
|
:lol: :lol: da pimp intrun fel ai dreptate....dar la curse este putin altfel..ce uras eu este plecarea ca trebuie sa turez masina ...si 1 se fute cam tot grija mea este ambreiajul....... :?
|
Quote:
|
:lol: este un golf nu mai stiu exact in germania sau sua era un golf3 alb naspa de tot cu motor de cobra paraca stiu ca era v8 ... :lol: :lol: cu cutia automata.....tot rupe..... :lol: :lol:
|
Quote:
Cobrele nu au avut niciodata motorul lor..... Originalele le au de Ford dupa care au inceput sa puna de la toate masinile.Ca sa vezi ca nici pe tine nu te iert :lol: :lol: |
:lol: :lol: scuze am zis ca nu sunt sigur... :lol: stiu doar ca era un v8!!cred ca de ford oricum ceva american... :P trebuie sa sti si tu masina era un vw scene dar am uitat ca tu nu est vw fan :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: pimp am mai spus eu pe aici ca nu prea le am eu cu astea americane.. dar pt asat esti tu aici :wink: stiu doar ca era un v8 crede ca ford?!? :?
|
Quote:
Cata ai intrat la mijloc..... |
da acuma am vazut si eu cam intrat la mijloc :? :? :? :? :lol:
|
3 Attachment(s)
:lol: :lol: poze facute azi in garaj..... :P
|
Da..Interesanta poza... :roll:
|
fire iti place ?? :lol: :lol: ala pe \"mobra\" is eu fire :P
|
MArpha...si tu si motorul ! :)
|
:lol: :lol: :lol: fire teai indragostit ??? :lol: :lol: :lol: :lol:
|
ti-ai luat motor Cata ? ??? :shock:
|
:lol: :lol: :lol: nu pimp ii a lui un prieten tot roman din bucuresti si il tine la mine in garaj.. pana se incalzeste afara... frumos motorul.. in toamna sper sa am si eu asa unul.... :P
|
Hehe, ma speriasem ca ti-ai luat motor...Si tu zici sa incepi cu de-astea...Pai nu vezi k abia ajungi la manere? :lol: :lol: :lol:
Bine, ce-i drept k odata plecat de pe loc te duce singura... :roll: poate chiar prea singura, prea repede, prea taaaaaaaaaaaaaaaaaaaare :lol: :lol: |
:lol: :lol: :lol: he he sha cam ai dreptate... oricum mie imi place cum arat ..pe motor.. :P cel tarziu in toamna sper sa am si eu asa unu... :P
|
Nu stiu cum sa zic, dar pe motoarele astea \"rele\" oricine arata mai bine.(bine, tu esti peste medie :P :P :lol: :lol: Pe bune - gandeste-te cum se va vedea din spate cand o vei duce pe prietena ta...MARFA!
|
cu motoarele aveti grija
am fost si eu cu asa ceva dar in spate si eram la 260 pe zona turda -cluj cine cunoaste pe dabagau si mie mi s-a parut foarte nesigur la asa viteza am facut 5 min din cluj pana in turda si nu stiu cand o sa ma mai urc pe asa ceva (in spate simti ca nu detii controlul) doar daca eu voi fi la 'carma' |
:lol: :lol: da asai in spate nu te simti sigur niciodata...stiu cum ii naspa de tot.... :lol: vorba ta dar cand esti la carma..este altceva.. :P
|
si io am fost in zona aia cu cam peste 200km/h cu un audi a8
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:39. |
- Copyright 2026 4Tuning